2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm hepsiii yasakkkk hepsiiii......

Son düzenleme:

aynı şeyler bendede yok birde detay bilgi vereyim :)

çorbaya konulan havuç patateste yok bana zararsız geliyordu öylesi, kısacası havuç patates, un,şeker, beyaz makarna,pirinç hamilelik bitene kadar eve almayacaksınız.

meyve günde 4 porsiyon yani 1 portakal 1 porsiyon oluyor ve bu 4 porsiyon 3 ara öğüne serpiştirilecek, kahvaltıdan 2,5 saat sonra, öğle yemeğinden 2,5 saat sonra 1 porsiyon yanında 1 çay bardağı süt ile (şekerin emilimini engelliyor) akşam yemeğinden ,2,5 saat sonra 2 porsiyon yine 1 çay bardağı süt ile.

sıkma meyve suyu içiyorsanız 1 çay bardağı 1 porsiyonmuş-muş-muş....

normalden fazla mı sıvı sende..çünkü eğer öyleyse hemen şeker tedavisine başlaman lazım..şekerinin çıktığının en önemli göstergesiymiş sıvı çoğalması

demkki fazla, o da mı zararmış yaa zaten ne anormallik warsa hepsi bende. tiroid bende, migren bende, kordon dolanması bende,kan uyuşmazlığı bende.. haftaya cts 26sında yani, şeker yüklemem war, az mı çok mu görecez .ama o da çok çıkarsa şaşırmıcam artık, artık hiçbişiye şaşırmıyorum..

canımmm hepsiii yasakkkk hepsiiii......

yaw yasak olduğunu biliyosunda ne yiyosun löp löp pilavlarııııı...ben vicdan azabı çekiyorum eğer kaçırırsam..şeker bebek için çok önemli..
1.erken doğum sebebi
2.bebekte göbek kısmının yağlanmasının sebebi
3.amniyotik sıvının artış sebebi
5.doğar doğmaz bebekte insülin direncinin oluşma sebebi

önemli olmaz olur mu şeker hiç yaa..öyleyse nie millet hergün 4 kere iğne vuruluyo hamileyken..

şeker sen selma hn.mı gidiyosun diyetisyene? yoksa başka biyere mi?

senikiyle birebir aynı olduğuna göre yasaklar ve yeme düzeni tabiki selma hanım :) salı günü gittim ilk kez aynen uyuyorum birtek badem miktarı 10 tane demişti ben 20 tane ortalama yiyorum o kadar.

canım çok az kilo aldım zaten kilo olsun diye ne bulsam yiyordum. bundan sonra bilinçlendik daha dikkatli olacağız...

senikiyle birebir aynı olduğuna göre yasaklar ve yeme düzeni tabiki selma hanım :) salı günü gittim ilk kez aynen uyuyorum birtek badem miktarı 10 tane demişti ben 20 tane ortalama yiyorum o kadar.

ya miktarlar konusunda bende sapıtıyorum bazen..mesela meyve çok hoşuma gittiyse o anda bitane fazla yiyorum..yada mesela peynire hiç dayanamıyorum fazla yiyorum..ama öyle bişey yaparsam 1 dilim ekmek az yiyorum..

canım çok az kilo aldım zaten kilo olsun diye ne bulsam yiyordum. bundan sonra bilinçlendik daha dikkatli olacağız...

yaw kusura bakma kızıyomuşum gibi oldu ama dayanamıyorum..çünkü süre zaten belli epi topu 9 ay..e şurda kaldı zaten 3 ay..kocan yemeyiversin pilav bişey bu 3 ayda..biliyorum benimde canım neler istiyo..ne börekler ne kebaplar uçuşuyo gözümde ama çocuk büyütmek çok zor hele hele hastalıklı çocuk büyütmek daha da zor..hepimizin aklı çıkmıyo mu çocuklara bişey olucak karnımızda diye..herkes üstüne düşeni yapıp sıkıcak dişini..geçen bi arkadaş daha vardı ay kocası çok seviyomuşta bilmemneymiş..zıkkımın kökünü yesin..şuan kritik dönem..çok meraklıysa öğle yemeğinde tencerenin dibine kadar yesin..ben yapmıyorum evde yedirmiyorumda..benle birlikte haşlanmış sebze yiyo..etli yemek yiyo falan falan..öyle karnına koydum çocuğu sonra dışardan seveyim yok..ben ne çekiyosam oda çekicek..

Slm kızlar... Sayfalar birikmiş okuyabildiğim kadarını okuyacağım inş..

Bizde dün kontrole gittik. Şeker testimiz yapıldı. Sınır 140 benim şekerim 116 çıktı. Oğluş büyümüş 630 gr olmuş... MaşaAllah çokta hareketli, artık babamız dışardan karnımın hareketlerini görebiliyor. Minicik ayaklarıyla nasılda sert vuruyorlar yaaa... Benim ikinci bebeğim ama ilki gibi heyecanlıyız...

canım testin güzel çıkmış... hadi atlattın bunu...

ya miktarlar konusunda bende sapıtıyorum bazen..mesela meyve çok hoşuma gittiyse o anda bitane fazla yiyorum..yada mesela peynire hiç dayanamıyorum fazla yiyorum..ama öyle bişey yaparsam 1 dilim ekmek az yiyorum..

aaa yok mesela dolapta yaptığım enfes pastalardan biri vardı görümcem ve eşim onu hemen ortadan kaldırdı ben üzülüyorum diye, eşim pirinç pilavı hastası 3 gündür her akşam bulgur pilavı yiyoruz, meyveyi sayıyla yiyorum dediğim gibi ve ekmek benim az zaten sabah 2 dilim öğle ve akşam 1'er dilim.

öffff canım makinemle çektim resimleri yok ımage stop mutop manak sistem yükleyemedim kendimi kızlar....

oyyy kuzummmm yerim onun minik ayaklarınıııı.. canım sen kaç haftalıksın dışardan belli oluyo ? benimki zorla zorla 1 saat bekledi de eli karnımda anca hissetti ben 22+3 buarada

bulgur pilavınada çok güvenme:)) oda çıkarıyo şekeri..ben sürekli ölçüyorum ya günde 7 kere..geçen kısır yaptım canım istedi..pııtt hemen yükseliverdi:)))))

duvar kağıdı ile ilgili güncel bilgi vereyim, benim 9 rulodan 2 tanesi arttı onları iade alıyorlar ve en süperi iade için mağazaya gitmeme gerek yokmuş, ustalara ödemem gereken tutar 140 tl idi, bu tutardan 2 rulonun fiyatını düştüler toplam 68 tl ödeme yapacağım ve duvar kağıdı faslı kapanacak.

15- 20 dk ya iş bitiyor ve allah razı olsun ustalardan hiç üzmediler beni temiz temiz çalıştılar.

bulgur pilavınada çok güvenme:)) oda çıkarıyo şekeri..ben sürekli ölçüyorum ya günde 7 kere..geçen kısır yaptım canım istedi..pııtt hemen yükseliverdi:)))))

kadın doğumcuda diyetisyende bulgur serbest dedi, gerçi 2 yemek kaşığı yiyorum ondanda porsiyonlarım az az hep masadan aç kalkıyorum

canım geçmiş olsun bildiğin gibi bebekler sürekli kese içerisinde yön değiştiriyolar belkide kordondan kurtulacak hiç bir sorun kalmayacak kendini çok üzme emii bizim gelinimizde bu problem olmuştu yiğenimin boynuna dolanmıştı kordon ama doğumu zaten yakındı ve dr. hemen sezeryanla almıştı bebeği sorun çıkmamıştı şükür inş. senin bebiştede bir sorun çıkmayacak üzme kendini emii
Benim oturduğum bina da var bi bayan ikiz oğulları var kadın baya zayıf.Bişey kalmamış onda.
anlaşılan bendede kalmayacak birşey neyse sağlık olsun ne diyeyim artık...
Ben de tatlı dışında bi değişiklik olmadı,hiç bişeyi seçmem ben.ama çok duydum önceden yemediklerini hamileyken yiyeni.Belki aşıp sonra da yemeğe devam edersin.
belkide öyle olacak valla hamilelikten sonrada yemediklerimide yesem ne güzel olurdu....
maşallah canım bebişin gayet iyiymişş ne güzel gördün bebişini. 100 gr. şeker yüklemesin bende yaptırmıştım tatlı sevmeyen biri için baya kötü gelmişti suyun tadı inş. yüksek çıkmaz canım normal değerlşerde çıkar gerek kalmaz diyete falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…