- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.741
bizim kız da öyle canım. babasına 2 gündür pas vermiyor. çok üzüldü eşim. iş yerinde akşama kadar sürekli anneciği tepmekle uğraşıyor. akşam babayı duyunca yok.belki bugün yeniden başlarbizim velet anlıyo babasının elini..nasıl beceriyo bilmiyorum ama deli gibi tepinen bebek babası elini koyunca tık kesiliyo..hiiçç ne kıpırdama ne bişey..garibimde hevesleniyo oğlum canımm koçum falan konuşuyo hiiççç ses yok ufaklıkta..tam o gidiyo başlıyo tepinmeye yine
HEPİNİZE GÜNAYDIIIINNN
Hülyacım ellerin yorgunluktan veya tuz kaynaklı şişebilir.
doktora bi danış mutlaka çünkü ağrıda yapıyo diyosun. geçmişler olsun canım
GAMZEcim sanada çoookkk geçmiş.. cana gelecek mala gelsin derler ama malda canın yongası işte... senin o durumunu tahmin edebiliyorum. inşallah aksilikler bununla kalır canım. üzülme olurmu
gunaydin herkese son is gynu ne guzel. guzel bir hafta sonu bizi bekliyor. bebislerimize bir hafta daha yaklaştık :)
uhde cim geçmiş olsun tüm vücudun mu şişiyor Yoksa sadece ellerin mi ala ala. benimde bayramda kollarim uyusuyordu. Sonra geçti
maalesef fotoğraf yok çünkü duvarı kaplanmış bir odamız yok henüz
sabahtan beri ağla ağla gelemedim kendime...
tam oda bitmişti fotoğraf çekmeye hazırlanıyordum ki, ufak bir kabartı fark etti ustalar allah allah buda nesi dediler ve acı son...
duvarın boyası direkt alçının üzerine yapılmış meğersem ve kağıdın tutkalı boyayı yedi ve kağıtlar atmaya başladı, yatacak yerleri yok bu mütehaitlerin, meğersem alçı+asta+bilmemne sonra boya olmalıymış ve boyalı duvardan böyle olduğu anlaşılmıyormuş, o kağıtların sökülüp çöp poşetine konmaları başlayınca bende başladım ağlamaya, ustalar bir yanda görümcem bir yanda eşim telefonun ucunda benim uğraşıyorlar sakinleştirmek için...
yarın duvar ustaları gelecek ve duvarda yapılması gereken işlemler yapılacak, yeniden duvar kağıdı siparişi verildi duvar bitince duvar kağıtları montaj olacak haftaya hafta sonuna doğru ancak biter...
maalesef fotoğraf yok çünkü duvarı kaplanmış bir odamız yok henüz
sabahtan beri ağla ağla gelemedim kendime...
tam oda bitmişti fotoğraf çekmeye hazırlanıyordum ki, ufak bir kabartı fark etti ustalar allah allah buda nesi dediler ve acı son...
duvarın boyası direkt alçının üzerine yapılmış meğersem ve kağıdın tutkalı boyayı yedi ve kağıtlar atmaya başladı, yatacak yerleri yok bu mütehaitlerin, meğersem alçı+asta+bilmemne sonra boya olmalıymış ve boyalı duvardan böyle olduğu anlaşılmıyormuş, o kağıtların sökülüp çöp poşetine konmaları başlayınca bende başladım ağlamaya, ustalar bir yanda görümcem bir yanda eşim telefonun ucunda benim uğraşıyorlar sakinleştirmek için...
yarın duvar ustaları gelecek ve duvarda yapılması gereken işlemler yapılacak, yeniden duvar kağıdı siparişi verildi duvar bitince duvar kağıtları montaj olacak haftaya hafta sonuna doğru ancak biter...
uhde , iyiki sordun . gece uyutmucak kadar sisiyorsa . canim ayakların sismesin de. ise gelip gidiyorsun zor olur gerçi el de kötüdür. benim bazı günler vücudumda genel bir şişlik oluyor yediklerimden sanırım. dikkat etmek gerekiyor . minimum tuz
işin garibi gece aşırı şişmeleri gündüz o kadar şişlik yok benimkiler tam tersi gece şişiyor sabah iniyor ne tuhaf gerçi benim neyim normalki o normal olsunnntuz hiç kullanmıyorum nerdeyse dediğin gibi ayaklarımda yok çok şükür inş. geçecekkk
ayhhh içim şişti yaaaa sıkıntıdann..ufff masam çok dağınık etrafım çok dağınıkk..nasıl toplicam ben bunları yaaaaa
Arkadaşlar BİMe çocuk pandufları gelmiş.. Ben kızım için almaya gittim dayanamayıp ufaklığa da aldım.. Rabbim nasip eder inşallah giydirmeyi. 9-10 aylık olduklarında yine kış olacak, onun için en küçüğünü aldım:))
Birde renkli figürler var.. bir pakette 6 tane. bizim burdakiler tren şekilliydi ve renk renk. çok tatlılar.
2 paket kalmıştı almadım ama şimdi keşke alsaydım dedim((
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
senin şu ayyhh diye başlayan yorumlarına bitiyorum:))))
akşama çooookkk var toplanır yavaş yavaş:)))
Güle güle kullansınlar canım miniklerin...Ben de yavaş yavaş başladım almaya bikaç parça bişey ama daha çoook eksik var.Bu gidişle 4ayda anca tamamlıycaz:)))
Güle güle kullansınlar canım miniklerin...Ben de yavaş yavaş başladım almaya bikaç parça bişey ama daha çoook eksik var.Bu gidişle 4ayda anca tamamlıycaz:)))
ay cnm ya şansa bak neyse sıma canını rabbim daha büyük keder vermesin bunlar halolur nasıl olsa cici anne sen üzülmede prensesde üzülmesin odasını öle görünce içerden....
hay aksi bak sen şu işe inan çok üzüldüm canım o kadar uğraş emek gitti demek neyse üzme kendini geç olsunda güç olmasın derler ya öyle düşün öylede böylede duvarlar kaplanacak strees yapma canım bebişini düşün emii
sıkma güzel canını vardır bunda da bir hayır öyle düşümeye çalış en azından üzülmen ağlaman hiçbir şeyi geri getirmez o yüzden ne kendini nede bebeği yıpratma kızının canı sağ olsun
HEPİNİZE GÜNAYDIIIINNN
Hülyacım ellerin yorgunluktan veya tuz kaynaklı şişebilir.
doktora bi danış mutlaka çünkü ağrıda yapıyo diyosun. geçmişler olsun canım
GAMZEcim sanada çoookkk geçmiş.. cana gelecek mala gelsin derler ama malda canın yongası işte... senin o durumunu tahmin edebiliyorum. inşallah aksilikler bununla kalır canım. üzülme olurmu
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumlar Gamzecim sıkma canını cana gelen mala gelsin bebeğin iyi olsun yeterki üzülme sen
Dün anaannemiz kızıma bir sürü cici aldı küvet ateş ölçer gibi gereçleri de almış cnm annem benim bu gün de iş arkadım cici hediye etti kızıma baya karlıyız
cnm sıkma canını nazardır geç olsunda güç olmasın inşallah nasılsa doğuma çooook var:)
Canım yaa gerçekten kötü olmuş ama sıkma canını daha güzel olur haftaya,daha sonra sorun yaşamaktansa hemen fark edilmesi iyi olmuş bi bakıma.minik kızının odası çok güzel olucak merak etme:))))
biz aylardır toparlamaya çalışıyoruz ama hep eksik var hep eksik var..deliricem vallahi..akşam eşimle konuşuyoruz şunu da alsak bunuda alsak..yok arkadaş millet nasıl doğuruyo 5 10 tane ben hiiçç bilmiyorum..eşime dedim şunu bi alalım kucğımıza dükkanı kapatıyorum dedim..
teşekkür ederiz teyzesi:) zaten çocukların eksikleri bitmiyorki..
önceleri bi yerde kendime göre bişey gördüğümde hemen almak isterdim ama çocuk olunca hep onu ilk önce düşünüyosun. kendini erteliyosunda erteliyosun.. yani şahsen ben öyleyim.
ama malum bütçe sınırlı olunca fuzuli masrafa giremiyorum. mesela bi atkıyı şapkayı 2 ip alıp kendim örebiliyorum çok şükür.
Ben hastane çıkışını filanda henüz almadım. kızımınkiler yeni duruyor ama çok parçalı olmayan bi takım daha almak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?