2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim kız da öyle canım. babasına 2 gündür pas vermiyor. çok üzüldü eşim. iş yerinde akşama kadar sürekli anneciği tepmekle uğraşıyor. akşam babayı duyunca yok.belki bugün yeniden başlar

dr. sordum canım normal diyor özellikle ikiz gebelerde ödem daha fazla yaşanıyomuş sadece ellerimde var başka bir yerimde yok çok şükür gündüz birşey yokk gece başlıyor hem şişiyor hemde ağrı yapıyor. tuzluda yemiyorum inş. geçer ama bence doğuma kadar geçmeyecek gibi görünüyor

cnm sıkma canını nazardır geç olsunda güç olmasın inşallah nasılsa doğuma çooook var:)

Canım yaa gerçekten kötü olmuş ama sıkma canını daha güzel olur haftaya,daha sonra sorun yaşamaktansa hemen fark edilmesi iyi olmuş bi bakıma.minik kızının odası çok güzel olucak merak etme:))))

uhde , iyiki sordun . gece uyutmucak kadar sisiyorsa . canim ayakların sismesin de. ise gelip gidiyorsun zor olur gerçi el de kötüdür. benim bazı günler vücudumda genel bir şişlik oluyor yediklerimden sanırım. dikkat etmek gerekiyor . minimum tuz

işin garibi gece aşırı şişmeleri gündüz o kadar şişlik yok benimkiler tam tersi gece şişiyor sabah iniyor ne tuhaf gerçi benim neyim normalki o normal olsunnn tuz hiç kullanmıyorum nerdeyse dediğin gibi ayaklarımda yok çok şükür inş. geçecekkk

Canım geçer inş.bir an önce senin tabi ikiz olunca daha fazla etkiliyodur.Ama o tarz şişlikler genelde akşam oluyomuş.Gündüz bişey yok akşama doğru başlıyomuş.
bu pozitif doğum hikayeleri bile beni ağlattı nerdeyse bugün sulu gözüm galiba:)))

Son düzenleme:
Arkadaşlar BİMe çocuk pandufları gelmiş.. Ben kızım için almaya gittim dayanamayıp ufaklığa da aldım.. Rabbim nasip eder inşallah giydirmeyi. 9-10 aylık olduklarında yine kış olacak, onun için en küçüğünü aldım:))

Birde renkli figürler var.. bir pakette 6 tane. bizim burdakiler tren şekilliydi ve renk renk. çok tatlılar.
2 paket kalmıştı almadım ama şimdi keşke alsaydım dedim((

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

Güle güle kullansınlar canım miniklerin...Ben de yavaş yavaş başladım almaya bikaç parça bişey ama daha çoook eksik var.Bu gidişle 4ayda anca tamamlıycaz:)))

Güle güle kullansınlar canım miniklerin...Ben de yavaş yavaş başladım almaya bikaç parça bişey ama daha çoook eksik var.Bu gidişle 4ayda anca tamamlıycaz:)))

biz aylardır toparlamaya çalışıyoruz ama hep eksik var hep eksik var..deliricem vallahi..akşam eşimle konuşuyoruz şunu da alsak bunuda alsak..yok arkadaş millet nasıl doğuruyo 5 10 tane ben hiiçç bilmiyorum..eşime dedim şunu bi alalım kucğımıza dükkanı kapatıyorum dedim..

teşekkür ederiz teyzesi:) zaten çocukların eksikleri bitmiyorki..
önceleri bi yerde kendime göre bişey gördüğümde hemen almak isterdim ama çocuk olunca hep onu ilk önce düşünüyosun. kendini erteliyosunda erteliyosun.. yani şahsen ben öyleyim.
ama malum bütçe sınırlı olunca fuzuli masrafa giremiyorum. mesela bi atkıyı şapkayı 2 ip alıp kendim örebiliyorum çok şükür.
Ben hastane çıkışını filanda henüz almadım. kızımınkiler yeni duruyor ama çok parçalı olmayan bi takım daha almak lazım.

Günaydın kızlar, ustaların zile basmasıyla uyandım çalışma başladı bakalım bakalım nasıl olacak...

ay cnm ya şansa bak neyse sıma canını rabbim daha büyük keder vermesin bunlar halolur nasıl olsa cici anne sen üzülmede prensesde üzülmesin odasını öle görünce içerden....

cnm sıkma canını nazardır geç olsunda güç olmasın inşallah nasılsa doğuma çooook var:)

Canım yaa gerçekten kötü olmuş ama sıkma canını daha güzel olur haftaya,daha sonra sorun yaşamaktansa hemen fark edilmesi iyi olmuş bi bakıma.minik kızının odası çok güzel olucak merak etme:))))

hepinizin ilgisine çok teşekkür ederim, dedikleriniz doğru ama işte çöp poşetinde verdiğiniz paraları ve hevesinizi görünce insan kötü oluyor neyse artık diyorum.

Bu arada dün minibüs caddesinde erdem çamaşırları diye tabelası olan biryer var pelin'in ürünlerinide satıyorlar ara ara birşeyler alırım orada ben, erenköy suadiye arasında pazarın sokağını suadiyeye doğru geçtikten sonra, kendi markaları var onların gecelik için loğusa genelde birçoğu oradan 70 etiket fiyatı 40 tl ye şirin bir gecelik aldım anadolu yakası tayfasına duyurulur. :)

Yaaa canım ne alıyosunuz öyle ben mi bilmiyorum neler alınması gerekiyo acaba.Offf valla ben daha bi battaniye bir iki parça da kıyafet aldım(((

Haklısın canım çocuk olunca daha farklı oluyor insan önce çocuğunu düşünüyor.Sen tabi bizden daha tecrübelisin.Negüzel elinden geliyor ki yapabiliyorsun,ayrıca çok ta güzeldi yaptıkların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…