- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #17.961
kızlar size güzel şeyler yazmak isterken kötü şeyler yazmaktan korkuyorum bugün kesem görünmedi dr. moralimi bozdu salı tekrar test çarşamba tekrar usg... dr dış gebelikten şüphelendi moralimi bozdu dualrınız bekliyorum lütfen dualrınızda bana da yer verin bir olumsuzluk daha kaldırabileceğimi sanmıyorum
ben son 1 aydır hiç bişey kullanmıyorum :)) kullanamıyorum yani tel zaten hiç kullanamadım ama lastik olan bile uyuşmayı karıncalanmayı daha da artırıyo gibi geliyo bana, o yüzden yarım atlet gibi olanlardan kullanıyorum..
kızlar size güzel şeyler yazmak isterken kötü şeyler yazmaktan korkuyorum bugün kesem görünmedi dr. moralimi bozdu salı tekrar test çarşamba tekrar usg... dr dış gebelikten şüphelendi moralimi bozdu dualrınız bekliyorum lütfen dualrınızda bana da yer verin bir olumsuzluk daha kaldırabileceğimi sanmıyorum
herkese iyi pazarlar
arkadaşlar aranızda hamile yastığı kullanan varmı
benim belim sırtım çok ağrıyor
biraz pahalı geldi ama faydalı olurmu acaba
günaydın kızlar
ben artık kararımı verdim epidural sezeryan olucam allahın izniyle ne zamandır düşünüyordum normal doğum mu yapsam diye ama önceki sezeryan olduğu için bunu destekleyecek bir doktor bulamam burda ist.da var öyle doktorlar ama burda olsa bile çok uçuk fiyatlıdır..benim doktor zaten hayatta normal yaptırmaz ama sezeryanı da genel yapalım derse o zaman derim bu kadın hiç iyi değilmiş diye giderim başka doktora valla..
sezeryan olacaklara da tavsiyem kesinlikle genel anestezi olmasınlar ben ne kızımın doğumunu görebildim ne bişey üstelik uyanmak çok felaket oluyor kendine gelene kadar 1 gün geçiyor..kızımın zamanında daha yeni yayılmaya başlamıştı sezeryanda epidural anestezi yani uyanık olmak o yüzden eşimle ben güvenip yaptıramamıştık ama artık çok gelişti çok uygulandıkça hata ihtimalleri de azaldı o yüzden bu doğumda kesinlikle onu tercih edicem olmazsa artık mecburen doktorumu da değiştiricem çünküöyle yaptırıp da memnun olmayan duymadım gibi bişey normal doğum gibi bebeğini görüyorsun ve hiç uyumadığın için odana gider gitmez bebeğinle ilgilenebiliyorsun çok güzel bişey
günaydın kızlar
ben artık kararımı verdim epidural sezeryan olucam allahın izniyle ne zamandır düşünüyordum normal doğum mu yapsam diye ama önceki sezeryan olduğu için bunu destekleyecek bir doktor bulamam burda ist.da var öyle doktorlar ama burda olsa bile çok uçuk fiyatlıdır..benim doktor zaten hayatta normal yaptırmaz ama sezeryanı da genel yapalım derse o zaman derim bu kadın hiç iyi değilmiş diye giderim başka doktora valla..
sezeryan olacaklara da tavsiyem kesinlikle genel anestezi olmasınlar ben ne kızımın doğumunu görebildim ne bişey üstelik uyanmak çok felaket oluyor kendine gelene kadar 1 gün geçiyor..kızımın zamanında daha yeni yayılmaya başlamıştı sezeryanda epidural anestezi yani uyanık olmak o yüzden eşimle ben güvenip yaptıramamıştık ama artık çok gelişti çok uygulandıkça hata ihtimalleri de azaldı o yüzden bu doğumda kesinlikle onu tercih edicem olmazsa artık mecburen doktorumu da değiştiricem çünküöyle yaptırıp da memnun olmayan duymadım gibi bişey normal doğum gibi bebeğini görüyorsun ve hiç uyumadığın için odana gider gitmez bebeğinle ilgilenebiliyorsun çok güzel bişey
ben ilkinde de şimdide kullanmadım canım.. Sibelin dediği gibi bacak arasına yastık koymak filan iyi geliyor.herkese iyi pazarlar
arkadaşlar aranızda hamile yastığı kullanan varmı
benim belim sırtım çok ağrıyor
biraz pahalı geldi ama faydalı olurmu acaba
günaydın kızlar
yok ya benim doktor biraz kolaycı sonuçta hasta uyanıkken ameliyat yapmak da ayrı bir uzmanlık ister sürekli hasta hissediyormu ay panik yapmasın gibi şeyler düşünür doktor ve hasta rahtlatılmaya çalışılır ya o yüzden benimki ne der bilmiyorum çünkü kızımın doğumunda hiç sormamıştı valla gerçi ben de talep etmemiştim ya işte..Ben de epidural normal doğum düşünüyorum ama sezaryen olursam epidurali tercih ederim herhalde, daha önce ameliyat olduğumdan genel anestesiden uyanmanın gerçekten zor olduğunu biliyorum. Benim ablam da epidural sezaryen oldu çok memnun kaldı. Doktorun niye genel diye diretsinki, anestesi hastanın tercihine bırakılır diye biliyorum.
evet cnm herkes öyle söylüyor inşallah öyle olur güzel olur hepimizin doğumucanım en doğru kararı vermişsin
benimde ilk doğumum sezeryan ama ikinciyi normal yapacak doktor yok denecek kadar az
hatta izmirde sanırım bir taneymiş oda dünya para ayrıca çokda riskli
yani riske atmaya değmez
bende ilk doğumu eidurel anesteziyle yaptım çok rahat oluyor
bence sende kesinlikle epidurelle ol
bu sefer planlı olacağıiçin daha rahat edersin cnm sanıyorum ama iyi araştırmak lazım tabiiben ilkinde de şimdide kullanmadım canım.. Sibelin dediği gibi bacak arasına yastık koymak filan iyi geliyor.
bel ve sırt ağrısı artık çok normal ve ilerleyen zamanlarda daha da artıcak(
Günaydın canım.. ben kızımı spinal anestezi ile doğum yaptım.. çıktığı an hemen gösteriyorlar ve çok güzel bi duygu:) ama adı üstünde sezeryan işte( birde doktorun ve özellikle anestezi uzmanının iyi olması gerekiyor.. ben normal doğum diye gidip 12 saat suni sancı sonunda acilen sezeryana gidince doktor seçme gibi bi şanssımda yoktu ((
bu kez iyice araştırmaya çalışıyorum.
kızlar merhaba akşamları ben iyice uyuyamamaya başladım. Bir türlü rahat edemiyorum sırt üstü yatmaktan belim ağrıyor. sağa sola zor dönüyorum ama rahat edemiyorum. daha şimdiden böyleyiz bir kaç sonra ne olacak çok merak ediyorum.
lHerkese selam;
Umarım keyifler yerindedir... Bende sürekli ders çalşıyorum.... oğluşum daha anne karnında okumaya başladı
Gece uykularından bahsedilmiş, benim oğluşum maşaAllah benimle uyuyup benimle kalkıyor, daha hiç gece uyarmadı beni, ama gün boyuda hep oynaşıyor, ondan herhalde gece yorgunluktan sızıp kalıyor
ama yatakta bir türlü yatamıyorum,göbeğimi koyacak bir şekil bulamadım....duyanda koca göbek var zannedecek ama yinede nasıl yatacağımı şaştımsabahları dinlenmiş olarak kalkmak yerne sırtım ağrıyarak uyanıyorum, nolcak bilmiyorum....
zaten az uyuyan biriydim, artık hiç uyumayan biri olacamaynen benimde canım yorgun kalkıyorum sabah.akşam o kadar zor uyumaya çalıştım ki en sonunda sabah olsada kalksam dedim. Desene şimdiden uykusuzluğa alışıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?