2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ah bebişlerimizinde uyku düzeni olsa ama yok canları isterse oynuyor istemezse oynamıyor aynı şey geçen gün bizimde başımıza geldi babası iki saat uyandırmak için uğraştı ve başardı tabi şimdide sürekli oynuyor mu aşkım en son ne zaman oynadı saat tutuyor nerdeyse hadi gözün aydın cnm bu sefer problemsiz bitmiş rabbim bebeklerimizle bereketimizi arttırsın

Günaydın cici mart anneleri herkese hayırlı haftalar benim iştahım fena açıldı tutamıyorum kendimi doymuyorum artık yaa ve dün o kadar yağ krem nemlendirici sürmeme rağmen göbeğimde çatlak olduğunu fark ettim iki tane çizgi şimdilik ama doğuma kadar çoğalır mı acaip moralim bozuldu ya kızım son 3 gündür çok tembel pazar sabahı 2 saat kadar yatakda dinledim ama tık yok hiç hareket etmedi kahvaltıdan sonra yine kıpırdamasa doktora bile gitmeyi düşündüm de karnım doyunca iki pıt etti yavrum

Günaydın canım.. Daha önce bi arkadaş yazmştı hareketi hissedemeyip doktora giden, bizim haftalarımızda düzensiz hareket normalmiş.. Bende çok kafaya takıyodum ama artık 1-2 gün sabredince mutlaka kıpırdıyo.. içini ferah tut, Allahın izniyle hiç bişi olmas bebişlerimizeee

günaydın kızlar nasılsınız ? herşey yolunda mi? doğum hakkında konuşulmuş . şimdiden tahmin etmesi zor fakat mümkün olursa ben epidurl normal istiyorum . azını hissedip çoğunu hissetmeyip doğal bir doğum gerçeklestirmeyi isterim.
bir de agrilardan konuşulmuş benimde üç dört gündür öz.le yürürken kasigimin sağ tarafına ağrı giriyor . gebeligin ilk başlarında oluyordu biraz hafifti. şimdi yoruldugumda oluyor bıçak saplanmasi gibi. yasayaniniz var mi ? normal midir acaba cuma kontrolum var

Günaydın canım amin inş. sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi sırt ağrısı kaburga ağrısı uykusuzluk ama bebeğimi düşününce hepsine değer diyorum

Günaydın cnm aynı sorun bende de var fazla yürüyüp yoruluduğum zaman bıça saplanması gibi oluyor ama oturunca geçiyor

benimde aynı şekilde oluyo .ben ablama sordum bende de oldu demişti. doktor da normal dedi o yüzden bununla yaşamaya alışıyorum.

Hoşgeldin canım.. bayağıdır yoktun.. inşallah ikinci şeker yüklemen normal çıkar.

normal doğumla gidip sezeryanla çıkanlardanım.. ama çooookkk uğraşıldı normal için haklarını yemeyim şimdi. günüm 2 gün geçtiğinde hastaneye yatışım yapıldı.. 3 gün sancısız ağrısız yattım gezdim dolaştım hastanede:) sonra muayenede suyum gelince indirdiler aşağıya beklemeye başladık açılmayı.. ama bizim kız inat etti inmedi aşağı, açılmada olmadı.. 12 saat suni sancı sonunda benim hissetmediğim ama tavan yapan sancı grafiğine rağmen, kızımın hareketi SIFIRdı!!! kalp atışlarını alamıyorlardı bi türlü. mecburen sezryana alındım. ama eskilerden de sezeryan olan çok vardır da biz bilmiyoruz:) eski bayan patronum 26 yıl önce, kapı komşu teyzemde 42 yıl önce sezeryanla doğum yapmışlar.
Aramıza hoşgeldin:) bu sene çift senesi diyorlar ya doğrulayan çok var gerçekten:) benimde 27.5 aylık bi kızım var ve yine kızım olacak:)
günaydın kızlarrr güzel bir hafta güzel haberler olsun hepimiz için

günaydın annişler nasılsınız görüşmeyeli
Günaydın güzeller
yasmincim kasık ağrısı üşütmekten de olabilir belki.. ben kasık ağrısını bundan 1-2 ay önce bi dönem yoğun yaşadım şimdi yok.. kaburga ağrılarım oluyo genelde.. ama iyi dinlenirsem oda olmuyor şükür.

gunaydın guzel tatlı mart annıslerııı :)) nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdır bız ıyıyız sukur yarın doktor randevum var fındıgımı gorucem :)) seker yuklemesı yapılacak bakalım sekerım cıkacakmı ınsallah cıkmaz hayırlı sonucları alırım

bende ılk oglumu sezeryan yaptım ısteyerek normale hayatta cesaret edemem :)) buda sezeryan olucak ınsallahhh

bu arada hastane ıcın pıjama yada gecelık alan oldu mu

selam canım, kızımda aldığımız sezeryan sonrası geceliğim var almıycam ama pijama takımı almam lazım.. geçen bi tane gördüm düğmeleri iki yandan göğüse doğru açılıyor.. çok kullanışlı duruyordu. onu alabilirim.

Defne iyi çok şükür Esmacım.. bizde iyiyiz Allaha şükür.. Sende ne var ne yok.. Oğluşun okula başlayınca pek uğrayamaz oldun tatlım.

Bizim 2.bebeği düşünenler topiğinde ÇELİK1984 vardı belki hatırlarsın.. Dün doğum yapmış:))

Son düzenleme:

Günaydın cnm inş. iyi çıkar şeker yüklemen ben bi pijama takımı aldım birde gecelik normal doğum istiyorum inş.bi akslilik çıkmaz ama hangisi kullanışlı olur onu tecrübeli anneler daha iyi bilir pijama mı gecelik mi ikisini de alacam yanıma bakalım

semracım cok sevındım canım ya bebgını kucagına aldı demek darısı bızlerın basına :)) canım ben dogumdan sonra verdım gecelıgımı pıjamamı bende alıcam bakınıyorumm arda okula basladı aslında ondan degılde esım pc yı cok kullanmamam kızmaya basladı radrasyon dagıtıyo bebgımızı hıcmı dusunmuyosun dıyo :)) oyuzden cok gıremıyorumm tatlım ama aklım sızde aralarda gırmeye calısıyorum

azerı canım cok sagol bakalım ınsallah ıyı cıkar canım ben sezeryan oldum gecelık gıymıstım hastanede rahat ettım evdede pıjama takımımı gıymıstım ama bu sefer bı degısıklık yapıp hastanede pıjama takımı gıymek ıstıyorum

günaydın kızlar...c.tesi gittim oğluşumu gördüm..24+4 günlük olmuştu ve 700 gr.dı..herzaman sırtüstü yatan oğlum busefer kıçını havaya dikmiş yatıyodu:) doktordan sonra gittik ve oğlumun odasını da aldık..bide uyku seti ve sepet aldık..bisüre yanımızda kalıcak geceleri..gündüz gene yatağında uyicak..ordan gittik arabasını beğendik..istediğimiz rengi yoktu..aybaşında getiricekelr onuda alıcaz..yorucu bi h.sonuydu yani

bende merak ediyorum bunu hangisi kullanışlı oluyor acaba en pijamayla daha rahat edecek gibiyim gecelik almayı düşünmüyorum yinede sormakta fayda var hangisi en çok işe yarıyor kızlarrr????

oh maşallah yorucu ama güzel bi hafta sonu olmuş:)
bende merak ediyorum bunu hangisi kullanışlı oluyor acaba en pijamayla daha rahat edecek gibiyim gecelik almayı düşünmüyorum yinede sormakta fayda var hangisi en çok işe yarıyor kızlarrr????
canım ben spinal anestezi ile sezeryan olduğum için belden aşağısı uyuşuktu ve hasta bakıcı üstten geceliği geçirmişti. çünkü o an pijama giymek imkansız. tahminen belden aşağının uyuşmasının geçmesi 4-5 saati buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…