- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.561
merhaba kızlar bende dün dr gittim şeker yüklemem yapıldı normal ıktı kan düşük magnezyum kalsiyum verdi artı olarak vede dr um ocak ayında istanbul da çalışmaya başlayacakmış yani yeni bir dr bulmam gerek(
bebeğim çok tatlı uyuyordu ellerini yüzüne kapatmıştı.830 gr olmuş
bebek odası alan arkadaşlar hayırlı olsun bebeişleriniz güle güle kullansın
Bugün Uhde kontrole gidecekti şeker yüklemesi için. inşallah güzel haberlerle gelir...
canım bebeğini görmüşsün ne kadar güzel. iyi doktorun şimdiden söylemiş kendine iyi bir doktor ayarlarsın...
şekerin normal çıkmış ne kadar güzel. kan düşüklüğü ilaçla geçer umarım... geçmiş olsun...
Biliyorsunu benim şeker yüklemem yüksek çıkmıştı. bir hafta sonra tekrar çağırmıştı 100 gr lık yükeleme yapalım demişti...
Yarın sabahtan gideceğim. uzun süre hastanede olurum sanırım. benim için lütfen dua edin olurmu...
inşş sonuçların ii çıkar cnm ( kaç çıkmıştı ilk yaptırdığında)
İstanbul Avrupa yakasında uygun fiyatlarda ve kaliteli bebek mağazaları varmı Avm içinde olmayan Avm içindekiler küçük ve pahalı geliyor bişey alamayınca içim gidiyor...
kızlar ben grip oldum boğazım kötü ara ara öksürüğüm oluyor dr gittim oda ilaç vermedi öksürüğün bebeğime zararı olurmu??
canım ne almak istiyorsun ? bende avrupa yakasındayım...
bebişim ıhlamur iç bol limonlu ballada karıştırabilirsin...çok geçmiş olsun...
158 çıktı canım 50 gr yüklemede sınır 140 mış. aslında çok yüksek değil ama doktorları bilirsin en kötü ihtimalleri bile yüzüne söylüyorlar benimde ilk hamileliğim oldukça gergin, tedirgin ve endişeli geçiyor...
merhaba teyzeleeer meleğimle bizde bir süredir takip ediyoruz sizleri
bikaç kez de burada yazdık ama kimse görmedi bizi
allah nasip ederse mart annesi olarak aranızdayız.ciciler göbişler tüm topikler çok heycanlandırdı bizi
paylaşımlar harika olmuş.hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah
çok sevindim canım gözümüz aydın.slm kızlar nasılsınız bende hep yatıyorum faydası oldu galiba dün dr gittik rahimağzındaki açıklık kapanmış 34 mm den 38 mm çıkmış dr da çok şaşırdı bidaha dikişten bahsetmedi hatta 1 ay sonra gel dedi madem yatmanın faydası varsa bana niye hemen 2 gün içinde dikiş atalım dedi beni tedirgin etti strese soktu anlamıyorum o dr bidaha gitmem heralde neyseki güzel haberler aldık ALLAH ıma çok şükür ama yatmaya devamm inşallah hepimiz bebeğimizi sağsalim kucağımza alırızz
Biliyorsunu benim şeker yüklemem yüksek çıkmıştı. bir hafta sonra tekrar çağırmıştı 100 gr lık yükeleme yapalım demişti...
Yarın sabahtan gideceğim. uzun süre hastanede olurum sanırım. benim için lütfen dua edin olurmu...
saol cnm
bnmkisi de 76 dı sanırım bnmki çokmu düşük
canım ne guzel seker cıkmamıs kac kılo aldın?
tahlil sonuçlarımı aldım bugün... şekerim normal sınırlarda çıkmış, ama proteinim düşük ve yine kansızlığım devam ediyor maalesef.. elimden geldiğince et tavuk balık yemeye çalışıorum, mercimek de tüketiyorum ama nedense proteinim hala düşük
işte en canımı yakan soru :)) 14 kilo almış bulunuyorum ve dahada almaya devam ediyorum bakalım bu dr bişey demiyordu yeni drum ne diyecek
merhaba kızlar ben geldimmmmmm kan ve idrar tahlili verdik aşımızı vurulduk şeker yüklemesi için randevumuzu aldık ve işe geldik
hamilelikte kaşıntı yaşayan bi arkadaşım vardı, karaciğer değerleri mi ne yükselmiş, onunki dayanılmazdı tabi ama sen de bi dr. a danış istersen arkadaşım..birde diyetisyene gitme imkanım yok, listeni paylaşabilir misin, en azından örnek olur, neyi yanlış yapıyorum onu anlarım belki..
İstanbul Avrupa yakasında uygun fiyatlarda ve kaliteli bebek mağazaları varmı Avm içinde olmayan Avm içindekiler küçük ve pahalı geliyor bişey alamayınca içim gidiyor...
Gamzecim dra gidicektin ne oldu?İnş. önemli bişey yoktur.
canım seker fln cıkmamıs ıste verılcek bu kılolar bıraz da dıkkat edersek olcak bu ıs. umarım bende de seker cıkmaz. ben kılo almsmda bı tek sekerden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?