2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün Uhde kontrole gidecekti şeker yüklemesi için. inşallah güzel haberlerle gelir...

canım bebeğini görmüşsün ne kadar güzel. iyi doktorun şimdiden söylemiş kendine iyi bir doktor ayarlarsın...
şekerin normal çıkmış ne kadar güzel. kan düşüklüğü ilaçla geçer umarım... geçmiş olsun...

Biliyorsunu benim şeker yüklemem yüksek çıkmıştı. bir hafta sonra tekrar çağırmıştı 100 gr lık yükeleme yapalım demişti...
Yarın sabahtan gideceğim. uzun süre hastanede olurum sanırım. benim için lütfen dua edin olurmu...

ya o kadar tatlıki bide dr dedi babasına benziyor babamızda dahada bi sevindirik oldu :))
dr um söylemiyordu ben doğumla ilgili sorular sordumda ondan sonra söyledi iyiki sormuşum yoksa son anda haberim olacak

inşş sonuçların ii çıkar cnm ( kaç çıkmıştı ilk yaptırdığında)

inşş sonuçların ii çıkar cnm ( kaç çıkmıştı ilk yaptırdığında)

158 çıktı canım 50 gr yüklemede sınır 140 mış. aslında çok yüksek değil ama doktorları bilirsin en kötü ihtimalleri bile yüzüne söylüyorlar benimde ilk hamileliğim oldukça gergin, tedirgin ve endişeli geçiyor...

İstanbul Avrupa yakasında uygun fiyatlarda ve kaliteli bebek mağazaları varmı Avm içinde olmayan Avm içindekiler küçük ve pahalı geliyor bişey alamayınca içim gidiyor...

canım ne almak istiyorsun ? bende avrupa yakasındayım...

kızlar ben grip oldum boğazım kötü ara ara öksürüğüm oluyor dr gittim oda ilaç vermedi öksürüğün bebeğime zararı olurmu??

bebişim ıhlamur iç bol limonlu ballada karıştırabilirsin...çok geçmiş olsun...

Selamlar saygılar bizden..
zaten aramızdaymışsın ama yinede hoşgeldin..
ekliyorum listemize.. ve fırsat buldukça bol paylaşımlı güzel günler diliyorum
Ayrıca ankarada olmana da sevindim..
Kısmet olursa bu hafta sonu buluşmayı düşünüyoruz..
sende katılırmısın?[/QUOTE]

ay evet fırsatım olursa ve haberim olursa sevinirim, ne güzel ve değişik olur.şimdiden mutlu oldum sanki.

canım ne almak istiyorsun ? bende avrupa yakasındayım...

bebişim ıhlamur iç bol limonlu ballada karıştırabilirsin...çok geçmiş olsun...

saol cnm

bnmkisi de 76 dı sanırım bnmki çokmu düşük

hoşgeldin canım...

çok sevindim canım gözümüz aydın.

Allah yardımcın olsun inş ii haberlerle dönersin canım.

dr.a giden ii sonuçlar alan bebişlerini gören anneleri tebrik ediyorum benim şeker yüklemem 2 aralıkta o tarihte tam 26. haftamı dolduruyorum en geç benimki olcak galiba :)

tahlil sonuçlarımı aldım bugün... şekerim normal sınırlarda çıkmış, ama proteinim düşük ve yine kansızlığım devam ediyor maalesef.. elimden geldiğince et tavuk balık yemeye çalışıorum, mercimek de tüketiyorum ama nedense proteinim hala düşük

şükür seninde şekerin ii çıkmış cnm bnmde kan düşük sabah akşam iç dedi kan hapını

işte en canımı yakan soru :)) 14 kilo almış bulunuyorum ve dahada almaya devam ediyorum bakalım bu dr bişey demiyordu yeni drum ne diyecek

canım seker fln cıkmamıs ıste verılcek bu kılolar bıraz da dıkkat edersek olcak bu ıs. umarım bende de seker cıkmaz. ben kılo almsmda bı tek sekerden korkuyorum

merhaba kızlar ben geldimmmmmm kan ve idrar tahlili verdik aşımızı vurulduk şeker yüklemesi için randevumuzu aldık ve işe geldik

nerde yaptırdın işlemlerini medipol devam galiba ?

tahlil yaptırdım bakalım ne çıkacak, listemde şöyle canım genel bir liste olduğundan paylaşıyorum yoksa paylaşmazdım tam kişiye özel olsaydı faydadan çok zarar getiriyor o zaman çünkü,

kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
2 kibrit kutusu peynir
1 bardak yarım yağlı süt
10 adet çiğ badem

ara öğün (kahvaltıdan 2 saat sonra)
1 porsiyon meyve
1 çay bardağı süt

öğle yemeği (ara öğünden 2 saat sonra)

8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 dilim ekmek
1 kase çorba
salata

ara öğün (öğle yemeğinden 2 saat sonra)

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
(yağsız tost olabilir dedi bu ikili için)
1 porsiyon meyve
1 çay bardağı süt

akşam (ara öğünden 2 saat sonra)

5 köfte büyüklüğünde et,tavuk,balık (1 köfte 30 gr)
1 dilim ekmek
1 kase çorba
salata

ara öğün (akşam yemeğinden 2 saat sonra)

1 porsiyon meyve
1 çay bardağı süt

pirinç pilavı,beyaz ekmek,makarna,muz,havuç,patates,üzüm ve her türlü tatlı şey yasak...

yasakları eve hiççç sokmayacaksın.

İstanbul Avrupa yakasında uygun fiyatlarda ve kaliteli bebek mağazaları varmı Avm içinde olmayan Avm içindekiler küçük ve pahalı geliyor bişey alamayınca içim gidiyor...

C&A nın ürünleri hem kaliteli hemde fiyaları çok uygun canım, marmara forumdakide büyük bence bir oraya bak...

Gamzecim dra gidicektin ne oldu?İnş. önemli bişey yoktur.

2 tüp kan aldılar canım yarın akşam çıkacak sonuçlar, umarım ciddi birşey çıkmaz...

kızlar ya az önce randevu almak için hastaneyi aradım benim seker yüklemesi yapılcak o yüzden gitcem neyse randevuyu aldım hemşire dediki aç karnına gelin bide gelirken şekerinizi getirmeyi unutmayın ben bi afalladım tabii ne desem beğenirsiniz "nasıl şeker alicam peki?" Allahtan sorunun devamını getirmedim cünk tam agzımdan "toz şekermi küp şeker mi sorusu cıkacaktı :)) meğer eczaneden alınıyomus 50 gr seker yüklemesi için diyince veriyolarmış siz de mi böle gittiniz ya kimse bahsetmemişti oturdum baya bi güldüm ben saflığıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…