2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldiiinn hayırlı olsun bebişin sağlıkocağından beni 22.haftamda çağırmışlardı ilk dozu yaptırmıştım 2. dozda 3 hafta sonra yapılacak.benim kolum çoook ağrımıştı :18:

teşekkür ederim canım, bi de biraz ateş yapıyo falan diyolar, ben ondan korkuyorum biraz normlden fazla yükselir mi diye....

bülent beyden bahsediyosunuz galiba, ben de ona gidiyorum, ii bi doktor ama yenidoğan yoğun bakımı yok die doğumu orda yapmayı düşünmüyorum. en büyük korkum, doğumun karlı buzlu bi havaya denk gelmesi, geçen yıl öyle bi günde kaç saat yolda kalmıştım, o nedenle allah korusun, ters bi durum olursa sevkle falan uğraşıp hastane hastane dolaşmak istemem... eğer tanıdığınız doktor yaptıracaksa doğumu develette yapmak bence de çok mantıklı... ben kendi adıma acaba bi asistanın eline düşer miyim falan die düşünüyorum malum tam gün yasasından sonra bi çok doktor develetten ayrıldı...

gunaydinnn
yilbasinida atlattikmi,
heyecanimiz dahada articak
sayili gunlerde cabuk gecmiyo:-(

yasarken oyle gelıyor da arkamıza donup baktıgımızda epey vakıt gecmıs. yılbasının gelmesıno bende cok ıstıyorum. yenı yıla ıyıce buyumus gobeklerle gırecegız :) yepyenı heyecanla. 2012 de anne olucaz bayanlar.
bu arada nevresum takımı bakanlar vardı unnado ya dusmus bırax erkek desenlı geldı bana. oglusu olacaklara duyurulur :)

çapa daki bu işte..cerrahpaşa vardı bide ama orda hep asistanlar bakıyomuş..bütün hocalar ayrılmış bu yeni yasadan dolayı..

kuzum bi git orayada bö görüş.. asistan diyip geçme baksana hepsi özelde prof. kesiliyo ama devlet hastanesinde adamların yüzüne bakan yok..

Canım yarın geliyo musun sende? Detayları konuşuruz Levent beyle bende yeni tanışcam..

Buluşma ankamall de saat 1-1:30 arası.. uygun mudur??

1- MELYCHE
2-POLLYANNAA
3- YELDEN
4- CANDYGIRL ?
5- ZEZUN ?

Son düzenleme:
ohh kızlar bulusma ayarlanmıs kıskandım valla keske bende gelebılsem yollar olmasa :)) cok sevındım ama sızın adınıza umarım guzel bır bulusma gecırırsınızzz

ohh kızlar bulusma ayarlanmıs kıskandım valla keske bende gelebılsem yollar olmasa :)) cok sevındım ama sızın adınıza umarım guzel bır bulusma gecırırsınızzz

Keşke hepimiz buluşabilsek ( ama hepimiz ayrı şehirlerdeyiz maşallah :) kısmet inşallah bi gün toplu halde görüşebilirizz

ınsalalh canım kısmet olurda bebıslerımızle toplanırız :)))

Keşke canım yaa keşke.. Şööyle kalabalık bi halde hepimiz hamile.. bi düşünsene:)))
yada dediğin gibi inşallah kısmet olurdu ilerde bebişlerimizle buluşuruz.

herkese hayırlı cumalar...ankarada buluşcak arkadaşlar bende gelim bende burdan arabaya atladımmı 5 saate ordayım bekleyin benide en son haziran sonunda ankaradaydım ümitköyde teyzem var..kendimi çok kötü hissediyodum meğer hamişmişim ozamanlar samsuna dönünce öğrenmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…