- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.921
hoşgeldiiinn hayırlı olsun bebişin sağlıkocağından beni 22.haftamda çağırmışlardı ilk dozu yaptırmıştım 2. dozda 3 hafta sonra yapılacak.benim kolum çoook ağrımıştı :18:
Ben devlet hastanesine sıcak bakmaya başladım.. Burda bi doktordan bahsetmiştim sana çok iyiymiş adam mart ayına randevu veriyo o kadar yoğun.. bi de özel hast. 750 tlye doğum yaptırıyo.. meğer bebek yoğun bakımı yokmuş.. 2-3 tane hastasını doğumhaneden devlete sevk etmiş.. kızlar forumda anlatmış da 9-10 gün yoğun bakımda kalmışlar hiç bi testi doğru dürüst yapmamış falan.. çok gözüm korktu devlet hastanesinde her imkan var yaa başlıcam valla bende devlette doorcam.. özelde kontrole devam..
gunaydinnn
yilbasinida atlattikmi,
heyecanimiz dahada articak
sayili gunlerde cabuk gecmiyo:-(
çapa daki bu işte..cerrahpaşa vardı bide ama orda hep asistanlar bakıyomuş..bütün hocalar ayrılmış bu yeni yasadan dolayı..
çok iyi.. Atatürk hastanesinden herkes memnun duyduğum kadarıyla. eşime geçen sene varikosel teşhisi konmuştu ve özele gittiğimizde adam direk ameliyat demişti. Sonra tavsiye üzerine Atatürk hastanesine gittik tahlilleri yaptılar ve ameliyatlık bi durum görülmedi!! 6 ayda bir test veriyordu en son verdiğimizde baya baya bi artış görünce doktor, artık gerek yok dedi ki zaten bende hemen hamile kaldım:))) Şükürler olsun.
Ben şimdi Keçiören eğitim araştırmaya gidiyorum ama annem geçen gün aklımı karıştırdı benimde. o yüzden buraya kesin gözüyle bakamıyorum(QUOTE]
Bencede yarın inşallah detaylı konuşuruz da iyi bi devlet hastanesi yedekte tutmamız lazım..
bülent beyden bahsediyosunuz galiba, ben de ona gidiyorum, ii bi doktor ama yenidoğan yoğun bakımı yok die doğumu orda yapmayı düşünmüyorum. en büyük korkum, doğumun karlı buzlu bi havaya denk gelmesi, geçen yıl öyle bi günde kaç saat yolda kalmıştım, o nedenle allah korusun, ters bi durum olursa sevkle falan uğraşıp hastane hastane dolaşmak istemem... eğer tanıdığınız doktor yaptıracaksa doğumu develette yapmak bence de çok mantıklı... ben kendi adıma acaba bi asistanın eline düşer miyim falan die düşünüyorum malum tam gün yasasından sonra bi çok doktor develetten ayrıldı...
Canım yarın geliyo musun sende? Detayları konuşuruz Levent beyle bende yeni tanışcam..
Buluşma ankamall de saat 1-1:30 arası.. uygun mudur??
1- MELYCHE - uygun / geliyor :)
2-POLLYANNAA
3- YELDEN
4- ...
5- ...
Buluşma ankamall de saat 1-1:30 arası.. uygun mudur??
1- MELYCHE
2-POLLYANNAA
3- YELDEN
4- CANDYGIRL ?
5- ZEZUN ?
bence de uygun...
ohh kızlar bulusma ayarlanmıs kıskandım valla keske bende gelebılsem yollar olmasa :)) cok sevındım ama sızın adınıza umarım guzel bır bulusma gecırırsınızzz
ınsalalh canım kısmet olurda bebıslerımızle toplanırız :)))
ohh kızlar bulusma ayarlanmıs kıskandım valla keske bende gelebılsem yollar olmasa :)) cok sevındım ama sızın adınıza umarım guzel bır bulusma gecırırsınızzz
ınsalalh canım kısmet olurda bebıslerımızle toplanırız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?