- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.941
herkese hayırlı cumalar...ankarada buluşcak arkadaşlar bende gelim bende burdan arabaya atladımmı 5 saate ordayım bekleyin benideen son haziran sonunda ankaradaydım ümitköyde teyzem var..kendimi çok kötü hissediyodum meğer hamişmişim ozamanlar samsuna dönünce öğrenmiştim..
gamze,gaye,ayça ve ismini yazamadığım katılmayan arkadaşlar bari iyiyiz filan diyin sonra yine yazmayın merak ediyoruzzzz
Yelden sana da özelden msj atıorum face de ekle die..
Günaydın kızlar, güzel günler olsun hepimize,,,
canım ben halamda kalmaya başladım eşim iş seyahatinde forum sürekli açık bende sayfa kaçırmamak için daha yeni okuyabildim ama yazdıklarınızı, bir problem yok herşeyimiz yolunda, pazar gününe kadar büyükçekmece semalarında kızımla dolaşıyor olacağız :)
ayyy bu arada burası kalabalık biraz ev sahipleri dışında 3 misafir daha var, sürekli muhabbet içindeyiz ve benim büyük halam konuştukça benim bıcırık kız coştuda coştu dün hiç uyumadı deliler gibi tekmeledi durdu beni gece 3 te yattı benimle benimlede kalktı :) gezmeyi kalabalığı çok sevecek inşallah...
bugün taffy baby diye avcılarda bir bebek mağazasına gideceğiz anadolu yakasındada varmış bir mağazası, internet sitesinden baktım aynı ürün e-bebekten 5-10 lira daha ucuz, uyku seti perde ve avize özellikle bakmaya gideceğiz, funnababy ürünleri satıyorlar inşallah güzel ve şirin birşeyler buluruz...
Safulcum atla gel valla ne güzel olur.. kafan dağılır..
imkan olsada daha çok kişi buluşsak
canım ben avcılarda oturuyorum. büyükçekmece bize çok yakın. sen oraya misafirliğemi geldin.
tafy baby den ben dün alışveriş yaptım. onun sokağında benim hastane var. kontrole gidince uğradım. kıyafet bana pahalı geldi açıkçası. ama diğer ürünler normal. banyo küveti aldım içi çok geniş ve renkleri parlak parlak 15 Tl fiyatıda çok uygun bence sevi baby markası. banyo süngeri, kulak çöpü, tarak seti ve tırnak makası aldım birde küvet için file aldım o da çok güzel... alt katta yatak ve arabalar var bayağı büyük orayada bak...
Günaydın kızlar, güzel günler olsun hepimize,,,
canım ben halamda kalmaya başladım eşim iş seyahatinde forum sürekli açık bende sayfa kaçırmamak için daha yeni okuyabildim ama yazdıklarınızı, bir problem yok herşeyimiz yolunda, pazar gününe kadar büyükçekmece semalarında kızımla dolaşıyor olacağız :)
ayyy bu arada burası kalabalık biraz ev sahipleri dışında 3 misafir daha var, sürekli muhabbet içindeyiz ve benim büyük halam konuştukça benim bıcırık kız coştuda coştu dün hiç uyumadı deliler gibi tekmeledi durdu beni gece 3 te yattı benimle benimlede kalktı :) gezmeyi kalabalığı çok sevecek inşallah...
bugün taffy baby diye avcılarda bir bebek mağazasına gideceğiz anadolu yakasındada varmış bir mağazası, internet sitesinden baktım aynı ürün e-bebekten 5-10 lira daha ucuz, uyku seti perde ve avize özellikle bakmaya gideceğiz, funnababy ürünleri satıyorlar inşallah güzel ve şirin birşeyler buluruz...
bende kıyafet için değilde uyku seti küvet perde avize onlara bakıcam internet sitesinden fiyatalrına baktım e-bebek ve joker ile karşılaştırınca az da olsa fiyat varkı var daha uygun yani.
ben büyükçekmeceye misafirliğe geldim halam burada oturuyor aslında anadolu yakasında oturuyorum, peki sana bir soru bu civarda aşağıdaki tarz bebek beşiği bulabileceğim bir yer var mı ? bizim oralarda hep baktım fiyatları aşağı yukarı aynı buradaki fiyatları merak ettim daha uygun ise onuda alalım buradan.
Eki Görüntüle 295221 Eki Görüntüle 295222
çapa daki bu işte..cerrahpaşa vardı bide ama orda hep asistanlar bakıyomuş..bütün hocalar ayrılmış bu yeni yasadan dolayı..
selam kızlar öğretmen arkadaşlarımın da öğretmenler gününü kutluyorum:)
tabi atanamayan tüm öğretmenlerin dee onlar bu günü biraz buruk geçiriyorlar çünküüü
gelelim bana cinsiyetimiz belli oldu erkekmiş teyzeleriii
kzılar benım bıdahakı ay şeker yüklemem ama doktor kaç grmlık olcak bişi demedı sadece ac karnına gel dedı.şimdi ilk 50 mi yukluyolar.bide yukledıkten sonra sadece kanmı alınıyo alındıktan sonrada bişi yenmıyomıu bıde ac karnına o su mıde bulandırmıyomu son soru ıdrar tahlılıdemı yapılıyo bı arkadaş öle yazmışta 100 luktemı 50lılıktemı:):)cok soru sordum yaaaaaaa
ya teknoloji özürlüyüm galiba, facede mail adresiyle nasıl aratacağımı göremedim bi türlü, çok utandım.. buradaki msj sayım 100 den az olduğu için ben de kimseye özel msj atamıyorum. facede nereden ekleyeceğimi de söyleyebilirmisin...
Canım arama kısmına isim yerine mailimi yazarsan çıkar..
Canım arama kısmına isim yerine mailimi yazarsan çıkar..
onu denedim canım ya...olmadı malesef
gerçekten zor benim işim doğuma mecbur annem gelecek kayınvalidem gelecek doğumdan sonrada artık ilk önce hangisi kalacaksa bende olacagım artı bakıcımızda olacak ben işe başladığımdada bakıcı ve yanında annelerden biri olacak böyle büyütecegiz kısmet olursa bakalım...tek başıma yapamam zaten imkansız birşeyyyay ne güzel ama senin işin çok zor ikisine birden yetişmen imkansız ve son ayların bize göre daha zor gecicek yanında biri olmalı geçen hastaneden dönerken otobüsde gördüm ikiz bebiş bir aylık yanında iki kişi daha vardı kadına yardım etmek için orda daha iyi anladım ikiz anneleri tek başına bir yere gidemez diye ve hemen aklıma siz geldiniz rabbim bize verdiği güçün sabrın iki katını sizlere versin
Günaydın canım, ne güzel yaa annen geliyormuş yanına. bol bol hasret giderin. benim annem dolmuşla 40 dk mesafede oturuyo ama yine geldiğinde kalmasını çok istesemde kalmıyor, kalınacak zaman var diyip gidiyor. Evlenip gidince analrımızın kıymeti daha iyi anlaşılıyor.
gurbette hasretlik çok zor valla geldiği zamanda bırakmak istemiyorum ama memlekettede babam kalıyor mecbur gidiyor işte gerçi ben evlenmeden öncede anneme çok düşkündüm halende öylee keşke yanında olabilseydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?