- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #18.981
Alışveriş eksiklerimiz daha çok. büyük çoğunu aralıkta yapacağız.
Eksiklerim varda size danışacağım
bebeğin giysileri için bildiğiniz deterjan markaları varmı?
banyo için şampuan, sabun ve vücut yağları? (dalin nasıl sizce?)
kızlar tünaydın
biz geldik doktordan 741 gr olmuş tosuncuk herşey normal seyrinde devam ediyo ocak ayından itibaren ayda 2 kere gidicekmişim kontrole nst ye bağlanacakmışım idrarda az bakteri varmış suya katılan ilaç verdi 1 günlük birde magnezyum ilacına başladık bizde durumlar böyle siz nasılsınız
kızlar tünaydın
biz geldik doktordan 741 gr olmuş tosuncuk herşey normal seyrinde devam ediyo ocak ayından itibaren ayda 2 kere gidicekmişim kontrole nst ye bağlanacakmışım idrarda az bakteri varmış suya katılan ilaç verdi 1 günlük birde magnezyum ilacına başladık bizde durumlar böyle siz nasılsınız
kızlar tünaydın
Canım bebeğin giysileri için sadece doğal sabun kullan.. Deterjan kullanma.. Ben hacı şakirin sabun rendesi var çamaşır makinaları için matik olanından aldım, önce denemek için başka bişiler yıkadım mis gibi kokuyo hemde sağlıklı.. Çoğu anne lekeleri çıkarmıyo falan demiş ama bu sabunu zaten yeni kıyafetleri yıkamak için kullanıyoruz yani lekesi değil görünmeyen kirleri gitsin yeter..
Banyo içinde ben daha almadım ama Nivea öneriyo herkes.. Bulabilirsem doğal bişeyler alcam yoksa Nivea mecburen..
kızlarrr ben bişi sölemeyi unutmuşumbenim yaramaz oğlum kordonunu boynundan çıkartmış çok sevindim yaa
kızlar tünaydın
canım üzme kendini, bizdede cinsellik yok bebek oldugundan beri korkuyoruz ikimizde zaten doktor ilk 12 hafta yasaklamıstı sonrada korkudan birbirimize dokunamadık... suanda benim önceliğim bebek ve böyle cinsel dürtüler geçmiyor içimden diyor, bendende geçmediğinden sorun etmedim. doğumdan sonra tekrar eski halimize gelince herseyin eskisi gibi olacağına inanıyorum
Vede aynı şekilde ne zaman kıpır kıpır minnoş babası elini koyunca kesiliyor inanılmaz enteresan bende intaçı olacak babaya heralde diyordum:):)
şekerim bizde ilk 3 ay korkudan ayda yılda ama 4 ve 5 ayda kadınlarda dürtüler artarmış ve düşük riski yoksa en rahat aymış bizimde öyle oldu ama bundan sonra bende tık yok kocamda yanaşmıyo zaten sağolsun korkuyo artık göbüş iyice büyüdü ayakta sarılırken bile yanaşamıyorıuz birbirimize zaten
kızlar bebeişimi gördüm geldim çok şükür herşey yolundaymış
474 gram olmuş bizim bıdık :)
2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak
güzel Allahım tüm kullarına önce anneliği sonra sorunsuz bir gebelik nasip etsin
Amanın siz yedikçe sizinkilerin de ağzına tıkıverinBenimki benden çok kilo aldı pek mutluyum :)
canım üzme kendini, bizdede cinsellik yok bebek oldugundan beri korkuyoruz ikimizde zaten doktor ilk 12 hafta yasaklamıstı sonrada korkudan birbirimize dokunamadık... suanda benim önceliğim bebek ve böyle cinsel dürtüler geçmiyor içimden diyor, bendende geçmediğinden sorun etmedim. doğumdan sonra tekrar eski halimize gelince herseyin eskisi gibi olacağına inanıyorum
Vede aynı şekilde ne zaman kıpır kıpır minnoş babası elini koyunca kesiliyor inanılmaz enteresan bende intaçı olacak babaya heralde diyordum:):)
banada dr. 28. haftada NTS ye bağlayacagız dedi sancı olup olmadığını varsa ne kadar sıklıkta olduguna falan bakılacak birde bebeğin kalp atışları falan dinlenecek diye biliyorum canım...
ewet benimde 28 haftam olmuş olacak kısmetse bakalım...hep merak ediyodum nts yi onuda görmüş olucam...doğum hemşiremizlede tanışacağız inşallah iyi biridir...
canım bebişler oldu olalı cinselliği askıya aldık adam elini bile sürmüyor korkuyoruzda zaten az kaldı zaten beklesinler biraz daha bebişler olduktan sonra eski günlere dönecegiz elbette önemli olan şuan bebeklerimiz deeğilmi???
venüsten canım sen nerde oturuyodun benim gittiğim hastanede 30 kasımda doğumla ilgili eğitim varmış eğer gitmek istersen diye söylüyorum
Beylikdüzü medilife tıp merkezi
Bizde herşey normal şimdilik.
kızlar tünaydın
bizde guduş guduş yatıyoruz karı-koca..zaten göbekten olmuyo..bizim oğlanda birbirimize yanaşırsak başlıyo tepinmeye hemen...
bizde guduş guduş yatıyoruz karı-koca..zaten göbekten olmuyo..bizim oğlanda birbirimize yanaşırsak başlıyo tepinmeye hemen...
senin oğlan baba ile paylaşamıcak seni galiba
Bizimkide tam tersi hiç tepki yok,anne-babasına izin veriyo :))) Benim göbekde pek olmadığı için sorun olmuyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?