2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evt aynı şeyleri bana söyledi ocaktan itibaren 15 günde bir geliceksin nst ye bağlıcaz dedi. bundan sonra pek tahlil yok dedi belki gerekli görülürse idrar kan tahlili isterler ama genel olarak yapılacak bişey yok bildiğim kadarıyla

gıttıkce mutlu sona yaklasıyoruz galıba :):)
çok sabırsızlanıyorum gunler cabucak gecsın ıstıyorum dıger annelerın dogum hıkayelerını okudukca...

Günaydın herkese...
sabah sahil de yürüyüş yapmak çok iyi geliyor. eve gelip kahvaltımı yapınca bebeğim kıpır kıpır yerinde durmuyor... kesinlikle yarım saatte olsa yürüyüş yapın...

gıttıkce mutlu sona yaklasıyoruz galıba :):)
çok sabırsızlanıyorum gunler cabucak gecsın ıstıyorum dıger annelerın dogum hıkayelerını okudukca...

evt bende çabuk geçsin günler diyorum bi yandan da korkuyorum nasıl olcak napıcaaz diye ocak 15 ten sonra raporumu alıcam artık tamamen bebeğime odaklanıcam şimdiden heyecanlanıyorum

Son düzenleme:
bebeğimin varlığını içimde yaşamak ayrı güzeldi ama onu kucağımda olduğunu hayal etmek yüzünü görmek herhalde bu yaşadığımın iki katı mutluluk vericek bana

bebeğimin varlığını içimde yaşamak ayrı güzeldi ama onu kucağımda olduğunu hayal etmek yüzünü görmek herhalde bu yaşadığımın iki katı mutluluk vericek bana

kesınlıkle cnm ben evın ıcındeymıs gıbı hayal edıorum bazen nasıl heycanlanıyorum anlatamam sana

inan bende sabahları işe gelecegimde sürünerek kalkıyorum yataktan çok zor oluyor anlıyorum senii

tam bir ay içinde bebiş 2 katı kilosuna çıkarmış bu dönemde demekki 24-6da 1kg civarı cıkacak ne güzel bebişlerimiz artık kg üstü olucak:):)

Ohh ohhh çok sevindim çokkk:)Aldın mı cd ve fotosunu kuzunun?

Ohh ohhh çok sevindim çokkk:)Aldın mı cd ve fotosunu kuzunun?

sorma ya sadece foto aldım cd kaydetmesı benım sansıma arızalıymıs dun. ama neyse zaten kendı doktorumda her gıttımde onun gıbı renklı cekıo onlarla ıdare edıcem artık. ama yakısıklı bı fotosunu aldım. bugun yanımda olsa taratıp gostercektım sıze yakısıklıoglumu :):)

evt 32. hafta veriyolar fazladan çalışmak istersen çalışabilir raporu alıyormuşsun ama benim öyle bi niyetim yok şimdi bile zor geliyorum işe

aynen benımde hıc oyle bı nıyetım yok azıcık hazırlıklarını yapayım oglumun evımı hzırlıyayım bı an once ızıne cıkmak ıstıyorum herseyımı hazırlayıp oglumu beklemek ıstıyorum evımde

Selam kızalar ıyı haftasonları herkeslere:)) soncları ıyı cıkan arkadaslarım darısı basımıza haftayada benm seker yuklemelerım var:) annem boyna pekmez dayıo bana sonum hayır olur ınsallah:)))

Herkese süper bi haftasonu diliyorusss prensesimle bennn.
Bugün arkadaşlarla Macbeth'i izlemeye gidices tiyatroya ardından yemeğe akşama da canlı müziğe
Yarın da Cumalıkızık'a kahvaltıya didiyoruss bir hayli hareketli geçecek bakalım bu haftasonu biz çok mutluyuz kuzumla.Ama şimdi hazırlanma zamanı.Öptük kuzuları ve siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…