- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.201
Selam kızalar ıyı haftasonları herkeslere:)) soncları ıyı cıkan arkadaslarım darısı basımıza haftayada benm seker yuklemelerım var:) annem boyna pekmez dayıo bana sonum hayır olur ınsallah:)))
Herkese süper bi haftasonu diliyorusss prensesimle bennn.
Bugün arkadaşlarla Macbeth'i izlemeye gidices tiyatroya ardından yemeğe akşama da canlı müziğe
Yarın da Cumalıkızık'a kahvaltıya didiyoruss bir hayli hareketli geçecek bakalım bu haftasonu biz çok mutluyuz kuzumla.Ama şimdi hazırlanma zamanı.Öptük kuzuları ve siziii
Selam kızalar ıyı haftasonları herkeslere:)) soncları ıyı cıkan arkadaslarım darısı basımıza haftayada benm seker yuklemelerım var:) annem boyna pekmez dayıo bana sonum hayır olur ınsallah:)))
cnm şeker yuklemesınden once doktor bana 2 haftalık dıyet programı vermıstı yap oyle gel dedı pek uydugum soylenemez ama orda pekmez kesınlıkle yasak yazıo haberın olsun
sorma ya sadece foto aldım cd kaydetmesı benım sansıma arızalıymıs dun. ama neyse zaten kendı doktorumda her gıttımde onun gıbı renklı cekıo onlarla ıdare edıcem artık. ama yakısıklı bı fotosunu aldım. bugun yanımda olsa taratıp gostercektım sıze yakısıklıoglumu :):)
pekmez bebege cok iyi geliyormus heryerde pekmez pekmeez yazıyor:)
günaydınnn kızlarrr,,,
bugun keyfıme dıyecek yok dun sabah seker sonucum ıı cıkmıstı zaten ucuyodum havalarda aksamda kan idrar sonuclarımı aldım onlarda normal bıde detaylı ultrasona gırdım cok guzeldı 1 saat boyunca bebişimi izledik :):) doktor tum sonuclara baktı fıstık gıbısınız maaşaallah hıc bı sorun yok hersey harıka dedı bundan sonra gelmene gerek yok gıt dogurana kadar gelme dedı :):)
cnm cok sevindim ben sana yazmıştım dün herşey güzel çıkıcak sıkma kendini diye bizim aden ptırı pıtır hiç durmuyo yarum bu arada bizim buluşma yalanmı oldu?
nasıl mutluyum anlatamam darısı tum sonuc bekleyenlerın basına ınsallahhhh........
anam bursada deniz teeeeee nerde bizim burasıda hep inşaat yürüyüş yapmak ne mümkün ama özendim...Günaydın herkese...
sabah sahil de yürüyüş yapmak çok iyi geliyor. eve gelip kahvaltımı yapınca bebeğim kıpır kıpır yerinde durmuyor... kesinlikle yarım saatte olsa yürüyüş yapın...
Herkese süper bi haftasonu diliyorusss prensesimle bennn.
Bugün arkadaşlarla Macbeth'i izlemeye gidices tiyatroya ardından yemeğe akşama da canlı müziğe
Yarın da Cumalıkızık'a kahvaltıya didiyoruss bir hayli hareketli geçecek bakalım bu haftasonu biz çok mutluyuz kuzumla.Ama şimdi hazırlanma zamanı.Öptük kuzuları ve siziii
ay benimkide donmus dotunu uyuyodu o kadar salladı etti dr., yok banamısın demedi fotomuz yok 6.ayımıza ait.. halbuki bu ayda kime benzedigi de belli olurmus diolar, bebisini benzettinmi sende?
pekmez bebege cok iyi geliyormus heryerde pekmez pekmeez yazıyor:)
cnm cok sevindim ben sana yazmıştım dün herşey güzel çıkıcak sıkma kendini diye bizim aden ptırı pıtır hiç durmuyo yarum bu arada bizim buluşma yalanmı oldu?:
saol cnm.. bulusma yalan olmadı tabıkıde bulusalım sadece ben bu aralar bırz yogun oldugum ıcın erken cıkmak benım ıcın sorun ama onumuzdekı haftalarda rahatlıycam havalarda cok sogumadan aslında bulussak ıı oolur
ben benzetemedım cnm daha mınıcık ya. bıde cok cok net olmadıgı ıcın yorum yapamadım bı turlu
günaydınnn kızlarrr,,,
bugun keyfıme dıyecek yok dun sabah seker sonucum ıı cıkmıstı zaten ucuyodum havalarda aksamda kan idrar sonuclarımı aldım onlarda normal bıde detaylı ultrasona gırdım cok guzeldı 1 saat boyunca bebişimi izledik :):) doktor tum sonuclara baktı fıstık gıbısınız maaşaallah hıc bı sorun yok hersey harıka dedı bundan sonra gelmene gerek yok gıt dogurana kadar gelme dedı :):)
nasıl mutluyum anlatamam darısı tum sonuc bekleyenlerın basına ınsallahhhh........
Kilo konusu benimde canimi sikiyor dun itibaiyle 7 oldu bu ay 2.5almisimsekerim cikmadi allahtan neyse dr nolucak tabii alicaksin 7kg 6 ayda nirmal dedi icim rahatladi bi parca ama bidahaki gelisine 1ay sonra max1.5-2 kg almis olmalisin normali budur dedi..
Ohhhh super moral oldu drdn cıkınca bana ölüm dıyetı verıcekler kesın:)))) dıorum annemeee anneeeeeee benm seker yuklemem varr yemıcemmmmmmondan nolur bunu alman lazım dıooo e dıorum bnda seker var barı bunun yerıne bal olsn dıorum pekmez ayrı bal ayrı kızım balda ye dıo:)))) cok korkuorum bıde meyvelerıde cok tuketıorum hıcte huyum degıldır meyve yemek ınsallah ıyı cıkar sonucum hüüü
ay benimkide donmus dotunu uyuyodu o kadar salladı etti dr., yok banamısın demedi fotomuz yok 6.ayımıza ait.. halbuki bu ayda kime benzedigi de belli olurmus diolar, bebisini benzettinmi sende?
Günaydınlar benden de herkese, gerçi öğlen oldu ya:)
çok sevindim canım, gözün aydın:) darısı hepimize:)
ayda 2 kilo almak gerekiyormuş doğru, ama senin önceden aldıkların ortalamaya göre iyi olduğundan bişey dememiştir. Zaten 2 den fazla almazsın bence korkma. Son aylarda çok alabiliriz o da normal.
Canım meyve çok önemli en az günde 2 porsiyon zaten mutlaka yemen lazım, diyet listelerinde bile var. Maksimum 5 yemek lazım tabi 5ide aşmamak lazım:) Ben bir ara günde 7-8 mandalina, 2-3 armut yiyordum:) ama o ara hiç kilo almadım. Belki yemeği az yemişimdir meyve kesmiştir:)
Ben hamıle kalmadn once cok asırı kansz cıkmstım cocuk dusundugm ıcın pekmeze yuklenmstm 15 gunde 2 kılo almstım ve demstımkı kansızlıktan olcgımı bılsemde artık yemem pekmez:)))) o yuzden pekmez fobım var benm:) ama mnk bebegıme kan olsun dıye bazn cok az serbet edıorum yada sute katıorum o benım mınık tavsanımmm:))
Bende o mandalına ılk cıktıgı zaman yıodum gunde 7 8 tane hatta cantamda gezdırıodum yolllarda mıdem bulanırsa hemen soyup yıodum lakın elma armut yemeye basladım bende daha az tatlı oln meyvelere yonelmeye calısıorum sımdı eksı elmyla nar bıde ayva yıorum mandalınalr bana bakıo yemek ıstemıorum cıkolatada mutlaka bıtter yıorum ztn onu cok severm oda 1 dılım oluo kı hergn yemıorum beyaz seker nerdeyse 6 7 aydır hıc kullanmıorum kırk yılın basında sutlu kahve ıcersm ıcıne 1 tane atıorum ama buna ragmen seker yuklemesınden cok korkuorum hü
Kızlar günaydın,
2-3 gündür acayip midem agrıyor ve biraz bulanıyor. Bu kadar uzun sürmezdi hiç mideme dokunuyorum taş gibi olmuş gaz fln da cok var habire gurul gurulhiç keyfim yok. Dr u aradım simdi bi ilaç söylesin diye o da ameliyattaymış.Aranızda hiç rennienin şurubundan içen oldu mu? Bir arkadasım içiyordu hamileyken de kararsız kaldım.
Ya da bu şikayetler olunca ne yapıyorsunuz?
Kilo konusu benimde canimi sikiyor dun itibaiyle 7 oldu bu ay 2.5almisimsekerim cikmadi allahtan neyse dr nolucak tabii alicaksin 7kg 6 ayda nirmal dedi icim rahatladi bi parca ama bidahaki gelisine 1ay sonra max1.5-2 kg almis olmalisin normali budur dedi..
Ohhhh super moral oldu drdn cıkınca bana ölüm dıyetı verıcekler kesın:)))) dıorum annemeee anneeeeeee benm seker yuklemem varr yemıcemmmmmmondan nolur bunu alman lazım dıooo e dıorum bnda seker var barı bunun yerıne bal olsn dıorum pekmez ayrı bal ayrı kızım balda ye dıo:)))) cok korkuorum bıde meyvelerıde cok tuketıorum hıcte huyum degıldır meyve yemek ınsallah ıyı cıkar sonucum hüüü
günaydın canım nasılsın bakalım mesaj çok enerji dolu anladığım kadarıyla bomba gibisiniz ikinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?