2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler ayça. evet hemen yazdım o şurubu... perşembe kontrolde soracağım doktora...
aynen bizimde bez açılınca hemen kaldırıyor pipiyi... geçen doktorun üstüne işiyecekti doktor bezi kapadı hemen... reflekslerim iyidir diyor adam... :1:

aynen yaa ne zmn altını açsam hmn işiyo hatta yeni adet edindi işemesi yetmiyo bide s.çıyo yani..dün kayınvalidenin eline bi s.çtıı haha çok komikti..bide fırlatıyo çok komik bunlar ya..ama bn altını açtıımda hmn pipisine peçete sıkıştırıyorm hasarı en aza indiriyorm..

günaydın cici annelerrrr:)
sohbet koyu, bende aradan dalış yapayım dedim.. benim de oğluşş geceleri beni hiç bırakmıyo, kedi gibi hep miy miy miy sesler çıkarıyo, durmuyo da sonu ağlamak yani biliyorum, kalkıp emziriyorum yerine koyuyorum hopp 2 dk sonra yine mıy mıy kıy kıy:)) uykular haram olduuuuu:ssz:

evet yaaa bnde bitek bnmkinde var sanıyodum..kucamda uyuyo yerine koyunca mır mır kıy kıy aynı kedi gbi..btn gece tedirgin yatıyorm o yzdn..artk geceler kabus oldu..

kızlar yâa eşim hattımı değişti internetim iptal oldu canım sıkıldı yâa .. Bizim oğlan sürekli meme istiyo dünden beri sütüm geliyo şükür ama bu çocuk doymuyo mu ne hep ağzında olsun diyo fazla geliyo çıkarıyo ona aldığım 2emziğı de tutmadı Enes'in eski emziğıni verdim avent onu tuttu ama emzik büyük geliyo eşim unutmazsa akşama ona alcak ınş. Bide doğumdan sonra hâlâ sancı çeken varmı merak ediyorum ben bugün iyim ama bugüne nasıl geldim bi bana bide evdekilere sorun aynı doğum sancısı gibiydi... bugün onlar yerini adet sancısına bıraktı çok kötü oluyorum ne yapayım bi fikri olan varmı? artık fazla giremiycem akşamları eşimden gircem yine... Hepiniz Allah'a emanet olun

Bedriye. cim doğum yaparsan haber ver mesaj at merak ediyorum seni ..sağlıkla al bebisini..

canım dr dün yine nst ye soktu hiç sancı yok senin gibi olacam galiba gelmiyo kızm ama dün kasıklarım çok ağrıdı bugün tık yok bende evde yürüyorum eşimlede çalışma yapıyorum bekliyoz bakalımm doğum olursa tlden haber veririm canımm

slm kızlar,
geçmişi okuyamadım doğum yapanlar varsa tebrik ederim
moralim çok bozuk, bugün kalça usgmiz vardı. sonucunda kalça çıkığı değil ama sol tarafta hafif bir darlık çıktı.. 1 ay boyunca çift bez kullanacağız. ne olur bilemiyorum çünkü bazıları çift bez kullanmanın pek faydası olmadığını vs söylüyor. bu 1 ay nasıl geçicek yaaa acaba başka bi dra daha mı götürsem kızımı?
aranızda benzer bir durumla karşılaşan oldu mu?

cnm bizde de tam tersi durum war, benim eşim ewe gelio duşunu alıo, beni bi öpüyo sonra oğlunun yanınaaa alıyo kucağa bırakmıyo, kokluyo kokluyo tüm gece oğluyla vakit geçiriyo.. gece de oğluş uyuyunca tw karşısında yarım saat falan sarılıp oturuyoruz, o yarım saat de yetmiyo, gece zaten annemle uyuyoruz, eşim salonda yatak yapıyo kendine..
ben eşimi çok özlüyrum :((

:ssz: bizdeee....sıkıldım artk kayınvalideyle yatıyorz aynı odada eşim bzm odada tek yatıyo çok özledm ya..başbaşada kalamıyorz alışkın değilim bn böyle ya..içeri gdnce hmn kıstırıyorm onu tenhada bikç öpücük alıyrm sonra yine kayınvalideyle devam :52::52::52:

slm kızlar bir doğum haberimiz daha var.......

PRENSESİNUYKUSU güneş arkadaşımız giza ipeki kucağına almış 3.900 gr epidural sezeryanla dünyaya gözleriniz açmış :16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kendisi ile görüştüm seside gayet güzel geliyordu ...akşamada ziyaretine gidicez kızlarla....

PRENSESİNUYKUSU güneş arkadaşımız giza ipeki kucağına almış 3.900 gr epidural sezeryanla dünyaya gözleriniz açmış :16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kendisi ile görüştüm seside gayet güzel geliyordu ...akşamada ziyaretine gidicez kızlarla....

çok geçmiş olsun analı babalı büyüsün inşallah darısı başımaaa giderseniz benden slm söleee

Güneş'e benden de slm söyleyin Allah anali babalı büyütsün gözümüz aydın bi kızımız daha geldi bu arada bursada bi bedriye mi kaldı doğum yapmayan başka varmı benim bilmediğim :)

kızlar yâa eşim hattımı değişti internetim iptal oldu canım sıkıldı yâa .. Bizim oğlan sürekli meme istiyo dünden beri sütüm geliyo şükür ama bu çocuk doymuyo mu ne hep ağzında olsun diyo fazla geliyo çıkarıyo ona aldığım 2emziğı de tutmadı Enes'in eski emziğıni verdim avent onu tuttu ama emzik büyük geliyo eşim unutmazsa akşama ona alcak ınş. Bide doğumdan sonra hâlâ sancı çeken varmı merak ediyorum ben bugün iyim ama bugüne nasıl geldim bi bana bide evdekilere sorun aynı doğum sancısı gibiydi... bugün onlar yerini adet sancısına bıraktı çok kötü oluyorum ne yapayım bi fikri olan varmı? artık fazla giremiycem akşamları eşimden gircem yine... Hepiniz Allah'a emanet olun

Bedriye. cim doğum yaparsan haber ver mesaj at merak ediyorum seni ..sağlıkla al bebisini..

Yâa kimsenin sancısı olmadı mi acaba benimki suni den dolayı mi öyle çok oldu bide tansiyonun yükselmesi normal bi durum mu ki 15çıkıyo alışkın değilim başım çok ağrıyo..

Yâa kimsenin sancısı olmadı mi acaba benimki suni den dolayı mi öyle çok oldu bide tansiyonun yükselmesi normal bi durum mu ki 15çıkıyo alışkın değilim başım çok ağrıyo..

canım senin başka bişey olmasın ben ilkinde 6 saat suni sancı çektim doğumdan sonra hiç ağrım sancım olmadı

Yâa çizelgemi değişemedim yardım edecek biri varmı zaten sağolsun bu çizelgeyi de semra yapmıştı ..:)

arkadaslar 12 gun önce sezeryanla oglum oldu yalnız dıkıslerım cok kotu yapıstırma ama oncesı hıc bellı degıldı ama busefer kat kat yapıştırılmıs sankı controtubex amelıyat ızlerını yok eden bır jel aldım sabah aksam suruyorum umarım zamanla kaybolur sızınkıler nasıl acaba bıdesezeryan sonrası gobuslerınızı sardınızmı benım gobegımde cok kaldı acıyo dıye sarmadım kımdemıs sezeryan cok kolay dıye ya benım resmen canım cıktı amelıyat sonrası hemoroıt bile oldum nasıl olduysacok cektım ustune bıde bu dıkısler...:14:

slm kızlar,
geçmişi okuyamadım doğum yapanlar varsa tebrik ederim
moralim çok bozuk, bugün kalça usgmiz vardı. sonucunda kalça çıkığı değil ama sol tarafta hafif bir darlık çıktı.. 1 ay boyunca çift bez kullanacağız. ne olur bilemiyorum çünkü bazıları çift bez kullanmanın pek faydası olmadığını vs söylüyor. bu 1 ay nasıl geçicek yaaa acaba başka bi dra daha mı götürsem kızımı?
aranızda benzer bir durumla karşılaşan oldu mu?

geçmiş olsun cnm

aallah analı babalı büyütsün inşş tebriklerimize iletirsen :16:

cnm snnde en fazla 1 hafta var yani daha fazla kalamaz heralde..sezeryan düşünüyomusun yoksa kendinliinden mi gelmesini bekliyosun? yada suni sancı fln ne diyo dr.un?

Yarın gidicez işte.İlk önce suni sancı verilecek.Olmadı sezeryana giricem.Ayy napayım artık çok bunaldım telefonlar şunlar bunlar...doğurayım artık ya.
Suni sancı verilince normal doğum olma şansı nedir acaba?bilen var mı?

ben hala doğuramadım kızlar.
perşembe günü tekrar gitcez doktora en son cuma günü kesin alırım senidoğuma dio ki ozamanda zaten 42 haftalık oluyorum.
dua eden herkesten Allah razı olsun
herkese hayırlı kolay doğumlar olsun...

ben hala doğuramadım kızlar.
perşembe günü tekrar gitcez doktora en son cuma günü kesin alırım senidoğuma dio ki ozamanda zaten 42 haftalık oluyorum.
dua eden herkesten Allah razı olsun
herkese hayırlı kolay doğumlar olsun...

Hayırlısı olsun canım.Yine ii beklemişsin.Benim sabırtaşım çatlayacak yarın:>ve içinden bebişim çıkacak:>

Back
X