2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sorma yaaa..anam anam garip anam daha hastaneden yeni taburcu oldu keşke o kalabilseydi yanımda..ne gzl sn söyleyebilion annene bn öle bişi diyemem heral kayınvalideye kovar gibi :))

eee tabi yawrum kayınvaldeye söle sıkıysa:))) annen içnde geçmiş olsun cnm..

bnmkide silikon uç dışında emmiyo..emse bile randımanlı emmiyo 2 emip bırakıyo cnm ya..kayınvalidemde başımın etini yiyip duruyo ona alıştırma çocuu zor olur sütün kurur fln diye..sütün kurumasıyla ne alaka anlamadm..bu eskiler çarşı herşeye karşı ya..süt sağmaya silikon uçlara emzie biberona..ya napcam bn gerçekten zararlımıdır bu silikon uçlar..ama napiim almıyo ztn çok iştahlı değil çok sık emmiyo..bide silikonsuz aç kalıyo yavrum..göğüs ucum çok küçk çnkü..halbuki 1.5 yaşına kdr çocukların oral dönemiymiş ve bu dönem iyi doyurulmalıymış..çok emmeleri gerekiyomuş..

ben silikon ucu denedim almadı miniğim gücü yetmedi çekmeye. benim göğüs ucum o kadar kötü oldu ki kopacak nerdeyse.. sürekli ucunu tutuyo ben çekiyorum bgn artık çığlık ata ata emzirdim ağlıcaktım nerdeyse:((

Kızlar merhabaaa uzun vakıt olduu sıze yazamadım umram herkesler ıyıdır dogum yapan tum arkadasların gozu aydın olsun.. Benım bugun sanıorumkı nısanım geldı son hazırlıkları yapıoruz bu arada dr ve hastanemı degıstırdım cok gergn gunler gecırdımmm:(( Ama anlatcam musaıt bıandaaa oo kocaman kafalı oglm aslnda hıcte oyle degılmıs:((( bosuna gergnlık ettım dr benı sezryna zorladı bende kendısıne by gulum dedım ve 39. haftada drmu ve hastanemı degstrdım:)))) Ayyyyy nasıl yazasım ates puskuresım var ama son hazırlklar ıcın herkes seferber oldu evde bende mınık bı bılgı vereyım dedım benım nısan geldı kızlar heran dogurabılrmmm cok heycanlıyım:))))

canım sanırım seninde ikinci.ilk bebeklerde değilde ikincilerde oluomuş.bendede oldu sancı.3 gün falan sürdü doğumdan sonra.aynı doğum sancısı gibidi.tansiyonu bilemicemde dikkat et kendine.

Ay 3.daha da mi kötü oluyo yoksa ... ne menem bişey mis insan doğum dur 1gün acı çekiyorsun geçiyo diyo ama bu sefer öyle acı çektim ki 3gündür mahvoldum bildigin doğum sancısı gibi..Allah'tan bugün biraz hafif daha ziyade adet sancısı aman neyse geçti gitti

Kızlar merhabaaa uzun vakıt olduu sıze yazamadım umram herkesler ıyıdır dogum yapan tum arkadasların gozu aydın olsun.. Benım bugun sanıorumkı nısanım geldı son hazırlıkları yapıoruz bu arada dr ve hastanemı degıstırdım cok gergn gunler gecırdımmm:(( Ama anlatcam musaıt bıandaaa oo kocaman kafalı oglm aslnda hıcte oyle degılmıs:((( bosuna gergnlık ettım dr benı sezryna zorladı bende kendısıne by gulum dedım ve 39. haftada drmu ve hastanemı degstrdım:)))) Ayyyyy nasıl yazasım ates puskuresım var ama son hazırlklar ıcın herkes seferber oldu evde bende mınık bı bılgı vereyım dedım benım nısan geldı kızlar heran dogurabılrmmm cok heycanlıyım:))))

mineeee annemmmm demek gitti nişann ahh hadi kuzum hayırlı olsun az kaldı az geliyo oglusumuzz hayırlısı ilee :40: bosver sen doktoru yaa, benmde kızıma 2 hafta önde kafası demişti dogdu küçük bile neredeyse vücuduna göree, bıraksınlar bu işleri eşitleniyor sonradan işte. ayy cok heyecanlandım yaa gelsin hadi gelsinn minigimizzz :16:
doktoru degiştirmene de cok sevindim zorlamak ne demek sezeryan sezeryan dye, öylee tombiş bi bebekte degil sonuçta.

iyi akşamlar herkese,uzun zamandır giremiyorum kimler neler yaptı doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun yapacaklara allah yardım etsin.ben oğluşumla vakit geçiriyorum 17 günlük oldu çook tatlı canımın içi...emme problemimiz kalmadı çok şükür ilk zamanlar sıkıntı oldu ama geçti...tere otu süper süt yapıyo emziren annelere tavsiye ederim :) bu arada hala listede doğum yapmamış gözüküyorum listeyle kim ilgileniyo arkadaşlar ? (3 mart da doğum yaptım normal doğum 3 kg 60 gr 46 cm oğluşum )

hayırlısı olsun cnm. vardır bak bunda da bir hayır. önemli olan bebeğinin ve senin sağlıklı olması ama tabi doktor da tercihine saygı duymalı. güzel haberlerini bekliyoruz..

yaa, neden kimse cevap vermiyo banaa :( meraktan çatlıyorum...hiç fikri olan yokmu...bu nişan olabilirmi
bence nişan değil cnm. ben 3. kez alttan muayene oldum. ilkinde birşey olmadı, sonraki ikisinde kahvemsi kırmızımsı akıntım oldu. 2-3 gün sürebilir dedi doktorum. merak etme derim nacizane...sürdüğü jel de şeffaftı, kahve değildi..

Canım Allah hakkında hayırlısını nasip etsin bende suni sancıyla doğum yaptım 2cm açıklık vardı zaten suni verdiler dr muayene etti suyumu patlattı kendi sancım da gelmişti zaten o zaman Allah'im izniyle çok kolay oldu 3saate girdim çıktım
ne güzell cnm. valla darısı başımıza inşallah.. detaylı bir şekilde doğum hikayeni bekliyoruz mart 2012 anneleri doğum hikayeleri bölümüne:)

eşinle brz yaramazlık yapabilirsin..şahsen bnm yaptıım son yaramazlıktı lohusalık bitene kdr daada yok iyiki yapmışım..ertesi gün doğuma gttm zaten :17:
bi terslik olmasın sonra:1::1: gerçi bizimkinin aşağı inmeye niyeti hiç yok ama.. ne bilim*

slm kızlar bir doğum haberimiz daha var.......

PRENSESİNUYKUSU güneş arkadaşımız giza ipeki kucağına almış 3.900 gr epidural sezeryanla dünyaya gözleriniz açmış :16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kendisi ile görüştüm seside gayet güzel geliyordu ...akşamada ziyaretine gidicez kızlarla....
maşallah:nazar::nazar:Allah analı babalı büyütsün kuzucuğu..

kuzum bence nişandır o.. doktorunu arayıp bi sor.. inşallah nişandır da bebişine kavuşursun bi an evvel:34::emir_bebek:

canımm benmde dogum yapmadan önce çatı muayenesinde doktor kahverengi gelebilir demişti, ama zaten kahverengi ilaçla muayenemi yaptı,ilaç gelir merak etme dedi. benim gelen giden akıntım olmadı. gelen akıntı ilaç olabilir kanlı degil ise.

cnm koyu kıvamlı akıntı gelmeye devam ederse nişandır o..zaten çatı muayenesi doğumu tetikliyo ordaki tıkacı bi nevi açıyo o da nişan işte..bnmde öyle olmuştu salı günü muayene oldm cumrt.doğurdum..hadi hayırlısı

cevaplar için sağolun kızlar...evet doktor kahverengi ilaçla muayene etti ama üstünden bigün geçti, banyo filan da yaptım dün, hala ilaç geliyo değildir heralde ama oladabilir..belime de arda ağrı giriyo ama şiddetli değil, hafif hafif...neyse bi kaç gün içinde belli olur zaten nişansa...

herkese merhaba
ben kızım asmin'i kucağıma aldım
Rabbime şükürler olsunki ben ve kızım iyiyiz
doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun diliyorum
yapmayanlarada güzel sağlıklı doğumlar diliyorum

herkese merhaba

:nazar::nazar:
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin... Asmin hoşgeldin aramızaa :nazar::nazar:

Kızım Zeynep i dün kucağımıza aldık Rabbim isteyen herkese nasip etsin hikayemizi sonra anlatırım.

Kızım Zeynep i dün kucağımıza aldık Rabbim isteyen herkese nasip etsin hikayemizi sonra anlatırım.

hayırlı olsun canım...hoşgelmiş zeynepcik

sen zaten hep diyodun haftaya doğurcam diye...pozitif düşüne düşüne başlattın doğumu heralde :) hadi hayırlısı...doktoru değiştirmekle iyi yapmışsın...buarada tekrar girermisin bilmiyorum ama girersen bi yazıver merak ettim, çatı muayenesi olmuşmuydun nişan gelmeden önce...

iyi akşamlar herkese,uzun zamandır giremiyorum kimler neler yaptı doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun yapacaklara allah yardım etsin.ben oğluşumla vakit geçiriyorum 17 günlük oldu çook tatlı canımın içi...emme problemimiz kalmadı çok şükür ilk zamanlar sıkıntı oldu ama geçti...tere otu süper süt yapıyo emziren annelere tavsiye ederim :) bu arada hala listede doğum yapmamış gözüküyorum listeyle kim ilgileniyo arkadaşlar ? (3 mart da doğum yaptım normal doğum 3 kg 60 gr 46 cm oğluşum )

maşallah canım, büyütmüşsün bile oğlanı....

herkese merhaba

biz de seni merak ediyoduk...gözün aydın canım...allah analı babalı büyütsün...

ohhh nihayet minecik de doğuracak...hayırlısı olsun kuzu..
çok az kişi kaldınız kızlar hayde herkes doğursunda gelsin, bebişleri konuşalım>:))

herkese merhaba

gözün aydın canım hoşgeldi asmin bebiş<:):emir_bebek:

gözün aydıın canım,hikayeni bekliyoruzzz:34:

Herkese hayırlı geceler;

Geçen hafta cumadan beri nette sorun olduğu için giremedim, net daha bugün geldi, ve çok şükür evdeki masaüstü bilgisayarda benim için tamir edildi, artık daha rahat girebileceğim:32::32: ben hala beklemedeyim, ve cumadan beri giremediğim için meraktan çatladım, eminim ki çok doğum olmuştur, neyse ben geçmişi okuayım:8::8:

herkese merhaba

gözün aydın canım hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini doğum yapan tüm annelere bol sütlü geceler günler dileklerimizle...:nazar:

arkadaşlar benim bebişim altı açıkken işediğinde hep sol tarafa işiyor oğluşu böyle olan varmı dr.umuza sorcaktım unuttum:53::53:

gözün aydın canım hayırlı olsun güle güle büyüt bebişini doğum yapan tüm annelere bol sütlü geceler günler dileklerimizle...:nazar:

arkadaşlar benim bebişim altı açıkken işediğinde hep sol tarafa işiyor oğluşu böyle olan varmı dr.umuza sorcaktım unuttum:53::53:
Canım zannetmiyorum önemli birşey olduğunu tesadüftür, ya da pipinin o anki duruşuyla alakalıdır, benim oğlanda yok öyle bir şey.
Canlarım geçmişi okuyamıyorum ama RONYA, NİCEGIRL MERVE doğum yapmış heralde, Allah analı babalı büyütsün, yapacak olanlara da Allah kolaylık versin, başka var mı hiç bilemiyorum, geçmişi okumak hayal artık benim için, benim oğlan hiç fırsat vermiyor bana, kendinize iyi bakın.

maşallah 4 kilo doğmuş :nazar::nazar::nazar::nazar:oğluşun benimkide 3300 gr mış şuan en son dün nst ye girdim ama hiç kasılma sancı yok dr cuma günü tekrar çağırdı bende hep yürüyüş yapıyorum ama evde dışarı çıkamıyorm çok sıkışıyorm çünkü kanala girmiş kızım ama gelmiyo şuana sadece kasıklarım ağrıyoo sende tatlı telaşlı koşuşturmaya başlamışsın Allah sağlık versin bebişlerimize:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Amin canım hepimizinkine inşallah. Umarım bu belirtilerle kısa zamanda alırsın kızını kucağına.

:52::52: maşaAllah ne kadar çok doğum yapan olmuş, gecenin bu saatinde okumaya çalışınca hepsini tek te alıntı yapamadım, Rabbim doğum yapan herkesin bebeğine sağlıklı, hayırlı ömürler versin, darısı da bizim gibi bekleyenlere:52:

Son düzenleme:
slm kızlar,
geçmişi okuyamadım doğum yapanlar varsa tebrik ederim
moralim çok bozuk, bugün kalça usgmiz vardı. sonucunda kalça çıkığı değil ama sol tarafta hafif bir darlık çıktı.. 1 ay boyunca çift bez kullanacağız. ne olur bilemiyorum çünkü bazıları çift bez kullanmanın pek faydası olmadığını vs söylüyor. bu 1 ay nasıl geçicek yaaa acaba başka bi dra daha mı götürsem kızımı?
aranızda benzer bir durumla karşılaşan oldu mu?

Canım geçmiş olsun inşallah problem kendiliğinden ortadan kalkar çift bez işe yarar. İçin daha rahat edecekse bir doktora daha götür. Bizimkinin de doğumda köprücük kemiği kırılmış düzgün kaynasın diye dua ediyorum. Allah kuzularımıza sağlık versin inşallah.

canlarımm ayy kaç gün oldu giremedim foruma yaa, hastanede sezeryandan snra bile nete giren ben smdi hayatım kızım oldu. neredeyse her saat bası emiyo miniğim,dktorum 2-3 saatte bir emzirebilirsin ama uyanırsa kendi isterse her agladıgında emzir dedi. benim minigimde masallah pek iştahlı :nazar: bir elimde silikon gögüs ucu bir elimde gögüs kalkanı,yanımda gögüs pompası hayatım aynı ritm de devam ediyor. karbonatlı su, gögüs kremi vs. gögüs ucu yaralarım yüzünden ağlamaktan gözlerim şişti resmen, yeterki kızım doysun yeterki sarılık olmasın.
dua ediyorum Allahımm hepimize sabır versin,yavrularımızı besleyebilelim,sütümüz bol olsun. Doğumu bekleyenlere de sabır ihsan eylesin Rabbim,yavrusunu kucagına almayı sabırsızlıkla beklemek kolay degil,tez zamanda kavusun miniklerinize inşallahh.

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün kuzucuğun ben de senden bir gün önce doğum yaptım perşembe günü. Bizim de emzirmeyle ilgili problemlerimiz yeni yoluna giriyor.Silikon göğüs ucuyla emiyor kuzum sütüm geç geldi normal doğum olmasına rağmen. Şimdi her fırsatta veriyorum göğsümü emdikçe de çoğalıyormuş süt. İnşallah hepimizin bol bol sütü olsun da emsin kuzucuklarımız.

Allah yardımcın olsun hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallah.

Back
X