2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

başlarda 40 haftalara gelemem heralde diyodum şimdi çok şaşkınım sabırsızımm erken doğum olur derken en sona kalcam senin dr ne dedi günün geçti ya
:) hayırlısı canım, benim dün kontrolüm vardı, nstde 60-70lerde sancı var ama ben hissetmiyorum, ultrasona baktı bebek gayet iyi, suyu yeterli dedi, iki üç gün içinde olur, kanama, sancı olursa yada su gelirse hemen gel dedi, olmazsa pazartesi sabah tekrar gel dedi.. bakalım nolacak:8::8:

canım, sen canım kızıma dua et yeter benim için ben doğumundan sonrada hep yardımcı olurum sana , her yediğini muntazam bir şekilde çıkarıyor teyzesi senin duan iyi geliyor bize...
:17::17: canım benim yaa Rabbim razı olsun, inan buradaki tüm arkadaşlarım için hep dua ettim ve ediyorum, bundan sonrada hep dualarımda olacaksınız inşaAllah:16::16:

Kızlar, çok zöledim sizleri ve forumu,
Oğlum hiçbir şekilde izin vermiyor, sürekli ağlıyor, o uyurken de evle ilgileniyorum, yalnızım evde onun da etkisi var, kafayı yemek üzereyim, bir de pişik oldu, hem de mantara çevirdi, nasıl becerdim bilmiyorum, o ağlıyor ben ağlıyorum,
bişey soracam, benim oğlanın gaz sancıları başladımı ben hala anlayamıyorum, 13 günlük, gaz damlası başlasam mı bilemedim, şuan bütün ağrısı ve ağlaması pişikten dolayı sanıyorum.
Kendinize çok iyi bakın, doğum yapanlarra haırlı olsun yapacaklara kolay gelsin, benim gibi büyütmeye çalışanlara da Allah sağlık, sabır ve güç versin diyorum.

:) hayırlısı canım, benim dün kontrolüm vardı, nstde 60-70lerde sancı var ama ben hissetmiyorum, ultrasona baktı bebek gayet iyi, suyu yeterli dedi, iki üç gün içinde olur, kanama, sancı olursa yada su gelirse hemen gel dedi, olmazsa pazartesi sabah tekrar gel dedi.. bakalım nolacak:8::8:

banada kanaman olursa suyun gelirse gel dedi bende su gelmeden sancılar başlarmı dedim her kadına göre değişiyo olabilir dedi ama benimkinin kordon dolandığı için bebğin hareketlerine çok dikkat et dedi o yüzden 2 günde 1 gel dedi ay her gece yattımda bu gece gelir diyorum yatıyom kalkıyom gene aynııı rüyalarımda nişan geldiini gördüm kaç kere hayırlısı

banada kanaman olursa suyun gelirse gel dedi bende su gelmeden sancılar başlarmı dedim her kadına göre değişiyo olabilir dedi ama benimkinin kordon dolandığı için bebğin hareketlerine çok dikkat et dedi o yüzden 2 günde 1 gel dedi ay her gece yattımda bu gece gelir diyorum yatıyom kalkıyom gene aynııı rüyalarımda nişan geldiini gördüm kaç kere hayırlısı

:9::9: benim gibi... nedense yatarken bu gece sancı olacak, hastaneye koşturacaz ve doğum olacak diye hayal kurup şartlandırıyorum kendimi sonrada sabah uyandığımda karnıma bakıyorum, ben hala hamileyim diyorum :9::9: hayırlısı yaaa... canım benim kuzenimde nişan, su olmadığı halde direkt sancı ile başlamış doğum, yani her duruma hazırlıklı olmak laızm, birde hareketleri önemli doktorunun dediği gibi....

Neyse arkadaşlar ben kaçar...

biliyorsunuz ben doğum için Ankarada ailemin yanımdayım, eşimde Tosyada, hafta sonları gelip gidiyor, ben artık kalkayımda, hazırlanıp, süsleneyim, kocacığım 45 dkya kadar gelir:16::16:

selam kızlar..
beni şimdiden ben bebeğimi bırakıp nasıl işe gidicem endişesi sardı, bi de heyet raporu almayı planlıyorum, ancak o şekilde 6 aylık oluyo bıraktığımda. ya alamazsam bi sorun çıkarsa, benim raporlarım da yetmiyo.. şimdiden bunları düşünmeye başladım.. dün emzirirken onu seyrediyordum ağladım çok içerledim.. nasıl bırakıcam ben seni yawrum die:(((
annem bakacak bebeğime, işten ayrılacak bakmak için, ondan da işyeri tam tarih istiyo, rapor işi belirsiz olduğu için o da bişi diyemiyomuş, iş yeri de annemi bırakmak istemiyo, maaşına zam yapmışlar.. annem de napsak demeye başladı:(( ben çok sıkıntıdayım anlıycağınız...

merhaba bayanlar haftaya perşembe bende bebeğimi kucağıma alacağım inşallah dün kontrole gittiğimde 3770 gr ağırlığı olduğunu haftaya kadar 4 kg olması halnde normal doğumun riskli olabileceğini söyleyip sezeryan önerdiler.Sezeryanı aklımın ucundan bile geçirmemiştim bu yüzden çok şaşkınım.4 +- 250 gr da kg da değişiklk olablrmiş tabi.bebeğim göbişli olacakmış kafası büyük değil yani.Bu şartlarda normal doğum yapanınız yada tanıdığınız varmı? Sizce bebeğimi ve kendimi hiç riske atmadan sezeryanmı olmam gerekir bana bi akıl verin lütfen.

bnada karın bölgesi tombiş brz iri bi bebek olcak gebelie bağlı şeker olablir fln dedi..kilosuda usg de 3400 çıkmıştı..doğumdn 1 gün önce..10 günde 1 kilo almıştı şok olmuştum..neyse doğduktan sonra tarttılar ki 3740 çıktı..300 gr fark vardı usgyle..ama o kdr küçüktüki herkes bu nası 3 kilo olur fln diyo görünce.kolları bacakları kürdan gibi göbeide iri fln değil..sadece baş bölgesi birz tombişti çıktıında şimdi oda normal..bnde normal doğum yaptm mrk etme çatın müsaiitse 5 kiloda doğurursun..ama çatın darsa sakın kndini riske atıp normal diye kastırma bn doğumda çok zorlandm belki bu kiloda bi çocuu çoğu kişi kolay doğurur ama dmkki bnm çatım o kdr geniş değildi bilmiyorum neyse işte Allah kolaylık versin

selam kızlar..
beni şimdiden ben bebeğimi bırakıp nasıl işe gidicem endişesi sardı, bi de heyet raporu almayı planlıyorum, ancak o şekilde 6 aylık oluyo bıraktığımda. ya alamazsam bi sorun çıkarsa, benim raporlarım da yetmiyo.. şimdiden bunları düşünmeye başladım.. dün emzirirken onu seyrediyordum ağladım çok içerledim.. nasıl bırakıcam ben seni yawrum die:(((
annem bakacak bebeğime, işten ayrılacak bakmak için, ondan da işyeri tam tarih istiyo, rapor işi belirsiz olduğu için o da bişi diyemiyomuş, iş yeri de annemi bırakmak istemiyo, maaşına zam yapmışlar.. annem de napsak demeye başladı:(( ben çok sıkıntıdayım anlıycağınız...

Canım ben de senle aynı durumdayım, iznim sadece 3 ay, heyet raporu da almayı düşünmüyorum, günah diye çekiniyorum, Allah başka yerlerden çıkarır falan, annem sizin mahalleye taşınmam diyor, getir burada bakayım diyor, kocam da ben o malleye taşınmam diyor, taşınırsak bir de kira veremem diyor, anlayacağın delirmek üzereyim, bunları düşünmekten KURDEŞEN yani ÜRTİKER oldum, 10 gündür tedavi görüyorum, yani sıkıntıdan kendi kendimi yedim, artık Allaha ve zamana bıraktım hayırlısı olsun artık ne yapayım.

kızlar şu günde 3 damla vermemiz grkn damla varya 15.günden sonra..o damlayı bir seferdemi 3 damla vercez yoksa sbh öğle akşm fln mı? bilemedm :26:

Canım ben de senle aynı durumdayım, iznim sadece 3 ay, heyet raporu da almayı düşünmüyorum, günah diye çekiniyorum, Allah başka yerlerden çıkarır falan, annem sizin mahalleye taşınmam diyor, getir burada bakayım diyor, kocam da ben o malleye taşınmam diyor, taşınırsak bir de kira veremem diyor, anlayacağın delirmek üzereyim, bunları düşünmekten KURDEŞEN yani ÜRTİKER oldum, 10 gündür tedavi görüyorum, yani sıkıntıdan kendi kendimi yedim, artık Allaha ve zamana bıraktım hayırlısı olsun artık ne yapayım.

off senin durumda benim gibi canım yaa.. heyet raporu zatn çok zor alınıyo, benim de alıp alamayacağım meçhul.. Allah yardımcımız olsunnn..

kaç gündür ancak giriyorum..ne kadar çok doğum haberi gelmiş..baştan beri beraber olduğumuz akadaşların tek tek doğum yapması beni çok duygulandırdı..

özgenin doğum haberi gelmiş,gözün aydın canım benim,çok sevindim..Allah güzel evliliğine bir fert daha katmış..Allah analı babalı büyütsün inşallah:nazar:

güneşcim canım benim en de korkularından sıyrılıp almışsın kuzunu kucağına..aynı gün doğmadı bizim kuzular ama prensesler hayırlıca geldi şükür..Allah analı babalı mutlu mesut büyütsün inşallah:71::nazar:

masiva,mine,berkerdem,saliha,lagrima sizi takipteyim kızlar..inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi alırız :71:

kızlar şu günde 3 damla vermemiz grkn damla varya 15.günden sonra..o damlayı bir seferdemi 3 damla vercez yoksa sbh öğle akşm fln mı? bilemedm :26:

canım bir seferde diye biliyorum..benim doktorum gece gündüz farketmez dedi,kaşıkla verirsen 4 damla demişti ,kaşık payı olarak demek ki tek seferde

Kızlar, çok zöledim sizleri ve forumu,
Oğlum hiçbir şekilde izin vermiyor, sürekli ağlıyor, o uyurken de evle ilgileniyorum, yalnızım evde onun da etkisi var, kafayı yemek üzereyim, bir de pişik oldu, hem de mantara çevirdi, nasıl becerdim bilmiyorum, o ağlıyor ben ağlıyorum,
bişey soracam, benim oğlanın gaz sancıları başladımı ben hala anlayamıyorum, 13 günlük, gaz damlası başlasam mı bilemedim, şuan bütün ağrısı ve ağlaması pişikten dolayı sanıyorum.
Kendinize çok iyi bakın, doğum yapanlarra haırlı olsun yapacaklara kolay gelsin, benim gibi büyütmeye çalışanlara da Allah sağlık, sabır ve güç versin diyorum.

bizim dr umuz verdi cnm 12 13 günlüktü sanırım kullanmaya başladık zinco diye bitkisel bir damla ama pek işe yaramıyr gibi ne yiyeceğimi şaşırıyorum artık

günde bir kez 3 damla cnm

topik sanki hareketlenmiş gibi...Ben bu alıntı yapmayı beceremiyorum.O yüzden dua isteyen arkadaşlar Allah yardımcızın olsun ....doğum yapanlar hayırlı olsun ...

Hastaneye gittik bugün 15.günümüz..Bebişimin kilo alımını az dedi doktor..3.450 doğmuştu..3.700 olmuş..mama ver dedi.Ama uyku arasında mama veriim diom ağzını açmıo..Emdikten hemen sonra mama verme dedi kusarmış bebek..püff ne yapcam bilmem..sarılığıda 15di gecen hafta bu hfta 9a düşmüş.Neyse onu atlattık gibi..bu arada 3 gündür kaka yapmkta çok zorlanıuo..günde 1 defa bile zar zor yapıo..doktor beslenemediği için kaka yapamıor diyor...Canım sıkkın .SMA mama kullanıodum onuda fii tarihinden kalma,aptamil yada bebelac kullan dedi..SMA için anne sütüne en yakın diolardı bizde ondan almıştık..ayy kafam kazan gibi oldu.Allah'ım herkese yardımcı olsun,gönlüne göre versin.herkese iyi akşamlar

dr bu kiloya neden az dediki? benim bildiğim kadarıyla 15. gün en azından doğum kilosuna ulaşılmış olması gerekiyo. çünkü doğum sonrasında şişlikler iniyo bebek doğduğu kiloda kalmıyo. sonrasında tekrar alınıyo. ve çoğu sitede de 15. gün için bu sınır yazıyo. benim bebeğim 3400 doğmuştu. 15. gün 3620 di ve 2 ayrı doktora götürdüm. 2 side gelişimi çok güzel. anne sütüne devam dedi. :44:

slm kızlar
mineden haber var mı? bugün hiç uğramadı sanırım. merak ettim doğurdu mu acaba?

limonlu kek seni merak etmiştim bende doğum haberini kaçırdım galiba, sancılarından sonrası yok bende...

ve bende mineyi merak ettim, arayayım bi, ayçada gelmedi bugün oğlana birşey mi oldu acep onuda bir yoklayayım :)

başka bir doktora daha gidip bebeğin kilosunu ölçtür , mine ye de başı büyük kilolu doğuramazsın dedi doktoru ama başka doktora gidince neresi büyük bunun ufacık bebek cevabını aldı, yani ölçümden ölçüme ve ahlak anlayışına göre bebeklerimizin kiloları değişiyor, birde ultrason kilosu ile doğum kilosu aynı değil mesela benimkinde 500 gr fark etmişti

Kızlar doguramadim hala:) saat gordgunz gibi sabahın körü lakin tam olarak 2 saat önce uyandım 9 ay boyunca yapmadgim Bisey yaptım kalkıp bişeyler atıştırdım:) ayranla hurma ama yerken Mine bunalıma girdin heralde diye geçirdim içimden;) kızlar Nisan'ım gelmişti biliyosunz lakin sonrası yok bazn açık renkli akıntı gelio böyle koyu kıvamli baznde su gibi renksiz minik oğlum asaya indi ama ne sancı ne Bisey halbuki bugün doğuracağım hissi hakimdi Gamze bebisim SMS attı ama ona müjdeli haberi veremedim;)) kızlar son hazırlıklar aktif olamıyorum ama dogum başlarsa haber veririm;)) ozgede dogurms gözü aydın darısı basımıza. Bebeğinin buyuk olduğu söylenen arkadas Gamze nebisinin acikladgi gibi ölçümler farklılık gösterebiliyor emin degilsen başka Dr göster. Ben zaten sonumun böyle olacağını bile bile devam ettim bakalım hayırlısı olsun. Hersey hazır be oglummmmmm gel artık annem yaaaaaa:( asa kısımda batmalar Elektrk çarpması gibi seyler hissediyorum annem açılma olduğunu idda ediyo inşallah öyledir empati yapıyorum ama banamisin demiyo;))) yarın kendimi uzun bir maratona vurcam hayirlisiyla gelir inşallah oglum:) ayyy biraz uzun oldu kızlar hakkınızı helal edin hepinizi öpüyoruz oğlumla mucx

Oncelıle arkadaslar dogum yapanlara hayırlı olsun dılerım rabbım sızlere bagıslasın dogum yapacak arkadaslar sızde saglı,klı bı sekılde alın yavrularınız kucagınıza sızın topıgı gorunce duygulandım sızınle aynı aydaa heyecanlar paylastım cunku tam 2yıl 3 gun once oglumu 21 martta kucagıma aldım sımdıde 3 aylık bır kızım var oda aralık dogumlu :)) ben sadece sıze hayırlı olsun demek ıcın yazdım rabbım tum ısteyenlerede nasıp etsıın benınm ıcınde koklayın mınıklerınızı :16::16::16:

Kızlar doguramadim hala:) saat gordgunz gibi sabahın körü lakin tam olarak 2 saat önce uyandım 9 ay boyunca yapmadgim Bisey yaptım kalkıp bişeyler atıştırdım:) ayranla hurma ama yerken Mine bunalıma girdin heralde diye geçirdim içimden;) kızlar Nisan'ım gelmişti biliyosunz lakin sonrası yok bazn açık renkli akıntı gelio böyle koyu kıvamli baznde su gibi renksiz minik oğlum asaya indi ama ne sancı ne Bisey halbuki bugün doğuracağım hissi hakimdi Gamze bebisim SMS attı ama ona müjdeli haberi veremedim;)) kızlar son hazırlıklar aktif olamıyorum ama dogum başlarsa haber veririm;)) ozgede dogurms gözü aydın darısı basımıza. Bebeğinin buyuk olduğu söylenen arkadas Gamze nebisinin acikladgi gibi ölçümler farklılık gösterebiliyor emin degilsen başka Dr göster. Ben zaten sonumun böyle olacağını bile bile devam ettim bakalım hayırlısı olsun. Hersey hazır be oglummmmmm gel artık annem yaaaaaa:( asa kısımda batmalar Elektrk çarpması gibi seyler hissediyorum annem açılma olduğunu idda ediyo inşallah öyledir empati yapıyorum ama banamisin demiyo;))) yarın kendimi uzun bir maratona vurcam hayirlisiyla gelir inşallah oglum:) ayyy biraz uzun oldu kızlar hakkınızı helal edin hepinizi öpüyoruz oğlumla mucx

cnm snnde az kalmış bnce..o akıntılar yolun açıldığına işaret..bndede bikaç gün gelmişti..doğumdan önceki gün sol bacağıma öyle ağrılar girdiki yolda yürürken durmak zorunda kaldm topalladm fln..bnce hazırlıklı ol heran gelebilir..

mine bence doktorunu ara..belkide gerçekten normal doğum için uygun değildir bünyen yada bebek..çokta içerde kalmasıda iyi değil artık..sezaryen normal farketmez..yeterki sağ salim al bebeğini kucağına...tutturma normal doğurucam diye..sezaryen öyle korkulacak bişey değil...ben oldum işte ki kilolu olduğum halde 2 saat sonra ayaktaydım..o gün bugündürde hala ayaktayım zaten..ve benim yapıştırma da değil normal dikişti..ipli ipli boydan boya dikiş..düşün yani..ama daha fazlada uzatma..sonra kakasını yapar bişey olur allah korusun büyüdüler artık...

Back
X