Kızlar doguramadim hala:) saat gordgunz gibi sabahın körü lakin tam olarak 2 saat önce uyandım 9 ay boyunca yapmadgim Bisey yaptım kalkıp bişeyler atıştırdım:) ayranla hurma ama yerken Mine bunalıma girdin heralde diye geçirdim içimden

kızlar Nisan'ım gelmişti biliyosunz lakin sonrası yok bazn açık renkli akıntı gelio böyle koyu kıvamli baznde su gibi renksiz minik oğlum asaya indi ama ne sancı ne Bisey halbuki bugün doğuracağım hissi hakimdi Gamze bebisim SMS attı ama ona müjdeli haberi veremedim

) kızlar son hazırlıklar aktif olamıyorum ama dogum başlarsa haber veririm

) ozgede dogurms gözü aydın darısı basımıza. Bebeğinin buyuk olduğu söylenen arkadas Gamze nebisinin acikladgi gibi ölçümler farklılık gösterebiliyor emin degilsen başka Dr göster. Ben zaten sonumun böyle olacağını bile bile devam ettim bakalım hayırlısı olsun. Hersey hazır be oglummmmmm gel artık annem yaaaaaa

asa kısımda batmalar Elektrk çarpması gibi seyler hissediyorum annem açılma olduğunu idda ediyo inşallah öyledir empati yapıyorum ama banamisin demiyo

)) yarın kendimi uzun bir maratona vurcam hayirlisiyla gelir inşallah oglum:) ayyy biraz uzun oldu kızlar hakkınızı helal edin hepinizi öpüyoruz oğlumla mucx