- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #49.921
saat 02:20.. oğlumun gözleri faltaşı gibi, 3 saattir aralıklarla emiyor.. bende hal kalmadı, uykum waaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
((((((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar mustelanın, doğum sonrası sıkılaştırıcı gıda takviyesi, çatlak giderici, sıkılaştırıcı ürünleri var. Bunlardan kullanan var mı? İşe yarıyorlar mı?
kızlar günaydın
benim kızda idrar yolu enfeksiyonu çıktı
doktor 10 tane iğne yazdı canım sıkıldı yaa![]()
ya ne güzel kaç gecedir rahat uyuyodu oğlum hatta erken yatıp geç kalkıyodu..aman Allahım bu gece sabah 4 te uyandı ve şu saate kdr ıkınıp duruyo..o kdr ıkındıki yavrum çok zorlanıyo 2 kere kakasını yaptı ama hala ıkınıyo..çok uykusuzum ya..yazık kendi kendine ıkınıp duruyo gazını çıkarmaya çalıştım ama oda çıkmadı nesi var anlamadm..
arkadaşlar tekrarlanan topuk kanı sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür
yavrumun yüzüne baktıkça üzülüyordum,acı çekecek üzülecek diye..Allah kimsenin evladına huzursuzluk,hastalık vermesin
yorum yazan,dua eden herkese çok teşekkür ederim![]()
selam mart anneleri Allah bebeklerinizle size sağlıklı uzun ömürler versin bende nasip olursa mayıs annesi olucam..
bi konuda fikrinizi almak istiyorum hastanede hasta bezi kullandınızmı yada daha sonra
ben dün alışverişte aldım ama 40.70 kg arası doğum yapsam bile 70 kilonun epey üstünde kalacam satıcı bayana söyledim ama öyle yazıyolar ama olur dedi.. ne yapsam iademi etsem bi denesemmi bilemedim kullananların fikrini almak istedim
yardımcı olursanız sevinirim...
bize de 7 mayıs verdiler ama ocakta mı yaptırcaz hastanedemi bilmiyorumateş yapar mı nası takip etcem çok korkuyorum ben o aşılardan yaa
hayırlısıyla bi atlatsaydık
merhaba kızlar,
sabah acilde aldım soluğu, normal doğum yapmadım ama sancısını çektim diyebilirim...
Böbrek ağrısı beni zıplattı mahvetti, dün başlayan ishal, idrar yolları iltihabı sabah böbrek ağrısına dönüştü, idrar torbasından böbreğe idrar ve iltihap kaçağı varmış, serum, 2 iğne, tomografi çekimi yapıldı, 6 tane antibiyotik iğne ve sonrasında antibiyotik hap verildi , şuan ağrı kesicinin etkisiyle biraz rahatım ve etkisi gidecek diye korkuyorum, ağrıya dayanıklı ben zıp zıp zıpladım![]()
o sigara malesef benimama günde 5 tane falan oda balkonda içiyorum...
valla çok özendim bn bu doktora ya...
Uff yaa apartmanda mantolama başladı..heryerden bi ses geliyo..benim oğlan nasıl uyicam bu gürültüde yaaaa..kaç ay sürüyo bu işş..annemlere mi taşınıcam ben sürekliiii...sinirlerim bozuk yaaa...evi b..k götürüyoo...artk kocamı bi akşam yemeğinde görüyorum oda bazen..kardeş kardeş yatıyoruz zaten..çünkü ben saat 9-10 gibi sızıyorumm..çok yorgunum çokkkkkkkk
günaydın kızlar bi derdim var ben 53. günde regl oldum 7 gün sürdü çok değildi ama 15 gün geçti dün yine oldum yine çok değil sabah kalktım yine gayet normal sonra kova ile boşalıyo gibi boşaldı halada devam ediyo hasta bezi var korkmaya başladım ben 40 tan sonra muayeneyede gitmiştim normal demişti neki bu anlamadım
vücut kendini ayarlamaya çalışıyo canım.. ilk zamanlar düzensizlik olabilir. eğer uzun sürerse doktora gidersin yine
Uff yaa apartmanda mantolama başladı..heryerden bi ses geliyo..benim oğlan nasıl uyicam bu gürültüde yaaaa..kaç ay sürüyo bu işş..annemlere mi taşınıcam ben sürekliiii...sinirlerim bozuk yaaa...evi b..k götürüyoo...artk kocamı bi akşam yemeğinde görüyorum oda bazen..kardeş kardeş yatıyoruz zaten..çünkü ben saat 9-10 gibi sızıyorumm..çok yorgunum çokkkkkkkk
canım bende sen gibi oldum 1 ayda iki kere oldum ama ikincisinde bende bebeklerimin bezlerinden kullandım çok aşırı geldi 8 gün sürdü çok şükür şimdi iyiyim sanırım içimiz temizleniyor ondan kaynaklanıyor..günaydın kızlar bi derdim var ben 53. günde regl oldum 7 gün sürdü çok değildi ama 15 gün geçti dün yine oldum yine çok değil sabah kalktım yine gayet normal sonra kova ile boşalıyo gibi boşaldı halada devam ediyo hasta bezi var korkmaya başladım ben 40 tan sonra muayeneyede gitmiştim normal demişti neki bu anlamadım
Alla kolaylık versin canım.. ne kadar sürdüğünü bilmiyorum ama tahminen 1 ay sürer gibine zaman başladılar.
tebrik ederim. yasemin yakut super bir doktor bende cok arastirmistim. bir kere normal dogum yanlisi ben normal dogum yaptim. ayrica psikolog gibi 9 ay sacma sapan sorularimi bikmadan yanitladi sabah gece gunduz kafama ne takildiysa cebinden aradim bkr kere bile of demedi cok tecrubeli bir doktor bashekimlik yapmis. beni ope ope dogurttu. kimseleri karistirtmiyor. beni cok sakinlestirdi dokuz ay boyunca benim ne zaman canim sikilsa amann derin tabi olacak hamilesin derdi benim gibi pinpirikli birini hep sakinlestirdi. 40 tan sonra muayeneye gittim bana spiral takti. benim aile doktorum gibi birsey oldu. tek sorun herkes ona gitmek istedigi icin randevulari cok dolu oluyor ozel hastane olmasina ragmen randevu saatlerin sarkiyor beklemek zorunda kaliyorsun. mukemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ederim. dokuz ayi bunalimsiz gecirirsin![]()
canım bende sen gibi oldum 1 ayda iki kere oldum ama ikincisinde bende bebeklerimin bezlerinden kullandım çok aşırı geldi 8 gün sürdü çok şükür şimdi iyiyim sanırım içimiz temizleniyor ondan kaynaklanıyor..
canımmm nasılsınnn geçen bebişlerinin resimlerini gördüm Allahım nazarlardan korusun çok tatlılar maşallah nasılda benziyolar birbirlerine![]()