2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saat 02:20.. oğlumun gözleri faltaşı gibi, 3 saattir aralıklarla emiyor.. bende hal kalmadı, uykum waaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:(((((((

herkes zor bir gece gecirmiş...benim minişde tüm gece ıkındı en son 5:30da aglayarak uyandı...neyse masajla vs kakasını yaptı..şimdi uuyo bende corbamı aldım pc başındayım

Son düzenleme:
Kızlar mustelanın, doğum sonrası sıkılaştırıcı gıda takviyesi, çatlak giderici, sıkılaştırıcı ürünleri var. Bunlardan kullanan var mı? İşe yarıyorlar mı?

ben hamilelikte almıştım çatlajlar için göbeğim türkiye haritası gibi şelik şekil... bir işe yaramadı...

kızlar günaydın
benim kızda idrar yolu enfeksiyonu çıktı
doktor 10 tane iğne yazdı canım sıkıldı yaa :(

Ronyacım çok geçmiş olsun... inşallah tez zamanda iyileşir kuzu...

ya ne güzel kaç gecedir rahat uyuyodu oğlum hatta erken yatıp geç kalkıyodu..aman Allahım bu gece sabah 4 te uyandı ve şu saate kdr ıkınıp duruyo..o kdr ıkındıki yavrum çok zorlanıyo 2 kere kakasını yaptı ama hala ıkınıyo..çok uykusuzum ya..yazık kendi kendine ıkınıp duruyo gazını çıkarmaya çalıştım ama oda çıkmadı nesi var anlamadm..

ya ne güzel kaç gecedir rahat uyuyodu oğlum hatta erken yatıp geç kalkıyodu..aman Allahım bu gece sabah 4 te uyandı ve şu saate kdr ıkınıp duruyo..o kdr ıkındıki yavrum çok zorlanıyo 2 kere kakasını yaptı ama hala ıkınıyo..çok uykusuzum ya..yazık kendi kendine ıkınıp duruyo gazını çıkarmaya çalıştım ama oda çıkmadı nesi var anlamadm..

benimkide öyle gazı kakası çıktı hala ıkınıyo ve uykusundan ıkınarak ağlayarak uyanıyor.dün doktora gittik ishal sandım çok sıvı ve sıksık kaka yapıodu.bişi çıkmadı ama ağrıları bvarsa diye Tribudat diye bi şurup verdi.kullanan varmı diye sordum ama ses çıkmadı.Akşam sabah verdim bakalım işe yarıcakmı.minnacık bebeişe yok damla yok şurup çok şey verıorum ama nabıımm

arkadaşlar tekrarlanan topuk kanı sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür:43::8:
yavrumun yüzüne baktıkça üzülüyordum,acı çekecek üzülecek diye..Allah kimsenin evladına huzursuzluk,hastalık vermesin:nazar:
yorum yazan,dua eden herkese çok teşekkür ederim:71:

canım gözünüz aydın... çok şükür... :nazar:

selam mart anneleri Allah bebeklerinizle size sağlıklı uzun ömürler versin bende nasip olursa mayıs annesi olucam..
bi konuda fikrinizi almak istiyorum hastanede hasta bezi kullandınızmı yada daha sonra
ben dün alışverişte aldım ama 40.70 kg arası doğum yapsam bile 70 kilonun epey üstünde kalacam satıcı bayana söyledim ama öyle yazıyolar ama olur dedi.. ne yapsam iademi etsem bi denesemmi bilemedim kullananların fikrini almak istedim
yardımcı olursanız sevinirim...

kilo ile satıldığına göre tahminim senin bahsettiğin hasta bezi kilot şeklinde olan bez... bunu eşim bana almıştı yanlışlıkla eğer sezeryan olacaksan bunu hemen değiştir çünkü kilot şeklindeyse bunlar yatalak hastalar için olanlardan... bizim kullanacağımız orkidin kabası... eğer özelde yapacaksan doğumu hastane bunu veriyor...

bize de 7 mayıs verdiler ama ocakta mı yaptırcaz hastanedemi bilmiyorum :( ateş yapar mı nası takip etcem çok korkuyorum ben o aşılardan yaa :( hayırlısıyla bi atlatsaydık

canım hiç endişe etme... bizim ateşimiz gece oldu sürekli zaten saat başı kontrol ediyordum hem elimle, hem ateş ölçerle... 37.5 olunca verdik fitili hemen kesti ateşi... ama her bebekte olacak diye birşey yok mesela Berrada olmamış...

Eki Görüntüle 400325 Eki Görüntüle 400326 yemek yaparken oyalama tekniği 2 aspiratör açık :52:

:1::1::1: keyfe bak ya... bu arada mutfağın çok kullanışlı canım... güle güle oturun... ben evlerde mutfak ve banyo hastasıyım da en temiz ve düzenli olması gereken yer...

merhaba kızlar,

sabah acilde aldım soluğu, normal doğum yapmadım ama sancısını çektim diyebilirim...

Böbrek ağrısı beni zıplattı mahvetti, dün başlayan ishal, idrar yolları iltihabı sabah böbrek ağrısına dönüştü, idrar torbasından böbreğe idrar ve iltihap kaçağı varmış, serum, 2 iğne, tomografi çekimi yapıldı, 6 tane antibiyotik iğne ve sonrasında antibiyotik hap verildi , şuan ağrı kesicinin etkisiyle biraz rahatım ve etkisi gidecek diye korkuyorum, ağrıya dayanıklı ben zıp zıp zıpladım :(

aaa geçmiş olsun Gamzecim... dün yazılarında tuvalete gidiyorum fln yazmıştın bende anlamıştım bir sorun olduğunu... dikkatli ol canım... tedavini ihmal etme...

o sigara malesef benim :(:19: ama günde 5 tane falan oda balkonda içiyorum...

Işıl şoktayım... bunu senden hiç beklemezdim bi de o da 5 tane diyorsun maşallah... hemen azalıp ardından kesilecek o sigara... aaa bak şu tosununa ya tipine bak hiç onun annesine yakışıyormu...

Uff yaa apartmanda mantolama başladı..heryerden bi ses geliyo..benim oğlan nasıl uyicam bu gürültüde yaaaa..kaç ay sürüyo bu işş..annemlere mi taşınıcam ben sürekliiii...sinirlerim bozuk yaaa...evi b..k götürüyoo...artk kocamı bi akşam yemeğinde görüyorum oda bazen..kardeş kardeş yatıyoruz zaten..çünkü ben saat 9-10 gibi sızıyorumm..çok yorgunum çokkkkkkkk

günaydın kızlar bi derdim var ben 53. günde regl oldum 7 gün sürdü çok değildi ama 15 gün geçti dün yine oldum yine çok değil sabah kalktım yine gayet normal sonra kova ile boşalıyo gibi boşaldı halada devam ediyo hasta bezi var korkmaya başladım ben 40 tan sonra muayeneyede gitmiştim normal demişti neki bu anlamadım

Uff yaa apartmanda mantolama başladı..heryerden bi ses geliyo..benim oğlan nasıl uyicam bu gürültüde yaaaa..kaç ay sürüyo bu işş..annemlere mi taşınıcam ben sürekliiii...sinirlerim bozuk yaaa...evi b..k götürüyoo...artk kocamı bi akşam yemeğinde görüyorum oda bazen..kardeş kardeş yatıyoruz zaten..çünkü ben saat 9-10 gibi sızıyorumm..çok yorgunum çokkkkkkkk

Alla kolaylık versin canım.. ne kadar sürdüğünü bilmiyorum ama tahminen 1 ay sürer gibi :( ne zaman başladılar.

günaydın kızlar bi derdim var ben 53. günde regl oldum 7 gün sürdü çok değildi ama 15 gün geçti dün yine oldum yine çok değil sabah kalktım yine gayet normal sonra kova ile boşalıyo gibi boşaldı halada devam ediyo hasta bezi var korkmaya başladım ben 40 tan sonra muayeneyede gitmiştim normal demişti neki bu anlamadım

vücut kendini ayarlamaya çalışıyo canım.. ilk zamanlar düzensizlik olabilir. eğer uzun sürerse doktora gidersin yine

cnm belki gürültüye alışır minik ,ben akşam yemeğindede göremiyom önce o yiyo sonra ben:)

canım bende sen gibi oldum 1 ayda iki kere oldum ama ikincisinde bende bebeklerimin bezlerinden kullandım çok aşırı geldi 8 gün sürdü çok şükür şimdi iyiyim sanırım içimiz temizleniyor ondan kaynaklanıyor..
Alla kolaylık versin canım.. ne kadar sürdüğünü bilmiyorum ama tahminen 1 ay sürer gibi :( ne zaman başladılar.

canımmm nasılsınnn geçen bebişlerinin resimlerini gördüm Allahım nazarlardan korusun çok tatlılar maşallah nasılda benziyolar birbirlerine :nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim. yasemin yakut super bir doktor bende cok arastirmistim. bir kere normal dogum yanlisi ben normal dogum yaptim. ayrica psikolog gibi 9 ay sacma sapan sorularimi bikmadan yanitladi sabah gece gunduz kafama ne takildiysa cebinden aradim bkr kere bile of demedi cok tecrubeli bir doktor bashekimlik yapmis. beni ope ope dogurttu. kimseleri karistirtmiyor. beni cok sakinlestirdi dokuz ay boyunca benim ne zaman canim sikilsa amann derin tabi olacak hamilesin derdi benim gibi pinpirikli birini hep sakinlestirdi. 40 tan sonra muayeneye gittim bana spiral takti. benim aile doktorum gibi birsey oldu. tek sorun herkes ona gitmek istedigi icin randevulari cok dolu oluyor ozel hastane olmasina ragmen randevu saatlerin sarkiyor beklemek zorunda kaliyorsun. mukemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ederim. dokuz ayi bunalimsiz gecirirsin:-)

Çok Teşekkür ederim cevapların için.çok önemli sabırla sorularına cevap vermiş olması.ben başka bir dr a gittim eşimle,ilk ve sondu bir daha gitmeyi düşünmedim Dr hem ukala hem de can sıkıcı konuşmaları vardı.üstüne vazife olmayan cümlelerle boğmuştu bizi.Ne bu acele çocuk sıkıntıdır hem iyi güzel bişeydir çocuk hem zordur vs diyip ardından ben böyle konuşunca kürtaj olurmuşsun diyip aklınca espri yapıp güldü.bi de özel bir yerdi gereksiz pahalıydı.arkadaşımın tavsiyesiyle gittim üstelik,kimi insanlar okulda öğretmenlerinden korktukları gibi bir dr arıyorlar.yada azarlanmayı paylamayı seviyorlar,hiç bana göre değildi.Harıl harıl dr ararken Yasemin Hnm ı buldum umarım seninki kadar güzel geçer benim de aradığım şey de senin yazdıkların gibi herzaman ulaşılabilinen( ne vardı der gibi telefonu açamayan) anlayışlı dr bulmam:) İnşallah Derin güzel bir hamilelik geçiririm :)

Ay yazık ya ne gürültü olur şimdi,
Ben onda da görmüyom, zaten de ayrı odalarda yatıyoz, çocuk adamı görünce garip garip bakıyo bu kim diye

günaydın herkese..
uhde seni görmek ne güzel. ikizler nasıllar? gecende yazmıssın. işe baslamıssın. biraz erken degil mi senın ıznın bızden uzun olması gerekmıyor mu? bebişlere kim bakıyor nasıllar? zor oldu mu ilk zamanlar ikisi birden olunca ?

gamze gecmiş olsun canım. nasıl oldun? tedavi oluyor musun ?

uykusuz gece gecıren arkadaslarım kolaylıklar dılıyorum.. biizimkisi neyseki geceleri uyuyor sıkıntısı gunduz oluyor sureklı kucak ıstemesi fln. kangruyla gezıyoruz evın ıcınde.o sekilde biraz ıdare edıyorum yemek fln ..

canım bende sen gibi oldum 1 ayda iki kere oldum ama ikincisinde bende bebeklerimin bezlerinden kullandım çok aşırı geldi 8 gün sürdü çok şükür şimdi iyiyim sanırım içimiz temizleniyor ondan kaynaklanıyor..

canımmm nasılsınnn geçen bebişlerinin resimlerini gördüm Allahım nazarlardan korusun çok tatlılar maşallah nasılda benziyolar birbirlerine :nazar::nazar::nazar:

iyi diyelim iyi olalım hülyacım sen nasılsın nasıl gidiyor??

ikizlerin fotosunu koyda görelim tatlım yaaa.. özlettin kendini.
işe de başlamışsın.. çok erken değilmi yaaa.. kim bakıyo miniklere

Back
X