- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #49.941
günaydın herkese..
uhde seni görmek ne güzel. ikizler nasıllar? gecende yazmıssın. işe baslamıssın. biraz erken degil mi senın ıznın bızden uzun olması gerekmıyor mu? bebişlere kim bakıyor nasıllar? zor oldu mu ilk zamanlar ikisi birden olunca ?
gamze gecmiş olsun canım. nasıl oldun? tedavi oluyor musun ?
uykusuz gece gecıren arkadaslarım kolaylıklar dılıyorum.. biizimkisi neyseki geceleri uyuyor sıkıntısı gunduz oluyor sureklı kucak ıstemesi fln. kangruyla gezıyoruz evın ıcınde.o sekilde biraz ıdare edıyorum yemek fln ..
iyi diyelim iyi olalım hülyacım sen nasılsın nasıl gidiyor??
ikizlerin fotosunu koyda görelim tatlım yaaa.. özlettin kendini.
işe de başlamışsın.. çok erken değilmi yaaa.. kim bakıyo miniklere
ikizlerde doğumdan önce 10 hafta doğumdan sonra 8 hafta iznimiz vardı ben doğum öncesini kullanmıştım sonraya aktarmadım hiç izin yıllık iznim falan vardı ama 1 ay önce 1 sonra ne farkederki diye düşündüm yıllık iznimi kullanmadım işe başladım hemen ilerki zamanlarda oda lazım olacak bana.. bebişlerime annemle bakıcı tuttum onlar bakıyolar evim iş yerine yakın oldugu için öğle paydoslarında gidiyorum süt iznim var 1,5 saat önce işden çıkıyorum bir şekilde idare ediyoruz.. çok zor elbette iki tane bebek ikiside aynı şeyleri istiyor birde gece uyku problemimiz var uyumuyolar yaramazlar uyusalarda biri kalkınca diğerini uyandırıyor uykusuz çok günler geçirdim halende devam ediyor ama herşeye değer bebişlerim onlar iyi olsunda ben razıyım uykusuzluğaaaa...
en kısa zamanda eklerim resimlerini miniklerimin canımmm