2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sling ci anneler unnado da naturna baby , yani sanal bebek mağazasının sattığı slingler indirime girmiş dün, baktım kimse bahsetmemiş , dedim bir faydam dokunsun almak isteyen olursa fiyatlar yine iyi, bu arada sanal bebek mağazasının sahibi hülya hanım ile iletişime geçin benim adımı kesin verin, kendisiyle baya samimi olduk , eğer bebeğim sevmez ise unnadodan alıp iade edebiliyor muyum diye, direkt kendisinden alınırsa iade alıyorda, unnado kısmını bilmiyorum, ben etmediğim için sormadım onu :)

maskeyle duruyorum iki gündür yavrumun kokusunu özledimmm:(
inşallah ona geçmez cok korkuorum:(
5000lere gelmişiz hey maşşallahhhh:)
hep okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuo,
kızlar size bi uyarım olsun bebeği emzirirken bişey yiyip içmeyin
ben cok susadıgım için emzirirken su içerdim hep, yakınlarım sakın içme emzirirken
bebeğe sakıncası var dediler,
bide salı günü kırkımız cıkcacak cok şükür arkadaş bu ne yaa lohusa dönemi batıl inanç hurafe ve kocakarı
söylemlerinin tavan yaptıgı dönemmiş höyfffff her hareketime şunu yapma şu bu olur dediler bayılazam artık:DDD

Banada tan tersi emzirirken su iç iyidir dediler..Ne dediğini bilmıyor bunlar :))

:))) eski günleri çoooook özledim... şen şakrak yorumlarla kahkahalar atsak yine ne iyi olur...
eskiden bi süre takıldığım Defneyle yaşıt olanların (2009 ağustos anneleri) grubuna baktım da artık kimse yazmıyor:(

Bebişlerle galiba en çok 2-2,5 yaşına kadar bişeyler paylaşılıyor...

semracım benim burda zaten kimsem yok herşeyimi paylaştığım tek yer burası sanki iş arkadaşlarımla mesai saatlerinde konuşuyomuşuz gibi geliyo hep bana dükkanı sabah 9 da açıyoruz geceyede nöbetciler kalıyo :1:valla öyle alıştımki başka topikler yabancı geliyo sanki kaç yıldır tanışıyomuşuzda sadece yüz yüze görüşemiyoruz gibi umarım yıllarca devem eder.

sling ci anneler unnado da naturna baby , yani sanal bebek mağazasının sattığı slingler indirime girmiş dün, baktım kimse bahsetmemiş , dedim bir faydam dokunsun almak isteyen olursa fiyatlar yine iyi, bu arada sanal bebek mağazasının sahibi hülya hanım ile iletişime geçin benim adımı kesin verin, kendisiyle baya samimi olduk , eğer bebeğim sevmez ise unnadodan alıp iade edebiliyor muyum diye, direkt kendisinden alınırsa iade alıyorda, unnado kısmını bilmiyorum, ben etmediğim için sormadım onu :)

ben baktım da wrap vardı sadece. Ben babaslingi iade ettim, eşim beğenmedi, bebiş içinde rahat edemedi ağladı, ben de gönderdim. unnuado gerçi paramı iade etmedi. Ettik diyorlar ama etmediler. Banka da etmedi diyor, şimdi araştırıyormuş banka bakalım.

Sanal bebek mağazasından da slingo hug sipariş ettim, mei tainin kemerlisi, bakalım bebiş onu beğencek mi? Çok seçici bizim oğlan:)

Herkese selam;

Umarım haller, kayfler ve bebişler iyidirler,

Gece 12:30dan beri oğluşumla uyuyamadık, sürekli ıkındı, ıkındıkça, canı yandıkça memede olmak istedi, bende sürekli emzirmemek için, ilk istediğinde gönüllemek için verdim, sonra biraz masaj, biraz bebek egzersizleri ile, biraz oyunlarla bu saati ettik ve oğlum az önce çok şükür kakasını yaptı, bütün uykusuzluğumu unuttum, şimdi dayısının odasındayız, dayısının yatağında rahatlamış bir şekilde etrafa gülücükler atarak uyuyor:9::9::16::16:

Akşam saat 10 gibi banyo yaptırmayı düşünüyorum ve inşaAllah bu gece oğluşumla rahat uyku uyumamızı hayal ediyorum:9::9:

Neyse ben bebeğim fırsat vermişken geçmişi okuyayım:8::8:

slm kızlar inşallah bebişleriniz iyidir canım çok sıkkın bugün dikişlerimi aldırmaya gittim akıntım devam ettiği için alamayız dediler salı günü tekrar gidicem ameliyata giren dr görünmemi söledilerr nefret ettim devlet hastanesinden hergün pansuman olduğum için bant yapışan yerler tahriş oldu çok yakıyoo annemde bugün gitti kızımla yalnız kaldım eşim artık benim için sadece kızımın babası hala kırgınımm bugünleri nasıl atlatıcam ben bunları hakedicek ne yaptım bilmiyorum ama çok şükür kızım sağlıklı :43::43::43:

pazartesi gününden , yeni saçlarım ve kızım ile caddebostan keyfi :) deklanşörde canım aşkım :)))

$P4230010.webp

ya kızlar oynatmama az kaldı aden bütün gün kucağımda durmak istiyo hep ağlıyo ağlıyo helak oldum sırtım boynum tutuldu artık yaaaa.........gündüz uykuları artık yok gibi bişey mama yiyo kucağımda gözler gidiyo uzunca bir süre dalmasını bekliyorum yatağına götürüyorum 10 dk sonra başlıyo ağlamaya kucağıma alınca susuyo sizinkiler nasıl hatta bunları yazarken bile kucağımda valla mahvoldum...

ya benim kızım da böyle, gündüzleri napıcağımı şaşırıyorum, hiç bişi yapamıyorum, ne yemek, ne banyo, ne evle ilgili bişi.... gözünden uyku akıyo resmen uyutuyorum 10 dk sonra tekrar uyanıyo, bu böyle saatlerce devam ediyo... şaştım kaldım yemin ederim...

bebişle uğrasıyodum balım iyiyiz çok şükür sen nasılsın? yawru kuşun nasıl ?

canımmmmmmmm buralardayımmmm ama yazamadım bi türlü 2-3 defa sana özel msj attım ama hep doluydu kutun bebişim :)))) doğurdum geldim bu gün bi boşluk buldum sizleride özledim bi merhaba diyeyim dedim? nasılsın balım? prenseslerin nasıl ?
iyiyiz canım cadılarla uğraşıp duruyorum.. gel sık sık artık kocaman olmuş bebiş.. foto da istiyorum tabiiii

semracım benim burda zaten kimsem yok herşeyimi paylaştığım tek yer burası sanki iş arkadaşlarımla mesai saatlerinde konuşuyomuşuz gibi geliyo hep bana dükkanı sabah 9 da açıyoruz geceyede nöbetciler kalıyo :1:valla öyle alıştımki başka topikler yabancı geliyo sanki kaç yıldır tanışıyomuşuzda sadece yüz yüze görüşemiyoruz gibi umarım yıllarca devem eder.
bilmukabele canım...
inşallah inşallah

slm kızlar inşallah bebişleriniz iyidir canım çok sıkkın bugün dikişlerimi aldırmaya gittim akıntım devam ettiği için alamayız dediler salı günü tekrar gidicem ameliyata giren dr görünmemi söledilerr nefret ettim devlet hastanesinden hergün pansuman olduğum için bant yapışan yerler tahriş oldu çok yakıyoo annemde bugün gitti kızımla yalnız kaldım eşim artık benim için sadece kızımın babası hala kırgınımm bugünleri nasıl atlatıcam ben bunları hakedicek ne yaptım bilmiyorum ama çok şükür kızım sağlıklı :43::43::43:

yaa akıntının devam ettiğini görüyolarda niye bi antibiyotik vermiyolar anlamıyorum.. akıntıyı kurutucu bi ilaç vermeleri lazımdı şimdiye kadar

dışarıya çıkıp gezenlere imreniyorum.öyle bir yerdeyim ki gezilmiyor.hava da berbat zaten.inşş ben de çıkacağım ama bu sırada umarım çıldırmam.

iyiyiz canım cadılarla uğraşıp duruyorum.. gel sık sık artık kocaman olmuş bebiş.. foto da istiyorum tabiiii

bilmukabele canım...
inşallah inşallah

yaa akıntının devam ettiğini görüyolarda niye bi antibiyotik vermiyolar anlamıyorum.. akıntıyı kurutucu bi ilaç vermeleri lazımdı şimdiye kadar

canım antibiyotik alıyorum zaten ama yara kolay kolay kurumuyomuş akıntı azaldı tamamen ne zaman kurur bilmiyorum dr sordum yeterli cvp vermiyo ne biçim şey anlamadım yaaa kabus gibi :47::47:

ya benim kızım da böyle, gündüzleri napıcağımı şaşırıyorum, hiç bişi yapamıyorum, ne yemek, ne banyo, ne evle ilgili bişi.... gözünden uyku akıyo resmen uyutuyorum 10 dk sonra tekrar uyanıyo, bu böyle saatlerce devam ediyo... şaştım kaldım yemin ederim...

bende çok uykusuz kalıyorum yaa gündüz uyuyo gece zar zor uyutuyorumm memede uyumak istiyo annemde emziğe alıştır yoksa zorlanırsın diyo kucağımda uyuyo yatağına yatırırken hemen uyanıyoo şuan uykusuzummmm:50::50::50:

Herkese merhaba bir geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Bir haftadır annem yok tek başıma idare etmeye çalışıyorum o yüzden pek giremedim arkadaşlar da geldi 23 Nisan tatilinde, geçen hafta mevlüt de yaptık annem gitmeden. Salı günü kırkımız da çıktı. Birazdan eşim gelecek ve kayınvalideme gideceğiz bir afta oradayım sizi çooooookkkkk özleyeceğim öptüm hepinizi umarım gelince uzun uzun yazabilirim. Hepinize bol sütlü az gazlı günler :16::16::16::54::54::54:

ben baktım da wrap vardı sadece. Ben babaslingi iade ettim, eşim beğenmedi, bebiş içinde rahat edemedi ağladı, ben de gönderdim. unnuado gerçi paramı iade etmedi. Ettik diyorlar ama etmediler. Banka da etmedi diyor, şimdi araştırıyormuş banka bakalım.

Sanal bebek mağazasından da slingo hug sipariş ettim, mei tainin kemerlisi, bakalım bebiş onu beğencek mi? Çok seçici bizim oğlan:)

bende almıştım unnado dan ve iade ettım bende.
iade edınce gamze nın de tavsıyesı uzerıne sanal bebek mag. baktım.benım kuzenım slingo kullanıyodu ve cok memnundu,ama burdakı çoğu kişi meı taı almıstı kafam karıstı.2siarasında kaldım,hülya hanım a mail attım aradı benı saolsun sorularımı cvp ladı,ben tam tamam o zaman slingo alayım derken babasling alıp iade ettiğimi söyledım.o da onun olumsuz yanlarını sıraladı ve dedıkı eger bu kadar detaycıysanız sıze önerebılecegım en ıyı kanguru ergo baby dedı sıtede var bı ınceleyın dedı ve kapattık tlf.
ergo baby ı ınceledım fakat o da klasık kangurulara benzıyo benım ıyıııce kafam karıstı :111:

iyi aksamlar kizlar kontrolumzu ve asilarimizi olup geldik uc tane igne yedi yavrum. bu gece huysuz gecer dedi doktor bu gece ayaktayim yine :(birde benim oglumun gunese karsi alerjisi cikti bissuru krem aldik mustelanin dunya para tuttu neyse o iui olsunda ne yapalim artik

gamzecim ben Hülya Hanımla görüştüm bana ergo baby kanguruyu tavsıye ettı bilgin varmı senın?

Ay evet maaşallah çok çirkin gerçekten

Desitin mor kurtarmıştı beni, tavsiye ederim

Sağolun kizlar bende ıslak pamukla siliyorum kuruluyorum ama neden oldu bilmiyorum çok üzüldüm oturdum ağladım.tavsiyelerinizi deniycem çok teşekkür ederim

Canım bende 2 nisanda doğum yaptım benim kızımda çok gazlı zinco damla kullanıyorum biraz rahatlattı dene istersen
Benim kızımda çok sık yapıyo kakasını arada sümüksü oluyo virüs olmasın ya

ben araştrdm cnm yeşil değilse bi sorun yok inş dont worry:34:

Back
X