- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #68.661
bizimkini anlatıyorsun valla..aynı yiğitte öylee.deli oluyorum artık..Geceleri .çok zor geçiyor.gündüz herşey iyii.Ama akşam olmasın istiyorum artık o derece ,kabus gibi geçiyor her gecemiz..uyuyor hoopp 1 saate uyanıyor ağlıyor felan..uyutuyoruz 1 saat sonra birdaha..
uykuya dalmayla ilgili bir problemimiz ,yada korkuyormu ne anlamadım..ama gece 4 te uyanıp sabah 6 ya kdar uyumadığı oluyor..ağlamıyorda..ama yanında duralım bizi görsün istiyor.Günlerdir kesik kesik olmak üzere3-4 saatlik uykularla yaşıyorumm.bazen çok sinirleniyorum uykusuzluktan ötürü..
doktora gitik idrar tahlili istedi bişey yok başka..bakalım sizinki ne dicek..geçici bir dönemdir inşallah gerçekten çok yorucu,yıpratıcı
çok zor bir durum gerçekten Allah yardımcınız olsun hanımlar çınarda bir kaç gündür böyle maalesef durmadan mızırdanıyor sürekli sallanmak istiyor hadi bizimki hastalıktan da kalıcı olursa bu durum ozaman yandım işte :18:
neyse tatlım allah beterinden korusun
amin canım çok teşekkür ederim..
zor gerçekten kızlar, allah sabrını ve şifasını versin. ben şunu merak ediyorum,sizin bebeklerinizin en favori ek besinleri neler?neleri bayıla bayıla yiyorlar acaba?
benim oğlum sebze pürelerini çok severek yiyor patates havuç kabak haşlayıp tel süzgüden geçiriyorum birazda yoğurtla karıştırıyorum birde meyve pürelerine asla hayır demiyor şeftali,elma,armut cam rendeden geçirip veriyoruz yiyor hoş son zamanlarda bu saydıklarımıda yemez oldu ama hastalıktan dolayı