teşekkür ederim canım.eline sağlık liste güzel olmuş ilerleyen zamanlarda cinsiyetleri filanda yazarız.
allah o günleri görmeyi nasip etsin
inşallah cnm, doktora gitmeden tam inanamıyorum zaten. Akşamda çok sancım oldu korkumdan ağladım. Çok değişik duygular içinde oluyo insan. annelik böyle bişeymiş sanırım, bişey olucak diye ödüm kopuyo.
kızlar doktordan geldim şimdi beta-hcg 2302 doktor çok iyi dedi 4-5 haftalık gözüküyor dedi diğer tahlillerim de maaşallah çok iyi çıktı
folic plus'a devam et dedi ayrıca bebe aspirini verdi çocuk daha rahat beslenir dedi. hergün 1 adet al dedi.
ben demir hapı falan vermicekmisiniz dedim, daha erken dedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım ne olacak ama büyük ölçüde içim rahatladı bhcg sonucunu alınca[/QUOTEcani
benimde tum tahlillerim iyi cikti.doktor 4 ayda demire baslanir dediama senin ihtiyacin olmicak sanirim dedimasallah ikimizede canim benim beta hcg de 947 cikmisti.doktor daha yeni 4 haftalik dedi ama uzerinden 4 gun gecti.benim sat 1 agustos ama yumurtlama gunlerimiz farkli oldugu icin senin beta hcg daha yuksek.senin ki 5 haftaliktir bence.o yuzden kalp atisini da duymussundur.darisi bana
canım ben kalp atışını duyamadım ya doktorumda geçici bir süre için eski bir ultrason cihazı vardı 4 boyutlusu gelecekmıs bu hafta ben göremedim bile doktor gördü su damlası şeklinde dedi.herhalde 5 haftalıktır. Allah sağ salim kucağımıza aldırsın. 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım ne olacak o zaman. Kızlar siz ne zaman 2. kontrole gideceksiniz?
KULLANICI ADI SAT TARİHİ
fatmacann............
cileklikofret............24 TEMMUZ
golgemmm.............
Poseidon83.............01 AĞUSTOS
gampili...................01 AĞUSTOS
ARZUM86...............01 AĞUSTOS
sevda__...............
hayatbayramolsa.....01 AĞUSTOS
zeynebim03............
gaydin58................
ylkn.......................29 TEMMUZ
arkadaşlar Allah hepimizin bebeklerinin sağ salim hayırlı bi şekilde doğmalarını nasip etsin. Ağustos böceklerimiz bizi hiç üzmesin
inşallah cnm, doktora gitmeden tam inanamıyorum zaten. Akşamda çok sancım oldu korkumdan ağladım. Çok değişik duygular içinde oluyo insan. annelik böyle bişeymiş sanırım, bişey olucak diye ödüm kopuyo.
canım ben kalp atışını duyamadım ya doktorumda geçici bir süre için eski bir ultrason cihazı vardı 4 boyutlusu gelecekmıs bu hafta ben göremedim bile doktor gördü su damlası şeklinde dedi.herhalde 5 haftalıktır. Allah sağ salim kucağımıza aldırsın. 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım ne olacak o zaman. Kızlar siz ne zaman 2. kontrole gideceksiniz?
13 unde gidicem 2. kontrole o zaman kalp atisini ve bebegi goruruz dedi.gunler gecmek bilmior.heyecandan olecem
valla bende söyledim sözde söylemeyecektik bi 2 aylık falan olsun diyoduk, işte benim anneme kayınvalideme görümcelerime falan derken, o ona, bu buna herkes duydu zaten
günaydın günaydın güzel hamişler
listemiz çok güzel olmuş hamişler çogalıyo ne güzell bebişlerimizin dogum tarihlerini cinsiyetlerni falan da yazarız inş.
Sayfaları okudum genellikle herkeste bi agrı sancı var dimi dün benimde oldu biraz korktum ama geçti bugün şükür
buarada düngece dayanamadım anneme söyledim gerçi sıkıştırdı telde beni bişeyler saklıyomuşum falan filan hep tedavi lafını geçiştiriyomuşum kimseye söleme diye tembih ettim ama bakalım görcez
inş. canım 1hafta daha tutar sabırsızdır en azından keseciği görsem kızmam :18:merak etme böle güzel bi haberi aileler pek tutamıyo ağzında yakında seni sağdan soldan aramaya başlarlar hayırlı olsun diye....sonra büyük bi çığlık atarsın anneeeeeeeeee diye.....
inş. Canım 1hafta daha tutar sabırsızdır en azından keseciği görsem kızmam :18:
Buarada rüyamda kızın oluyo diyo doktor cinsiyetini söylüyo bana benim cevap ukala ukala hımm ölemi iyi falan sinir olum kendime kalkınca
ne heyecanlı olcaz ya cinsiyetini göstermedi bu hafta gösterir falan diye allahım ne güzel heyecanlar dediğin gibi canım sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmezHayır olsun canım bakalım kasım sonlarına doğru herkes kız erkek diye dökülmeye başlar artık...sağlıcakla olsunlarda ne olurlarsa olsunlar.....
Ben dün yine doktordaydım. Bebeğim 6+1 olmuş. Kalp atışları görülüyor.Şuan için durumu iyi ama hafif bi lekelenme durumum vardı. Gecem gündüzüm zehir oldu.Progestan kullanmaya başladım. Nolur bana dua edin evham ettiğimle kalmış olayım...
Ben dün yine doktordaydım. Bebeğim 6+1 olmuş. Kalp atışları görülüyor.Şuan için durumu iyi ama hafif bi lekelenme durumum vardı. Gecem gündüzüm zehir oldu.Progestan kullanmaya başladım. Nolur bana dua edin evham ettiğimle kalmış olayım...
ne heyecanlı olcaz ya cinsiyetini göstermedi bu hafta gösterir falan diye allahım ne güzel heyecanlar dediğin gibi canım sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez
hangi doktora gittin cnm kararsızdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?