benim içim kalp atışını duymadan rahatlamayacak
martta hamile kaldığım da hcg normal aralıklardaydı
5. Haftada doktora gittim keseyi gördüm
7. Haftada kalp atışı için gittim ama kesenin boş olduğunu öğrendim
8. Haftaya kadar bekledim sonra kendiliğinden düşmeyince kürtaj oldum
yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
gaz sancısı gibi hafif adet sancısı gibi ağrıların normal oldunu söledi doktor canım...BU ARADA FOLİC ASİT BAŞLADINIZMI KIZLAR...
benim içim kalp atışını duymadan rahatlamayacak
martta hamile kaldığım da hcg normal aralıklardaydı
5. haftada doktora gittim keseyi gördüm
7. haftada kalp atışı için gittim ama kesenin boş olduğunu öğrendim
8. haftaya kadar bekledim sonra kendiliğinden düşmeyince kürtaj oldum
yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
günaydın kızlarrrr adetime tam 1 hafta kaldı çok heyecanlıyım..ama akşam rüyamda bi yatak odasına girdim çok güzel bebek vardı çıplak tam beni gördü nefes aldı öldübu ne demek acaba yaa
ben 3 ay önce başlamıştım folik asid e hala da devam ediyorum
canım benimde adetime 1 hafta kaldı ve çok heyecanlanlıyım... Ablamda, annemde rüyalarında bu aralar hep bebek görüyorlarmış.
Ablam çok güzel bir oğlum olduğunu görmüş ki onların pek bişeyden haberleri de yoktuHayra yoralım inş...
Bu arada benimde akıntım var biraz ve bugün belime ağrılar girdi...
Canım benimde adetime 1 hafta kaldı ve çok heyecanlanlıyım... Ablamda, annemde rüyalarında bu aralar hep bebek görüyorlarmış.
Ablam çok güzel bir oğlum olduğunu görmüş ki onların pek bişeyden haberleri de yoktuhayra yoralım inş...
Bu arada benimde akıntım var biraz ve bugün belime ağrılar girdi...
canım bana söyleseler inanmazdım hiç bir belirtim olmadı sadece ayyynııı adet olacakmışım gibi karın ağrılarım ha damladı ha damlayacak hissi. ama inan regl belirtileriyle birebir aynı hatta daha yoğun yaşanıyor.
İnşallah hamilesindir canım dualarımız seninle.
canım yaa Allah korusun hepimizi
çok korkuyorum işte ben böyle şeylerden Allah hepimize elimize almayı nasip etsin
Benimde ara ara ağrılarım oluyor çok korkuyorum olduğunda ama bi anda olup bi anda geçiyo.
16.30-17.00 gibi öğrenicem. hemen haber veririm
internet hesabına göre 5+1 gözüküyorum 6 mı sayılıyo şimdi anlamadım orayı??
gaz sancısı gibi hafif adet sancısı gibi ağrıların normal oldunu söledi doktor canım...BU ARADA FOLİC ASİT BAŞLADINIZMI KIZLAR...
kızlar bu arada sizdede akıntı varmı bende çok oluyo....
kızlar bu arada sizdede akıntı varmı bende çok oluyo....
Bende de hem akıntı oluyo hemde çok tuvalate gidiyorum sürekli bi tuvalete gitme isteğim var ve gece menepoz gibi ateş basıyo sizde oluyo mu?
ümraniyede erdeme gidebilirsin 2 arkadaşlarım orda dogurdu memnunlardı istersen ismini sorarım
mayıs anneleri artacak daha sanırım yarın liste yapalım bari takipler kolay olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?