2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

anlıyorum canım korkma inşallah en kısa zamanda duyurur annesi ben ilk hamileliğin sanmıştım...

canım yaa Allah korusun hepimizi
çok korkuyorum işte ben böyle şeylerden Allah hepimize elimize almayı nasip etsin

doktorunuza sorun kızlar en önemlisi demirmiş galiba demir hapı alınıyomuş ben bugün sorucam bakalım ne diyecek

günaydın kızlarrrr adetime tam 1 hafta kaldı çok heyecanlıyım..ama akşam rüyamda bi yatak odasına girdim çok güzel bebek vardı çıplak tam beni gördü nefes aldı öldü bu ne demek acaba yaa

Canım benimde adetime 1 hafta kaldı ve çok heyecanlanlıyım... Ablamda, annemde rüyalarında bu aralar hep bebek görüyorlarmış.
Ablam çok güzel bir oğlum olduğunu görmüş ki onların pek bişeyden haberleri de yoktu hayra yoralım inş...
Bu arada benimde akıntım var biraz ve bugün belime ağrılar girdi...

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz....

canım bana söyleseler inanmazdım hiç bir belirtim olmadı sadece ayyynııı adet olacakmışım gibi karın ağrılarım ha damladı ha damlayacak hissi. ama inan regl belirtileriyle birebir aynı hatta daha yoğun yaşanıyor.
İnşallah hamilesindir canım dualarımız seninle.

inşallah canım.. teşekkür ederim güzel dileklerin için...

canım yaa Allah korusun hepimizi
çok korkuyorum işte ben böyle şeylerden Allah hepimize elimize almayı nasip etsin

ben de yarın gidicem doktora sırf böyle bir haber alırım korkusuyla erteledim sat 24 temmuzdu benim 6. haftadayız yani artık.. offff.. nasıl sıkılıyorum nasıl korkuyorum.. rabbim orada olsun ne olur sağlıklı olsun leblebimmm.. size de tekrar nasib etsin inş..

ya cnm benmde ara ara agrilarim oluyor cok korkuorum ama 13 unde gidicem tekrar o zaman ultrasonda gosterecekmis.benim ki de 36 gun yazior ama kafam cok karisik.doktora gidip gelsem rahatlicam bekliez artik napalim

Bende de hem akıntı oluyo hemde çok tuvalate gidiyorum sürekli bi tuvalete gitme isteğim var ve gece menepoz gibi ateş basıyo sizde oluyo mu?

yok canım aksine beni ateş basmıyo üşüyorum hep ama tuvalet olayı facia yani lazımlıkla gezicem nerdeyse...

İlk mayıs annesi olarak bende halimden bahsedeyim bari.en son perşembe günü doktora gitmiştim bebeğin 5 haftalık görünüyor dedi. tahmini doğum tarihi 6 mayıs. wc olayı geçen hafta bende hat safhadaydı. doktoruma sordum. şuan o bölgede yoğun kan akışı var uyarılman normal dedi. folik asit ve magnesyumu hamileliğimin başladığı günden beri alıyorum. bu hafta da ek olarak omega3 hapı önerdi. ultrasonda ilk hafta gördüğüm şeyi bebek sanmıştım.o keseymiş. bu haftada kesenin içinde bana göz kırpan bişey vardı. doktor işte bebek o dedi. :)

genel olarak hiçbir rahatsızlığım olmamasına rağmen (maşallah) bişey olur mu diye sürekli çamaşır kontrolündeyim. sürekli tuvalet kağıdıyla silip leke var mı bakıyorum. paranoyak oldum sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…