2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hangi doktora gittin cnm kararsızdın?

Önce atlasa gittim Fatma adında bir doktor vardı. Söylediklerinden tatmin olmadım. Ordan çıkıp Erdeme gittim akşam olduğu için sadece Kadriye Hanım varmış ona muayene oldum.Kadriye hanıma sürekli aynı doktorla muhattap olmak istediğimi söyledim. Bana kartını ve birşey olursa aramam için cep telefonunu verdi. Erdeme devam etmeyi düşünüyorum. .

sat 11 temmuz benimkini de yazarmısınız :)

manş. bebişine canım ne güzel pıtpıtları duymuşsun
progestan bende kullanıyorum sabah ögle akşam 3er tane olaraktan benim 4günkadar lekelenmem oldu her wcye gittiğime bol bol dinlendim yattım allaha şükür geçti sakin ol dinlen bol bol fbide doktorun gerek görürse fitil yerine ignesinide verir dualarım seninle canımm

Bana günde 3 tane hap şeklinde verdi.Bugün bişeyim yok çok şükür ama ne bileyim işte korkuyorum.

yaa gercekten simdiden bu kadar heycanliysak cinsyeti ogrenmeye gittigimizde,allah insallah bize dogumu yasattiginda nasil olacaz bunlari yazarken bile icim kipir kipir ediyor
ah ah o günü görsem o dogumu ay allahım busefer inş. ne güzel şeyler ya bunlar allahım hepimize yaşatsın şimdiden heyecan basıyo insana ay dogumda(epidural yada spinal sezeryan istiyorum) ağlar ağlar dururum ben melegimide kimseye göstermem elletmem ay herkesi çıldırtırım bu hormon ilaçları beni tuhaf yaptı galiba

maşallah çok sevindim canım kalp atışlarını duymuşsun boşuna evham yapma

Bana günde 3 tane hap şeklinde verdi.Bugün bişeyim yok çok şükür ama ne bileyim işte korkuyorum.
haklısın korkulmazmı insan napcağını şaşırıyo ben ağlaya ağlaya doktorumu aramıştım iyiye işaret sana tutunuyo neler sölemişti adet kanamasından fazla olursa tehlikeli korkulcak ozaman demişti doktorum ama ben işime geleni anlıyodum ay şimdi adama neler dediğimi hatırlıyorum da gülüyorum kendime

Dün iki doktora birden gittim bana böyle bişey söylemedi. Sinir oluyorum. Altı üstü 2 damla leke yani.bütün gece kabus gördüm.

fatmacım korkma bence lekelenmeler için yerleşme kanaması diyorlar ama en doğrusunu dr bilir bence boşuna kendinide bebeğinide üzme sağ salim alacağız kucağımıza

erdemi bilmiyorum ama atlastaki umut hnm çok iyi ve son derece ilgili ben sadece atlasta doğum yapmak istemediğim için ona başlamadım. Bende salı günü hospitaliumda Bahar hnma gidicem.

SEVSENA bizim SATınımız senle aynıydı ya? sen ne zaman gitmeyi düşünüyosun bana daha erken 15inden sonra gel demişlerdi ama geceleri çok sancım oluyo o yüzden dayanamadım salıya randevu aldım.

Kızlar benim de SAT 5 ağustostu,5 eylülde(yani ptesi) idrar testi yaptım pozitif.Şimdi ilk muayeneye ne zaman gitmem gerekiyor?Hala şoktayım,inanamıyorum.Kasığımda adet ağrısına benzer ağrı oluyor zaman zaman,normal mi?

SEVSENA bizim SATınımız senle aynıydı ya? sen ne zaman gitmeyi düşünüyosun bana daha erken 15inden sonra gel demişlerdi ama geceleri çok sancım oluyo o yüzden dayanamadım salıya randevu aldım.

bende 6. hafta bitince gidicem haftaya cumartesi gibi
daha erken gitmek istemiyorum

Merhaba ben 2011 Mayıs annesiyim.Öncelikle tebrikler.Şimdi heycan ve tedirginliklerle dolu 9 ay seni bekliyor.Hamile olduğunu evde test yapıp öğrendin sanırım.İlk muayeneye hemen gitmelisin.Kese varmı yokmu, öncelikle buna bakılıyo.Kasıklarda ağrıda normal, bebek yerleşmeye çalışıyo korkma .

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
kasık ağrıları normal
bu hafta sonuna doğru gidersen sadece kese oluşumunu görebilirsin
6-7 haftalık olduğunda gidersen kalp atışlarını da duyabilirsin

bENIMDE SAT 7 ağustos ve bugun kan testı yaptırdım 200 cıktı doktor bıraz dusuk buldu rakamı pazartesı tekrsr gıdecegım test ıcın , senın kac cıkmıstı acaba bhcg,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…