hangi doktora gittin cnm kararsızdın?
KULLANICI ADI SAT TARİHİ
eyay.....................03 AĞUSTOS
hkdturan...............
fatmacann............
cileklikofret............24 TEMMUZ
golgemmm.............
Poseidon83...........1 AĞUSTOS
sevda__...............
shadow34.............12 AĞUSTOS
hayatbayramolsa....1 AĞUSTOS
LİSTEYE YARIN DEVAM EDİCEMM
manş. bebişine canım ne güzel pıtpıtları duymuşsunBen dün yine doktordaydım. Bebeğim 6+1 olmuş. Kalp atışları görülüyor.Şuan için durumu iyi ama hafif bi lekelenme durumum vardı. Gecem gündüzüm zehir oldu.Progestan kullanmaya başladım. Nolur bana dua edin evham ettiğimle kalmış olayım...
manş. bebişine canım ne güzel pıtpıtları duymuşsun
progestan bende kullanıyorum sabah ögle akşam 3er tane olaraktan benim 4günkadar lekelenmem oldu her wcye gittiğime bol bol dinlendim yattım allaha şükür geçti sakin ol dinlen bol bol fbide doktorun gerek görürse fitil yerine ignesinide verir dualarım seninle canımm
ah ah o günü görsem o dogumu ay allahım busefer inş. ne güzel şeyler ya bunlar allahım hepimize yaşatsın şimdiden heyecan basıyo insana ay dogumda(epidural yada spinal sezeryan istiyorum) ağlar ağlar dururum ben melegimide kimseye göstermem elletmem ay herkesi çıldırtırım bu hormon ilaçları beni tuhaf yaptı galibayaa gercekten simdiden bu kadar heycanliysak cinsyeti ogrenmeye gittigimizde,allah insallah bize dogumu yasattiginda nasil olacazbunlari yazarken bile icim kipir kipir ediyor
Ben dün yine doktordaydım. Bebeğim 6+1 olmuş. Kalp atışları görülüyor.Şuan için durumu iyi ama hafif bi lekelenme durumum vardı. Gecem gündüzüm zehir oldu.Progestan kullanmaya başladım. Nolur bana dua edin evham ettiğimle kalmış olayım...
haklısın korkulmazmı insan napcağını şaşırıyo ben ağlaya ağlaya doktorumu aramıştım iyiye işaret sana tutunuyo neler sölemişti adet kanamasından fazla olursa tehlikeli korkulcak ozaman demişti doktorum ama ben işime geleni anlıyodum ay şimdi adama neler dediğimi hatırlıyorum da gülüyorum kendimeBana günde 3 tane hap şeklinde verdi.Bugün bişeyim yok çok şükür ama ne bileyim işte korkuyorum.
haklısın korkulmazmı insan napcağını şaşırıyo ben ağlaya ağlaya doktorumu aramıştım iyiye işaret sana tutunuyo neler sölemişti adet kanamasından fazla olursa tehlikeli korkulcak ozaman demişti doktorum ama ben işime geleni anlıyodum ay şimdi adama neler dediğimi hatırlıyorum da gülüyorum kendime
fatmacım korkma bence lekelenmeler için yerleşme kanaması diyorlar ama en doğrusunu dr bilir bence boşuna kendinide bebeğinide üzme sağ salim alacağız kucağımıza
sat 11 temmuz benimkini de yazarmısınız :)
Önce atlasa gittim Fatma adında bir doktor vardı. Söylediklerinden tatmin olmadım. Ordan çıkıp Erdeme gittim akşam olduğu için sadece Kadriye Hanım varmış ona muayene oldum.Kadriye hanıma sürekli aynı doktorla muhattap olmak istediğimi söyledim. Bana kartını ve birşey olursa aramam için cep telefonunu verdi. Erdeme devam etmeyi düşünüyorum. .
SEVSENA bizim SATınımız senle aynıydı ya? sen ne zaman gitmeyi düşünüyosun bana daha erken 15inden sonra gel demişlerdi ama geceleri çok sancım oluyo o yüzden dayanamadım salıya randevu aldım.
Merhaba ben 2011 Mayıs annesiyim.Öncelikle tebrikler.Şimdi heycan ve tedirginliklerle dolu 9 ay seni bekliyor.Hamile olduğunu evde test yapıp öğrendin sanırım.İlk muayeneye hemen gitmelisin.Kese varmı yokmu, öncelikle buna bakılıyo.Kasıklarda ağrıda normal, bebek yerleşmeye çalışıyo korkma .Kızlar benim de SAT 5 ağustostu,5 eylülde(yani ptesi) idrar testi yaptım pozitif.Şimdi ilk muayeneye ne zaman gitmem gerekiyor?Hala şoktayım,inanamıyorum.Kasığımda adet ağrısına benzer ağrı oluyor zaman zaman,normal mi?
Kızlar benim de SAT 5 ağustostu,5 eylülde(yani ptesi) idrar testi yaptım pozitif.Şimdi ilk muayeneye ne zaman gitmem gerekiyor?Hala şoktayım,inanamıyorum.Kasığımda adet ağrısına benzer ağrı oluyor zaman zaman,normal mi?
Kızlar benim de SAT 5 ağustostu,5 eylülde(yani ptesi) idrar testi yaptım pozitif.Şimdi ilk muayeneye ne zaman gitmem gerekiyor?Hala şoktayım,inanamıyorum.Kasığımda adet ağrısına benzer ağrı oluyor zaman zaman,normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?