cnm bu fiyat ortalama bi fiyat ben çevredeki bi kaç hastaneden daha fiyat aldım 2300 normal 2700 sezaryen medicana da, 5600 normal 6500 sezeryan hisar hospitalda. Bunları duyunca başkent hastanesi bana uygun geldi.
Yesil tonlarında halı dusunmen dogru bir secim,,benim de en sevdigim renktir yesil,bebege huzur verir.
Ben mobilyanı gordum magazada, cok naturel bir mobilya, fazla cicekli yada geometrik desenli halılar
mobilyanın onune gecebilir demem o yuzdendi. Birde ilerde sıkılabilirsin. Daha ince halılar yakışır sanki
bu mobilyaya. Netten bakarım, sirkette de kızlara sorarim,bisey bulursam yazarım yine sekerim.
yok yüksek fiyatlar bunlar sırf özel mi...yani sigorta kapsamı dışındamıben burda şifa hast sordum 700 civarı sezaryan bende başka bi özel hastaneye devam ettim doktordan dolayı şimdiki hastanemde 450 normal 500 sezaryan epidural olursada 50 tl daha fark veriliyo...sağlık güvencesi ile tabi..ama sırf özel olarak bu kadar parayı doğuma vermezdim herhalde..
32+0 oldugunda gıdıyosun cnm rapor almaya ben haftaya gıdecegım calısabılrı raporu alıp 37.haftaya kadar calıscam ınsallah... bence ısın senı yormuosa devam ett evde daha cok sıkılacaksın hıc vakıt gecmez ama yınede sen bılırsınn...
Güle güle kullanın mobilyanızı.Hafta sonu biz de bu mobilyadan aldık kızımız için,halı konusuna gelince çilekten almıcaktım sözde yıkanmıyor diye ama gezdim gezdim gönlüme göre bişey bulamadım.Şimdi gidip yeşil halısından almayı planlıyorum.
yok yüksek fiyatlar bunlar sırf özel mi...yani sigorta kapsamı dışındamıben burda şifa hast sordum 700 civarı sezaryan bende başka bi özel hastaneye devam ettim doktordan dolayı şimdiki hastanemde 450 normal 500 sezaryan epidural olursada 50 tl daha fark veriliyo...sağlık güvencesi ile tabi..ama sırf özel olarak bu kadar parayı doğuma vermezdim herhalde..
mrb arkadaşlar;bugün arkadaşımı aradım gebeliğimiz aynıydı hafta olarak beraber ilerliyorduk.2 hafta önce karaciğer enzimleri çok yükselmiş.acil sezeryana almışlar.anne iyi bebek küvözdeymiş şimdi.anne sütünü deniyceklermiş.2 ay daha kalması planlanıyormuş.umarım sağlıkla kavusurlar
canım o mama saklama kabıymış. küçük bişi olduğundan sen ne koyarsan koy kabı olsun adı:)) bebeş ilk yemeye başladığı zamanlarda tek öğünlük yetebilir ama yeme fazlalaşınca yetmez herhalde
cnm ben çalışıyorum ssklıyım bunlar bide sigortalı fiyatı yani düşün. o yüzden bnm gittiğim hastane de 1100 normal 1400 sezaryen artı 300 tl bebek için çok gelmedi bana bunlar sanki bi bebekten 2 tane yapıyolar yani çok abartı.
eyay danana kurban olayım ben senin yaadeğmesin maşallah... sarışınlar saçsız doğmaz yaa ben kaçtane gördüm saçlı doğan sarışın
çok muş ama hayırlsıı olsun sağlıkla gelsinlerde bebişelrimiz önemli olan o artık..
canım benım kaşar peynırı ve muzun bebege kılo aldırdıgını duymustum dene ıstersen... ama bence kafana takma o ölçümlerde hata olabılıyorrr:)
kızlar esımle tam bes gundur hıc konusmuoruz bırlıkte yemek bıle yemıoruz ıkı gun cagırdım gel yıyelım dıe gelmedı ben yedıkten sonra yedı yanııı ne yapmaya calısıoo bılmıorum ama ben cok sogudum ondan bu yaptıklarından ınsan bıraz utanır özür dıler demı ama yok kafasına göre takılıoo yavas yavas kopma noktasına gelıyoruzzz....
günaydın kızlar. bugün bnmde işte son günüm öğlen yemeğe götürücekmiş beni de arkadaşlarım. Dün raporumu aldım doktordan bebeğimin yüzünü tam olarak gördüm küçücük bi burnu var ama çok yanaklı doktor bile dedi yanakları çok tombul die, o kadar tatlıydı ki ağzını açıp açıp kapatıyodu. Birde saçlı bi bebek olucak dedi saçları çıkmaya başlamış ben sarışınım sarışınlar saçsız doğar genelde o yüzden bana benziycek kızım diodum ama yok bana benzemiyo ben ne saçlıydım ne yanaklı:) bu arada teyzeleri boyu 42 cm, kilosu 1800 gr olmuş küçük danamın.
Gunaydın guzel bebisler ve guzel anneler,,
Bugun cok mutsuzum, agrilarimdan hic uyuyamıyorum artık geceleri,
sürünerek kalkıp ise gelmek te cok yorucu oluyor.
Bedenimle birlikte, ruhumda agırlaştı resmen.
Is yerinde, benim yerime birini aldılar ama psikolojik
baskıyla onu da kacırdı bizim mudur. Simdi hersey daha da zor
olacak. Esim de sanki o doguracakmis gibi kasıntı oldu birkac gundur.
Ilgisizlesti bide ustune. Gerci yogun calisiyor ve yoruluyor anlıyorum ama o beni
anlamıyor. Beni birtek siz anlarsınız diye sabah sabah kafanızı sisirdim
kızlar bu arada halı için yardım istiorum. geçen hafta sonu mobilya siparişimizi verdik 1 ay sonra gelecek. Odamız yeşil ağırlıklı olacak uyku seti falan beyaz yeşil. halıyı ve perde kanatlarını da yeşil tonlarında yapacam uyum açısından en ideal renk bu çünkü. şimdi size mobilyamızın resimlerini ve mobilyamıza uyumlu olduğunu düşündüğüm halı resimlerini ekleyecem sizce hangisi daha hoş durur. halıları merinos ve padişahın sitesinden bakıp buldum.
Eki Görüntüle 367130 Eki Görüntüle 367131 Eki Görüntüle 367132 Eki Görüntüle 367133 Eki Görüntüle 367134
cnm kullanılan cihazın eşdeğer olmaması bebeğin kilosunda 100-200 gr bir farklılık gösterse tamam olabilir dicem aynen seninki gibi. ama koca bir 15 gün var arada bukadarda fark olmamalı diye düşünüyorum. dediğin gibi keşke kendi kendime kuruyor olsam inan şuan tek istediğim bu. ama gittiğim devlet hastaneside ankaranın en iyi devlet hastanesi. zekai tahir burak. özellerde bi sorun çıksa allah korusun hepsi oraya sevk ettiği için orayada bi gözükmek istedim zaten. kilosu tamam haftasıyla nerdeyse uyumlu. ama ölçüm yapan dr. daha önceki kilosunu bilmediği için bir sorun yok deyip gönderdi sanıyorum. 50 kez sordum boyu kilosu nedir diye,söylemedi gıcık. yaa inşallah ben kuruyorumdur inşallah hassasiyet gösterdiğim içindir bu durum. ama bnm yerimde kim olsa 15günlük bir ölçümden sonra en sonki kilosundan bile düşük olduğunu öğrense bnm gibi düşünürdü sanıyorum. umarım dediğin gibidir arkadaşım gerçekten şuan sadece öyle olması için dua ediorum
gittiğiniz özel hastahanelerdeki doğum ücretleri nekadar epudural olarak ..benim gittiğim hastahanede normal sezeryan fark etmiyor sizinde mi öyle..
wuhuwwwww süper bir linkmiş bu demekki makinelerde buradan hesaplıyorartık doktor söylemesede bilicez sanırım zaten boyunu ultrason almıyormuş artık dr öyle demişti o yüzden sanırım drlar fl den hesaplıyorlar yada makine otomatik ayarlı hesaplıyor ben anlamadım ben daha benim cücüğün boyunu bilmiyorum en son 850 gram civarı demişti dr
eltimin ismi ve kendisiyle düğünümden beri küs olduğum şahıs kendisinide hiçmi hiç haz etmem aklıma otomatik olarak onu getirdi birde küçükken sare diye bir arkadaşımız vardı saralle diye dalga geçerdikbende mesela elisa ismini beğeniyordum hz zekeriyanın karısı hz yahyanında annesi ayrıca hz meryeminde teyzesi ve hz isayı dünyaya getirmesine yardım eden kişi... ismin derinliğine inildiğinde elizabeth isminin kısaltılması olarak nitelendiriliyor ve almanca kökenli bir isim şimdi bu isim hem dinen makbül hemde dinen caiz birde elizabeth'in kısaltılması ileride malum bir filmden dalga ismi olur diye caydığımız bir isim eğer ileride sarella falan diye dalga geçtiklerinde sen ve kızın rencide olmayacaksa bence olabilecek kibar bir isim... yazdıklarım umarım rencide etmez seni kızıyormuşsun ama napıim bu şekilde tepki veriliyor ve benim en çok korktuğum şey ileride ismini beğenmeyip bizi yargılaması sırf bu yüzden 2 isim koyucaz ve hangisini isterse onu kullansın ama onlarda dahi korkuyoruz zorlanma yada dalga söz konusu olurmu diye bu arada aramıza hoşgeldin
allah yardımcısı olsun canım işi çok zor yaabebeğin sağlık durumu nasılmış peki gelişimi falan bi durum söz konusu değil dimi? senin kanamaların ne alemdeler? herhangi bir tekrarlama olmamıştır inş.
maşallah hiç kilo almamış gibisin canım sende nazar değmesin :) göbişte az belli iç karnın geniş heralde
yok canım ben hamile kaldığım ilk andan beri eşimi dahi tembihliyorum çünkü biliyorum evlenmez diyorum sana vasiyetim var kızım yaşarsa bana bişi olursa eğer evleneceksin yoksa öbür tarafta iki elim yakanda olur ama kızıma bir fiske bile vurmıcak ona üvey annelik yapmıcak kişi diyorum ne olur ne olmaz şimdiden önlemimi alayım... Hep güzel sağlıklı düşünüyoruz bebeklere bişi olur endişesiyle ama doğumda ölen bayanların sayısıda az değil ki 40 gün lohusanın mezarı açık olur derler bence herkes yavrusuna ve ailesine güzel ve kalıcı mektuplar yazsınlar ben yazıcam eşimede belirttim oda saçmalama falan diyor ama hayat bu ne olacağı hiç bir zaman belli olmaz ki bebeğim geri kalmış gibi dr korkuttukların ultrason masasında fenalaştığımda ben bunu çok iyi anladım bence herkes önlemini önceden almalı nasıl bebişler için alıyorsak kendimiz içinde hazırlanmalıyız... eğer sağ sağlim bir şekilde sağlıklı çıkarsakta kızımla o mektupları tekrar okumadan yakıcam ve atıcam hatta eve geldiğimde ilk işim o olacak
darısı başıma inş. bende o raporu alabilirim :) nasıl bişi o rapor iş yerine veriyormusun tek nüssasını nasıl yapıyormuşuz? birde iş görememzlik raporunu toplu alıcaz ya 16 haftalık toplu verecekler hani onu sgk ya götürücez sonra iş yerinemi göndericez ve toplu olarakmı 4 ay alıcaz bizim iş yeri evraklar gelince her ay bildirim yapıyor düzenli olarak benim kafam çok karışıyor bu sgk muhabbetinde bilgin varsa benle paylaşırmısın canım? son bir soru hani iş yeri bazen para verebiliyor sonra sen onu geri ödüyorsun sgkdan toplu para alınca o iş yeri için zorunlumu yoksa iş yerinin insiyatifinemi kalmış birşey?
gönlünden hangisi geçiyorsa ve senin için hangisi daha iyi ve sağlıklı olacaksa dilerim rabbimden onu nasip etsin canım yaa korkma valla aynı acıları hepimiz çekicez
albüm denilen muhabbet canım gebelik zehirlenmesi olduğunu sanmıyorum 7. aydan itibaren başlarmış ki senin 7. ayın bitmiş :)
canım eşler arasında olabiliyor böyle durumlar emin ol kimsenin evinde kocası 4 4lük değil herkesin bir sıkıntısı var bence eşinden soğuma tam tersine ona 4 elle sarıl yuvayı dişi kuş yapar zaman inş. senden yana ve senle çıkar... oğluşunu düşün ileride eşin sen ve oğluşunun güzel günlerini hayaller kurarak düşün tekrar eşine aşık olursun... allah sizi birbirinizden soğutmasınduası ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?