2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm bu fiyat ortalama bi fiyat ben çevredeki bi kaç hastaneden daha fiyat aldım 2300 normal 2700 sezaryen medicana da, 5600 normal 6500 sezeryan hisar hospitalda. Bunları duyunca başkent hastanesi bana uygun geldi.

yok yüksek fiyatlar bunlar sırf özel mi...yani sigorta kapsamı dışındamı ben burda şifa hast sordum 700 civarı sezaryan bende başka bi özel hastaneye devam ettim doktordan dolayı şimdiki hastanemde 450 normal 500 sezaryan epidural olursada 50 tl daha fark veriliyo...sağlık güvencesi ile tabi..ama sırf özel olarak bu kadar parayı doğuma vermezdim herhalde..

evet canım çok uçuk fiyatlar izmirdede var ...ege sağlık hastanesi öyledi şimdi sormadım ama 3 yıl önce ilk kızımda 3200 istemişlerdi ...

tşk ederim canım. bende yeşili çok seviyorum gıcık olmadığı sürece her tonunu:))

evet canım benim şuan gittiğim hastane sigortadan karşılamıyor doğumu heralde ...

çok sağol canım demek doğru hesaplamışım bende..sıkılrım büyük bi ihtimalle ama iş yerim daha sıkıcı emin ol..birde yemek için sürekli eve gidip geliyorum ev yakın ama git yap ye gel hep sıkıntı...tam karar veremedim ama alıcam gibi iznimi..bu aya kadar ne izin ne rapor kullandım çok yoruldum bünye olarak..iş yerimede hiç alışamadım ondan yoksa eski iş yerimde olsam son zamana kadar giderdim..eşim benim geceleri çalışyo 2 günde bir. gündüz hep evde ondan daha iyi olur benim için izin almak.

sağol canım, sizde güle güle kullanın. şimdi şöyle birdurum var. büyük illerde yaşıyorsan eğer antabkteriyel halı yıkama fabrikaları var onlarla yıkatıp bu halıyı rahatlıkla alıp kullanabilirsin ama benim öyle bir şansım olmadığı için mecburen başka halı bkıyorum.

Kizlar merhaba hepinizee.
Sevgicim Allah kocalarimizi iyi etsin ne diyeyim bosver canim bebislerimiz önemli bizim icin

Günaydınlar güzeller güzeli mayıs annedaşlarım dün midem biraz daha rahattı çok şükür hatta kızımın odasının boyasını dedesi bitirmiş kurumuş bile sadece mobilyaları uygun bir şekilde yerleştirmek kaldı bizede :) dün kızımın 2 kere ya eli yada ayağıydı ama eli diye tahmin ediyorum dışarı çıkardı ve resmen elini verdi bana o kadar duygusal ve içten buhranlar yaşadım ki o an kızımla konuştum ve allaha onu bana nasip edip bu zor ama güzel duyguları yaşattığı için şükrettim ve minik kızıma bir kez daha yüzünü görmeden sesini duymadan aşık oldum bugün bakalım kıpır kıpır olucakmı yine merak ediyorum

TuRuNCu bende bazen diyorum ama sonra normal doğumun rahatlığını ve anne açısından sağlığını düşünüyorum :) başlarda çatır çatır normal yapıcam diyordum şimdi bende tırsmaya başladım karnım büyüdükçe korkar oldum ama devlette yapıcağım için seçme şansım yok sadece doktora biraz torpilli bilet falan götürürsem belki rica ederim sezeryanda kırmaz beni diyorum ama onunda sonda işi olayı bozuyor yaffs acımıyor diyorlar ama işediğin yere bi demir parçası girmesi içimi acıtır yaa.. onu düşündükçe sancı daha basitmiş gibi geliyor

siyahlale25 amin canım hangisi hakkımızda hayırlıysa o olsun adı üstüne NORMAL zaten :)

greeneyes7887 benimde defterim vardı hatta böyle güzel kaplı çok niyetlenmiştim hatta evlendiğimden beri ona yazmayı düşünüyordum hamile kalınca bebişimin hamilelik sürecimi ve doğduktan 1 yıl sonraya yani 1 yaşına kadar olan sürecini sonrada ara ara yazmayı planlıyordum ama çalıştığım için eve yorgun gidiyordum birde benim hamileliğim biraz problemli geçiyor o yüzden yazamadım bu sebeple mektuba değinicem yinede mektup yazardım ben ölürsem eğer ben öldükten sonra hala onlarlaymışım gibi hissedip okusunlar beni özledikçe komikçe yazıcağım için gülerler hasret giderirler kızımada kuvvet olur :) tabii ki iç karnın geniş gibi hiç belli değil göbişin hatta bebişin ama bence biraz büyüsün gururlana gururlana yürü yolda canım benim ben öyle millet görürse anlarsa ayy şuna bak ne sevimli demesi için bazen önüm açık geziyorum çünkü kızımla gurur duyuyorum ve bu halimlede kendimi ne kadar kızım güzelliğimi alıp beni çirkinleştirsede çokkk beğeniyorum

pokahontas yerim ben o balon eteği yerim yer... allah minik elleriyle o etekleri tuta tuta yürümeyi nasip eder inş. meleğine.. bunu giydiğindede resimlerini bekliyoruz annesi bizde bir yaşını kutlayalım dimi ama

lillac bizim iş yerininde mübarek kobayı benim ilk ben evlenirim bayanlardan benden önce kimse evlenmez az izinle canım çıkartılır hamile yine şirket türkiye geneli ben kalırım örnek alabileceğim kimse olmaz yine benim canım çıkar rapor parasını bizim iş yeri aylık bildiriyor nasıl olur bilemiyorum artık ama şu hamilelere acil bir çözüm getirmeliler özelliklede özel sektör için...

mayastrofobi ben iş yeriyle görüşücem ama tam maaşımı istemicem bana ayda 500 tl kira paramı versinler eşime yardımcı olayım yeter diye düşünüyorum :) vermezlerse önce genel müdürüme oda vermezse patrona gidicem hatta patrondan toplu para alayım diyorum mağdurum diyip bizimkine ağa diyede hitap ediliyor o kendi cepten verirse(beni bireysel tanıyor) geri ödememe bile gerek kalmaz 3 yıldır çalışıyorum bende ama dediğim gibi şirketin mübarek kobay faresiyim

hayatbayramolsa canım zor iyileşiyorsa malum yerin nasıl iyileşecek nasıl toparlayacak? yanlış anlamada aklıma ilk bu geldi yani

talay bende 18 martta primanın hediyesini almaya gidicem milupayada mail attım dedim herkesin geliyor benim hediyelerim nerede dediler 2 ay sonra gönderiyoruz üyelikten sizin daha 1 ay olmuş daha 1 ay daha beklicem sanırım

sevgi006 canım bazı erkekler küserler gelmezler şuan sen değil o resmen hamilelik psikolojisi yazıyorki sende benim gibi okumuşsundur etkilendiklerini... zaten hassas bir durumdasınız belkide yüzüne bakacak yüzü yoktur o yüzden utanıyordur kendinden ondan yapıyordur böyle :) sıkma canını bebişini düşün ona sarıl onla ilgili hayaller kur biraz daha sabret... ayrıca stresin ve üzüntünün sütü çok etkilediğini ve kestiğini biliyorsun dimi?

eyay danana kurban olayım ben senin yaa değmesin maşallah... sarışınlar saçsız doğmaz yaa ben kaçtane gördüm saçlı doğan sarışın

wwprensesww waowwwwwwwwwwww nekadar şık ne kadar güzel mobilyalar onlar öyle :) gökkuşağı gibi rengarenk ışıl ışıl.. iyi günlerde kullanın canım benim

cnm ben çalışıyorum ssklıyım bunlar bide sigortalı fiyatı yani düşün. o yüzden bnm gittiğim hastane de 1100 normal 1400 sezaryen artı 300 tl bebek için çok gelmedi bana bunlar sanki bi bebekten 2 tane yapıyolar yani çok abartı.

geçmiş olsun cnm allh saglıkla kucagına almayı nasip etsin arkadaşının. peki belirtileri neymiş sorabildinmi ne diye doktor tahlil yaptırmış genellikle kaşıntıyla ortaya çıkıyormuş bendede başladı kaşıntı yarın doktora gidicem soracam bende

hımmm... enteresanmış :) bulaşık makinesinde yıkanıyodur umarım :)
ben onu başka amaçlarla kullanırım mama zamanı gelene kadar, o hoo hoo...
teşekkür ederim bilgi için :)

çok muş ama hayırlsıı olsun sağlıkla gelsinlerde bebişelrimiz önemli olan o artık..

eyay danana kurban olayım ben senin yaa değmesin maşallah... sarışınlar saçsız doğmaz yaa ben kaçtane gördüm saçlı doğan sarışın

sağol cnm sağlıklı olsun da gerisi boş, kirpi bile yavrusunu ne yumuşacık die severmiş ya hakikaten öyle yani, minyatür bi insan vericekler kucağımıza düşüncesi bile gözlerimi dolduruyo.

gunaydinlar herkesee ,bizde geldik kizimla daha kahvalti bile yapmadik,

sevgicim hamileyken sana bunlari yasattigi icin esine sinir oldum resmen,her agriyi ,zorlugu ceken biz kapris yapan anlayis gostermeyen esler ,allah islah etsin hatasini anlar insallah ,su en ozel zamanlarini sana zehir etti resmen ,sen bebegini dusun ne yapacaksan dogumdan sonra yap simdi dusunup yipratma lutfen kendini,bazi babalar malesef bebegi haketmiyo ama napicaksin dedigim gibi allah islah etsin,bol bol dua et..

masallah canim bebisine boyle guzel haberler duymak cok sevindirici

canim inan hepimiz ayni durumdayiz,
yapacak bisey yok hepsi miniklerimiz icin,srda bisey kalmadi hayirlisiyla ,
dayanacagiz insallah ,erkeklerin bizi tam olarak anlamasi imkansiz zaten,yapi olarak cok farkliyiz bi kere,hamilelikte hassas olundugunu unutup kirici olabiliyorlar yada ,bize oyle geliyor takma lutfen

bende yuvarlak halkali olani tercih ediyorum canim,mobilyanda cok cok tatli,gule gule yatsin bebis

Merhaba,
hiç canını sıkma benimde başıma aynı şey geldi..
28 haftalıkken gittim doktora 1250 - 1300 arası dedi doktorum,
30 haftalıkken başka bir doktora gittim 1050 gr dedi.. kahroldum.. neden böyle diye amahastane ve cihazlar farklı ve doktorlar mausla görüntüden ölçü alıyorlar sonuçta..
16 gün geçmişti en son gittiğim doktora tekrar gittim 16 günde 500 gr aldığını görünce rahatladımhiç bir gelişim gerili yok dedi doktorum..

sevgi006 bence suanda esine hicbirsey icin tepki verme.o birsey soylesede tepki verme.cunku bu aylar hem senin icin hemde oglun icin cok onemli,stres,uzuntu hormonlari etkiliyor kotu sonuclar dogurabiliyor.onun icin esinle ilgili sorunlari ertelemeye calis bir sure.suanda aranizda ki sorun cok yeni ve taze o yuzden ikinizde ozellikle sen(hem hakli durumda oldugun icin hemde hamile oldugun icin) yanlis kararlar ve yanlis tepkiler verebilirsiniz.

eyay ayy cok seker oluyor ya tombis yanaklilar masallah bebisine canim

mutlu_anne bende sabahlari cok zor kalkiyorum gece uyuyamadigim icin cok zor geliyor.ama iyi yanindan bakmaya calisiyorum ise gittigim hergun kizim icin para kazaniyorum.ve gece uyuyamaidigm hergun kizimin tekmesini yedigim icin sukrediyorum.belki biraz polyanna oldum ama diger turlu psikolojim bozulur

wwprensesww; bende kizlarla ayni seyi dusunuyorum beyaz uzerine halkali modeller.ama yesilli sarili guzel hailarda var.onlardan bulabulirsende guzel olur.yesil renk hiperaktivide de tedavi edici renkmis.uzmanlar hiperaktif cocuklar icin yesil tonlarinin agir oldugu odalar giyisiler arabalari tavsiye ediyorlar.

canım bebek iiymişdemiş dr lar ama daha çok uzun ve zorlu bir süreç bekliyor onlarıda.benim bi daha kanamam olmadı ama yatıyorum kalkmıyorum hiç...inşallah zamannında hayırlısyla geliryavrularımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…