merhaba güzel annişler
ben bu sabah hastane çantamı hazırladım şifonyerin üstüne bıraktım sırtımdan yük kalktı valla hele bazen sancım var gibi olunca tedirgin oluyordum hiçbişeyim hazır değil diye zamanında gelsin ama antamda hazır olsun istedim
devlet hastanesinde yapıcam doğumu çatal kaşık bardak peçete ye kadar herşey koydum valla ebe öyle söylemişti
darısı hepinize
alcam alcam söke söke alıcam 5tl dahi olsa devlete bırakmıcam onlar faturaları alırken bizde bırakıyorlarmıdesertflover canım sende sıkma canını nasıl olsa alırsın paranı peşini bırakma
ekins benide böyle deliler nereye gitsem bulur herkes bi alem yaa tutmuş arabada gördüğüne dert yanıyo tövbe yarabbim
moral bozukluğu yok daha 32. haftandasın 8 haftan var 8 haftaya kadar sokakta yatmıcaksın sadece yıkayıp düzene koyucaksın sonuçta bunları dimi ama? o yüzden panik yok rahat rahat yap zamanın var nasılsane güzel canım tam benim hayal ettiğim gibi herşey hazır beklemede olcaktım güya bende...
turuncu bugun yok normalde mutlaka girerdi dimi arkadaşlar mrak ettim umarım iyidir
Eki Görüntüle 367355 Eki Görüntüle 367356 kızlar dün foto atmıştım kimse görmedi diye düşünerek yeniden ekliyorum 29+6 günlük ve toplam 6 kiloyalnız beni çok rahatsız eden şey göbek deliğimin dışarıya fırlaması sizinde böyle mi yaaaa
bunlarda en son oğluma aldığım ciciler Eki Görüntüle 367360 Eki Görüntüle 367361 Eki Görüntüle 367362 Eki Görüntüle 367363
Merhaba kızlaar
Ne kadar çok yazmışınız,oku oku anca bitirdim valla
Geldim canım geldim :121:
Bugün biraz mutfağımı toparladım oturduğum yerde.O yüzden anca bakabildim foruma.
maşallah canım çok az 6 kilomerak etme hepimizin göbek deliği aynı karnımız şiştiği için dışarı fırlıyo ama ben bundan rahatsız olmuyorum seviyorum hatta.önceden hamilelere hep bakardım kıyafetlerden bile belli oluyo
Eki Görüntüle 367355 Eki Görüntüle 367356 kızlar dün foto atmıştım kimse görmedi diye düşünerek yeniden ekliyorum 29+6 günlük ve toplam 6 kiloyalnız beni çok rahatsız eden şey göbek deliğimin dışarıya fırlaması sizinde böyle mi yaaaa
Pişik kremleri ; pişik kremi ve pişik önleyici krem olarak 2 aşamalı oluyor siz hangisini tercih ettiniz?
Desitini de çok tavsiye ediyorlar bende kararsız kaldım
desrertcim sanada çok geçmiş olsun canım bilirim o üzüntüyü benimde çeyizim dizildikten iki gün sonra ayakkabı terlik elbise ne varsa tutmuş götürmüş hırsızlar Allah güvendirmesin canım öbür dünyada alırız hakkımızı nasılsa aynı benim kocamın salaklığından olmuştu o da çelik kapı tak demiştim taktırmamıştı tahta kapıydı ve arası hep açıktı.benim sinir olduğum şey kendi kafasına takılıyo bütün ceremesini hep ben çekiyorum insan birazda karşısından anlayış bekliyo ama boşunaaa.napalım bizede piyangodan bu çıktı
oyy onun o erkekimsi montunu yesinler :) burda erkek var diye bağrıyor resmen çok güzeller canım allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin oğluşunabunlarda en son oğluma aldığım ciciler Eki Görüntüle 367360 Eki Görüntüle 367361 Eki Görüntüle 367362 Eki Görüntüle 367363
yesinler onun cicileriniiii küçük herif
hoşgeldin canım valla merak ettim. yorma kendini ben hiç bi iş yapmıyorum akşamdan bulaşık makinesini çalıştırıyorum onu bile eşim sabah işe giderken yerleştiriyo
valla hedef 9 kiloydu doktorumda sen 9 kiloyla doğuma girersin demişti ama şimdi şüpheliyim daha 10 hafta var en az 5 kilo alırım sanırım. göbek deliğime sinir oluyorum ama yaaaa bi ara bi yerde okumuştum yara bandı yapıştırın diye ama benimkine o bile çare olmadıgöğüslerimde bir beden büyüdü en çok ona üzülüyorum
ne güzel hiç kilon yok bebişin göbüşünün önünde top gibi maşalh benimde öle. bide benim göbek deliğim çıkmadı
sana bi komedi daha bişi anlatayım... yeni evliyiz düğün borçlarımız var öyle böyle değil yani mobilya borçları kredi kartı borçları var e evde kiradedimki gel kredi çekelim 2 yıllık bitirelim takılar madem kenarımızda bozdurmuyoruz rahat ederiz efendim ne kredi çekip masraf ve faiz ödücekmişiz takılara dokunmadanda halledermişiz neyse takılar gitti biz borç harç içinde yüzüyoruz borçlar kapanacağına dahada kredi kartlarına yüklendik... 1 yıllık evliydik dayanamadı gitti toplu kredi çekti ayda 250 250 ödüyor henüz geçen sene çekti yani daha 1 sene daha ödücez kredi ve akılsız kocam şimdi diyorki başta kredi çekseydik şimdi kredi borcu bitmişti tüm borçlar sıfırlanmıştı rahattık ben bi taraflarımı yırtmıştım sana dil dökerken o faizleri dosya masraflarını koydun önüme... Ne oldu yine geç akıllandın! şimdi bişi olsa mesela ben yorum yapıyorum dimi akıllandı artık diyorum bak şöyle yapalım hayır diyor bak kafanın dikine gidiyorsun böyle böyle olucak yine altın ve kredi muhabbetine döncez 1 saat sonra kabul etmiş oluyor fikrimi biraz tehditle birazda alıştırmak ve sevgisini kullanarak yonttum sanırım
oyy onun o erkekimsi montunu yesinler :) burda erkek var diye bağrıyor resmen çok güzeller canım allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin oğluşuna
kızlar civil in web sitesi ile mağaza fiyatları aynı mı, bilen var mı? tekstil ürünü alacağım için
gidip bakıp almak istiyorum. netten almak istemiyorum. aynı fiyat ve indirimler geçerli midir mağazada da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?