2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel canım tam benim hayal ettiğim gibi herşey hazır beklemede olcaktım güya bende...

alcam alcam söke söke alıcam 5tl dahi olsa devlete bırakmıcam onlar faturaları alırken bizde bırakıyorlarmı

ne güzel canım tam benim hayal ettiğim gibi herşey hazır beklemede olcaktım güya bende...
moral bozukluğu yok daha 32. haftandasın 8 haftan var 8 haftaya kadar sokakta yatmıcaksın sadece yıkayıp düzene koyucaksın sonuçta bunları dimi ama? o yüzden panik yok rahat rahat yap zamanın var nasılsa sıkma canını moral moral moral yoksa bebiş erken gelir üzüldüğüne daha çok üzülürsün

desrertcim sanada çok geçmiş olsun canım bilirim o üzüntüyü benimde çeyizim dizildikten iki gün sonra ayakkabı terlik elbise ne varsa tutmuş götürmüş hırsızlar Allah güvendirmesin canım öbür dünyada alırız hakkımızı nasılsa aynı benim kocamın salaklığından olmuştu o da çelik kapı tak demiştim taktırmamıştı tahta kapıydı ve arası hep açıktı.benim sinir olduğum şey kendi kafasına takılıyo bütün ceremesini hep ben çekiyorum insan birazda karşısından anlayış bekliyo ama boşunaaa.napalım bizede piyangodan bu çıktı

kızlar dün foto atmıştım kimse görmedi diye düşünerek yeniden ekliyorum 29+6 günlük ve toplam 6 kilo yalnız beni çok rahatsız eden şey göbek deliğimin dışarıya fırlaması sizinde böyle mi yaaaa

Merhaba kızlaar
Ne kadar çok yazmışınız,oku oku anca bitirdim valla

turuncu bugun yok normalde mutlaka girerdi dimi arkadaşlar mrak ettim umarım iyidir

Geldim canım geldim :121:
Bugün biraz mutfağımı toparladım oturduğum yerde.O yüzden anca bakabildim foruma.

maşallah canım çok az 6 kilo merak etme hepimizin göbek deliği aynı karnımız şiştiği için dışarı fırlıyo ama ben bundan rahatsız olmuyorum seviyorum hatta.önceden hamilelere hep bakardım kıyafetlerden bile belli oluyo

Merhaba kızlaar
Ne kadar çok yazmışınız,oku oku anca bitirdim valla

Geldim canım geldim :121:
Bugün biraz mutfağımı toparladım oturduğum yerde.O yüzden anca bakabildim foruma.

hoşgeldin canım valla merak ettim. yorma kendini ben hiç bi iş yapmıyorum akşamdan bulaşık makinesini çalıştırıyorum onu bile eşim sabah işe giderken yerleştiriyo

valla hedef 9 kiloydu doktorumda sen 9 kiloyla doğuma girersin demişti ama şimdi şüpheliyim daha 10 hafta var en az 5 kilo alırım sanırım. göbek deliğime sinir oluyorum ama yaaaa bi ara bi yerde okumuştum yara bandı yapıştırın diye ama benimkine o bile çare olmadı göğüslerimde bir beden büyüdü en çok ona üzülüyorum

Pişik kremleri ; pişik kremi ve pişik önleyici krem olarak 2 aşamalı oluyor siz hangisini tercih ettiniz?

Desitini de çok tavsiye ediyorlar bende kararsız kaldım

Ben öncelikle Sudocrem kullanacağım. Eğer pişik olursa o zaman desitin benzeri tedavi edici krem kullanacağım. Çünkü Desitin'in içinde Çinko var. Hatta 2 tip Desitin var. Biri düşük Çinko'lu diğeri yüksek. Yüksek olanı hiçbir zaman kullanmam diye düşünüyorum.

sana bi komedi daha bişi anlatayım... yeni evliyiz düğün borçlarımız var öyle böyle değil yani mobilya borçları kredi kartı borçları var e evde kira dedimki gel kredi çekelim 2 yıllık bitirelim takılar madem kenarımızda bozdurmuyoruz rahat ederiz efendim ne kredi çekip masraf ve faiz ödücekmişiz takılara dokunmadanda halledermişiz neyse takılar gitti biz borç harç içinde yüzüyoruz borçlar kapanacağına dahada kredi kartlarına yüklendik... 1 yıllık evliydik dayanamadı gitti toplu kredi çekti ayda 250 250 ödüyor henüz geçen sene çekti yani daha 1 sene daha ödücez kredi ve akılsız kocam şimdi diyorki başta kredi çekseydik şimdi kredi borcu bitmişti tüm borçlar sıfırlanmıştı rahattık ben bi taraflarımı yırtmıştım sana dil dökerken o faizleri dosya masraflarını koydun önüme... Ne oldu yine geç akıllandın! şimdi bişi olsa mesela ben yorum yapıyorum dimi akıllandı artık diyorum bak şöyle yapalım hayır diyor bak kafanın dikine gidiyorsun böyle böyle olucak yine altın ve kredi muhabbetine döncez 1 saat sonra kabul etmiş oluyor fikrimi biraz tehditle birazda alıştırmak ve sevgisini kullanarak yonttum sanırım

oyy onun o erkekimsi montunu yesinler :) burda erkek var diye bağrıyor resmen çok güzeller canım allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin oğluşuna

yesinler onun cicileriniiii küçük herif

ya bizim babamızın da tarzı bu şişme montlar spor ceketler filan görünce dayanamadım aldım dediğin gibi küçük erkeğim olcak bunların içinde babamızda bayıldı bebişlere görede mi varmış dio var var daha neler var diorum bide şu kravatlı bodylerden almak istiyorum ama daha denk gelmedim

hoşgeldin canım valla merak ettim. yorma kendini ben hiç bi iş yapmıyorum akşamdan bulaşık makinesini çalıştırıyorum onu bile eşim sabah işe giderken yerleştiriyo

Valla dayanamadım canım yaa.Baharat kavanozlarım,bakliyat kavanozlarım,çatal-kaşık takımı çok fena bir durumdaydı.Aylardır temizlenmiyor.
Ben de oturduğum yerde kavanozları tek tek boşaltıp makinaya dizdim.Çatal-kaşıkları deterjanlı suda kaynattım,pırıl pırıl oldular.
En azından biraz içim rahatladı böylece.Şimdide kuzumla ayaklarımızı uzattık dinleniyoruz

canım doğumdan sonra düzeliyo ki ondan bişey olmaz yani canını sıkma

kızlar civil in web sitesi ile mağaza fiyatları aynı mı, bilen var mı? tekstil ürünü alacağım için
gidip bakıp almak istiyorum. netten almak istemiyorum. aynı fiyat ve indirimler geçerli midir mağazada da?

ne güzel hiç kilon yok bebişin göbüşünün önünde top gibi maşalh benimde öle. bide benim göbek deliğim çıkmadı

teşekkür ederim canım evet valla top yutmuş gibiyim benden önde gidiyo göbüş senin nasıl çıkmadı yaaa benim ki neden bu kadar fırlak peki?
[/B]
teşekkür ederim desertcim amin cümlemize inş.

Son düzenleme:
Kızlaaaaaarrrr 32+0 itibari ile ilk çatlaklarım göbek altında oluşmuş bulunmaktalar.
Dün yarım saat iç geçirerek aynada göbişe baktım.Eşim yanıma geldi "ne oldu" dedi.
Bak oğlumuzun yaptığına dedim....
Adam ne dese beğenirsiniz."Maaşallah tosunumaaaa,demek artık iyice büyümüş annesi"......
Hey Allahım yaaaaa.Adam resmen çatlakları görünce bebeğimiz büyümüş diye sevindirik oldu

canım görüp almanı tavsiye ederim burda magazası var ben sadece banyo leğenini ordan aldım kıyafetler bana çok dandik geliyo kumaşları filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…