2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun cnm çatlakların yapacak bişey yok

bende hafta sonu fark ettımm göbek altında moralım bozuldu o kdar kremlenmıstımm

greeneyes canım benim hamilelikten önce zerre göbeğim yağım falan yoktu bildiğin karnım sırtıma yapışıktı bence çok gerilip büyüdüğü için olabilir tabi vücut yapısıyla alakalımıdır bilmiyorum ben benimkinin ondan olduğunu düşünüyorum.
desertflower canım ya demek erkekler hep dik kafalı kafalarına tükürdüğüm iyiymiş seninki yine akıllanmış darısı bizimkinin başına ama ben tehdit te etsem aynını yapıyo bana evi göstermeden gitmiş satın almış düşün artık

canım görüp almanı tavsiye ederim burda magazası var ben sadece banyo leğenini ordan aldım kıyafetler bana çok dandik geliyo kumaşları filan

evet işte ben de onun için gidip görüp almak istiyorum dedim. zaten çok kaliteli değilse boşuna gitmem izmitten derinceye. alan arkadaşlar haber verirlerse süper olur...

ayyy 32+0 da mı çıktı ilkk demek ki hala çatlayabilirizzzzzzzz :18::18::18::18::18:
benimde basenlerimde var eşime gösteriyorum resmen evrim geçiriyosun aşkımmm diyo :):)

valla kızlar alemsiniz... hem dünyanın en güzel şeyini taşıyorsunuz hem de oram çatladı, buram patladı, ayy çok kilo aldım diye dertleniyosunuz. boşverin çatlakları, kiloları... şahsen, kuzumu hissediyor olmanın mutluluğu paha biçilemez. 3 yıl boyunca sebepsiz yere bekledim onun gelmesini. sürpriz yaptı, göbeğime kondu :) o andan itibaren dünyadaki herşeyin benim için önem sırası değişti. defnem sağlıkla gelsin dünyaya inşallah, bir kuzu kardeş daha gelsin diye bekleyeceğim.

kızlarr az önce patronumla görüştüm , sana biz maaşını ödesek izindeyken , sigortadan aldığın parayıda izin dönüşü şirkete ödesen olur mu dedi bende süper olur dedim :))) nedense eşimden para istemek gücüme gidiyo benim , düşünüyodum hep napıcam diye eşimde alınıyodu ben bakamıcam mı sana aşkolsun diyodu , ama şimdi bölesi daha iyi oldu içim rahatladı sanki ya

olsun canım ya üzülme sonuçta kendi eviniz var artık bu kısmını düşün tamamen sana ait ev sahibi derdi yok haline şükret valla benimkiside yapsa biraz takaza yapardım ama yinede memnun olurdum oda derdi hem süpriz yapıyoruz hemde yaranamıyoruz diye büyük ihtimalle sen sevin diye süpriz yapmak istemiştir daha öncede dediğim gibi yüzüne gözüne bulaştırmıştır... senin oğluşun olacaktı dimi canım? bak onu sen bizimkiler gibi yetiştirme hanımına daima saygılı olsun önce hanımının fikirlerini dinlesin ama senide hiçe sayıp hanım köylü olmasın biz kadınlar ne ikilemli insanlarız ya

benimde bacaklarımda sıcak tutmaktan çatlaklar var ama henüz karnımda çıkmadı tam çıkmaz diye düşünürken 32. haftada gelen çatlak haberi hayallerimi yıktı inş. benim çatlamaz ya annemin hiç çatlamamış

ay patronuna söylesene benim maaşıda ödesin bende sgkdan gelen paramı topluca kendisine iadeyi ziyaret yaptırırım ben bizimkilerden maaşta değil sadece ev kiramı isticem ona bile hayır der bizim cimriler

ay patronuna söylesene benim maaşıda ödesin bende sgkdan gelen paramı topluca kendisine iadeyi ziyaret yaptırırım ben bizimkilerden maaşta değil sadece ev kiramı isticem ona bile hayır der bizim cimriler

melek gibi bi adam gerçekten canım :)) verirler belkide canımm ya bi görüş bence :)

ayy ne güzel diyosun ölee valla haklısın, bebişlerimiz sağlıkla gelsin de, çatlakların önemi yok.. zaten çatlamayan yerim kalmadı boşverdim bende..

canım valla benim de her iki ön bacağımda tek şerit halinde, ve sağ göğsümde çatlak oluştu çok üzüldüm ama o kadar bakıma rağmen çatladıysa yapcak bişi yok. oğullarımızın canı saolsun.

gözün aydın ekins.. koca parası cidden yiyemiyorum bende, evlendiğimizde çalışmıyordum, 4 ay sonra tatndım. 4 ay verdiği paraları harcıyamıyodum ama yemek lazımm. yiyenlere hayranımmm

turuncu hayırlı olsun.. bende gidip evde bakayım. bi inceliyyim. bu ara işlerim yoğun kendimi hiç inceliyemiyorum :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…