bunlarda en son oğluma aldığım ciciler Eki Görüntüle 367360 Eki Görüntüle 367361 Eki Görüntüle 367362 Eki Görüntüle 367363
Eki Görüntüle 367355 Eki Görüntüle 367356 kızlar dün foto atmıştım kimse görmedi diye düşünerek yeniden ekliyorum 29+6 günlük ve toplam 6 kiloyalnız beni çok rahatsız eden şey göbek deliğimin dışarıya fırlaması sizinde böyle mi yaaaa
teşekkür ederim canım evet valla top yutmuş gibiyim benden önde gidiyo göbüşsenin nasıl çıkmadı yaaa benim ki neden bu kadar fırlak peki?
[/B]
teşekkür ederim desertcim amin cümlemize inş.
Kızlaaaaaarrrr 32+0 itibari ile ilk çatlaklarım göbek altında oluşmuş bulunmaktalar.
Dün yarım saat iç geçirerek aynada göbişe baktım.Eşim yanıma geldi "ne oldu" dedi.
Bak oğlumuzun yaptığına dedim....
Adam ne dese beğenirsiniz."Maaşallah tosunumaaaa,demek artık iyice büyümüş annesi"......
Hey Allahım yaaaaa.Adam resmen çatlakları görünce bebeğimiz büyümüş diye sevindirik oldu
Kızlaaaaaarrrr 32+0 itibari ile ilk çatlaklarım göbek altında oluşmuş bulunmaktalar.
Dün yarım saat iç geçirerek aynada göbişe baktım.Eşim yanıma geldi "ne oldu" dedi.
Adam ne dese beğenirsiniz."Maaşallah tosunumaaaa,demek artık iyice büyümüş annesi"......
Hey Allahım yaaaaa.Adam resmen çatlakları görünce bebeğimiz büyümüş diye sevindirik oldu
ayyyyy sen nasıl bi fit annesin öyleee maşalllaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbayıldım walla nazar değmesin canım :))
canım görüp almanı tavsiye ederim burda magazası var ben sadece banyo leğenini ordan aldım kıyafetler bana çok dandik geliyo kumaşları filan
bende hafta sonu fark ettımm göbek altında moralım bozuldu o kdar kremlenmıstımm
greeneyes canım benim hamilelikten önce zerre göbeğim yağım falan yoktu bildiğin karnım sırtıma yapışıktı bence çok gerilip büyüdüğü için olabilir tabi vücut yapısıyla alakalımıdır bilmiyorum ben benimkinin ondan olduğunu düşünüyorum.
desertflower canım ya demek erkekler hep dik kafalı kafalarına tükürdüğümiyiymiş seninki yine akıllanmış darısı bizimkinin başına ama ben tehdit te etsem aynını yapıyo bana evi göstermeden gitmiş satın almış düşün artık
ben kremlemiyorum artık eskisi kadarr olucağı varsa oluyo :)
kızlarr az önce patronumla görüştüm , sana biz maaşını ödesek izindeyken , sigortadan aldığın parayıda izin dönüşü şirkete ödesen olur mu dedibende süper olur dedim :))) nedense eşimden para istemek gücüme gidiyo benim , düşünüyodum hep napıcam diye eşimde alınıyodu ben bakamıcam mı sana aşkolsun diyodu , ama şimdi bölesi daha iyi oldu içim rahatladı sanki ya
aynen yapacak bısey yok catladımmm gıttıııı napalım anne olmanınn hediyesi
ay patronuna söylesene benim maaşıda ödesin bende sgkdan gelen paramı topluca kendisine iadeyi ziyaret yaptırırımben bizimkilerden maaşta değil sadece ev kiramı isticem ona bile hayır der bizim cimriler
valla kızlar alemsiniz... hem dünyanın en güzel şeyini taşıyorsunuz hem de oram çatladı, buram patladı, ayy çok kilo aldım diye dertleniyosunuz. boşverin çatlakları, kiloları... şahsen, kuzumu hissediyor olmanın mutluluğu paha biçilemez. 3 yıl boyunca sebepsiz yere bekledim onun gelmesini. sürpriz yaptı, göbeğime kondu :) o andan itibaren dünyadaki herşeyin benim için önem sırası değişti. defnem sağlıkla gelsin dünyaya inşallah, bir kuzu kardeş daha gelsin diye bekleyeceğim.
kızlarr az önce patronumla görüştüm , sana biz maaşını ödesek izindeyken , sigortadan aldığın parayıda izin dönüşü şirkete ödesen olur mu dedibende süper olur dedim :))) nedense eşimden para istemek gücüme gidiyo benim , düşünüyodum hep napıcam diye eşimde alınıyodu ben bakamıcam mı sana aşkolsun diyodu , ama şimdi bölesi daha iyi oldu içim rahatladı sanki ya
TURUNCU .!.:Kızlaaaaaarrrr 32+0 itibari ile ilk çatlaklarım göbek altında oluşmuş bulunmaktalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?