Günaydın kızlar,
Geçmişi okudum geldim. Doğum fiyatlarından bahsetmişsiniz. Bazı fiyatları görünce şehir dışında mı doğursam demeden yapamadımBen medipol hastanesine gidiyorum. Normal doğum 1250 sezeryan 1950. Diğer topicte anneler tecrübelerini paylaşırken doğum için fiyatta pazarlık yapın demişti biri. Bunu nasıl yapıcaz. Ben fiyat için 1 kere aramıştım. O da şöyle ben muayeneye başladığımda sezeryan 1750 idi ama yılbaşında zam geldi. Dedim bu zam bizi de kapsıyor mu sonuçta ben buraya bu fiyatı bilerek başladım. Beni muhasebeye yönlendirdi sonra telefon kesildi bende üstüne düşmedim daha zaman var diye. Ama sizlerden bu konuda hastane ile pazarlık vs. yapan var mı doğum fiyatı konusunda ? ben Pazartesi kontrole gidicem eğer öyleyse konuşayım bende
Kizlar sinir oldum ya öküz kocam gitmis pis eve temizlenmeden esyalari koymus annemle temizlemeye gittik hala ustalar tadilat yapiyo hersey bi yerde adim atcak yer yok ya kizlar bi görreniz cildircam ya dogumuma ne kaldi surda yaptigi seye bak nerden baslayp temizlencek o ev esyalar salonu kaplamis gececek yer yok sinirimden agkiyorum suan cildirmak üzereym.kafasina göre is yapiyo beni dinlemiyo.kimsede yok bi annem var onun tarafindan Allahim bi kulu yok ben zaten ne yapabilirm üstelik annemde kiraci bu ay onunda cikmasi lazim ya hersey üst üste geldi ortada kaldm kizimla.nerde doguracam neyere gidicem hangi evde lohusa yaticam of pilim pirtim toplanmis ne nerde hc bilmixorum.of bütün sevincim hayallerim heyecanim bitti
Kızlar o kadar sinirliyim ki resmen sinirden kuduruyorum kimi arayıp şikayet edeceğimi bilemiyorum lanet olası bir yönetim ve işleyiş biçimimiz varocak 7-14 hastane yatışım ve iş görememezlik raporum var ve ocak ayında bildirim yaptırdım iş yeri 20 ocakta avansımdan kesip sgk ya bildirim yapmış... en geç şubatta parayı çekmem lazım hatta iş yeri bildirim yaptıktan 2-3 gün sonra alım yapabiliyorsun fakat ben mart ayındayım ve halen alamadım... beceriksiz devlet hastanesi özel çalışanları raporu kaybedip sgk ya aslını göndermeyi unutmuşlardı yaklaşık 10 gün önce eskiye dönük yeni rapor düzenlediler ve sgk ya bildirdiler bana 1 hafta sonra alabileceğim belirtildi ve bekledim sgkya evraklar ptt yoluyla gittiğinden online işlem yapılamıyormuş (hangi devirde yaşıyorsak artık) bugün gittim ptt ye yatmıştır diye 11e 5 kala kuyrupa girdim iş yerine 5 dakika sonra geliyor yazıp oradakilerinde denetimi varmış mikroplar yüzünden 20 dakika işlem bekledik ve bir kişi çalışıyor acaip kuyruk ( bu olay bursa merkez postanelerinin birinde oluyor birde büyük şehir diye laf yapılıyor) saat 11:45 te sıra denk geldi dükkana 5 dakika sonra geliyorum yazdım benim iş oldu 50 dakika ve beklediğimemi yanayım paramın halen gözükmediğinemi maaşımdan kesileli 2 ay oluyor ve benim param halen yatırılmamış şimdi ben napayım bana akıl verin kızlar kimi arıyayım ben ya sonuçta 1 haftalık hakkım olan para o benim alamıcaksam her ay sgk ya neden para yatırılıyor ekstradan kocamın üzerinden bakarım sgk'm yatırılmasın yani resmen lanetler ediyorum hepsine
cnm bir kadın tut temizlige başla yada 2 tane tut üzme tatlı canını ve kızını. bide şunu anlamadım kocan evi toplarken sen nerdeydin nasıl haberin olmuyor anlemedim gitti.senin kocandan 1 tane daha yoktur sanırım ev taşınıyor eşin haberi yok
Canim ya dün annem temizlige gtti demis esya getircem annem demis oglum bu ev 2 güne anca temizlenir yok demis getircem kimseyi dinlemiyoki olmaz dddim getirmis kamyonu tanidiklarini tasitmis esyalarmda mahvoldu daha gecen sene evlendik.yani ben annemlerde kaliyorum.
Canim ya dün annem temizlige gtti demis esya getircem annem demis oglum bu ev 2 güne anca temizlenir yok demis getircem kimseyi dinlemiyoki olmaz dddim getirmis kamyonu tanidiklarini tasitmis esyalarmda mahvoldu daha gecen sene evlendik.yani ben annemlerde kaliyorum.
canım benım kaşar peynırı ve muzun bebege kılo aldırdıgını duymustum dene ıstersen... ama bence kafana takma o ölçümlerde hata olabılıyorrr:)
kızlar esımle tam bes gundur hıc konusmuoruz bırlıkte yemek bıle yemıoruz ıkı gun cagırdım gel yıyelım dıe gelmedı ben yedıkten sonra yedı yanııı ne yapmaya calısıoo bılmıorum ama ben cok sogudum ondan bu yaptıklarından ınsan bıraz utanır özür dıler demı ama yok kafasına göre takılıoo yavas yavas kopma noktasına gelıyoruzzz....
bu arada bide şöyle bir halı var merinosun bu da. ama şu sakallı iplikler varya ondan ypılmış galiba resimden öyle anladım. böyle halılar çocuk odası için uygun olurmu acaba. yeşil ve krem renklerini ekliyorum. krem daha iyi ama çok kirlenmez mi. evimde beyaz krem ağırlı halılar kullanıyorum çok zorlanıyorum kışın kalorifer isi oluyor hep ama seneye doğalgaz gelicek bunu da düşünmek lazım.Eki Görüntüle 367153 Eki Görüntüle 367152
günaydın kızlar. bugün bnmde işte son günüm öğlen yemeğe götürücekmiş beni de arkadaşlarım. Dün raporumu aldım doktordan bebeğimin yüzünü tam olarak gördüm küçücük bi burnu var ama çok yanaklı doktor bile dedi yanakları çok tombul die, o kadar tatlıydı ki ağzını açıp açıp kapatıyodu. Birde saçlı bi bebek olucak dedi saçları çıkmaya başlamış ben sarışınım sarışınlar saçsız doğar genelde o yüzden bana benziycek kızım diodum ama yok bana benzemiyo ben ne saçlıydım ne yanaklı:) bu arada teyzeleri boyu 42 cm, kilosu 1800 gr olmuş küçük danamın.
Canım önceden aramıyor sormuyor diye stres yapıyordun şimdi eşyası temizliği derdine düştün bu kadar sinir stres bu dönemde iyi değil bebeğine zarar vereceksin biraz kendini toparla. Sonradan daha çok üzüleceğin şeyler olmasın da eşya temizlik dert değil bir kadın tutarsın 2 gün üst üste olur biter.
Alınmak gücenmek yok ama eşin aramıyor diye konuşmuyordun. Şimdi annen gidiyor eşyayı eve getiricem dedim diyor senin bunlardan haberin yok mu. Yani hepimiz hamileyiz evet ama bazı özel durumu olanlar hariç Allaha şükür hepimizin eli ayağı tutuyor yani ben olsam yeni ev merak eder gider bakarım. Elimden hiçbir iş gelmese bile neyi nasıl istediği söylerim. Bence biraz da kendinde aramalısın suçu
canım bunlar çocuk odası için çok sade bence.. yakışır yakışmasına, özellikle yeşil olan, ama ben olsam biraz daha çocuk odasına göre bişiler alırdım.. büyüynce çocuğunda hoşuna gidicek bişiler olsa güzel olur.. yiğenim 3 yaşına yaklaştı aslında odasına uymayan ama çizgi film karakterli bir halı beğenmiş, mecbur almışlar .. onların zevkini de düşünelim derim
Kizlar sinir oldum ya öküz kocam gitmis pis eve temizlenmeden esyalari koymus annemle temizlemeye gittik hala ustalar tadilat yapiyo hersey bi yerde adim atcak yer yok ya kizlar bi görreniz cildircam ya dogumuma ne kaldi surda yaptigi seye bak nerden baslayp temizlencek o ev esyalar salonu kaplamis gececek yer yok sinirimden agkiyorum suan cildirmak üzereym.kafasina göre is yapiyo beni dinlemiyo.kimsede yok bi annem var onun tarafindan Allahim bi kulu yok ben zaten ne yapabilirm üstelik annemde kiraci bu ay onunda cikmasi lazim ya hersey üst üste geldi ortada kaldm kizimla.nerde doguracam neyere gidicem hangi evde lohusa yaticam of pilim pirtim toplanmis ne nerde hc bilmixorum.of bütün sevincim hayallerim heyecanim bitti
ben zaten o parayı kızıma harcıcam canım yaaa uraşıyorum telle bakalım :)sinir yok canım relaks ol harşey yoluna girer düzeltilecek bir işlem anladıgım kadarıyla yada giden paran olsun bebişin sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?