Cnim tabiki evi gdip gördüm ama dr.um sen ev tasiyamazsin ayakta bile durmaman lazim demisti annemde beni temizlige götürmüyor.bildiniz gbi degj bna arayip biseyi haber vermeden yapiyor ben hep sonrasindan baskasnan ögreniyorum zaten evide beni götürüp göstermeden gtti aldi.önce tadilat var gelmeyin eve dedi sonra zaten öglene kadar silin ogledem smra esya gelck demis e annem bi basina bidd emrediyo takma diyosunuz ama i yerime koyun kendinizi ev kücük esyalar büyük buzdolabi,lavabo dolabi kanepeler yani bildgn hersey karman corman salona dizilmis gececek yer yok o esyalarida bhiz kaldirip mutfaga sokucaz yadbaska odaya düsünün benki kafama hc bisey takmayan cinstenim ama napcm ailmyrm kadinda tutmaz oyle param yok diyo.hc anlayisli degl bunlari soyldyincede shnirlenp küfrediyo ustalar bile dedi allah size yardm etsin of niye benim kocamda azicik anlayislidegl.
seçerekmi aldın canım kocanı
Canim severek evlendik ama bu huylarini yeni yeni görüyorum bi sene oldu evleneli cok yipratti hep alttan akcaksin heran delirebilir herkesle herseyi kavgayla hallediyn oturup tartisabilecegn biri degl cok aradim belami buldum galiba
DeSERTCiM sagol tatlim insallah bitirebilirim.
Kızlar o kadar sinirliyim ki resmen sinirden kuduruyorum kimi arayıp şikayet edeceğimi bilemiyorum lanet olası bir yönetim ve işleyiş biçimimiz varocak 7-14 hastane yatışım ve iş görememezlik raporum var ve ocak ayında bildirim yaptırdım iş yeri 20 ocakta avansımdan kesip sgk ya bildirim yapmış... en geç şubatta parayı çekmem lazım hatta iş yeri bildirim yaptıktan 2-3 gün sonra alım yapabiliyorsun fakat ben mart ayındayım ve halen alamadım... beceriksiz devlet hastanesi özel çalışanları raporu kaybedip sgk ya aslını göndermeyi unutmuşlardı yaklaşık 10 gün önce eskiye dönük yeni rapor düzenlediler ve sgk ya bildirdiler bana 1 hafta sonra alabileceğim belirtildi ve bekledim sgkya evraklar ptt yoluyla gittiğinden online işlem yapılamıyormuş (hangi devirde yaşıyorsak artık) bugün gittim ptt ye yatmıştır diye 11e 5 kala kuyrupa girdim iş yerine 5 dakika sonra geliyor yazıp oradakilerinde denetimi varmış mikroplar yüzünden 20 dakika işlem bekledik ve bir kişi çalışıyor acaip kuyruk ( bu olay bursa merkez postanelerinin birinde oluyor birde büyük şehir diye laf yapılıyor) saat 11:45 te sıra denk geldi dükkana 5 dakika sonra geliyorum yazdım benim iş oldu 50 dakika ve beklediğimemi yanayım paramın halen gözükmediğinemi maaşımdan kesileli 2 ay oluyor ve benim param halen yatırılmamış şimdi ben napayım bana akıl verin kızlar kimi arıyayım ben ya sonuçta 1 haftalık hakkım olan para o benim alamıcaksam her ay sgk ya neden para yatırılıyor ekstradan kocamın üzerinden bakarım sgk'm yatırılmasın yani resmen lanetler ediyorum hepsine
Kizlar sinir oldum ya öküz kocam gitmis pis eve temizlenmeden esyalari koymus annemle temizlemeye gittik hala ustalar tadilat yapiyo hersey bi yerde adim atcak yer yok ya kizlar bi görreniz cildircam ya dogumuma ne kaldi surda yaptigi seye bak nerden baslayp temizlencek o ev esyalar salonu kaplamis gececek yer yok sinirimden agkiyorum suan cildirmak üzereym.kafasina göre is yapiyo beni dinlemiyo.kimsede yok bi annem var onun tarafindan Allahim bi kulu yok ben zaten ne yapabilirm üstelik annemde kiraci bu ay onunda cikmasi lazim ya hersey üst üste geldi ortada kaldm kizimla.nerde doguracam neyere gidicem hangi evde lohusa yaticam of pilim pirtim toplanmis ne nerde hc bilmixorum.of bütün sevincim hayallerim heyecanim bitti
desertflower canım zor bi gün geçirmişsin ama sakin ol elbet yatıcaktır paran ne sorumsuzlar ya nasıl kaybederler raporunu hayret bişey yani !!!
kızlar sabah bende işe servisle geliyim dedim demez olaydımmm( servis şöförüyle aramda geçen dialogu yazıyorum size bu arada ilk servisi kaçırdığım için sonradan gelen servis boş geldi ve 10-15 dk kimse binmedi
-pardon hanımefendibişey sorabilirmiyim ?
-tabii ( saf saf bakıyorum ne dicek diye ?
-yanlıs anlamazsanız bişey sorucam acaba evlimisiniz ?
-(saf bakışımda eser yok gayet sinirli bişekilde ) evet !!!
-ben eşime kötü bi laf söledm 15 gündür bana geri dönmüyo , ona senden nefret ediyorum dedim acaba ne yapsam bana geri döner siz anlarmızınız o işlerden ??
hiç cevap veremedim camdan dışarı baktım durdum ama elim ayağım boşaldı resmen ter bastı , eğer konuşmaya devam etseydi ilk durakta inicektimama ben cvp vermeyince ve sinirlendiğimi anlayınca sustu zaten sonra birileri daha bindi , salak mı bu adam ya kendime zor geldim
kocanıda böyle kabul edeceksin ozman canım biraz yontulmaya ihtiyacı var anlaşılan akıllı bayanlar böle adamları kuzu gibi yaptıklarını çok gördüm inşallh seninkide düzelir çokta yüz vermeden bildiğini oku bence parası yoksa evide öle taşımaya hakkı yok die düşünüyorum kızma ama
Canim sana nye kiziyim bende aynen boyle düsünüyorum ve ona kiziyorum paran yoksa tasinmaya niye kalkiyosum hem o sifir esyalar mahvoldu degdimi bi yerden kar ederken burdan zarar etti.simdide ne varki bi yerler silincek esyalarida abinler babanlar ceker diyo.onlarinda isi gücü yok hem onlarami sorup tasindin kendi ablani getir bakaym geliyolarmi.tesisat bile olmamiski kovaya su koyalim bilmiyorum ya on seneye anca yontulur o zamanda ben kafayi yerim artik
kızlar merhaba , bugun açıp anca okuyabildik neler neler paylaşmışsınız öyle ,
sevgicim eşini kendi haline bırak bence hiiiç sanki o yokmuş gibi davran oda hatasını anlıyacaktır sakın kafana takıp üzülmede canım ...
prenses bebek odanızı çok beğendim ama hem halıların hem tülün perden yeşil olursa çok yeşil yeşil olmaz mı ? bide mobilyanın içindede yeşiller var bende daha soft renkler tecih edebilirsin , eğer illaki bu halılardan biri olsun diyosan halkalı olanı beğendim canım :)
siyahlale eşine bravo wallaa ya sana sormadan nasıltaşımız eşyaları pes diyorum !! hemen bi kadın çağır ve başlayın temizliğe bu arada keşke sende annenle gitseydin canım sen ikna edeilirdin bence eşini
eyay maşallah bebeğine canım ya :) ne güzel izne çıkmaya başlayanlar oldu ben malesef ücretsiz izin alamayacağımdan dolayı 37 ye kadar çalışmak zorundayım(
canımm deseydın adama bı kadına söylencek en son lfı soylemıssın bı daha gerı dönmez sana dıeeedesertflower canım zor bi gün geçirmişsin ama sakin ol elbet yatıcaktır paran ne sorumsuzlar ya nasıl kaybederler raporunu hayret bişey yani !!!
kızlar sabah bende işe servisle geliyim dedim demez olaydımmm( servis şöförüyle aramda geçen dialogu yazıyorum size bu arada ilk servisi kaçırdığım için sonradan gelen servis boş geldi ve 10-15 dk kimse binmedi
-ben eşime kötü bi laf söledm 15 gündür bana geri dönmüyo , ona senden nefret ediyorum dedim acaba ne yapsam bana geri döner siz anlarmızınız o işlerden ??
hiç cevap veremedim camdan dışarı baktım durdum ama elim ayağım boşaldı resmen ter bastı , eğer konuşmaya devam etseydi ilk durakta inicektimama ben cvp vermeyince ve sinirlendiğimi anlayınca sustu zaten sonra birileri daha bindi , salak mı bu adam ya kendime zor geldim
Canim sana nye kiziyim bende aynen boyle düsünüyorum ve ona kiziyorum paran yoksa tasinmaya niye kalkiyosum hem o sifir esyalar mahvoldu degdimi bi yerden kar ederken burdan zarar etti.simdide ne varki bi yerler silincek esyalarida abinler babanlar ceker diyo.onlarinda isi gücü yok hem onlarami sorup tasindin kendi ablani getir bakaym geliyolarmi.tesisat bile olmamiski kovaya su koyalim bilmiyorum ya on seneye anca yontulur o zamanda ben kafayi yerim artik
ay canım su tesisatı bile yok daha diyosun buna sinir mi dayanır dicem ama senide daha fazla üzmek istemiyorum ben annenin yerinde olsam damadıma sölerdim , git bul birilerini temizlesinler evi diye senin ailen mecbur değil o çileyi çekmeye !! kalsın tek başına nasıl hallediyosa etsin bakalım
allah yardım ediyor canım ben hastane yatışımdan çıktığımda taşımıştım evimi ki düşün bebeğimle hayatım riske girmiştide yatmıştım hastanedeCanim severek evlendik ama bu huylarini yeni yeni görüyorum bi sene oldu evleneli cok yipratti hep alttan akcaksin heran delirebilir herkesle herseyi kavgayla hallediyn oturup tartisabilecegn biri degl cok aradim belami buldum galiba
DeSERTCiM sagol tatlim insallah bitirebilirim.
2 saattir resmen sgk ve hastane arasında mekik dokuyorum evrağı hastane teee 2 martta göndermiş ama akıllılar sisteme girmemiş girmedikleri gibi evrak gözükmüyor diyorlar bana sonra altlara bakıim dedi dosyaların arasında buldu yarın arayın dediler tekrar rapor bölümünü aradım bana henüz ulaşmadı halen yarın tekrar arayın dedi yarın 9 buçukta afyonları patlamadan arıcam kafalarını şişircem telde... işte memur olmak böyle bişi memur arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın beni ama özel sektörde biz bir işi aksatalım böyle safsaklayalım ceza yazıyorlar memurlarsa işlerine geleni yapıyorlar işlerine gelmeyeni yapmıyorlar...canım sıkma canını bu kadar, beklemen fln çok moral bozucu olmuş tabi, ama moralini bozmadan görüş bakalım hastaneyle, sgk ile..inşallah halledersin bu durumu..
hkkım olanı alana kadar pes etmicem böyle konularda çok katıyım ve aşırı şikayetçi bir insanımdır gerekirse valiliğe gider şikayet ederim o derece yeterki işim hallolsun insanlar işlerini düzgün yapsın mesela bugün ptt de yaşadığım sorunu maille güzel bir şekilde şikayette bulundumdesertflower canım zor bi gün geçirmişsin ama sakin ol elbet yatıcaktır paran ne sorumsuzlar ya nasıl kaybederler raporunu hayret bişey yani !!!
bebiş kısmetiyle gelir ne kocalar bebişlerden sonra düzeliyor biraz sakin bu kadar stres bebişlerimize zarar verirCanim sana nye kiziyim bende aynen boyle düsünüyorum ve ona kiziyorum paran yoksa tasinmaya niye kalkiyosum hem o sifir esyalar mahvoldu degdimi bi yerden kar ederken burdan zarar etti.simdide ne varki bi yerler silincek esyalarida abinler babanlar ceker diyo.onlarinda isi gücü yok hem onlarami sorup tasindin kendi ablani getir bakaym geliyolarmi.tesisat bile olmamiski kovaya su koyalim bilmiyorum ya on seneye anca yontulur o zamanda ben kafayi yerim artik
kurtulmuşsun canım bende önümüzdei hafta hazırlıcam inş. :) bardak peçete çatal kaşık vs bende koyucam çünkü hastane sadece plastik kaşık hastaya veriyor çatal ve bıçak vermiyor refakatçiye yemek dışında bişi vermiyor elle yicek sanki insanlar en iyisini yapmışsın bende devlette yapıcam hasta besi ve hasta yatak örtüsü koymayı unutma tatlım yanına :)merhaba güzel annişler
ben bu sabah hastane çantamı hazırladım şifonyerin üstüne bıraktım sırtımdan yük kalktı valla hele bazen sancım var gibi olunca tedirgin oluyordum hiçbişeyim hazır değil diye zamanında gelsin ama antamda hazır olsun istedim
devlet hastanesinde yapıcam doğumu çatal kaşık bardak peçete ye kadar herşey koydum valla ebe öyle söylemişti
darısı hepinize
canımm deseydın adama bı kadına söylencek en son lfı soylemıssın bı daha gerı dönmez sana dıeee
cnm valla tasınmak zaten bı stresss esın ıyıce zorlastırmıs... senı cok ıyı anlıorm su bıle yokmusss ben de hamılelıgımın basında tasınmıstım su baglantısını fln bekledım yenı bınaya tasınmak zor valla... hem ne tasınması su son ayda erkekler kendını akıllı zannedıooo bence sole esıne tut bı kadın temızlet ben ugrasamam de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?