2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

seçerekmi aldın canım kocanı

Mutlu_anne merhaba,

Yanlış hatırlamıyorsam sen Hizmet Memorial Sait Beye gidiyordun değil mi?

kızlar merhaba , bugun açıp anca okuyabildik neler neler paylaşmışsınız öyle ,
sevgicim eşini kendi haline bırak bence hiiiç sanki o yokmuş gibi davran oda hatasını anlıyacaktır sakın kafana takıp üzülmede canım ...

prenses bebek odanızı çok beğendim ama hem halıların hem tülün perden yeşil olursa çok yeşil yeşil olmaz mı ? bide mobilyanın içindede yeşiller var bende daha soft renkler tecih edebilirsin , eğer illaki bu halılardan biri olsun diyosan halkalı olanı beğendim canım :)

siyahlale eşine bravo wallaa ya sana sormadan nasıltaşımız eşyaları pes diyorum !! hemen bi kadın çağır ve başlayın temizliğe bu arada keşke sende annenle gitseydin canım sen ikna edeilirdin bence eşini

eyay maşallah bebeğine canım ya :) ne güzel izne çıkmaya başlayanlar oldu ben malesef ücretsiz izin alamayacağımdan dolayı 37 ye kadar çalışmak zorundayım (

seçerekmi aldın canım kocanı

Canim severek evlendik ama bu huylarini yeni yeni görüyorum bi sene oldu evleneli cok yipratti hep alttan akcaksin heran delirebilir herkesle herseyi kavgayla hallediyn oturup tartisabilecegn biri degl cok aradim belami buldum galiba
DeSERTCiM sagol tatlim insallah bitirebilirim.

kocanıda böyle kabul edeceksin ozman canım biraz yontulmaya ihtiyacı var anlaşılan akıllı bayanlar böle adamları kuzu gibi yaptıklarını çok gördüm inşallh seninkide düzelir çokta yüz vermeden bildiğini oku bence parası yoksa evide öle taşımaya hakkı yok die düşünüyorum kızma ama

canım sıkma canını bu kadar, beklemen fln çok moral bozucu olmuş tabi, ama moralini bozmadan görüş bakalım hastaneyle, sgk ile..inşallah halledersin bu durumu..

sen adamı çok boş bıraktın sanırsam ..ama bende taşıncam daha, hiç dokunmuycam bişeye.. Allah korusun, yormayalım kızlar kendimizi..annemde yapsın istemiyorum ama yardımcı olurum diyor. kadın tutcam, olmadı 2 kadın tutulur.. hem çalışıyorum hem evimin işlerini yapıyorum. bari taşınırken birileri temizlesin dimi.. hemde hamileyiz, şimdi yaptırmıycaz da ne zaman yaptırcaz..herşey yoluna girer, üzmeyelim kendimizi ve bebişlerimiz yeter ..

desertflower canım zor bi gün geçirmişsin ama sakin ol elbet yatıcaktır paran ne sorumsuzlar ya nasıl kaybederler raporunu hayret bişey yani !!!

kızlar sabah bende işe servisle geliyim dedim demez olaydımmm ( servis şöförüyle aramda geçen dialogu yazıyorum size bu arada ilk servisi kaçırdığım için sonradan gelen servis boş geldi ve 10-15 dk kimse binmedi

-pardon hanımefendibişey sorabilirmiyim ?
-tabii ( saf saf bakıyorum ne dicek diye ?
-yanlıs anlamazsanız bişey sorucam acaba evlimisiniz ?
-(saf bakışımda eser yok gayet sinirli bişekilde ) evet !!!
-ben eşime kötü bi laf söledm 15 gündür bana geri dönmüyo , ona senden nefret ediyorum dedim acaba ne yapsam bana geri döner siz anlarmızınız o işlerden ??

hiç cevap veremedim camdan dışarı baktım durdum ama elim ayağım boşaldı resmen ter bastı , eğer konuşmaya devam etseydi ilk durakta inicektim ama ben cvp vermeyince ve sinirlendiğimi anlayınca sustu zaten sonra birileri daha bindi , salak mı bu adam ya kendime zor geldim

adamcagız çare aramış bi cvp verseydin cnm sende

Canim sana nye kiziyim bende aynen boyle düsünüyorum ve ona kiziyorum paran yoksa tasinmaya niye kalkiyosum hem o sifir esyalar mahvoldu degdimi bi yerden kar ederken burdan zarar etti.simdide ne varki bi yerler silincek esyalarida abinler babanlar ceker diyo.onlarinda isi gücü yok hem onlarami sorup tasindin kendi ablani getir bakaym geliyolarmi.tesisat bile olmamiski kovaya su koyalim bilmiyorum ya on seneye anca yontulur o zamanda ben kafayi yerim artik

ay canım su tesisatı bile yok daha diyosun buna sinir mi dayanır dicem ama senide daha fazla üzmek istemiyorum ben annenin yerinde olsam damadıma sölerdim , git bul birilerini temizlesinler evi diye senin ailen mecbur değil o çileyi çekmeye !! kalsın tek başına nasıl hallediyosa etsin bakalım

canım tşkler. şimdi açıklık getireyim perdeler yeşil olacaktan kastım beyaz tül olacak sadece sağ, sol ortama 40-50 cm uzunluğunda yeşil kanat inecek o kadar. Halının içinde yeşil olsun odaya uyum sağlasın ama illa tamamen yeşilli olsun demiyorum buraya eklediklerim içinde yeşil tonu bulunan halılar. inşallah dediğiniz gibi bir halı bulabilirim.

ekins, salak mı hakkaten o adam ya.. benim anlımda güzin ablamı yazıyor deseydin.. bazıları insanı gerçekten sinir etmek için uğraşıyor..

siyahlale, sinir olduğun kadar varmış, suyu olmayan eve ne diye taşındı bu adam.. Allah sabır versin sana.. yine de yorma sakın kendini..

canımm deseydın adama bı kadına söylencek en son lfı soylemıssın bı daha gerı dönmez sana dıeee

cnm valla tasınmak zaten bı stresss esın ıyıce zorlastırmıs... senı cok ıyı anlıorm su bıle yokmusss ben de hamılelıgımın basında tasınmıstım su baglantısını fln bekledım yenı bınaya tasınmak zor valla... hem ne tasınması su son ayda erkekler kendını akıllı zannedıooo bence sole esıne tut bı kadın temızlet ben ugrasamam de

yaa kızlar sormayın bide bi konuşması tarzı var ki görmeniz lazımdı sulu sulu , onun yüzünden güne kötü başladım , eşimede bişey diyemedim gider yapışlır adamın boğazına

Aynen öyle canim zaten annemide sinir etti ben kaldim ortada evim esyalarim orda

merhaba güzel annişler
ben bu sabah hastane çantamı hazırladım şifonyerin üstüne bıraktım sırtımdan yük kalktı valla hele bazen sancım var gibi olunca tedirgin oluyordum hiçbişeyim hazır değil diye zamanında gelsin ama antamda hazır olsun istedim
devlet hastanesinde yapıcam doğumu çatal kaşık bardak peçete ye kadar herşey koydum valla ebe öyle söylemişti
darısı hepinize

allah yardım ediyor canım ben hastane yatışımdan çıktığımda taşımıştım evimi ki düşün bebeğimle hayatım riske girmiştide yatmıştım hastanede yine taşıdım hatta ablamla koltukları 2miz taşıdık ağırdılar ama sakınmadım malesef şimdiki aklım olsa sakınırdım... ağır bişi kaldırma evde ustalar varsa onlardan rica et zaten halini görüp yardımcı olacaklardır... Kendince iyi şeyler yapmaya çalışmış ama dediğim gibi eline yüzüne bulaştırmış erkeklerin genel huyudur ben sana senin olayından daha beter bişi söyleyeyim benim eşim 5 yıldızlı bir otelde güvenlik görevlisi ve dikkatli bir insandır 2 aylık evliyken (ki otelde kasa var oraya rahatlıkla koyabilirdi takılarımı ve anahtarı güvenlik departmanında duruyor) dedim git koy koymadı 2 aylık evliyken işte evime hırsız girdi ve tüm 22 ayar bileziklerimi çaldı geriye sadece setimi ve kelepçemi bulamamış onlarda zaten 14 ayardı para edenler kenardaki birikimim gitti resmen şimdi gitti setimi ve kelepçemi koydu kasaya geç oldu ama akıllandı tabii bu göz göre göre gelen aptallık durumundan benim evliliğimde bitme aşamasına gelmişti ve ben 1 yıl boyunca kafasızlığı yüzünden onu suçladım halen içim acır çünkü ben yok canımla halen borç öderken şuanın parasıyla 15binliralık takım gitti yani erkekler hep akılsızlıklarından kaybediyor boşuna demiyorlar yuvayı dişi kuş yapar diye yoksa benim heriftede hiç akıl yok ben 2 sene zor yonttum kendini tam bir kalastı... ama şuda var sevgi olunca herşey aşılıyor fakat bazen saygı kaybedilebiliniyor yaram deşildi resmen şimdi

canım sıkma canını bu kadar, beklemen fln çok moral bozucu olmuş tabi, ama moralini bozmadan görüş bakalım hastaneyle, sgk ile..inşallah halledersin bu durumu..
2 saattir resmen sgk ve hastane arasında mekik dokuyorum evrağı hastane teee 2 martta göndermiş ama akıllılar sisteme girmemiş girmedikleri gibi evrak gözükmüyor diyorlar bana sonra altlara bakıim dedi dosyaların arasında buldu yarın arayın dediler tekrar rapor bölümünü aradım bana henüz ulaşmadı halen yarın tekrar arayın dedi yarın 9 buçukta afyonları patlamadan arıcam kafalarını şişircem telde... işte memur olmak böyle bişi memur arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın beni ama özel sektörde biz bir işi aksatalım böyle safsaklayalım ceza yazıyorlar memurlarsa işlerine geleni yapıyorlar işlerine gelmeyeni yapmıyorlar...

hkkım olanı alana kadar pes etmicem böyle konularda çok katıyım ve aşırı şikayetçi bir insanımdır gerekirse valiliğe gider şikayet ederim o derece yeterki işim hallolsun insanlar işlerini düzgün yapsın mesela bugün ptt de yaşadığım sorunu maille güzel bir şekilde şikayette bulundum servis şoförüne keşke şöyle deseydin benim eşim bana nefret ediyorum dese kesin boşar kapımda köpek olsa ilgilenmezdim derdim sonrada muhattap olmazdım

bebiş kısmetiyle gelir ne kocalar bebişlerden sonra düzeliyor biraz sakin bu kadar stres bebişlerimize zarar verir

kurtulmuşsun canım bende önümüzdei hafta hazırlıcam inş. :) bardak peçete çatal kaşık vs bende koyucam çünkü hastane sadece plastik kaşık hastaya veriyor çatal ve bıçak vermiyor refakatçiye yemek dışında bişi vermiyor elle yicek sanki insanlar en iyisini yapmışsın bende devlette yapıcam hasta besi ve hasta yatak örtüsü koymayı unutma tatlım yanına :)

canım yeni eve taşınsak iyi bildiğin tarihi eser içini biraz yaptı ama mutfak bi adım amannn ne bileyim tam doğum üzeri düzenimi bozdu bi kenara çekildi.anahtarda yaptırmamış istediğim zaman gidemiyorum beyfendi getirmiyo anca o orda olunca ya kusuruma bakmayın arkadaşlar sizlerinde kafasını şişirdim ama içim dolmuştu ağla ağla geçmedi işte buraya yazınca rahatlıyorum biraz.çok sağolun LİLLAC sende sağol canım vakit ayırıp ilgilendiğiniz için.

desertflover canım sende sıkma canını nasıl olsa alırsın paranı peşini bırakma
ekins benide böyle deliler nereye gitsem bulur herkes bi alem yaa tutmuş arabada gördüğüne dert yanıyo tövbe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…