Eki Görüntüle 368735 Eki Görüntüle 368726 Eki Görüntüle 368727 Eki Görüntüle 368729 Eki Görüntüle 368731 Eki Görüntüle 368733 Eki Görüntüle 368734 Eki Görüntüle 368725kızlar bugun englısh homedan bebısımın halısını aldık burda bı arkadas almıstı onda gormustum cok begenmıstım bende aldım bugun hastane için terlik ve tavsanlı kutu bırde sıfonyerıne sermek ıcın dantellı tek parca örtü aldımm birde aydınlatması ve patiklerini aldık
Kizlar aranizdan lohusayken bide hastanede takmak icin kirmizi yazma yaptiran var mi ben yaptirmayi düsünüyorum.yaptiranlar foto ekler misiniz merak ettim:44:
kızlar bu arada doğum öncesi raporumu başlatmak için doktora gittim bugün bebeğim 2 kiloyu geçmişAC değerimiz gerideydi o açığı da kapatmışız şükürr.. bu arada manuel pompa alanlardan öneri bekliyorum kızlarrr eşim kurtlar vadisini izlerken yazıverem dedim
Eki Görüntüle 368735 Eki Görüntüle 368726 Eki Görüntüle 368727 Eki Görüntüle 368729 Eki Görüntüle 368731 Eki Görüntüle 368733 Eki Görüntüle 368734 Eki Görüntüle 368725kızlar bugun englısh homedan bebısımın halısını aldık burda bı arkadas almıstı onda gormustum cok begenmıstım bende aldım bugun hastane için terlik ve tavsanlı kutu bırde sıfonyerıne sermek ıcın dantellı tek parca örtü aldımm birde aydınlatması ve patiklerini aldık
günaydın anneler
ben doğum iznine ayrılalı 1 hafta oldu.geçen cuma 43.5 boyumuz ve kılomuzda 1984 gr dı.u arım 3500 kg yi gecer.evde oturmak kadar rahat bişey yokmuş..
benım işim sürekli ayaka olunca daha fazla uzatamadım.önceki knr de doğum erken olabilir riskli ve suyum azalmıs bebekte pozisyonu kötü deyince epey bir korktum.elif baharın ölçümleri gaye güzel 1.2 hafta önde gidiyoruz..
bu arada bende bir variz oluştu baldır kısmında kocaman yırtıldı zaten bayapı..bide resmen pörtledi ağrıda çok yapıyo.varizi çıkan oldumu bide sizce geçermi bir öneriniz varmı bilemedım.
ben çok alışverış yapmadım daha.havalar ayaz.insaalah gelecek hafa.pusrım ve besiğimi hallettim.araba almıcam daha çk küçük lagzım olunca alırım diye düşünüyorum ..
kıyafete gelincede acaba bebekler çok çabuk büyüyorlar derler.0.3 aylık çok almasamda 3-6 aylıkmı alsam ...ne zor işlermiş..
gelecek hafta kapı süsümüze bakıcam bide geçmiş olsun diye gelenlere süs...bakalım umarım istedıklerımı bulurum ve ANKARA da hava güzelleşir artık..
bu arada 23 nisan tatıl olduğu için 24 alalım dedim dr ..bende bi kaç gün beklesek olurmu en azından 39 haftalık yapayım dedim.oda bebek durursa olur dedi.insallah erken doğmaya kalmaz bizimki.
tabi devletin verdiği 8 haftanın öncesinde 1 hafta erken olacağı için yanıyor geriye kalan 1 haftam...kısmet.
ben daha pijama takımımı almadım.arkadaslarımın bazıları önden düğmeli al diyorlar bide gecelik.ama ben gecelık kullanmak istemiyorum yatarken çok toplanıyor diye.pijama konusunda da dün bir amcayla konustum onun gelinide yeni doğum yapmıs ve önden düğmeli pijama götürmüss.bu arada kendı satıyor pijama gecelik falan..o dediki düğmeli olunca göğsünü dışarıya çıkarmak zorunda..ama kızcağız allatan yukarı kaldırmak daha iyi demiş hem tüm gögsüde çıkmıyomusss.öyle değince aklımada yattı.sanırım böyle 2 takım kurtarır böyle..
neyse biz çok konuştuk sevgilerle:)
Eki Görüntüle 368740 Eki Görüntüle 368741
kızlar az önce bunları aldım.ilk defa netden alışveriş yaptım inşallah pişman olmam:))
herkese günaydın...
ikigündür regl sancısı gibi ağrılarım vardı biliyorsunuz. normaldir diye aramadım doktoru.
tam iş çıkışı bir arkadaşım ihmal etme bir ara sor dedi. ben de çıkışta aradım. adam sakin sakin tam olarak kaç haftalık
olduğumu sordu "yakınsan bi gel bakalım, doğum sancısı olmasın" falan dedi. ben "gelirim hemen" dedim ve gittim hastaneye...
e tırstım azcık ama... neyse gittim bu sefer hemşire "yalnız mı geldin" dedi :) "evet" dedim, "eşim de çıktı şimdi serviste ama yoluuzak
duruma göre gelicek" dedim. neyse yattım. alttan baktı, rahimde incelme var mı diye bakması gerekmiş. ama benimki gayet iyi çıktı.
incelme erken doğum riskiymiş. çok yorulduysan ondan olmuştur dedi. her şey normal görünüyor dedi. ama kızım yine göstermedi kendini.
"anneci ve inatçı olacak bu kız" dedi doktor. neyse; kısacası sancılarınızı ağrılarınızı normaldir deyip geçiştirmeyin. tabii ki zırt pırt evham
da yapmayın ama önemseyin. ayrıca bu sabaha karşı itibariyle benim de bacak kramplarım başlamış durumda, hayırlı uğurlu olsun...
bugün işi ekmeye karar verdim. sağlık ocağına gidip hem şu krampımı dile getireyim hem de rapor istiyim 1 gün(cük)... verirler mi acep?
çalışan ve daha önce sağlık ocağından rapor alan arkadaşlar var mı? bi de 8 de mi başlıyo muayeneler?
kızlar günaydınn :))) musmutlu günlerrrr :)
aldıkların çok hoş canım, bende yazlık bir kaç tane böyle tulum aldım, bebişlerimize çok yakışır bunlarEki Görüntüle 368740 Eki Görüntüle 368741
kızlar az önce bunları aldım.ilk defa netden alışveriş yaptım inşallah pişman olmam:))
geçmiş olsun cnm, iyi olmuş doktora gitmen, hem kızını da görmüş oldunherkese günaydın...
ikigündür regl sancısı gibi ağrılarım vardı biliyorsunuz. normaldir diye aramadım doktoru.
tam iş çıkışı bir arkadaşım ihmal etme bir ara sor dedi. ben de çıkışta aradım. adam sakin sakin tam olarak kaç haftalık
olduğumu sordu "yakınsan bi gel bakalım, doğum sancısı olmasın" falan dedi. ben "gelirim hemen" dedim ve gittim hastaneye...
e tırstım azcık ama... neyse gittim bu sefer hemşire "yalnız mı geldin" dedi :) "evet" dedim, "eşim de çıktı şimdi serviste ama yoluuzak
duruma göre gelicek" dedim. neyse yattım. alttan baktı, rahimde incelme var mı diye bakması gerekmiş. ama benimki gayet iyi çıktı.
incelme erken doğum riskiymiş. çok yorulduysan ondan olmuştur dedi. her şey normal görünüyor dedi. ama kızım yine göstermedi kendini.
"anneci ve inatçı olacak bu kız" dedi doktor. neyse; kısacası sancılarınızı ağrılarınızı normaldir deyip geçiştirmeyin. tabii ki zırt pırt evham
da yapmayın ama önemseyin. ayrıca bu sabaha karşı itibariyle benim de bacak kramplarım başlamış durumda, hayırlı uğurlu olsun...
bugün işi ekmeye karar verdim. sağlık ocağına gidip hem şu krampımı dile getireyim hem de rapor istiyim 1 gün(cük)... verirler mi acep?
çalışan ve daha önce sağlık ocağından rapor alan arkadaşlar var mı? bi de 8 de mi başlıyo muayeneler?
oyyy cok tatlılar yaa gule gule kullansın cnm
günaydın annişlerr.karlı bir günden daha merhaba:))
güle güle kullan cnm çok gzl görünüyor nerden aldın ve nsl kaarar verdin biraz özelliklerinden bahsedermisin bende alabilirim karar verirsem tabi ? şu araba işine bikarar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?