2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada dün ilk defa nst ye bağlandım 15 dk .. nedense çok heycanlandım sevindirik oldum sancı filan çıkmadı kalbini duydum oğluşumun pıtı pıtı koşturuyordu
ay canım 7 haftan kalmış azıcık yaa ne güzel 55 güncük normalde kıyaslasan çok fark yok ama böyle bakınca çok fark varmış gibi geliyor heyecanım arttıkça gün hemen gelsin istiyorum hemde korkuyorum hemde korkmuyorum resmen mix moddayım

ekincim yapma böyle sadece bir rüyaydı ki özellikle bu haftalarda çok görülür bu tür rüyalar biz hayra yoralım ki hayır olsun di mi canım.

kızlar ben unnadodaki ateşöleçeri aldım...
kullananlar memnunmuş....

nursavaskan,elifjoyy,şekersizyeşilçay,morum,greeneyes9587
çok teşekkür ederim tebrikleriniz için :)

kızlaarr hepinize tünaydıınn ve hayırlı cumalar diliyorum..
bende 2 gündür giremiorum geçmişi okuyayım sonra yoruma geçeyim diorum sonra uyuyup kalıyorum. neyseki bgn yetiştik çok şükür. geçenlerde fetus hesaplamadan bebeğimin kilosunun 15 gün öncesine göre artmadığnı ve hatta kilosunun eksildiğini görüp çok üzülmüştüm. çok duygulandığım için paylaşmak istiyorum
gece eşimi uyandırıp anlattım ağlayarak. oda kalktı bi yüzünü yıkadı sonra benm yüzümü yıkadı. neti kapadı beni yatağmıza yatırıp sıkıca sarıldı ve sen iyi bir anne olmıyacaksın mükemmel bir anne olacaksın buna hiçbir zaman şüphem yok. kızımında senin gibi çok güzel olmasını da istiyorum dedi. ve bunada inanırkken gün geçtikçe hayran olduğum karım, devamlı offf bu niye böyle, bnm kızım neden böyle tekmelemio, nie kilosu böyle bu niye şöyle vs.. aldın başını gittin. bizim dünyalar güzeli çok sağlıklı bi kızımız olucak. senden tek istediğim doktor herşey yolunda diosa buna inanman ve şükretmek dedi. hayatıma ikinci bir prenses girecek ve ben çok mutluyum. bırakda bu günlerimzi senin bu göbüşlü kırmızı yanaklarınla (hamilelikte allık sürmüş gibi oldularda) güzelce geçirelim. artık evham yapma ve bebeğimizide strese sokma içerde. ama itiraf ediyim sen böyle çocuk gibi ağlayıp bi korkuyla gelip bana sarıldıkça seni daha çok seviyorum dedi. o ana kadr stresten boğulan ben bi anda bütün yükümden sıyrılmış gibi oldum. sonrada güzelce uyudum. kocam herzaman çok anlayışlıdır ama böyle cümleler kurabildiğini bilmiodum
gelelim bu güne... sağlık ocağından aradılar gidip 2. tetanoz aşımı vuruldum. bu ke cnm çok acıdı. pamuğu bile bastıramaıodum ama bitti bu işte çok şükür. sağlık ocağında doktora yinede dayanamayıp sordum bebeğimin kilo olayını. güldü ve endişelenmene gerek yok, bebek kilo almayabilir ama kilosu düşmez dedi. şimdi başka bi doktora gitsen oda apayrı çıkarabilir dedi. birazdaha rahatladım doğrusu
pokohanas cnm doğum günün kutlu olsun. sen eşin ve bebişinle nice mutlu yıllara canım...
tosti ve turuncu kızlar göbişleriniz çok güzel. kıskandım bgn bende ekleyim nasip olursa
siyahlale ve nursavaskan aldıklarınızı bebekleriniz güzel günlerde eskitsin hepside çok güzeller...
bizde havalar biraz ısınsın bi sürü eksiğimiz var ozaman çıkarız almaya...

şunu farkettim saydıkça çok yavaş geçiyor zaman.. artık saymıcam biraz önce karar aldım.. tüm hazırlıkları Allahın izniyle tamamlayıp çekilicem köşeye :)) çok yakın bir arkadaşım pzt sezeryanla kavuşuyor bebeğine. dün evine uğradım temizlik vardı.. son detaylar hallediliyor, bebek odası,hastane çantası hazır aklınıza ne gelirse herşey hazır.. sakın son anlara bırakma yapabileceğin herşeyi şimdiden yap diyor. zor hareket ediyordu canım benim ya öyle böyle değil karnı kocaman ,aşağı inmiş bebek geleceği çok belli yani.. bi garip oldum.. o da garip bir ruh hali içindeydi.. hem sevinçli hem korkuyor biraz da hazırlıklardan yorgun düşmüş...
ben daha şunu yapıcam bunu yapıcam diye anca konuşuyorum hiç faliyet yok. düşüncesi bile yoruyor uykumu getiriyor

Son düzenleme:

anlattıkların ve eşinin tavrı beni çok duygulandırdı.gözlerim doldu .ama zaman zaman yaşıyoruz böle duygular herşey yolunda olacak inşaalllah

anlattıkların ve eşinin tavrı beni çok duygulandırdı.gözlerim doldu .ama zaman zaman yaşıyoruz böle duygular herşey yolunda olacak inşaalllah

cnm malesef öyle. bgn sağlık ocağındaki doktor bile söyledi aynı şeyi. hani bebeğin kalp atışını duymadan aşıyı yapmıyolarya, kanımda cihazla kalp atışını duymaya çalışırken dayanamadım bi iki dk geçti noldu atmıyomu dedim???? çok evhamlısın sakin olurmusun dedi hafif azarlamalı.. kalp atışını duyabilmem için ilk önce bebeğinin sırtını bulmam lazım, sırtının nrde olduğunu bilmem için biraz gezinmeliyim tabiki dedi. sustum. sonra acıdı heralde bnde ilk doğumumda böyleydim, bnmde ilk bebeğim kızdı ve aynen bana çekti şuan 10 yaşında ama süper detaycı evhamlı dedi. 2. bebeğimde rahattım inan oda şimdi rahat dedi. bebeklerimizi karnımızdayken çok etkilioruz biraz sakin ol tamammı dedi. söyledileri nekadr doğru bilmiorum belki ben evham yapmayım die dedi.
hepimizin allahım yardımcısı olsun. bnm sata göre doğumum 31 mayıs ama bu gidişle hepinizden önce doğurmazsam ii

merhaba kızlar bende bugün 75 kilo olduğumu öğrendim.şimdiye kadar 10 kilo almışım.artık kendime biraz dikkat etmenin zamanı geldi ekmeği kesicem.inş. doğuma kadar 15 kilo hedefimi tuttururum.sizlere oğluşuma aldığım son cicileri gösteriyorum böyle ferah ferah renkler görünce dayanamadım.

TALAY
hayırlı olsun tatlım güle güle kullansın bebişin.. ben de toplamda 13 kilo aldım

Son düzenleme:
merhaba kızlar. ben yeni üye oldum alında uzun süredir takip ediyorum siteyi ama nasip bugüneymiş:)
öncelikle Allah herkese evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin. ben de 30 haftalık hamileyim. her anne adayı gibi sevinçli ve telaşlıyım. haa bir de çok endişeliyim ya erken doğum yaparsam diye Ben aslında bir şey sormak istiyorum, eminim bir bilen vardır. benim karnım aşağıda bebeğin hareketleri göbeğimin üzerinde ama bazen hem göbeğimde hem karnımın altında hareket ediyor. karnım ile göğsümün arasına 4 parmağım sığıyor ben farketmedim bana arkadaşlarım dedi. çok endişeleniyorum bir şey olacak diye. benimle bildiklerinizi paylaşır mısınız, lütfen?
bir de yazdıklarınıza cevap vermek istedim ama nasıl olacak beceremedim:s bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum,

Merhaba arkadaşlar,
Trabzon senin geçirdiğin kimyasal gebelik yazılarını takip ettim ve hayırlısı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğin olmuş.Bende adetim geçiktikten 12 gün sonra kanamayla bebegiğimi düşürdüm kimyasal abort dediler.Kanamam azalarak devam ediyor,bugün 6 gün oldu.Ben ne zamn adet olucam yumurtlayacağım bilmiyorum.Senin yazılarını okuyunca içim rahatladı ve kimyasal olmasının sebebini araştırdın mı bende araştırmalı mıyım.Benim gibi olan diğer arkadaşlarında tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.Yardım edin kızlar.Bu arada aranıza yeni katıldım

canım benim acayip duygulandım.ağladım bileee.sorma bu aralar böyleyim..eşler biraz daha beli etseler daha da rahatlarız aslında bu duyguları..bencede çok evham yapma.önemli olan sağlıklı olması.hem kilosu az olsa bile daha çabuk büyüyorlar endişelnme.dr istediği ideal kılo 3000 3500 arası:)

benım gecelık ve pıjamam ıkısı de mavııı:))))))))

Eki Görüntüle 369100 Eki Görüntüle 369099

Bende gecelik ve sabahlık aldım ama geceliğin önü düğmeli olsada yeterli olmayacak gibi geldi emzirme açısından bu arada benim sorduğum yerlerde sabahlık ve gecelik için 180 tl bile dendi yuh yani işin içine bebek girince sonuna kadar sömürü zaten gecelik sadece hastanede kullanılacak birşey benim çin bende 75 tl ye buldum sabahlık ve geceliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…