ay canım 7 haftan kalmış azıcık yaa ne güzel 55 güncük normalde kıyaslasan çok fark yok ama böyle bakınca çok fark varmış gibi geliyor heyecanım arttıkça gün hemen gelsin istiyorum hemde korkuyorum hemde korkmuyorum resmen mix moddayımBu arada dün ilk defa nst ye bağlandım 15 dk .. nedense çok heycanlandım sevindirik oldumsancı filan çıkmadı kalbini duydum oğluşumun pıtı pıtı koşturuyordu
kızlar günaydınn :))) musmutlu günlerrrr :)
kızlar günaydın ,
geçmişi tam okuyamadım , kafamı toplayamıyorum bi türlü dün gece felaket bi rüya gördüm ve ilk defa ölmek geldi içimden rüyamda..bebeğim hasta doğuyodu onu evimizin oturma odasında karanlıkta görüyorun yüzünde lekeler filan vardı off yüzü bi türlü gitmiyo gözümden, ağlayarak eşim uyandırdı tek sölediğim Allahım çok şükür rüyaymış oldu( ve gece uyuyamadım bi türlü yine görürüm öyle diye içim çok huzuruz hiç bişey yapmak istemiyorum
Eki Görüntüle 368810 Eki Görüntüle 368809 Eki Görüntüle 368808
bu sabah itibariyle
sata göre 33+0
dr göre 34+0 göbeğimiz 84 kiloyum :)))
ne kadarda az kaldı doğuma allahım bebişlerimizi koklamayı nasip etsin inş.
Eki Görüntüle 368860 Eki Görüntüle 368878
Bu göbişlerde bendennn.
Gördüğünüz gibi arka çıkıntı ile göbek birbiri ile yarışıyor
32+2....9 kilo almış halim
ay canım 7 haftan kalmış azıcık yaa ne güzel 55 güncük normalde kıyaslasan çok fark yok ama böyle bakınca çok fark varmış gibi geliyor heyecanım arttıkça gün hemen gelsin istiyorum hemde korkuyorum hemde korkmuyorum resmen mix moddayım
kızlaarr hepinize tünaydıınn ve hayırlı cumalar diliyorum..
bende 2 gündür giremiorum geçmişi okuyayım sonra yoruma geçeyim diorum sonra uyuyup kalıyorum.neyseki bgn yetiştik çok şükür. geçenlerde fetus hesaplamadan bebeğimin kilosunun 15 gün öncesine göre artmadığnı ve hatta kilosunun eksildiğini görüp çok üzülmüştüm. çok duygulandığım için paylaşmak istiyorum
gece eşimi uyandırıp anlattım ağlayarak. oda kalktı bi yüzünü yıkadı sonra benm yüzümü yıkadı. neti kapadı beni yatağmıza yatırıp sıkıca sarıldı ve sen iyi bir anne olmıyacaksın mükemmel bir anne olacaksın buna hiçbir zaman şüphem yok. kızımında senin gibi çok güzel olmasını da istiyorum dedi. ve bunada inanırkken gün geçtikçe hayran olduğum karım, devamlı offf bu niye böyle, bnm kızım neden böyle tekmelemio, nie kilosu böyle bu niye şöyle vs.. aldın başını gittin. bizim dünyalar güzeli çok sağlıklı bi kızımız olucak. senden tek istediğim doktor herşey yolunda diosa buna inanman ve şükretmek dedi. hayatıma ikinci bir prenses girecek ve ben çok mutluyum. bırakda bu günlerimzi senin bu göbüşlü kırmızı yanaklarınla (hamilelikte allık sürmüş gibi oldularda) güzelce geçirelim. artık evham yapma ve bebeğimizide strese sokma içerde. ama itiraf ediyim sen böyle çocuk gibi ağlayıp bi korkuyla gelip bana sarıldıkça seni daha çok seviyorum dedi.o ana kadr stresten boğulan ben bi anda bütün yükümden sıyrılmış gibi oldum. sonrada güzelce uyudum. kocam herzaman çok anlayışlıdır ama böyle cümleler kurabildiğini bilmiodum
gelelim bu güne... sağlık ocağından aradılar gidip 2. tetanoz aşımı vuruldum. bu ke cnm çok acıdı. pamuğu bile bastıramaıodum ama bitti bu işte çok şükür. sağlık ocağında doktora yinede dayanamayıp sordum bebeğimin kilo olayını. güldü ve endişelenmene gerek yok, bebek kilo almayabilir ama kilosu düşmez dedi. şimdi başka bi doktora gitsen oda apayrı çıkarabilir dedi. birazdaha rahatladım doğrusu
pokohanas cnm doğum günün kutlu olsun. sen eşin ve bebişinle nice mutlu yıllara canım...
tosti ve turuncu kızlar göbişleriniz çok güzel. kıskandım bgn bende ekleyim nasip olursa
siyahlale ve nursavaskan aldıklarınızı bebekleriniz güzel günlerde eskitsin hepside çok güzeller...
bizde havalar biraz ısınsın bi sürü eksiğimiz var ozaman çıkarız almaya...
anlattıkların ve eşinin tavrı beni çok duygulandırdı.gözlerim doldu .ama zaman zaman yaşıyoruz böle duygular herşey yolunda olacak inşaalllah
kızlaarr hepinize tünaydıınn ve hayırlı cumalar diliyorum..
bende 2 gündür giremiorum geçmişi okuyayım sonra yoruma geçeyim diorum sonra uyuyup kalıyorum.neyseki bgn yetiştik çok şükür. geçenlerde fetus hesaplamadan bebeğimin kilosunun 15 gün öncesine göre artmadığnı ve hatta kilosunun eksildiğini görüp çok üzülmüştüm. çok duygulandığım için paylaşmak istiyorum
gece eşimi uyandırıp anlattım ağlayarak. oda kalktı bi yüzünü yıkadı sonra benm yüzümü yıkadı. neti kapadı beni yatağmıza yatırıp sıkıca sarıldı ve sen iyi bir anne olmıyacaksın mükemmel bir anne olacaksın buna hiçbir zaman şüphem yok. kızımında senin gibi çok güzel olmasını da istiyorum dedi. ve bunada inanırkken gün geçtikçe hayran olduğum karım, devamlı offf bu niye böyle, bnm kızım neden böyle tekmelemio, nie kilosu böyle bu niye şöyle vs.. aldın başını gittin. bizim dünyalar güzeli çok sağlıklı bi kızımız olucak. senden tek istediğim doktor herşey yolunda diosa buna inanman ve şükretmek dedi. hayatıma ikinci bir prenses girecek ve ben çok mutluyum. bırakda bu günlerimzi senin bu göbüşlü kırmızı yanaklarınla (hamilelikte allık sürmüş gibi oldularda) güzelce geçirelim. artık evham yapma ve bebeğimizide strese sokma içerde. ama itiraf ediyim sen böyle çocuk gibi ağlayıp bi korkuyla gelip bana sarıldıkça seni daha çok seviyorum dedi.o ana kadr stresten boğulan ben bi anda bütün yükümden sıyrılmış gibi oldum. sonrada güzelce uyudum. kocam herzaman çok anlayışlıdır ama böyle cümleler kurabildiğini bilmiodum
gelelim bu güne... sağlık ocağından aradılar gidip 2. tetanoz aşımı vuruldum. bu ke cnm çok acıdı. pamuğu bile bastıramaıodum ama bitti bu işte çok şükür. sağlık ocağında doktora yinede dayanamayıp sordum bebeğimin kilo olayını. güldü ve endişelenmene gerek yok, bebek kilo almayabilir ama kilosu düşmez dedi. şimdi başka bi doktora gitsen oda apayrı çıkarabilir dedi. birazdaha rahatladım doğrusu
pokohanas cnm doğum günün kutlu olsun. sen eşin ve bebişinle nice mutlu yıllara canım...
tosti ve turuncu kızlar göbişleriniz çok güzel. kıskandım bgn bende ekleyim nasip olursa
siyahlale ve nursavaskan aldıklarınızı bebekleriniz güzel günlerde eskitsin hepside çok güzeller...
bizde havalar biraz ısınsın bi sürü eksiğimiz var ozaman çıkarız almaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?