2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım çok hoş geceliğin .. güle güle kullan.. acayip de seksi duruyor, benden sölemesi ..

Çok sağol canım.

Doğumdan sonra, bomba gibi görüneyim istiyorum. Hatta kuaför bile getirip fön çektirmeyi düşünüyorum o kadar yani Kızımla ilk resimlerimiz çekilecek ya, bu hazırlıkların hepsi kızım için

Evet, ebru Maternity :) Beğeneler Limago'ya bakabilir o zaman. Limango'da ne kadar fiyatı merak ettim?

Ben bebek mevlütü yapmayacağım canım.

bugun herkes bişeyler ekliyo kızlar ya çok kıskandım siziiiiiii

gecelik süperrr canım ,

kırmızı kırmızı içinde giyinincede çekip yollarsın kuzunun fotolarını :)

Sen de fırsat bulunca ekle canım.

Çok teşekkür ederim, benim gecelik ekru ama tacım kırmızı, o güneri görmek kısmet olsun da hemen foto yollayacağım size inşallah :)

canım gercekten güzelmiş geceligin güle güle kullan beyazınımı aldın yoksa baska renginimi

Ekru aldım canım, zaten renk seçeneği çok yoktu aldığım yerde ama nedense hiç kırmızı almayı düşünmedim. Hep açık renk olsun istedim.

kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için, inşallah aldıklarımızı güzel ve mutlu günlerde giyinmek ve bebişlerimize giydirmek de nasip olur ..

benim acilen çıkmam lazım, drum beni bekler ..

desertflower senin gelinliginede bunada bayıldım ya şimdi bezli popolarıyla bunu giymiş bebekler düşündüm bacaklarını ısıracaksın ayyyy cok güzel oglumada damatlık alıyım ben saclarınıda kaldırırım paşamın yakışıklımın

:)))) ya kel olursa

canım aslında girdim kpssye ama atamam olmadı. bu yıl girecektim hazırlanıyordum akşamları fırsat buldukça ama bebeği öğrenince bıraktım çalışmıyorum. eşim zorluyor gir diye ama bilmiyorum belki girerim. ayrıca rica ederim ne demek hesap işlerini oldum olası severim. o yüzden muhasebeye çabuk adapte oldum:)

merhaba güzel mayıs anneleri..
ben bişey sorucam hepinize şuanda ne ilaçlar kullanıyorsunuz
ben demir hapı tek kullanıyorum 3 hafta öncesine kadar elevitte kullanıyordum
ama son 2 ay acayip kilo yaptı çok hızlı kilo almaya başlamıştım
doktorda eğer her vitamini aldığına inanıyorsan alma dedi
sizler kullanıyor musunuz?

Evet, ebru Maternity :) Beğeneler Limago'ya bakabilir o zaman. Limango'da ne kadar fiyatı merak ettim?

Ben bebek mevlütü yapmayacağım canım.

fiyatları sırasıyla 118,90 tl, 97,90 tl, 112,90 tl... Limango'da...
Ben ilk fotodaki pijama takımını çok beğenmiştim ama dediğim gibi kararsızım... Ama alsaydım onu alırdım. (Gecelik istemiyorum)

evet canım bende fazla kilo aldıgım için bırak dedi her vitamini almıyorum acıkcası arada kullanmaya devam ediyorum cnkü bebege yararı cokmus ben kilo alsam ne olur umrumdısı

valla heee ya kel olursa ben kel dogmusum eşiminde biraz sacı varmış nese 40 günde azcık cıkarsa kaldırırım ozaman

bence saçı olucak ki içine doğmuş senin canımcım :)) bize son gittiğimizde doktorumuz saçları çıkmaya başladı dedi ben çok saçlı doğmuşum eşimde öyle , ama nedense benim içime kel doğuyodu

elifjooyy ; güle güle kullan canım çok şık gerçekten çok beğendimm ben acele ettim ve hemen gidip aldım unnado da farketmedim keşke acele etmeseymişim özellikle sade olanı çok beğendimmm ya alsammmmııııııı çok abartmış olucam ama napiiimmm 2 pijama takımı 1 gecelik takımım var bunu da alırsam toplam 4 olacak

slm herkese
çok kafam karısık özele gittigim doktor bebegin kilosunu 1850 gr gibi bişi demişti zayıf bebek olcak dedi tabi üzülmüştüm sonra 10 gün sonra devlet hastanesine gittiğimde 2400 gr dedi devletteki doktor okadar kısa zamanda bukadar kilo alması mümkün degil ölçümlerin bukadar fark etmesi kafamı karıstırdı bu rakamlara fazla güvenmemek mi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…