Şimdi geceliğim geldi. Çook mutlu oldum, netten almıştım, ya istediğim gibi çıkmazsa diye biraz tedirgin olmuştum ama çook beğendimBakalım siz de beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 377576
canım çok hoş geceliğin.. güle güle kullan.. acayip de seksi duruyor, benden sölemesi ..
Elifjoyy; Ebru Maternity di mi? Çok hoş canım güle güle giy. Limangoda hala devam ediyo kampanyası bu sabah gördüm.
Lohusa mevlütünde giyecek misin sen geceliğini? Ben daha karar veremedim. Kıyafet mi giysem diye :44:
Çok şıkmış:)) taze meraklılar gibi sorayım hemen hangi siteden alışveriş yapıyorsun??
bugun herkes bişeyler ekliyo kızlar ya çok kıskandım siziiiiiii
gecelik süperrr canım ,
kırmızı kırmızı içinde giyinincede çekip yollarsın kuzunun fotolarını :)
Şimdi geceliğim geldi. Çook mutlu oldum, netten almıştım, ya istediğim gibi çıkmazsa diye biraz tedirgin olmuştum ama çook beğendimBakalım siz de beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 377576
canım gercekten güzelmiş geceligin güle güle kullan beyazınımı aldın yoksa baska renginimi
kızlar, bunlarda benim eminönünden aldıklarım.. kızımı kırmızılara bürüycem
bugün cicileri gösterme günü oldu, yok mu başka ekleyen..
Eki Görüntüle 377553 Eki Görüntüle 377552 Eki Görüntüle 377565 Eki Görüntüle 377566
desertflower senin gelinliginede bunada bayıldım ya şimdi bezli popolarıyla bunu giymiş bebekler düşündüm bacaklarını ısıracaksın ayyyy cok güzel oglumada damatlık alıyım ben saclarınıda kaldırırım paşamın yakışıklımın
bende turizm ve otel işletmeciliği mezunuyum yani kısacası otelciyim ama gel görki hayat şartları ve işsizlik yüzünden otobüs firmasında bilet satıştayım :) çok güzel hesaplama yapmışsın canım çok tşk ederim net alacağım ücreti bildim en azından içim rahatladıkpss ye girecekmisin bari?
Ekru aldım canım, zaten renk seçeneği çok yoktu aldığım yerde ama nedense hiç kırmızı almayı düşünmedim. Hep açık renk olsun istedim.
:)))) ya kel olursa
Evet, ebru Maternity :) Beğeneler Limago'ya bakabilir o zaman. Limango'da ne kadar fiyatı merak ettim?
Ben bebek mevlütü yapmayacağım canım.
merhaba güzel mayıs anneleri..
ben bişey sorucam hepinize şuanda ne ilaçlar kullanıyorsunuz
ben demir hapı tek kullanıyorum 3 hafta öncesine kadar elevitte kullanıyordum
ama son 2 ay acayip kilo yaptı çok hızlı kilo almaya başlamıştım
doktorda eğer her vitamini aldığına inanıyorsan alma dedi
sizler kullanıyor musunuz?
valla heee ya kel olursa ben kel dogmusum eşiminde biraz sacı varmış nese 40 günde azcık cıkarsa kaldırırım ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?