slm kızlar =)
kaç gündür çok huzursuzum,bebeğimiz 1,5 aylıkken eşimin memleketine gitme durumumuz var,görümcemin oğlu sünnet olacakve ben gitmek istemiyorum,el kadar bebekle orada yeterince ilgilenemem diye,birde ortam değiştirecek mikrpo kapar hasta olur evleri merkezede uzak üstelik oldukça sıcak bir şehir zaten ve sineği sivriside eksik olmuyor (((uuffff çok moralim bozuk aklıma geldikçe canım iyice sıkılıyor..eşim uçak biletlerine bakıp duruyor.gitmek şstemediğimi nasıl sölicem????
canım güzelce dinlen, yemeğini güzel ye, sütünü yoğurdunu, balını, pekmezini, meyveni, sebze yemeklerini, yeşil yapraklı sebzeleri özellikle ihmal etme. Sen kendine biraz dikkat edersen bebişin kısa zamanda toplar kendini. Yarın da inşallah iyi haberlerini alırız. Iyi düşün iyi olsun bol bol dua et.
slm kızlar =)
kaç gündür çok huzursuzum,bebeğimiz 1,5 aylıkken eşimin memleketine gitme durumumuz var,görümcemin oğlu sünnet olacakve ben gitmek istemiyorum,el kadar bebekle orada yeterince ilgilenemem diye,birde ortam değiştirecek mikrpo kapar hasta olur evleri merkezede uzak üstelik oldukça sıcak bir şehir zaten ve sineği sivriside eksik olmuyor (((uuffff çok moralim bozuk aklıma geldikçe canım iyice sıkılıyor..eşim uçak biletlerine bakıp duruyor.gitmek şstemediğimi nasıl sölicem????
caım ben şimdi düzeltsem bslenmemi daha doğrusu daha dengeli ve eksik olanları da alsam haftaki kontrole kadar fark oluşurmu yani 1 hafta yaramış diyebilirmi dr onu merak ettim.
cnmm ya fazla durmassınız hem ucakla gıtcekmıssınız sorun olmaz bencee ben tatıle gıtmeyı dusunuyorum acıkcasıı bebısımlee:)
cnm ilk bebeğiniz olduğu içib bebeğin ne zor bişey olduğunu henüz bilmiyor eşin dolayısıyla düşünemiyor çekilecek sıkıntıları. bence bi söyle deki ayarlıyosun biletleri ama bu beebk o sıcağa kalabalığa dayanamaz, hasta olur hem ben hem o rahat etmeyiz..
ama yok gidelim ayıp olur diyosa şimdiden kötü olma, günü gelince durumuna göre gitmeyiverirsin, yanar bilet.. o kadar zor zamanları ki bebeklerin, ben 3 ay uyumamıştım, hele başka bir yerde bu nasıl çekilir. yaşa gör yapın üzme kendini
evet te tatil farklı kayınvalide çoookk farklıhem ben eşimden önce gidicem bir hafta sonra eşim gelece 5-6 gün kalacak işe başlaması gerekiyo ondan 1-2 hafta sonrada ben dönücem..bende kıskançlıkta başladı bebeği onların sevmesini kucağına almalarını kaldıramam diye düşünüyorum.bide loğusayken depresyona falan girersem tam olur yani..
nasıl rahatladım anlatamam:))bir de konu açılsada eşime söylesem daha da rahatlıycam üstümden yük kalkacak:)sabah akşam dua ediyorum canım gitmemek için..
çok tşk.ler
evet te tatil farklı kayınvalide çoookk farklıhem ben eşimden önce gidicem bir hafta sonra eşim gelece 5-6 gün kalacak işe başlaması gerekiyo ondan 1-2 hafta sonrada ben dönücem..bende kıskançlıkta başladı bebeği onların sevmesini kucağına almalarını kaldıramam diye düşünüyorum.bide loğusayken depresyona falan girersem tam olur yani..
haklısın cnm benım yaa ben olsam bende sınır olurdumm okdar uzun kalcagını dusunmemıstım esınle gdıp dönsen olmazmı en azından ne bılım okdar sure cocukk perısan olur vallaaa mınıcık daha... acıkcası ben esıme dedım bu bayram annenlere gıdemeyızz bebekle zor dedım oda tamam dedııı arabamız yok merkezde otursalar neyse bıde köyee gıdıoruz yollarda bız perısan oluoduk esımle araba alırsan anca o sekılde gıderım dedım sımdı araba bakıooo alacak gaza geldıııı:)))) kayınbabamın arabası var en son bayramda hamıleydım ıstee termınele bırakmadılarr saatlerce servıs bekledık gelsın dıyeee elımızde onca yukkk et fln getırcezz ankaraya servıs geldı onla merkeze gıttık sonra travmaya bındıkkkkk sonra yarım saatlık bı koşmanın ardından otobusee ıkı dakıka kala yetısmıstık yaptıklarını hıc unutmucamm
yok canım yok nerden baksan 20-25 gün orda kalırsın diyo kendi kendine hayal kuruyo ve hiç benim fikrimi almıyo öyle sinir oluyorumkiaileside bişe demiyo üstelik nası gelicek bebek buraya diye üstelik orda rahatsızlansa falan hastaneye yetiştiremeyiz o derece yani evet sende yaşamışsın benzerini ama en azından hamileyken..bebişler doğduktan sonra karnımızda durdukları gibi durmuyolar valla..artık söylemem lazım zaman yaklaşıyo çünkü.hoş doğduktan sonra kendiside görecekya zaten halimi..
aslında tatlı dil ile iletişim herşeyin ilacı ama işte bir de ertelemesek .... neden kendini sıkıyosun günlerdir söyle çık güzelliklee
bende ayakta duramıyorum oturamıyorum sol kalça kemiğimde inanılmaz bir ağrı var tam basamıyorum topal şekilde yürüyorum dün akşam on dk yürümenin ardından inanılmaz ağrı ve sancı çektim son üç dört gündür böyleyim on dk yürüsem bile canım acıyor nasıl geçecek kalan zaman bilmiyorum tek iyi olan izinde olmam evde dinlenme fırsatım var pazartesi kontrol var bakalım dr ağrılarıma ne dicek?slm anne adayları
çatı kemiklerinde sızı agrı olan var mı ???
sanırım kemiklerim açılmaya doguma hazırlıo kendini otururken bişi yok adım atarkrn sızlama oluyo bebek baskımı yapıo ne???
yok canım yok nerden baksan 20-25 gün orda kalırsın diyo kendi kendine hayal kuruyo ve hiç benim fikrimi almıyo öyle sinir oluyorumkiaileside bişe demiyo üstelik nası gelicek bebek buraya diye üstelik orda rahatsızlansa falan hastaneye yetiştiremeyiz o derece yani evet sende yaşamışsın benzerini ama en azından hamileyken..bebişler doğduktan sonra karnımızda durdukları gibi durmuyolar valla..artık söylemem lazım zaman yaklaşıyo çünkü.hoş doğduktan sonra kendiside görecekya zaten halimi..
bugün hiç çalışmadım, bomboş bir gün geçirdim işte..
amann hergün çalışcam mı bugün de tatil ilan ettim kendime
ama işlerim var hala 4 gündür yoğundum, pazartesi devam etcem . kaldıııı 19 işgünümmmmmmmm
son haftamızda 23 nisan kıyagımız var :))
cnm bakalım doktorun ne dicek geçmiş olsun benimki sızı şeklinde çatı kısmımda 36. haftaya giricem nerdeyse sanırım çatılarım açılıo bilmiorumbende ayakta duramıyorum oturamıyorum sol kalça kemiğimde inanılmaz bir ağrı var tam basamıyorum topal şekilde yürüyorum dün akşam on dk yürümenin ardından inanılmaz ağrı ve sancı çektim son üç dört gündür böyleyim on dk yürüsem bile canım acıyor nasıl geçecek kalan zaman bilmiyorum tek iyi olan izinde olmam evde dinlenme fırsatım var pazartesi kontrol var bakalım dr ağrılarıma ne dicek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?