2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bu psikoloji tanıdık geldi biryerden :çocuğu gösterecek annesine akrabalara , ailesi yok getirme demez ki canım çocuğu anne babası düşünür

aynen öyle canım çok doğru..ama bizimki anne-babaya düşkün ve onlar demezse diretir bu konuyu.onlarlamı konuşsam ki acaba?

kızlar şimdi bir sorum var dün dktor bana çalısabilir rapıoru verdiya dün 32 haftalık dedi dünü 32 kabul edersem 3 maysı 37 hafta baslangıcım oluyor budurmda ben 10 mayıstamı izne cıkcam

caım ben şimdi düzeltsem bslenmemi daha doğrusu daha dengeli ve eksik olanları da alsam haftaki kontrole kadar fark oluşurmu yani 1 hafta yaramış diyebilirmi dr onu merak ettim.

bence fark eder tatlım. Bence denemye de değer. Hem sen gönülden istekli bir şekilde yaptığın zaman bebişde annesini anlar ona göre tepki verir. O da bol bol annesinden güzülce beslenir.

çok güzel sölüyosun umarım eşim anlayışla karşılar beni..evet diyorumya orası daha sıcak cam-kapı gece gündüz açık.üstelik oğlumuz olacak,bilirsin erkek bebeklerin gaz sancısı dahada ağrılı oluyo ikimizde huzursuz olucaz bu durumda.

kızlar şimdi bir sorum var dün dktor bana çalısabilir rapıoru verdiya dün 32 haftalık dedi dünü 32 kabul edersem 3 maysı 37 hafta baslangıcım oluyor budurmda ben 10 mayıstamı izne cıkcam

3 Mayısta en geç ayrılıyorsun,5 haftan o zaman dolmuş oluyor.Kendini yorgun hissedersen daha önce de ayrılabilirsin.

İnternetden aldığım kıyafetler sonunda geldi ve bende meraktan kurtuldum iyiki almışım çok beğendim :) alırken tereddütlüydüm ama kumaşı kalitesi süper cıktı:))

Az önce eve girdim carşıya cıkmışcım,ruzgar ve yağmurda fazla dolaşamadan eve geri döndük kendimede bunları aldım:) Emzirme atleti ve sütyeni.şimdilik 1er tane yeterli dedim.ihtiyaca göre çarşıdan alınır gene.....

Son düzenleme:

canım 37+0'da ayrılıyorsun işten. bana doktorum 36+6'yı çalışıp, 37+0'da sabah gelirsen raporu veririm o gün çalışmazsın die.

canım cibinliğe bayıldım çok hoş.. benim en büyük korkum o sancıları çekip üstüne sezeryan olmak Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin..

canım maşallah ne marifetlisin çok beğendim hatta bayıldım

canım mutlaka yıka onlara kaç kişi bakıyo elliyo fabrikada kaç işlemden geçiyo vs. vs. ve inan yıkandığında daha bi güzel daha bi mis kokulu oluyo

evet ama o noktaya gelip sezeryan yapmak çok koyuyo insana canm ya sezeryan olcaksa hiç sancı çekmeden planlı bir günde olmalı..

yaaa nasıl çatı muayenesi 34.haftada mı benim doktorum sanki 36 falan demişti çok erken değil mi en korktuğum şeylerden biri:S:S:S

anne karnında bebek hareketleri.flv - YouTube

kizlar suna bakarmisiniz ,ne guzel hareket ediyor bebek anne karninda sizinkiler boyle hareketli mi,benimki bu kadar degil

süper Allahın mucizesi ama benimki hiç böyle değil(

Arkadaşlar biberon ve emzikte hangi markaları tercih ettiniz?Belki yeni doğduğunda lazım olur biberon sütüm hemen gelmezse.O kadar çok marka,çeşit var ki kafam karıştı.

canım emzikte avent biberonda dr.browns geniş ağızlı..

benim eşimin de bana sürekli söylediği şey benim için hep önce sensin.. benim de ona aynısını dememi bekliyor amaaa ben de hele bi doğsun evlat sevgisi bambaşka derler diyip geçiştiriyorum:)))

ya canım bu ultrasonlara hiç güvenme geçen gittiğimde çok üstün körü muayene etmişti bebğin kilosunu fazla söylemişti bu gittiğimde 10 gün sonra kilosu daha az çıktı bebek zayıflar mı saçmalık yani sen bunları hiiiç takma kafana sadece sağlıklı olsun..

arkadaşlar herkese iyi hafta sonları diliyorum bebi,şlerinizle güzel günler geçirelim pazartesi görüşmek üzere herkese iyi akşamlar

kızlaar ne çok kaynatmışsınız ayoolll oku oku ancak bitirebildiimmm

sırtım çok feci yaa cumaya artık enerji falan kalmıyor doğrusu

wwwprenseswww;

canım üzme kendini şuan itibari ile sadece bebişin için huzurun, beslenmen ve dinlenmen çok önemli unutmaaa sen bebeğine odaklan dua et gerisini Allah bilir yeterki sağlıklı olsun Allah dermansız dert vermesin

kızlar benim aklıma geldikçe oturup ağlıyorum
doğumdan korkuyorum bazı doğum yapanlar yazmış kiminin
maşallah çok rahat kimininde çook kötü :18::18::18:
çook duygusallaşmışım hemde çoook :26::26:

canım çok okuma insan etkileniyor geçen mart annelerinin doğum hikayeleri topiğine girip okudum o kdar etkilendim ki eşim işten geldi sinir küpüydüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…