canım çok okuma insan etkileniyor geçen mart annelerinin doğum hikayeleri topiğine girip okudum o kdar etkilendim ki eşim işten geldi sinir küpüydüm
kızlar bu arada insan çalışmayıp evde izne ayrılınca ne yapar sıkıntıdan alın işte sizlere aldığım taçları ekliyorum oğlum olcak ama geceliğim pembe olduğu için pembe taç takıcam hastanede sonra da evde pijamama göre taç takıcam en güzel yolu böyle buldum kıyafete uygunbi de nasıl terlik giycez dedik ya ben 5 tlye bildiğimiz naylon bu terliği aldım hastane için yeter de artar sanki Eki Görüntüle 379352 Eki Görüntüle 379353 Eki Görüntüle 379354
kizlar link vermistim arada kaynamis,bakarmisiniz su videoya ,bebegi boyle hareket eden var mi
anne karnında bebek hareketleri.flv - YouTube
İnternetden aldığım kıyafetler sonunda geldi ve bende meraktan kurtuldum iyiki almışım çok beğendim :) alırken tereddütlüydüm ama kumaşı kalitesi süper cıktı:))
Eki Görüntüle 379244 Eki Görüntüle 379245
Az önce eve girdim carşıya cıkmışcım,ruzgar ve yağmurda fazla dolaşamadan eve geri döndük kendimede bunları aldım:) Emzirme atleti ve sütyeni.şimdilik 1er tane yeterli dedim.ihtiyaca göre çarşıdan alınır gene.....
Eki Görüntüle 379248 Eki Görüntüle 379249
tamam tamam yıkıcam kızmayınn
bizim oğlanın adı da mete olcakkkkk sanırımm:)
Az önce eve girdim carşıya cıkmışcım,ruzgar ve yağmurda fazla dolaşamadan eve geri döndük kendimede bunları aldım:) Emzirme atleti ve sütyeni.şimdilik 1er tane yeterli dedim.ihtiyaca göre çarşıdan alınır gene.....
Eki Görüntüle 379248 Eki Görüntüle 379249
aaaa ne güzel ya aynı zamanda olan birini görmek.
canım 32+2'de gitmiştim. 1931 kilo 44cm çıktı. ben biraz minyon yapıda olduğum için zayıf olabilir seninkine göre. doktor zaten dedi. senden 4 kilo çocuk doğurmanı bekleyemem die :))))
boyuda o hafta 42 cm olurmuş bizimki 44 cm'di. doktor dedi normale göre 2 cm uzun babasınaçekecek boyu die.
bende yarın tekrar gidicem bakalım ne kadar olmuş benim miniğim.
Canım emzirme atletinde bedeni nasıl ayarladın ?
Ben normalde 85 giyiniyorum.Hamilelikte göğüslerim 90 oldu.Bide süt dolarsa 95 olurmu acaba.
Görmeden almak çok zor valla :18:
kızlar forum çok sessiz bugün eşimle akşam alışverişe çıktık ve bakın ne aldık bu da bitti şükür geçen gidip beğenmiştim aldık 119 tl..
Eki Görüntüle 379634
kızlar forum çok sessiz bugün eşimle akşam alışverişe çıktık ve bakın ne aldık bu da bitti şükür geçen gidip beğenmiştim aldık 119 tl..
Eki Görüntüle 379634
nursavaskan emzirme atletini 19 tlye,sütyenide 14 tlye aldım.markası bebefox ilgilenirsen markofonide şu an kampanyası var.hatta resimleri ordan kopyaladım buraya...
Eki Görüntüle 379634
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?