2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada insan çalışmayıp evde izne ayrılınca ne yapar sıkıntıdan alın işte sizlere aldığım taçları ekliyorum oğlum olcak ama geceliğim pembe olduğu için pembe taç takıcam hastanede sonra da evde pijamama göre taç takıcam en güzel yolu böyle buldum kıyafete uygun bi de nasıl terlik giycez dedik ya ben 5 tlye bildiğimiz naylon bu terliği aldım hastane için yeter de artar sanki

canım çok okuma insan etkileniyor geçen mart annelerinin doğum hikayeleri topiğine girip okudum o kdar etkilendim ki eşim işten geldi sinir küpüydüm

haklısın canım şimdi bi yeri okudum elifimi kaybettim
şuan hışkıra hışkıra ağlıyorum rabbim kimseye göstermesin bu acıları
rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallaahh (AMİİİİN)
o kadar çok zor bişiki anlatması imkansız

canımm hepside çok şeker
allah sağlıkla kullanmayı nasip edr inşallah
tekrar hayırlı olsun canım bu arada kırmızı olan tokaya bayıldım :)

prenses; desert diyor ki benim bebeğimin plasentasında damarlarında daralma vardı ve kan akışında azalma oluşmuştu buna bağlı gerileme oldu birde karnımın üstüne düştüm o yüzden üzülme bebeğinin kilosu gayet iyi böbrekle ilgili birşey olduğunu da sanmıyorum allahın izniyle :)

kizlar link vermistim arada kaynamis,bakarmisiniz su videoya ,bebegi boyle hareket eden var mi
anne karnında bebek hareketleri.flv - YouTube
cnm benımkıde gecelerı boyle cosuyorrrr

cnm cok guzel hepsı gule gule kullanın emzırme atletı ne kadr cnm???

tamam tamam yıkıcam kızmayınn

bizim oğlanın adı da mete olcakkkkk sanırımm:)

ben de sadece iç kıyafetlerini mi yıkasam diyorum. hepsini yıkamayı pek düşünmüyorum açıkçası. şimdiden konuşmak için çok erken ama -elimden geldiğince- çok fazla steril bi ortam oluşturmamayı düşünüyorum... inşallah tabi...

nursavaskan emzirme atletini 19 tlye,sütyenide 14 tlye aldım.markası bebefox ilgilenirsen markofonide şu an kampanyası var.hatta resimleri ordan kopyaladım buraya...

Son düzenleme:

Canım emzirme atletinde bedeni nasıl ayarladın ?
Ben normalde 85 giyiniyorum.Hamilelikte göğüslerim 90 oldu.Bide süt dolarsa 95 olurmu acaba.
Görmeden almak çok zor valla :18:

Son düzenleme:

canım zayıf degil bence benimkiyle aynı ben 32+6da gittim 2.130grdı seninkinin boyuda kilosuda cok güzel maaşallah

Canım emzirme atletinde bedeni nasıl ayarladın ?
Ben normalde 85 giyiniyorum.Hamilelikte göğüslerim 90 oldu.Bide süt dolarsa 95 olurmu acaba.
Görmeden almak çok zor valla :18:

Ben mağazadan aldım 95 beden denedim şu an için buyuk ama buna rağmen kötü durmadı.İlk zamanlar sütden dolayı göyusler dahada buyuyecek oda en fazla 6 ay surer ek gıdayla beraber sütde azalacağı için yeterli geldi beden.bende normalde 85 beden kullanıyorum bu arada...mağazalara bek istersen en azından garantiye almış olursun.ben o şekilde yaptım...

kızlar forum çok sessiz bugün eşimle akşam alışverişe çıktık ve bakın ne aldık bu da bitti şükür geçen gidip beğenmiştim aldık 119 tl..

nursavaskan emzirme atletini 19 tlye,sütyenide 14 tlye aldım.markası bebefox ilgilenirsen markofonide şu an kampanyası var.hatta resimleri ordan kopyaladım buraya...
tamam cnm saol tatlım bi bakıym bende sende gule gule kullan
kızlar forum çok sessiz bugün eşimle akşam alışverişe çıktık ve bakın ne aldık bu da bitti şükür geçen gidip beğenmiştim aldık 119 tl..
Eki Görüntüle 379634

cnm hayırlı olsun gule gule kullansın bebısın

Günaydın kızlar,

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Kızım ve ben çalışıyoruz, diğer çalışan annelerimize de sabır diliyoruz. Dün akşamdan beri canım sıkkın. Bugün beşiğimiz geliyor onun sevinci ve telaşı içerisindeydim bu hafta kıyafetlerimizi yıkayıp ütüleyecektim falan hepsini planlamıştım ama dün akşam öğrendik ki babamız salı-cuma arası Mersin'e gidiyormuş Annemlerde bırakmıyorlar bu halimle illa bizde kalacaksın diyorlar. Dolayısıyla benim bütün işler yattı :18: Daha hiçbir şeyim hazır değil ne doğum çantam ne kızımın kıyafetleri hepsi poşetle duruyor. İnsanlarda da insaf yok biliyorlar hamile olduğumu Allah korusun ya doğurursam bu adamı niye gönderiyorsun ki Öff içim bunaldı

gunaydın arkadaslar berbat bır gece gecırdım idrar yolu enfeksıyonu oldum birde kocam butun yorganı uzerıne cekmıs acıkta kalmısım battanıyeyle bu da arttırdı sanırım bır sıse su aldım onu bıtirince ıns biraz kendime gelirimm

günaydın kızlarrr. birazdan kızımı görmeye gidiyorum :)

günaydın mayıs anneleri bende bebişimi görmeye gitcem bugün çok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…