2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım seni çok iyi anlıyorum ama bi de şunu dinle ben tam 8 ay eşimden ayrı kaldım 20 günlüğüne göndermişlerdi maraşa 8 ay boyunca gelemedi adamcağız ve veb son bi aydır eşimin yanındayım hamileliğimi hep yalnız geçirdim yani 2 hafta sonra da doğum için annemlere gidcem burda kimsemiz yok. en azından senin ki 4 günlüğüne gidio o da zor ama bunu bil de daha az üzül diye yazdım canım.

geçmiş olsun canımm,daha fazla dikkat etmen gerekiyor bu durumda bu gece de sen yorganı çek kendi üstüne

Beterin beteri var doğru söylüyorsun.

merhaba kızlar..33+3 günlük hamileyim..bugüne kadar biraz sıkıntılı bir hamilelik geçirsem de bebeğim iyi görünüyordu.. geçen günkü kontrolde bebeğimin idrar torbasının ve midesinin normalden biraz daha büyük olduğunu söyledi doktor.. bu aralar karnımda da küçük küçük kasılmalar var..herşeyin hayrlsı olur inş..Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...

Herkese bu guzel gunde izmitten selamlar :) doktordan geldik az once. Son 2 kontrolde oldugu gibi bu sefer de saklandi kizim, yumruguyla, koluyla kapatti hep yuzunu ama cok sukur degerlerini ogrendik. 1988 gr olmus fl degerini carpinca da boyu 44 cm gibi cikiyo cok sukur. Bu arada yuzde yuz kiz dedi doktor ayrica muayene ucretlerine yine zam gelmis. 9 martta gitmistim 64 odemistim, bugun 72 tl idi. Haaa, bir de 32 hafta doldu bizim, calisabilir raporumu aldim. Ama eger zorlarsa, kesinlikle birak dedi. Yorma kendini dedi. Boyle iste. Umarim diger doktora giden arkadaslar da guzel haberlerle gelirler. Simdilik opuyorum hepinizi

Son düzenleme:

maşallh defneciğe 2 kiloya 12 gr kalmış ayyy süper yaaaa benim ki de o kadar olmuş mudur acaba??

ohh çok şükür canım maşallah
allah herzaman böyle güzel haber vermeyi nasip
eder inşallah
bizde kısmet olursa hafta içi bigün
kızımızı görmeye gidecez sabırsızca ogünü bekliyorum
bende dediğin gibi son kontrole gittiğimde kızım
yüzünü elleriyle kapattı ne yaptıysak hanfendi
kendini bizden gizledi

mrb canım h.sonu ya herkes ya dinleniodur ya geziodur bende kocişi bekliorum çıkmak için ama bugün hava bi kasvetli ki sorma

merhaba haklısın bizimkide yarın evde ama
dediğin gibi burdada hava baya bi kapalı
insanın canını sıkıyo valla bende sıkıldım
bi sizlere bakayim dedim cnm

kızlar merhaba hepinize umarım herkes ve bebişler iyidir
perşembe kontrole gitmiştim ya bebişim iyiymiş çok şükür.kilosu 2.160 gr olmuş suyuda iyiymiş boyunu söylemiyo ama haftasıyla uyumlu herşeyi dedi minik kızım benimmmm.2 hafta sonra tekrar gel dedi ama ben yine anca bi ay sonraya randevu alabildim.zaten 40 günüm kalmış inşallah gittiğimde doğurmam

maşallah canım.tam benim doğum tarihim defnenin kilosu

Canım telefonlamı randevu alıyosun ben bir kac kere telefonla denedım randevu alamayınca ertesî gün gìdíp şansımı denedím ve her seferínde muayene olabìldim.Carşamba tekrar gìtcem hastaneden sıra alcam telefonla sıra almak cok zor.

geçmiş olsun canımm,daha fazla dikkat etmen gerekiyor bu durumda bu gece de sen yorganı çek kendi üstüne

en iyisi bırer yorgan edınmek herkesın ayrı yorganı olsun kış bıtene kadar degılmı zaten yorgan anca benım capıma yetyoo )))))nasıl olduysa bu gece acıkta kaldım yoksa hep acıkta kalan kocam olyoduu

evet canım telefonla alıyodum.şimdi internetten aldım şansıma tam on beş gün sonraya bulabildim.evet tel.le çok zor oluyo

ay kimsecikler yok burda.bugün istanbulda hava çok güzel,tam bahar havası sanırım burdakiler havanın tadını çıkarıyor.

slm ankaralılarda gezmede sanırım bugün tabi son eksikleri tamamlamak için bu güzel havaları bekledik aylardır gerçi serin ama güneşi görmek güzel insana bi enerji veriyor o kadar kardan sonra bu güneş yaz tadında herkeze ii alışverişlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…