Günaydın kızlar,
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Kızım ve ben çalışıyoruz, diğer çalışan annelerimize de sabır diliyoruz. Dün akşamdan beri canım sıkkın. Bugün beşiğimiz geliyor onun sevinci ve telaşı içerisindeydim bu hafta kıyafetlerimizi yıkayıp ütüleyecektim falan hepsini planlamıştım ama dün akşam öğrendik ki babamız salı-cuma arası Mersin'e gidiyormuşAnnemlerde bırakmıyorlar bu halimle illa bizde kalacaksın diyorlar. Dolayısıyla benim bütün işler yattı :18: Daha hiçbir şeyim hazır değil ne doğum çantam ne kızımın kıyafetleri hepsi poşetle duruyor. İnsanlarda da insaf yok biliyorlar hamile olduğumu Allah korusun ya doğurursam bu adamı niye gönderiyorsun ki Öff içim bunaldı
günaydın kızlarrr. birazdan kızımı görmeye gidiyorum :)
günaydın mayıs anneleri bende bebişimi görmeye gitcem bugün çok heycanlıyım
gunaydın arkadaslar berbat bır gece gecırdım idrar yolu enfeksıyonu oldum birde kocam butun yorganı uzerıne cekmıs acıkta kalmısım battanıyeyle bu da arttırdı sanırım bır sıse su aldım onu bıtirince ıns biraz kendime gelirimm
canım seni çok iyi anlıyorum ama bi de şunu dinle ben tam 8 ay eşimden ayrı kaldım 20 günlüğüne göndermişlerdi maraşa 8 ay boyunca gelemedi adamcağız ve veb son bi aydır eşimin yanındayım hamileliğimi hep yalnız geçirdim yani 2 hafta sonra da doğum için annemlere gidcem burda kimsemiz yok. en azından senin ki 4 günlüğüne gidio o da zor ama bunu bil de daha az üzül diye yazdım canım.
Herkese bu guzel gunde izmitten selamlar :) doktordan geldik az once. Son 2 kontrolde oldugu gibi bu sefer de saklandi kizim, yumruguyla, koluyla kapatti hep yuzunu ama cok sukur degerlerini ogrendik. 1988 gr olmusfl degerini carpinca da boyu 44 cm gibi cikiyo cok sukur. Bu arada yuzde yuz kiz dedi doktor ayrica muayene ucretlerine yine zam gelmis. 9 martta gitmistim 64 odemistim, bugun 72 tl idi. Haaa, bir de 32 hafta doldu bizim, calisabilir raporumu aldim. Ama eger zorlarsa, kesinlikle birak dedi. Yorma kendini dedi. Boyle iste. Umarim diger doktora giden arkadaslar da guzel haberlerle gelirler. Simdilik opuyorum hepinizi
sanırım bugün burda sessizlik var
kızlar nerdesiniiiiizzz :26:
Herkese bu guzel gunde izmitten selamlar :) doktordan geldik az once. Son 2 kontrolde oldugu gibi bu sefer de saklandi kizim, yumruguyla, koluyla kapatti hep yuzunu ama cok sukur degerlerini ogrendik. 1988 gr olmusfl degerini carpinca da boyu 44 cm gibi cikiyo cok sukur. Bu arada yuzde yuz kiz dedi doktor ayrica muayene ucretlerine yine zam gelmis. 9 martta gitmistim 64 odemistim, bugun 72 tl idi. Haaa, bir de 32 hafta doldu bizim, calisabilir raporumu aldim. Ama eger zorlarsa, kesinlikle birak dedi. Yorma kendini dedi. Boyle iste. Umarim diger doktora giden arkadaslar da guzel haberlerle gelirler. Simdilik opuyorum hepinizi
mrb canım h.sonu ya herkes ya dinleniodur ya geziodur bende kocişi bekliorum çıkmak için ama bugün hava bi kasvetli ki sorma
kızlar merhaba hepinize umarım herkes ve bebişler iyidir
perşembe kontrole gitmiştim ya bebişim iyiymiş çok şükür.kilosu 2.160 gr olmuş suyuda iyiymiş boyunu söylemiyo ama haftasıyla uyumlu herşeyi dediminik kızım benimmmm.2 hafta sonra tekrar gel dedi ama ben yine anca bi ay sonraya randevu alabildim.zaten 40 günüm kalmış inşallah gittiğimde doğurmam
geçmiş olsun canımm,daha fazla dikkat etmen gerekiyor bu durumda bu gece de sen yorganı çek kendi üstüne
Canım telefonlamı randevu alıyosun ben bir kac kere telefonla denedım randevu alamayınca ertesî gün gìdíp şansımı denedím ve her seferínde muayene olabìldim.Carşamba tekrar gìtcem hastaneden sıra alcam telefonla sıra almak cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?