2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

doktor kontrolunden geldik 2600 gr olmuşuz karındaki sertleşmelerin arttığını söyledim doktor açılma varmı die muayene etti 1 cmde açılmamız varmış haftaya tekrar kontrole gideceğiz 15 dk 1 kasılmalar düzenli gelirse erken doğum olabilirmiş bu kasılmalar açılmaya ve açıklığın artmasına sebep olabiliyormuş dikkat edin son zamanlar sakın kendinizi yormayın benim gibi olmayın dinlenecekmişiz artık yorulmak yok :18:

Merhaba kızlar.
Bizimde bugün doktor kontrolumüz vardı.
Bebeğim 2700gr 50 cm olmuş
Herşey çok güzel görünüyor dedi doktor teyzemiz.

Benim sıkıntılarımında bu dönem artık çok normal olduğunu ve burda doğum yapmak istiyorsam 22-23 nisan gibi gelip artık annemlerde doğumu beklememi istedi.
Eğer bu tarihten önce suyum gelirse sakın yola çıkmamam gerektiğini,derhal kendi doktoruma gitmem gerektiğini söyledi.
Nstyede bağlandık ve çok şükür sancım çıkmadı.
Ben artık eve gidince hiç bir işe elimi sürmeyeceğim.Sabahtan akşama kadar yatma kararı aldım.22-23 nisandan önce bebeğimin gelmesini istemiyorum.

Doğum şeklini sordum fakat şimdilik belli olmayacağını,bunu tamamiyle bebeğin kilosunun belirleyeceğini söyledi.
Ben kendimi sezeryana daha yakın hissediyorum deyince "o zaman sana sezeryan yaparız dedi".Çünkü normal doğumda annenin istemesi çok önemliymiş.Eğer anne baştan beri sezeryana adapte olduysa şartlar çok iyi görünsede normal doğum yapamıyormuş.
Ben şimdilik herşeyi son muayenemize bıraktım.Eğer doktorum "normal doğurabilirsin,sıkıntı yok"derse normal doğum olacak.
Eğer çatı dar bebek büyük dersede sezeryan olacak muhtemelen.
Hayırlısı bakalım.Şimdilik bizden haberler bu kadar

mrb.bende aynı durumdayım ama ben hastanede yattım kasılmaları önce bebeğin hareketi diye düşünmüştüm ama değilmiş aman anneler dikkatli olun çooooooooooooooooookkkkkkkkkkk korktum

canım kasılma dediği sertleşmemi benimde karnım çok sertleşiyor ama kasılma tarzı bişey hissetmiyorum...

ooo masallah tosuncuk yeni dogan boyuna gelmis uzn olacak annesi,saka maka haftalari sayar olduk artik biseycik kalmadi surda hamileligimizin son demlerini yasiyoruz,

sagliklada kucagimiza aliriz insallah tabiki ilk once normal dogum ama kilolu bebek ve cati darligi olunca riske atmaya gerek yok ,

sonrasi anneyede bebegede eziyet oluyor,sen sezeryan olacaksin gibi geliyor banada turuncu ,boyun benim gibi kisa benim catim dar

kızlarrrr herkese mrblar maslllhhh bebişlereee yaaa ay Allahımmm cok az kaldı ve nasılda buyuyorlar benımde 02 nısanda kontrolum umarım bebegımın suyu duzelmıstır kızlar bana dua edın suyumuz fazlaydı en son umarım ıyı cıkar bu seferr Allahım sana emanet yavrularımız bugun mısafırım vardı yoruldum bayagı dınlenme zamanı sımdı hepınızı optuk oglusumla bebıslerınızıde optuk ıyı haftasonlarıı kızlar

aman dikkat et canim,beklesin minik az daha ,yat dinlen yapma hic bi is

maşallh bebişine canım. açılman içinde erken değil mi dr neye bağladı bu durumu?

oyy maşallh eymen kayra ya uzun boylu olcak oğlumun adaşı bence de dr.un haklı doğumu annenlerde beklemen daha iyi olur bende 15 nisanda gidcem riske atmak istemiyorum doğum içinde hakkında hayırlısı olsun canım..

Masallah kizlar bebislerinize, gittikce zaman yaklasiyor, insallah sagsaglim saglikla kavusuruz bebeklerimize hepimiz.

maşallh bebişine canım. açılman içinde erken değil mi dr neye bağladı bu durumu?

açılma için erkenmiş ben son zamanlarda çok fazla ayakta kaldım kayınvalidemin rahatsızlığı dolayısıyla hastane ev eczane arası kendimi çok yormuşum normalde günde 3-4 kere olan sertleşmem son hafta daha sıklaşmaya ve ayakta kaldığım sürelerde belli aralıklarla olmaya başlamıştı tek sebep bu.

denizdery :canım rahim kasıldığında sertleşme olarak hissediyormuşuz.

slm kızlar yatmadan bir bakım dedim
maşallah herkes kontrollere gitmiş
benim bebişte bu gün cok sakındi normalde kıpır kıpır olan cimcime
korkuttu bizi biraz acile gittik nst ye bağladı ebe cok şükür pıt pıtlarını duyduk nst ye baglanır baglanmaz oynamaya başladı
şu anda cok iyi oynuyor maşallah
hayırlısıyla dogursaydıkta şu stres bitseydi

masallah bebislere,herkeste bugun kontrole gitmis,artik bebisler 2 kiloyu buldu coguda gecti masallah allahin izniyle bugunlere geldik az bi zamanimiz kaldi ,benimde sali gunu ve buyuk ihtimal sezeryan gunu verecek doktor bakalim hangi tarih olacak cok heyecanli ve korkulu:18:

selam mayıs anneleri ii geceler hepinize biz oğlumla uyuyamadık yine.biz de cuma günü dra gittik.boyumuz 47.5 kilomuz da 2400 olmuş 2 haftada 150 gr artmış.sizce az mı?bu arada dr umda erken doğum riskimin olduğunu dinlenmemi söyledi.en azından 15 gün daha doğurmak yok! ondan sonra naaparsan yap dedi:) ama ben oğlumun zamanını tamamlamasını istiyorum.

günaydınnnnn... pazar pazar erkenciyiz oğlumla...
dün yemekli misafirimiz vardı bi hayli yorulmuşuz erken yatınca erkencik kalkıverdik..
karnımız arada çok fazla sertleşiyor rahim kasılmasındanmış sanırım henüz doktoruma sormadım bu durumu takip etmemize gerek varmı yoksa gayet normal mi soran bilen varmı arkadaşlar....

Gunaydinnnn herkese......
Kontrole giden annelere kocaman maasallah ... Nisanin ilk gunu veee doguma az kaldiiiBakalim bnm safak kacc

benden de kocamn bir günaydın..eşim sınav görevlisi...sınava girecek yakınlarınıza da başarılar diliyorum...yarın dr kontrolüm var doğum şeklini konuşucaz ...umarım sizlerinki gibi benim ki de yolunda gider...nisan ayı...her şey olabilir...hem korku hem heyecan... birazdan yürümeye çıkacam .... koşanların yanında koca göbüşümle sallana sallana yürümek çok komik oluyor ama olsun...sağlık için değer...

seninle doğum tarihlerimiz aynı canım...niye doktorun 15 gün daha bekle dedi...eşim çok sabırsızlanıyor...doğsun istiyor artık istiyor.sen ve ben nisanda bir sürpriz yaparız gibi geliyor...ben de hava iyi diye iyi atıyorum kendimi dışarılara...ev işleri de cabası...saat 7 den sonra doğrulamıyorum bile...karnım sepsert oluyor...çok şükür sabaha bişi kalmıyor... hayırlı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…