Gunaydinlar herkeseeeeeBizde uyandik sutumuzu meyvemizi yedik yine babamizin uyanmasini bekliyoruz her zaman ki gibi neyse az daha uyusun bakalim nasil olsa oglusu tesrif edince uyutmuycaz onu anlastik oglumla
Herkese guzel bir pazar gunu diliyorummmm
Günaydın annecikler.. Nisan ayına girmiş bulunuyoruz hadi hayırlı uğurlu olsun.. bakalım kimler pıt pıtlıcak nisanda erken gelecek bebekler
sana da günaydın...haklısın şaka maka son aydayız...valla senin tarihin de erken,ilk pıtlayanlardan biri sen de olabilirsin :)...
seninle doğum tarihlerimiz aynı canım...niye doktorun 15 gün daha bekle dedi...eşim çok sabırsızlanıyor...doğsun istiyor artık istiyor.sen ve ben nisanda bir sürpriz yaparız gibi geliyor...ben de hava iyi diye iyi atıyorum kendimi dışarılara...ev işleri de cabası...saat 7 den sonra doğrulamıyorum bile...karnım sepsert oluyor...çok şükür sabaha bişi kalmıyor... hayırlı bakalım
açılma için erkenmişben son zamanlarda çok fazla ayakta kaldım kayınvalidemin rahatsızlığı dolayısıyla hastane ev eczane arası kendimi çok yormuşum normalde günde 3-4 kere olan sertleşmem son hafta daha sıklaşmaya ve ayakta kaldığım sürelerde belli aralıklarla olmaya başlamıştı tek sebep bu.
denizdery :canım rahim kasıldığında sertleşme olarak hissediyormuşuz.
selam mayıs anneleri ii geceler hepinize biz oğlumla uyuyamadık yine.biz de cuma günü dra gittik.boyumuz 47.5 kilomuz da 2400 olmuş 2 haftada 150 gr artmış.sizce az mı?bu arada dr umda erken doğum riskimin olduğunu dinlenmemi söyledi.en azından 15 gün daha doğurmak yok! ondan sonra naaparsan yap dedi:) ama ben oğlumun zamanını tamamlamasını istiyorum.
canım günaydın benim zaman zaman sancım oluyor.drda erken doğum riskin var dedi o yüzden 15 gün dayan dedi.çünkü 15 gün sonra 9.aya başlamış ve 1 haftasını geçirmiş olacağız.ama bebek anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi olduğu için.istemiyorum 37. haftada doğmasını 39. haftada filan doğarsa gelişimi daha iyi olur.
aynen valla ben de öyle düşünüyorum.. nedense hep erken gelecek gibi hissediyorum zaten doktor bana mayısı bulmayacak nisan sonuna gelmiş olur dedi.. günler çok çabuk geçiyor.. şimdi mutfak dolaplarının içlerine baktım. herşey heryerde resmen.. düzenlenmesi gerek. saçma bi iş gibi gelebilir ama yapılması gerekenler arasında ve zaman alan birşey.. şuan ki hedefim mutfak içini düzenlemek :) sonra bebek perdesi , sonra banyomda paspas takımım yok onu almak :) daldan dala uçuyorum bugün
hayırlı olsun tatlım çok güzel.
iyi gunlerde kullanın:)
tamam cnm saol tatlım bi bakıym bende sende gule gule kullan
cnm hayırlı olsun gule gule kullansın bebısın
merhaba kızlar..33+3 günlük hamileyim..bugüne kadar biraz sıkıntılı bir hamilelik geçirsem de bebeğim iyi görünüyordu.. geçen günkü kontrolde bebeğimin idrar torbasının ve midesinin normalden biraz daha büyük olduğunu söyledi doktor.. bu aralar karnımda da küçük küçük kasılmalar var..herşeyin hayrlsı olur inş..Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...
Herkese bu guzel gunde izmitten selamlar :) doktordan geldik az once. Son 2 kontrolde oldugu gibi bu sefer de saklandi kizim, yumruguyla, koluyla kapatti hep yuzunu ama cok sukur degerlerini ogrendik. 1988 gr olmusfl degerini carpinca da boyu 44 cm gibi cikiyo cok sukur. Bu arada yuzde yuz kiz dedi doktor ayrica muayene ucretlerine yine zam gelmis. 9 martta gitmistim 64 odemistim, bugun 72 tl idi. Haaa, bir de 32 hafta doldu bizim, calisabilir raporumu aldim. Ama eger zorlarsa, kesinlikle birak dedi. Yorma kendini dedi. Boyle iste. Umarim diger doktora giden arkadaslar da guzel haberlerle gelirler. Simdilik opuyorum hepinizi
doktor kontrolunden geldik 2600 gr olmuşuz karındaki sertleşmelerin arttığını söyledim doktor açılma varmı die muayene etti 1 cmde açılmamız varmış haftaya tekrar kontrole gideceğiz 15 dk 1 kasılmalar düzenli gelirse erken doğum olabilirmiş bu kasılmalar açılmaya ve açıklığın artmasına sebep olabiliyormuş dikkat edin son zamanlar sakın kendinizi yormayın benim gibi olmayın dinlenecekmişiz artık yorulmak yok :18:
Merhaba kızlar.
Bizimde bugün doktor kontrolumüz vardı.
Bebeğim 2700gr 50 cm olmuş
Herşey çok güzel görünüyor dedi doktor teyzemiz.
Benim sıkıntılarımında bu dönem artık çok normal olduğunu ve burda doğum yapmak istiyorsam 22-23 nisan gibi gelip artık annemlerde doğumu beklememi istedi.
Eğer bu tarihten önce suyum gelirse sakın yola çıkmamam gerektiğini,derhal kendi doktoruma gitmem gerektiğini söyledi.
Nstyede bağlandık ve çok şükür sancım çıkmadı.
Ben artık eve gidince hiç bir işe elimi sürmeyeceğim.Sabahtan akşama kadar yatma kararı aldım.22-23 nisandan önce bebeğimin gelmesini istemiyorum.
Doğum şeklini sordum fakat şimdilik belli olmayacağını,bunu tamamiyle bebeğin kilosunun belirleyeceğini söyledi.
Ben kendimi sezeryana daha yakın hissediyorum deyince "o zaman sana sezeryan yaparız dedi".Çünkü normal doğumda annenin istemesi çok önemliymiş.Eğer anne baştan beri sezeryana adapte olduysa şartlar çok iyi görünsede normal doğum yapamıyormuş.
Ben şimdilik herşeyi son muayenemize bıraktım.Eğer doktorum "normal doğurabilirsin,sıkıntı yok"derse normal doğum olacak.
Eğer çatı dar bebek büyük dersede sezeryan olacak muhtemelen.
Hayırlısı bakalım.Şimdilik bizden haberler bu kadar
kızlarrrr herkese mrblar maslllhhh bebişlereee yaaa ay Allahımmm cok az kaldı ve nasılda buyuyorlar benımde 02 nısanda kontrolum umarım bebegımın suyu duzelmıstır kızlar bana dua edın suyumuz fazlaydı en son umarım ıyı cıkar bu seferr Allahım sana emanet yavrularımız bugun mısafırım vardı yoruldum bayagı dınlenme zamanı sımdı hepınızı optuk oglusumla bebıslerınızıde optuk ıyı haftasonlarıı kızlar
benim de ıvır zıvır işleri halletmem lazım...geçen kışlıkları kaldırdım,bakliyat dolabını elden geçirdim...banyo dalabını düzenledim...bu gün de kışlık ayakkabıları kaldırdım...perdelerimi halılarımı temizlemem lazım...ama bakarsan hiç iş bitmiyor....aslında biz bunlarla uğraşırken vakit de geçmiş olur...
SLM KIZLAR NASILSINIZ UMARIM HERKES İYİDİR. BAKALIM KİMLERE NASİP OLACAK NİSAN ANNESİ OLMAK.bu arada doğum listemizi kim yapacak arkadaşlar?birde doğum yapanlarla şimdiden anlasalım lütfen bizi habersiz bırakmasınlar zaman bulurlarsa tecrübelerini bulamazlarsa da durumları hakkında bilgi versinler tabiii bende erkenci olursam aynı şekilde...
birde komik bişey anlatıyım benim uykumda konuşma huyum vardır.birde çok inandırıyımdır.bu yüzden özellikle nöbetlerde arkadaşlar benden çok çekmiştir.zavallı kocamın halini hiç sormayın zaten...
dün gece uykumda bayaa sıkışmışım rüyamdada sezeryan oldumu görüyorum tabi o sancıyla.bi uyandım kocamı uyandırdım çabuk uyan dr a gitmamiz lazım diye adam bi fırladı yataktan(yazık ya 1 nisan şakası gibiyim)armızdaki konuşma şöyle;
-n'oldu
-sezeryan dikişlerim açıldı hem ağrıyor hem kanıyor.
-tamam sen uzan ben seni yavaşça kaldırıyım çantaları alıyım gidelim dra(adamıda kendime benzettim eeee körle yatan şaşı kalkarmış)
tabiiii aynı anda ikimizde ayılıverdik
-sanırım senin çişin geldi gel ben seni tualete götürüyüm dedi.
ama napım acı gerçekti.zaten mutamadiyen rüyalarımda doğuruyorum.normal heralde bi miktar bu durumumda
kaç haftalıksın canım? bana 2 hafta da 150 gr çok az geldi dr ne dedi?bir de neden erken doğum riskin var?
herkese günaydınnnnn:) aslında öğlen oldu ama.. anca girdim nete.. kızımın odasını düzenledim biraz daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?