2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinlar herkeseeeee Bizde uyandik sutumuzu meyvemizi yedik yine babamizin uyanmasini bekliyoruz her zaman ki gibi neyse az daha uyusun bakalim nasil olsa oglusu tesrif edince uyutmuycaz onu anlastik oglumla

Herkese guzel bir pazar gunu diliyorummmm

sana da güzel pazarlar..uyutup uyutmama mevzusu biraz karışık...bizimki pek uykusundan feragat edecek gibi durmuyor...."iki büyükler olacak onlar baksın" ayaklarında, ben de sinir oluyorum....doğsun hemen vericem eline kızımı...

Günaydın annecikler.. Nisan ayına girmiş bulunuyoruz hadi hayırlı uğurlu olsun.. bakalım kimler pıt pıtlıcak nisanda erken gelecek bebekler

Günaydın annecikler.. Nisan ayına girmiş bulunuyoruz hadi hayırlı uğurlu olsun.. bakalım kimler pıt pıtlıcak nisanda erken gelecek bebekler

sana da günaydın...haklısın şaka maka son aydayız...valla senin tarihin de erken,ilk pıtlayanlardan biri sen de olabilirsin :)...

günaydın kızlar..

dra gidilmiş, bebekler görülmüş.. maşallah tüm bebişlere güzel güzel büyüyorlar
hakikaten nisanada girmiş bulunuyoruz .. inşallah hepimiz için güzel, rahat bir ay olur ..

sana da günaydın...haklısın şaka maka son aydayız...valla senin tarihin de erken,ilk pıtlayanlardan biri sen de olabilirsin :)...

aynen valla ben de öyle düşünüyorum.. nedense hep erken gelecek gibi hissediyorum zaten doktor bana mayısı bulmayacak nisan sonuna gelmiş olur dedi.. günler çok çabuk geçiyor.. şimdi mutfak dolaplarının içlerine baktım. herşey heryerde resmen.. düzenlenmesi gerek. saçma bi iş gibi gelebilir ama yapılması gerekenler arasında ve zaman alan birşey.. şuan ki hedefim mutfak içini düzenlemek :) sonra bebek perdesi , sonra banyomda paspas takımım yok onu almak :) daldan dala uçuyorum bugün

canım günaydın benim zaman zaman sancım oluyor.drda erken doğum riskin var dedi o yüzden 15 gün dayan dedi.çünkü 15 gün sonra 9.aya başlamış ve 1 haftasını geçirmiş olacağız.ama bebek anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi olduğu için.istemiyorum 37. haftada doğmasını 39. haftada filan doğarsa gelişimi daha iyi olur.

anladım canım Allah yardımcın olsun elinden geldiğince dinlenmeye çalış sana da yazık günah biri yardımına gelsin doğuma ne kaldı ki şurda

kaç haftalıksın canım? bana 2 hafta da 150 gr çok az geldi dr ne dedi?bir de neden erken doğum riskin var?

kesinlikle katılıyorum. bir tanıdığımın bebeği oldu 3200 doğmuş, inanın o bile çok ufak.. gerçi şişliği inince 2900 çıkmış. ufacık ayakları, çöp gibi bacakları var. tulum giydirdim, onun gibi bir bebek daha sığar içine .. ama 4 kilo ya da ona yakın doğanlar daha dolgun duruyor.. bana ne kadar büyütürsek, kilosu ne kadar iyi olursa o kadar iyidir gibi geliyor.. onun için bu ay doğacak bebeklere sesleniyorum hiç değilse ayın son günlerinde gelin şaka bi yana inşallah sağlıklı olurlar ve zamanında kucaklarımıza alırız ..

kızlarr günaydınlarr ,biz bugün erken uyandık kızımla babamızı nöbete uğurladık yine yalnızız.dün temizlik yaptık kocişle belim ayaklarım koptu ama neseki uyuyunca geçti:)) yarında kızımızı görmeye gitcezz çok heyecanlıyımm:)) herkesin 2 kiloyu bulmuş umarım bizimki de öledirr

benim de ıvır zıvır işleri halletmem lazım...geçen kışlıkları kaldırdım,bakliyat dolabını elden geçirdim...banyo dalabını düzenledim...bu gün de kışlık ayakkabıları kaldırdım...perdelerimi halılarımı temizlemem lazım...ama bakarsan hiç iş bitmiyor....aslında biz bunlarla uğraşırken vakit de geçmiş olur...

1 nisan ve dışarıda şaka gibi bir hava.bende evde kader mahkumu gibiyim neyse bütün mahkumluklar böyle olsa:)))

kızlar ben doğurdummm diyip 1 nisan yapmak isterdim ama şakası bile korkutucu:))

hayırlı olsun tatlım çok güzel.

iyi gunlerde kullanın:)

tamam cnm saol tatlım bi bakıym bende sende gule gule kullan

cnm hayırlı olsun gule gule kullansın bebısın

çok teşekkürler kızlarrrr

canım karnımız setleşince dokunmadan hissedemiyoruz di mi ne bilim sen nasıl anlıyorsun sertleştiğini?

canım üçünüzün bebiklerine de maşallah kiloları çok iyi bizim de cuma günü kontrolümüz inşallah güzel haberlerle gelirim..

canım biz de öptük çok inşallah herşey yolunda olucak bu gidişinde..

yaaa işte bunlar tam da benim yapmak istediğim işler hepsini halletmişsin ne güzel.. maşallah darısı başıma..

SLM KIZLAR NASILSINIZ UMARIM HERKES İYİDİR. BAKALIM KİMLERE NASİP OLACAK NİSAN ANNESİ OLMAK.bu arada doğum listemizi kim yapacak arkadaşlar?birde doğum yapanlarla şimdiden anlasalım lütfen bizi habersiz bırakmasınlar zaman bulurlarsa tecrübelerini bulamazlarsa da durumları hakkında bilgi versinler tabiii bende erkenci olursam aynı şekilde...

birde komik bişey anlatıyım benim uykumda konuşma huyum vardır.birde çok inandırıyımdır.bu yüzden özellikle nöbetlerde arkadaşlar benden çok çekmiştir.zavallı kocamın halini hiç sormayın zaten...
dün gece uykumda bayaa sıkışmışım rüyamdada sezeryan oldumu görüyorum tabi o sancıyla.bi uyandım kocamı uyandırdım çabuk uyan dr a gitmamiz lazım diye adam bi fırladı yataktan(yazık ya 1 nisan şakası gibiyim)armızdaki konuşma şöyle;
-n'oldu
-sezeryan dikişlerim açıldı hem ağrıyor hem kanıyor.
-tamam sen uzan ben seni yavaşça kaldırıyım çantaları alıyım gidelim dra(adamıda kendime benzettim eeee körle yatan şaşı kalkarmış)
tabiiii aynı anda ikimizde ayılıverdik
-sanırım senin çişin geldi gel ben seni tualete götürüyüm dedi.

ama napım acı gerçekti.zaten mutamadiyen rüyalarımda doğuruyorum.normal heralde bi miktar bu durumumda

canım hiç gülesim yoktu gercekten kocacıgın iyi idare etmiş seni ama anne olmakta insanın psikolojisini etkiliyor ve ne olacagını bilemedigimizden kafamızda karısık hayırlısıyla bir kucagımıza alsak bebişlerimizi rahatca koklasak ah ah ahhhhhhh

herkese günaydınnnnn:) aslında öğlen oldu ama.. anca girdim nete.. kızımın odasını düzenledim biraz daha..

kaç haftalıksın canım? bana 2 hafta da 150 gr çok az geldi dr ne dedi?bir de neden erken doğum riskin var?

canım 35 bitmek üzere.sancılanıyorum dr da haftaya nstye çağırdı.sancıların olduğu zaman bi ilaç söyledi onu iç dedi sancılarının önüne geçmeliyiz 2 hafta için.şuan doğarsa küvezde kalır dedi.ben tam gelişmiş doğmasını istiyorum rabbimin izniyle.erken doğum riskin şu nedenle var(bebek aşağıda vb)demedi.ama benim karnım baya aşağıda.ve alt tarafımda baskıyı baya fazla hissediyorum.dr da dedi baskı var die.öyle işte canım inş cvplayabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…