2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kışlıkları daha kaldırmadım nisan yağmurlarında hava çok soğuk oluyor ya da ben çok titrek biriyim :)) ama koca koca çizmeler botlar hava nasıl olursa olsun kaldırılmalı bunu iyi düşünmüşsün..ıvır zıvır işler dediğin gibi hiiiiç bitmiyor

Hastanede bebek çikolatası dışında ne ikram ediliyor...Loğusa şerbeti var ama bardakları kim yıkayacak ,plastik bardak olsa çok kötü durmaz mı?

canım bence hastanede o durumdayken zaten sen uğraşamazsın ama yakınlarına bile yazık. şerbet filan dağıttırma kimseye. tatlı yada çikolata al normal içecekelrle plastik tabak ve bardakla ikram edin. hiç abes durmuyor bence.. evine gelindiğinde düzene girmiş olursunuz o zman özen gösterirsiniz..

hoşgeldin canım. ne güzel bak bitti sayılır işlerin.. herşey gönlünce olsun..

slm kızlarr akşamdan beri karnımda kasılma var sizinde kasılmalarınız başladı mı artık son ayımızdayız cuma günü kontrolümüz çok iyiydi benim bebişde bana minyon geliyor 2 kilo dedi doktorumuz ve 34.haftadan sonra da hiç korkmamıza gerek yok dedi artık demek ki bebekler 34.haftada herşeyini tamamlıyor ama zamanında gelsin kilosu bana az geliyor bu kasılmaları yaşayınca şimdi korkmaya da başladım karnım sert ve sürekli kasılıyor.heyecan büyüyor artık

senin bahsettiğin ıvır ıvır işleri ben hallettim:)kışlıklar kalktı,yorganlar battaniyeler kalktı.giyilmeyen eşyalar verildi,oğlanın eskileri ve kuculenleri toparlanıp dağıtıldı.tum perdeler yıkandı,halılar silindi camlar paklandı hafta sonu:) doğum ne zaman diye soranlara ev temizlendi her an yapabilirim diye espriyle cevap verdim bugun:))) yarında hastane cantamı toplayacağım:)) epey bir yuk kalktı uzerimden:))

tekrar geçmiş olsun canım bebeğine de maşallh dr ölçümleri zaten çoğu zaman gerçekle uyuşmuyor yaklaşık değerler bunlar çokta kafana takma önemli olan sağlıklı olması.

canım bende ankaradayım bilgi de selçuk arslana gidiyorum ama doğumu başka il de yapcm ama eltim ilk bebeğini selçukta doğurmuştu 2008 de çok memnun kaldı sen şimdi hangi hastaneye gidiosun?

canım bebişin kilosu normal üzülmene gerek yok ama kasılmalarını önemsemelisin cuma günü sormadın mı dr.a o ne diyor?

maşallh sana becerikli hatun bu arada oğluna bayıldım facete ege miydi adı? bu bebeğin cinsiyeti neydi?

canım bebişin kilosu normal üzülmene gerek yok ama kasılmalarını önemsemelisin cuma günü sormadın mı dr.a o ne diyor?

tatlım bugün akşam başladı kasılmalarım kontrollerim haftada bir yarına kadar böyle kasılmam olursa giderim kontrole kayınvaldemde aynı hastanede ya ona sordururum gel derse giderim kontrole öncesinde sertleşmem vardı zaten doktor dikkat et demişti yorulmayı yasakladı dün bugün bende biraz yoruldum ondandır diyorum yarına bakıcam artık.

aman ha canım benim sakın ihmal etme dr 34 den sonra risk kalmyo dio ama daha çok küçük hiç yorma kendini bebeğinden kıymetli değil hiç bişe devam edersede mutlaka git.

maşallh sana becerikli hatun bu arada oğluna bayıldım facete ege miydi adı? bu bebeğin cinsiyeti neydi?

teşekkür ederim:)) Evet adı Ege oğlumun sağolasın... yeni bebişimin cinsiyeti kız:) hamaratlıkla alakas yok inan kac zamandır ihmal etiğim işler yapıldı,temizliğe yardımcı kadın gelmese nerde bitecek bu kadar iş hiç bilmiyorum:)

olsun canım ben normalde de tek başıma yapamıodum yardımcı alıyodum hele bu halimizle hiç yapamayız ne güzel bitmiş temizlik işi artık hayırlısıyla bebişin gelmesi kalmış.

Ben de hastane konusunda coook kararsız kaldim gazi üniversitesi hast.gittim hep ama doktorum normal doguma girmio die baska hastane arastirdim hicbiyere icim ısınmadı.. Bicogunda yenidogan ünitesi yok falan.özellerden vazgectim gazide doguracagim inslllah.en azindan tam tesekküllü bi yer.bakalım hayırlısı olsun hakkimizda.

iyi geceler kızlaar hamilelerden srular başlığına hamilelik ve röfle başlığı açtım.yorumlardanız sevinirim.öptüm

Günaydın kızlar ,
Biz kızımla hastanede randevu saatimizi bekliyoruz. Çıkınca durum bilgisini paylaşırız. Herkese bol güneşli mutlu haftalar...

günaydın güzel annecikler nasılsınız bakalım biz dinelenme ile dolu bir hafta sonu gecrdik artık hiç bir iş yapmıyorum desem yeri var en son muayende doktor yemekte yapma doğumdan sonra bol bol yaparsın demişti ben yinede dinlenerek yemek yapmaya calısıyorum eşm evdeki en büyük yardımcım o olmasa ne yaprdım bilmiyorum artık evin herseyi ile o ilgilineiyor hatta bende daha düzenli iş yapıyor sağolsun o olmasa ne yapardım acaba dün kaynanamın ve görümcemn kızıma aldığı cicileri internetten gördüm mevlit kıyafeti almıslar cok güzeldi ay küçüklerin kıyafetleri byu kadarmı güzel olur hiç bir eksiğimiz kalmadı gibi bişey banyo lifi emzik kabı ve zinciri kalmıs almadığm bunlar dısında hersey bitmiş sormak istediğim bişey var göğüs ucu kremi olarak ne kullanacaksınız birde ben okuduğum diğer topiclerde hep göğüs pedi yerine göğüs kalkanı kullnmayı öneriyorlar sziler nasıl yapcaksınız

Günaydın bitanemo Ohh keyfini çıkar vallahi. En tatlı zamanları yaşıyoruz şu anda :) Sonrası da çok güzel olacak ama şimdi dinlenmek için en uygun zaman. Alınanları da güzel günlerde giymek nasip olsun inşallah. Şimdiden güle güle kullanın.

Ben göğüs ucu kremi olarak lansinoh aldım bütün arkadaşlarım onu tavsiye etti. Bakalım kullanınca göreceğiz iyi midir, değil midir... Benim bir arkadaşım bana göğüs kalkanı almış, ben de göğüs pedi aldım, bakalım hangisi kullanışlı ise onu tercihe edeceğim.

canım bende lansinoh almayı düşünüyorum göğüs pompasonıda lansinoh aldım ben. söle bir yorum okumustum göğüs pedi ğöğüs ucunun terlemsine sebeb oluyormus ama kalkan hava gecirme özelliği olduğu iin hava almasınıda sağladığı için daha kullnıslı diyorlar ama herkese göre değişir bende göğüs kalkanı alıcam bakalım göğüs pedi almadım hiç ben hep hediye gelenler var suanda bakalım ne olcak bu tatlı zamnların keyfini cıkarıyorumda eşimede üzülüyorum tüm işler ona kaldı yakınımızda annemiz babmızda yok gelip biraz destek olsun hep ikimiz ama biz bize yetioz onda sorun yok bugünler cok zorlanıyorum yatma konusunda ne sağımda ne solumda nede sırt üsütü yatabiliom sizdede varmı böyle dert

Kıslar günaydınn,
Cmr kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda dedi doktor..Bebek rahme baskı yapıyordu ara ara sancım oluyordu dinlen demişti..Sanırım dinlenmek işe yaradı derken dün eşime sinir oldum..En büyük yardımcım olması gerekirken söylene söylene yapıyor..Hem diyor yapma sen hemde bir iş söyleyince kavga ediyoruz..H.sonu çok üzüldüm ağladım Neymiş sabredemiyormuşum yapacağım dediyse yaparmış ben anında olsun istiyormuşum vs..Oturarak ütümü yaptım hadi aşkım sen süpür ben sileyim dedim.Pc başından kalkamadığı için süpürmeye başladım...Sonrası malüm yorgunluk bel ağrısı ve baskı hissi.Hiçbirşey olmamış gibide sonra bana şımarıklıklar yapıyor.Beni anlamadığını düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…