benim de ıvır zıvır işleri halletmem lazım...geçen kışlıkları kaldırdım,bakliyat dolabını elden geçirdim...banyo dalabını düzenledim...bu gün de kışlık ayakkabıları kaldırdım...perdelerimi halılarımı temizlemem lazım...ama bakarsan hiç iş bitmiyor....aslında biz bunlarla uğraşırken vakit de geçmiş olur...
Hastanede bebek çikolatası dışında ne ikram ediliyor...Loğusa şerbeti var ama bardakları kim yıkayacak ,plastik bardak olsa çok kötü durmaz mı?
İyi akşamlar kızlar.
10 günlük tatilin ardından evime geldim.
Bütün eksiklerimiz tamamlandı çok şükür.İlk fırsatta resimlerini çekip sizlerle paylaşacağım.
Haftaya temizlik için görümcemler gelecek.O işide aradan çıkardıktan sonra ayın 20si gibi annemlere gideceğim doğumu beklemek için.
Tabi bu zaman zarfında bebeğimin erken gelmemesi için ayaklarımı uzatıp sürekli dinlenir vaziyette olacağım.
İnşaallah herşey istediğimiz gibi olur.
benim de ıvır zıvır işleri halletmem lazım...geçen kışlıkları kaldırdım,bakliyat dolabını elden geçirdim...banyo dalabını düzenledim...bu gün de kışlık ayakkabıları kaldırdım...perdelerimi halılarımı temizlemem lazım...ama bakarsan hiç iş bitmiyor....aslında biz bunlarla uğraşırken vakit de geçmiş olur...
merhabalar, sonunda geri döndüm. bir haftadır yatmama rağmen halen tam olarak iyileşemedim. öksürük devam ediyor. hayatımda geçirdiğim en ağır gripti. çok şükür sadece öksürük kaldı o da geçer inş. benden dualarını esirgemeyen ve iyi dileklerini bildiren bütün arkadaşlarıma tşk ediyorum.
forumu bir haftadır takip eemiyorum. umarım herkes ve bebişler iyidir. ben cuma günü gittim doktoruma. bebişim 2600gr olmuş(her zamanki gibi abartarak söyledi) adam bana sezeryanın yolunu yapmaya çalışıyo. iki lafından biri bu bebek iri olacak,bu bebeği 40.haftaya bekletirsek 4 buçuk kiloyu bulur filan dedi. hayırlısı bakalım. daha nerede doğum yapacağımı da bilmiyorum:18:
bu dediğini yaptım geçen. 29.haftamdayken bu doktor bana bebek 1935 gr dedi. bir hafta sonra özel doktora gittim 1700gr gayet normal sağlıklı bir bebek dedi. yani adamın cihazı ya çok fazla söylüyor ya da adam sezeryanın yolunu yapmak için abartıyor.34+2 de tekrar kontrolüm var.34+4 de de özel doktora tekrar gidicem. bakalım arada nasıl bir fark çıkacak.
bu arada ankarada doğum yapacaklar hangi hastanelerde doğum yapacaksınız. lütfen bana fikir verin.
slm kızlarr akşamdan beri karnımda kasılma var sizinde kasılmalarınız başladı mı artık son ayımızdayız cuma günü kontrolümüz çok iyiydi benim bebişde bana minyon geliyor 2 kilo dedi doktorumuz ve 34.haftadan sonra da hiç korkmamıza gerek yok dedi artık demek ki bebekler 34.haftada herşeyini tamamlıyor ama zamanında gelsin kilosu bana az geliyor bu kasılmaları yaşayınca şimdi korkmaya da başladım karnım sert ve sürekli kasılıyor.heyecan büyüyor artık
senin bahsettiğin ıvır ıvır işleri ben hallettim:)kışlıklar kalktı,yorganlar battaniyeler kalktı.giyilmeyen eşyalar verildi,oğlanın eskileri ve kuculenleri toparlanıp dağıtıldı.tum perdeler yıkandı,halılar silindi camlar paklandı hafta sonu:) doğum ne zaman diye soranlara ev temizlendi her an yapabilirim diye espriyle cevap verdim bugun:))) yarında hastane cantamı toplayacağım:)) epey bir yuk kalktı uzerimden:))
canım bebişin kilosu normal üzülmene gerek yok ama kasılmalarını önemsemelisin cuma günü sormadın mı dr.a o ne diyor?
tatlım bugün akşam başladı kasılmalarım kontrollerim haftada bir yarına kadar böyle kasılmam olursa giderim kontrole kayınvaldemde aynı hastanede ya ona sordururum gel derse giderim kontrole öncesinde sertleşmem vardı zaten doktor dikkat et demişti yorulmayı yasakladı dün bugün bende biraz yoruldum ondandır diyorum yarına bakıcam artık.
maşallh sana becerikli hatun bu arada oğluna bayıldım facete ege miydi adı? bu bebeğin cinsiyeti neydi?
teşekkür ederim:)) Evet adı Ege oğlumun sağolasın... yeni bebişimin cinsiyeti kız:) hamaratlıkla alakas yok inan kac zamandır ihmal etiğim işler yapıldı,temizliğe yardımcı kadın gelmese nerde bitecek bu kadar iş hiç bilmiyorum:)
bu dediğini yaptım geçen. 29.haftamdayken bu doktor bana bebek 1935 gr dedi. bir hafta sonra özel doktora gittim 1700gr gayet normal sağlıklı bir bebek dedi. yani adamın cihazı ya çok fazla söylüyor ya da adam sezeryanın yolunu yapmak için abartıyor.34+2 de tekrar kontrolüm var.34+4 de de özel doktora tekrar gidicem. bakalım arada nasıl bir fark çıkacak.
bu arada ankarada doğum yapacaklar hangi hastanelerde doğum yapacaksınız. lütfen bana fikir verin.
günaydın güzel annecikler nasılsınız bakalım biz dinelenme ile dolu bir hafta sonu gecrdik artık hiç bir iş yapmıyorum desem yeri var en son muayende doktor yemekte yapma doğumdan sonra bol bol yaparsın demişti ben yinede dinlenerek yemek yapmaya calısıyorum eşm evdeki en büyük yardımcım o olmasa ne yaprdım bilmiyorum artık evin herseyi ile o ilgilineiyor hatta bende daha düzenli iş yapıyorsağolsun o olmasa ne yapardım acaba dün kaynanamın ve görümcemn kızıma aldığı cicileri internetten gördüm mevlit kıyafeti almıslar cok güzeldi ay küçüklerin kıyafetleri byu kadarmı güzel olur hiç bir eksiğimiz kalmadı gibi bişey banyo lifi emzik kabı ve zinciri kalmıs almadığm bunlar dısında hersey bitmiş sormak istediğim bişey var göğüs ucu kremi olarak ne kullanacaksınız birde ben okuduğum diğer topiclerde hep göğüs pedi yerine göğüs kalkanı kullnmayı öneriyorlar sziler nasıl yapcaksınız
Günaydın kızlar ,
Biz kızımla hastanede randevu saatimizi bekliyoruz. Çıkınca durum bilgisini paylaşırız. Herkese bol güneşli mutlu haftalar...
Günaydın bitanemoOhh keyfini çıkar vallahi. En tatlı zamanları yaşıyoruz şu anda :) Sonrası da çok güzel olacak ama şimdi dinlenmek için en uygun zaman. Alınanları da güzel günlerde giymek nasip olsun inşallah. Şimdiden güle güle kullanın.
Ben göğüs ucu kremi olarak lansinoh aldım bütün arkadaşlarım onu tavsiye etti. Bakalım kullanınca göreceğiz iyi midir, değil midir... Benim bir arkadaşım bana göğüs kalkanı almış, ben de göğüs pedi aldım, bakalım hangisi kullanışlı ise onu tercihe edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?