Günaydın canım, mis gibi bir hafta sonu geçmiş. Sefan olsun, ne güzel.
Ben de çook güzel ve keyifli bir hafta sonu geçirdim. Cuma günü yardımcım geldiği için bu hafta ütü, temizlik ve çamaşır derdim yoktu. Sahilde kahvaltı keyfi yaptım, sonra Riva'ya gidip güzel güzel şeyler yedim ve güneşin keyfini çıkardım. Arkadaşlarımla buluştum. Çok iyi geldi gerçekten.
gunaydin canim,oh ne guzel insanin kardesi yakin olunca demekki,benim yanimda kimsem yok ,dip kose temizligi bende haftaya yapicam ondan sonra bebisim rahatca gelebilir
Günaydınnn..Bir pazar günümüz var oda işle güçle geçiyor ya sinir oluyorum..Bene ütülerimi yapmak zorundaydım epey birikmiştir..Mayıs ayı hayırlısıyla bir gelsede halılarımı yıkatsam camlar kapılar silinse perdeler yıkansa heryer mis mis olsa ne güzel olur dibi..İğne batması bende de oluyor..Çok ayakta kalınca yorulduğumda özellikle..Dikkatli olmakta fayda var..
Herkese günaydın:)
Nasısınız? Artık çalışmak çok zor geliyor ya.. haftaya 35 bitince çıkıcam izine.. dayanamayacağım artık…
günaydınnnn herkese bitanemo yaşadıkların normal olduğunu düşünüyorum kendim henüz yaşamadım ama yakınlarımdaki hamilelrden çok duyardım hafıza ile ilgili problemler oluyomuşş malesefKIZLAR BİŞİ SORCAM SİZEDE OLDUMU BEN SU HAMİLELİğin son zamnlarında bir garip oldum algılamada problem yasıyorum eşimin söylediklerini duymuyorum bazen sanki kafam cok dolu almıyor bişi bazen kızıo kafan nerde die bende 2 kalbe ancak yetiyor benim kalbim diyorumama unutkanım halsizim sanki algılamıyorum gibi bazen bazı seyleri kafam calısmıyor bazen cok sacma hareketler yapıyorum bir yere gidim yolları cıkısları karıstırım dalgınım bu yüzden eşim bir yere yalnız gitmmi istemiyor normalmi sizce yoksa ben bunuyormuyum
günaydın kızlar
bizde kahvaltımızı yaptık oturduk
papatyacım o dediğin durum hepimizin başında ama yinede eşler en büyüyk yardımcımız bence mırın kırın etselerde yapıyorlar mecbur
kızlar kilo durumlarınız ne alemde ben 18 kilo almış durumdayım
15 inden sonra dökülmeye baslarmıyızgunaydin annecikler,nihayet nisani getirdik,
bakalim kimler nisan ayinda bebislere kavusacak:18:,bu ay cok heyecanli gececek
nisan annelerinden 21 kisi mart annesi oldu,ayin 15 inden sonra dokulmeye baslariz gibi geliyor,
dogum listemizi yapacak arkadas yasaklandi,
soyle mayis sonu gibi dogum olan ve surekli aktif olan biri ilgilense guzel olur,var mi talip olan
1 ayda 6 cm gayet gzl kiloda norma cnmgünaydın kızlar bende sabah içimdeki küçük kurtçuğun hareketleriyle uyandım.bebeğim uyanmışta annesini uyandırıyor.babamızın hazırladığı kahvaltımızı yaptık.işimize geldik.
idareye çalışma aktarmamızı verdik.hafta sonu kontrolümüz vardı.boyumuz 42 cm. kilomuzda 1728 gr dedi doktor.sizce azmı .eşim ile aynı boydayız ikimizde 1.70 boyundayız geçen ay 36 cm demişti.bir ayda 6 cm uzamış az değilmi.gerçi kayınvaldeme anlatınca benim çocuklarımın hepsi minyon doğdular diyor ama gayette düzenli besleniyorum.önemli olan sağlıklı olması diyede düşünüyorum.sizleri okuyuncada çok küçük geliyo gözüme.:18:
herkese selammmm herkesın bebısıne masallah bende yarın gıtcem doktora nstye gırcemm bıde ben göbek fıtığı olmusum varmı benım gıbı olan?
selam kızlar ,
nasılsınız bakalım ? Haftasonu hem dinlendik hem gezdik hem yorulduk çok karışıktı yani :) evde otursam off hava süper diye homurdnyorum , dışarı çıksam ayy yoruldum diye ağlanıyorum eşimde şaşırdı napıcağını :)) kızlar benim iştahım tamamen gitti akşamları sadece çorba içebiliyorum , bu öğlende hiç bişey yemicem sanırım sadece yoğurt yemek istiyorum içimi ferahlatsın diye acayip sıcak basıyo bana ellerim filan çok terliyo yerimde duramıyorum ikidebir gidip yıkıyorum elimi yüzümü bakalım neler bekliyo daha bizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?