2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın mayıs annelerı..

Nisan ayının ılk pazartesıne de gırdık...

dılerım bu ay hepımıze guzel haberler getırır.

hepımızın bebişlerı saglıklı sıhhatlı gelır

günaydın kızlar bende sabah içimdeki küçük kurtçuğun hareketleriyle uyandım.bebeğim uyanmışta annesini uyandırıyor.babamızın hazırladığı kahvaltımızı yaptık.işimize geldik.
idareye çalışma aktarmamızı verdik.hafta sonu kontrolümüz vardı.boyumuz 42 cm. kilomuzda 1728 gr dedi doktor.sizce azmı .eşim ile aynı boydayız ikimizde 1.70 boyundayız geçen ay 36 cm demişti.bir ayda 6 cm uzamış az değilmi.gerçi kayınvaldeme anlatınca benim çocuklarımın hepsi minyon doğdular diyor ama gayette düzenli besleniyorum.önemli olan sağlıklı olması diyede düşünüyorum.sizleri okuyuncada çok küçük geliyo gözüme.:18:

aah istanbul... ben izmitte yaşıyorum 4,5 senedir ama öncesinde tüm hayatım istanbulda geçti ve çok özlüyorum. şimdi sen sahil dedin aldın beni götürdün :) burada arkadaşım da yok pek. eşim benim tek arkadaşım diyebilirim. yani çok insan var çevremde ama arkadaş demek başka bişey. herkes arkadaş olamıyor maalesef... neyse duygusala bağlamadan kapatayım konuyu. çok sevindim senin adına.

gunaydin canim,oh ne guzel insanin kardesi yakin olunca demekki,benim yanimda kimsem yok ,dip kose temizligi bende haftaya yapicam ondan sonra bebisim rahatca gelebilir

yani uzak sayılmaz tabi ama yine de o istanbulda ben izmitte. çok şükür. yorma kendini yavaş yavaş. benim de daha tonla işim var...

evet ama valla ben kendimi çok kasmıyorum "ayyy, illaki temizlemem lazım" falan diye... relax ol :) mis gibi olmasını hep istiyoruz da napalım elden geldiği kadar.

Herkese günaydın:)
Nasısınız? Artık çalışmak çok zor geliyor ya.. haftaya 35 bitince çıkıcam izine.. dayanamayacağım artık…

al benden de o kadar. sanırım ben de 35 bitince (yani senden 1 hafta sonra) ayrılırım gibime geliyor :) tabii kısmet, kızım daha önce gelcem diye tutturmaz inşallah :) senle 1 hafta var aramızda ama ben 17 mayıs istiyorum doğum tarihini doktorumuz izin verirse... eşimle tanıştığımız gün. acaip bi hikayemiz var bizim, eğer o günü de tutturursak mükemmel bi hikaye olacak :)

KIZLAR BİŞİ SORCAM SİZEDE OLDUMU BEN SU HAMİLELİğin son zamnlarında bir garip oldum algılamada problem yasıyorum eşimin söylediklerini duymuyorum bazen sanki kafam cok dolu almıyor bişi bazen kızıo kafan nerde die bende 2 kalbe ancak yetiyor benim kalbim diyorum ama unutkanım halsizim sanki algılamıyorum gibi bazen bazı seyleri kafam calısmıyor bazen cok sacma hareketler yapıyorum bir yere gidim yolları cıkısları karıstırım dalgınım bu yüzden eşim bir yere yalnız gitmmi istemiyor normalmi sizce yoksa ben bunuyormuyum

günaydınnnn herkese bitanemo yaşadıkların normal olduğunu düşünüyorum kendim henüz yaşamadım ama yakınlarımdaki hamilelrden çok duyardım hafıza ile ilgili problemler oluyomuşş malesef

bende 12 kilo almışım zaten kiloluydum 90a merdiven dayadım bakalım bu ay çıkabilecekmiyim merdiveni

günaydın arkadaşlar dün eşimle temizlik yaptık yoruldum biraz gerçi eşim ütü, evi süpürdü bende sadece arkasından sildim ve toz aldım okadar o bile yoruyor beni akşamda arkadaşlarla yemege gittik ayakta kaldım galiba çok gece agrılarım oldu karnımda sertleşme ve kasık agrısı yaşadım duş aldım ve yattım bu sabah allha şükür birşeyim yok kahvaltımı yapıp yattım hemen pc başına bugunde kuaföre gitmem lazım agda için öfffff bu sefer daha çok acıyacak galiba dr kontrolüne giden arkadaşlar bebişleriniz harika kilolar boylar maşşallh hepsine benim herif artık yoruldu dogurmanı dört gözle bekliyorum diyor allaha şükür anlayışlı kocam var adam hamile kaldıgımdan beri vazifelerini ben sölemeden yapıyor neyse bende ona diyorum dogurayım sana hiç bişey yaptırmayacam ben yapacam diyorum oda bebişten fırsat kalırsa diyo adam ümitli değil bakalım hayırlısıyla doguralım artık yaaa zaman çabuk geçsin

merhaba kızlar,

bizde cuma günü yeni doktorumuza gittik... en sonunda hastaneyi değiştirdim... son duyumlarıma göre daha önce gittiğim hastanedeki fiyatlar uçmuş resmen... yeni doktorumuz şekerimin olduğunu düşündü bebek kilolu olunca öyle oluyomuş ama şekerim yok tahlilleride görünce şaşırdı, tombik bebek yolda geliyo dedi, tatlıyı çok yeme dedi... maşallah kızım 2400gram boyuda 46cm... çok güzeldi ilk defa okadar net yüzünü gördüm ultrasonda... burnu yanakları aynı ben bundan sonra bende artık 2haftada bir gitcem nstye bağlancakmışız...

birde doğumdan önce ortopediste gitmeliymişim.. benim sırtımda eğrilik var, o yüzden doktorum ortopedistle birlikte karar vercek normalmi yoksa sezeryanmı olucağımıza... ay hayırlısı olsunda inşallah bi sorun çıkmazda normal olur...

Eki Görüntüle 380774

geçen hafta doğum yapan arkadaşımın bebek şekerleri.. içlerinde kocaman renkli çikolata kaplı bademelr vardı, bir de penguenli,kuşlu balıklı renki kurabiyeler yapmışlar ama onları hüplettim çooktan :) dayanamadım

Eki Görüntüle 380774

geçen hafta doğum yapan arkadaşımın bebek şekerleri.. içlerinde kocaman renkli çikolata kaplı bademelr vardı, bir de penguenli,kuşlu balıklı renki kurabiyeler yapmışlar ama onları hüplettim çooktan :) dayanamadım

Eki Görüntüle 380786

geçen hafta doğum yapan arkadaşımın bebek şekerleri.. içlerinde kocaman renkli çikolata kaplı bademler vardı, bir de penguenli,kuşlu balıklı renki kurabiyeler yapmışlar ama onları hüplettim çooktan :) dayanamadım

selam kızlar ,
nasılsınız bakalım ? Haftasonu hem dinlendik hem gezdik hem yorulduk çok karışıktı yani :) evde otursam off hava süper diye homurdnyorum , dışarı çıksam ayy yoruldum diye ağlanıyorum eşimde şaşırdı napıcağını :)) kızlar benim iştahım tamamen gitti akşamları sadece çorba içebiliyorum , bu öğlende hiç bişey yemicem sanırım sadece yoğurt yemek istiyorum içimi ferahlatsın diye acayip sıcak basıyo bana ellerim filan çok terliyo yerimde duramıyorum ikidebir gidip yıkıyorum elimi yüzümü bakalım neler bekliyo daha bizi :)

15 inden sonra dökülmeye baslarmıyız deme öyle deme:18:

1 ayda 6 cm gayet gzl kiloda norma cnm

herkese selammmm herkesın bebısıne masallah bende yarın gıtcem doktora nstye gırcemm bıde ben göbek fıtığı olmusum varmı benım gıbı olan?

herkese selammmm herkesın bebısıne masallah bende yarın gıtcem doktora nstye gırcemm bıde ben göbek fıtığı olmusum varmı benım gıbı olan?

selam canım geçmiş olsunn nasıl oluyo o ben bilemedim ağrın filan mı var

yaa benimde öylee sabahları ve öğle arası normal ama akşam yemeğinde yiyemiyorum midem bulanıyo sanki çok tuhaf duygular içerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…