2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bugünler cok zorlanıyorum yatma konusunda ne sağımda ne solumda nede sırt üsütü yatabiliom sizdede varmı böyle dert

dün gece 3.30 da yattım sabah 8 de kalktım gözümden uyku akıyor ama resmen yatmaktan daha iyi geliyor oturmak.. hiç rahat değilim gecleri. bin defa dönüp duruyorum,dönerken zorlanıyorum...

günaydın canım bebişine sevindim.. anlattığın durum o kadar tanıdık geliyor ki bana.. ben yapıcam dedim tamam bi dur otur dinlen sen ben yaparım akşama çok var diyor ve bunu kahvaltı sofrası toplanacakken diyor :)) o an bizim o iş biterse içimizin rahat edeceğini anlamıyorlar

kızlar alt bölgeme ara ara bıçak saplanması gibi ağrı giriyor, bir an inanılmaz bi sızı oluyor sonra anında geçiyor.. var mı sizde böyle bir durum?

Günaydın kızlar...
Ne güzel herkes iş yapmış haftasonu. Biz de ortalığı topladık,
öylesine süpürdük (geçen hafta dip köşe yapmıştık kardeşimle, ondan)
Her zamanki gibi çamaşır yıkandı ama ütü yine yapılmadı. Ütüden nefret ediyorum
Geri kalanı keyif + gezmekle geçti
Şimdilik öpüyorum hepinizi.

Şu an iğne batıyo gibi oluyo ama 1-2 gündür var. Sebebini bilen var mı?

günaydın kızlar
bizde kahvaltımızı yaptık oturduk
papatyacım o dediğin durum hepimizin başında ama yinede eşler en büyüyk yardımcımız bence mırın kırın etselerde yapıyorlar mecbur
kızlar kilo durumlarınız ne alemde ben 18 kilo almış durumdayım

kızlar alt bölgeme ara ara bıçak saplanması gibi ağrı giriyor, bir an inanılmaz bi sızı oluyor sonra anında geçiyor.. var mı sizde böyle bir durum?

ben öyle bişey yaşamıyorum ama benimde sertleşme cok oluyor karnımda minnak sanki bir yere toplanıyor kalıyor sonra geri gevşiyor

Ben aventin kalkanini aldım dışarı çıkarken falan kullanmak icinde küçük bir paket pedde aldım

Göğüs kalkanının bir güzel yanı da göğüsten sızan sütü içinde tutması ve onu kullanabilmen. Ben de sanki göğüs kalkanını kullanırım gibi geliyor ama tabi bunlar hep tecrübe ile edinilecek bilgiler. Başa gelince en iyisi hangisi anlayacağız.

Benim de hem kendi ailem hem deeşimin ailesi İzmir'de biz de yanlızız yani burda ama arkadaşlarım sağolsun, her derdimde, işimde, gücünmde yanımdalar. Aile gibiyiz yani onlarla. Hatta bebeiğimin nerdeyse bütün eşyaları, oda takımı da dahil arkadaşlarım tarafından alındı, aileme alınacak nerdeyse birşey kalmadı

Eşine de üzülme, napalım, birbirimize böyle günlerde destek olacağız. Ne kadar şanslı olduğunu anlıyorsun işte böyle zamanlarda. Benimde eşimden allah bin kere razı olsun, en büyük destekcim. Hem yardım eder hem de ne yemek olamdığında laf eder, ne de bana karışır. Gerçi başka türlüsü ile de ben yapamazdım :)))

Benim yatmak ile ilgili bir problemim yok henüz çok şükür, akşam bir yatıyorum eğer tuvalate kalkmazsam bir daha sabaha :)))

Ne güzel, maşallah sana da kuzuna da. Kızma eşine canım ya, herkesin sabır sınırı farklı işte. Belki işi söyledikten sonra beklesen yapacak ama sabretmek lazım. Söyledikten sonra sabretmeyip kendin yaparsan hem kavga edersin hem de tüm işi sen yapmış olursun ve bir daha ki sefere eşine söylediğinde eşin bilir ki biraz beklerse sen onu yapacaksın, sonra gerginlik olacak ama o gelip senin gönlünü alacak. Sonuç: İşi sen yapmış, o da yorulmamış olacak :))) Söyledikten sonra git başka bir upraş bul kendine, yat kitap oku, müzik dinle, unut o işi.

Bak kızdın yaptın da ne oldu, sana eziyet oldu. Yorma kendini, mümkün olduğu kadar dinlen.

Bana da oluyor, hatta bazen o kadar şiddetli oluyor ki canım çok yanıyor ama hemen geçiyor. Bir çok kişiden aynı şikayeti duyduğum için hiç önemsemiyorum.

Günaydın canım, mis gibi bir hafta sonu geçmiş. Sefan olsun, ne güzel.

Ben de çook güzel ve keyifli bir hafta sonu geçirdim. Cuma günü yardımcım geldiği için bu hafta ütü, temizlik ve çamaşır derdim yoktu. Sahilde kahvaltı keyfi yaptım, sonra Riva'ya gidip güzel güzel şeyler yedim ve güneşin keyfini çıkardım. Arkadaşlarımla buluştum. Çok iyi geldi gerçekten.

Sana da günaydın canım, ben 7. ayın sonunda 4 kilo almıştım. Ç.şamba doktor kontrolüm var asıl orada belli olacak kaç kilo aldığım ama çok fena abarttığım için sanırım 3 haftada 3 kilo daha aldım gibi geliyor bana. Yani toplam 7 oldu galiba 7 ayda 4 kilo alıp, 3 haftada 3 kiloya yakın alınca ister istemez canım sıkıldı. Çok kilolu hamile kaldığım için tabi. Yoksa 15 kilo alsam üzülmem. İştahım inanılmaz açıldı ve canım sürekli abur cubur ve karbonhidrat istiyor. Acilen dur demem lazım kendime

selammlaarr günaydıınnnlarr

kahvaltımızı yaptık işimizin başına geçtiikkk yavrumlaaa oda bana tekmeleri ile eşlik ediyorr kuzum beniimm

kızlar sertleşme var diyorsunuz ya bende de oluyor ama bebeğimin kafası yukarıda zirvede hareket ederken sertleşiyor ve sonra normale dönüyor ben kafası yada eli kolu olduğunu düşünüyordum yanılıyor muyum :44:

bende sanki eskiye nazaran daha az yiyorum bende tam tersi ilk sıralar daha cok aldım bende 20 kiloyu gecmesem yeter bana 2 kilo hakkım kaldı ama daha nerdeyse 4 haftam var

canım bebeğin kafası aşagı dönmüştür bence
onlar ayak sanırım

gunaydin annecikler,nihayet nisani getirdik,

bakalim kimler nisan ayinda bebislere kavusacak:18:,bu ay cok heyecanli gececek

nisan annelerinden 21 kisi mart annesi oldu,ayin 15 inden sonra dokulmeye baslariz gibi geliyor,

dogum listemizi yapacak arkadas yasaklandi,

soyle mayis sonu gibi dogum olan ve surekli aktif olan biri ilgilense guzel olur,var mi talip olan

bosver canim takma kafana,ayni durum bazen bizde de oluyor,bende elime supurgeyi aliyorum onuda cekistirip alip supruyo,tabi benim yaptigim gibi hic olmuyo ama napalim idare edicez,bisey kalmadi surda

banada oluyor canim,kasiklarima ozelliklede ,aciklmaya basladigi icin olabilir:44:

gunaydin canim,oh ne guzel insanin kardesi yakin olunca demekki,benim yanimda kimsem yok ,dip kose temizligi bende haftaya yapicam ondan sonra bebisim rahatca gelebilir

ahh o kilo durumunu hic sorma canim yaa,bende 14 kilo almis bulunuyorum doguma kadar daha kac alirim bilmiyom

Aynen öyle anlamıyorlar bizi

Canım geçen haftalarda bendede çok oluyordu bu durum. Doktorum magnezyum verdi sanırım o işle yaradı eskisi gibi değil.

Günaydınnn..Bir pazar günümüz var oda işle güçle geçiyor ya sinir oluyorum..Bene ütülerimi yapmak zorundaydım epey birikmiştir..Mayıs ayı hayırlısıyla bir gelsede halılarımı yıkatsam camlar kapılar silinse perdeler yıkansa heryer mis mis olsa ne güzel olur dibi..İğne batması bende de oluyor..Çok ayakta kalınca yorulduğumda özellikle..Dikkatli olmakta fayda var..

Hassas bir dönemdeyiz ama biraz daha dayanabilirler dimi..Söylenince yaptığınında bir anlamı kalmıyor kiiiiiiiiii

Herkese günaydın:)

Nasısınız? Artık çalışmak çok zor geliyor ya.. haftaya 35 bitince çıkıcam izine.. dayanamayacağım artık…

günaydın kızlar ve bebikler.. iyi haftalarımız olsun inşallah ..

evet kızlar, listeyi yapacak kişi doğumu son günlerde olan biri olursa iyi olur.. yavaş yavaş dökülürüz biz de bu ay ..

günaydın güzzel hamişler ve tatlı bebişler.
bizim bu hafta sonu biraz sıkıntımız vardı. gündüzleri ağrım sızım yok. gece 11 den sonra müthiş ağrılarım odu. cumartesi ve dün gece uyuyamadık. hüngür hüngür ağladım. cumartesi gecesi eşimde yoktu gececiydi,yazık o da çok korktu. sanki karnım ağrır gibi ama ağrı karnımda değil göğüs kafesimin olduğu yerde acaba midem mi ağrıdı anlamadım. sürekli midem de bulandı. bunları çok önemsemedim de arkadaşlar benim asıl sıkıntım başka:
ben mantar enfeksiyonu yüzünden aylardır sıkıntı çekiyorum. hamileliğimin ilk ayında enfeksiyon var denildi. ilaç kullandım, ilaç sanki iltihabı söktü. sonra yoğun kaşıntı yaşadım. doktora gittim mantar dedi fitil verdi bir tane ama kaşıntı geçmedi. sonraki ay krem verdi kaşıntı geçti ama mantar sanki gittikçe güçlendi. yoğun sarımsı akıntım olmaya başladı. doktor tekrar iki tane fitil verdi, 7 gün ara ile kullanacaksın dedi. kullandım ama yine geçmedi. bu sefer bir kutu fitil verdi 5 gün sabah akşam kullanacaksın dedi. 3 gün kullandım ama şu an aşırı bir şekilde akıntım olmaya başladı sanki su gibi. çok korkuyorum bebeğin sıvısının da geliyor olması gibi bir düşünce kapladı içimi. buna benzer şikayeti olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…