bugünler cok zorlanıyorum yatma konusunda ne sağımda ne solumda nede sırt üsütü yatabiliom sizdede varmı böyle dert
Kıslar günaydınn,
Cmr kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda dedi doktor..Bebek rahme baskı yapıyordu ara ara sancım oluyordu dinlen demişti..Sanırım dinlenmek işe yaradı derken dün eşime sinir oldum..En büyük yardımcım olması gerekirken söylene söylene yapıyor..Hem diyor yapma sen hemde bir iş söyleyince kavga ediyoruz..H.sonu çok üzüldüm ağladımNeymiş sabredemiyormuşum yapacağım dediyse yaparmış ben anında olsun istiyormuşum vs..Oturarak ütümü yaptım hadi aşkım sen süpür ben sileyim dedim.Pc başından kalkamadığı için süpürmeye başladım...Sonrası malüm yorgunluk bel ağrısı ve baskı hissi.Hiçbirşey olmamış gibide sonra bana şımarıklıklar yapıyor.Beni anlamadığını düşünüyorum....
kızlar alt bölgeme ara ara bıçak saplanması gibi ağrı giriyor, bir an inanılmaz bi sızı oluyor sonra anında geçiyor.. var mı sizde böyle bir durum?
günaydın güzel annecikler nasılsınız bakalım biz dinelenme ile dolu bir hafta sonu gecrdik artık hiç bir iş yapmıyorum desem yeri var en son muayende doktor yemekte yapma doğumdan sonra bol bol yaparsın demişti ben yinede dinlenerek yemek yapmaya calısıyorum eşm evdeki en büyük yardımcım o olmasa ne yaprdım bilmiyorum artık evin herseyi ile o ilgilineiyor hatta bende daha düzenli iş yapıyorsağolsun o olmasa ne yapardım acaba dün kaynanamın ve görümcemn kızıma aldığı cicileri internetten gördüm mevlit kıyafeti almıslar cok güzeldi ay küçüklerin kıyafetleri byu kadarmı güzel olur hiç bir eksiğimiz kalmadı gibi bişey banyo lifi emzik kabı ve zinciri kalmıs almadığm bunlar dısında hersey bitmiş sormak istediğim bişey var göğüs ucu kremi olarak ne kullanacaksınız birde ben okuduğum diğer topiclerde hep göğüs pedi yerine göğüs kalkanı kullnmayı öneriyorlar sziler nasıl yapcaksınız
canım bende lansinoh almayı düşünüyorum göğüs pompasonıda lansinoh aldım ben. söle bir yorum okumustum göğüs pedi ğöğüs ucunun terlemsine sebeb oluyormus ama kalkan hava gecirme özelliği olduğu iin hava almasınıda sağladığı için daha kullnıslı diyorlar ama herkese göre değişir bende göğüs kalkanı alıcam bakalım göğüs pedi almadım hiç ben hep hediye gelenler var suanda bakalım ne olcak bu tatlı zamnların keyfini cıkarıyorumda eşimede üzülüyorum tüm işler ona kaldı yakınımızda annemiz babmızda yok gelip biraz destek olsun hep ikimizama biz bize yetioz onda sorun yok bugünler cok zorlanıyorum yatma konusunda ne sağımda ne solumda nede sırt üsütü yatabiliom sizdede varmı böyle dert
Kıslar günaydınn,
Cmr kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda dedi doktor..Bebek rahme baskı yapıyordu ara ara sancım oluyordu dinlen demişti..Sanırım dinlenmek işe yaradı derken dün eşime sinir oldum..En büyük yardımcım olması gerekirken söylene söylene yapıyor..Hem diyor yapma sen hemde bir iş söyleyince kavga ediyoruz..H.sonu çok üzüldüm ağladımNeymiş sabredemiyormuşum yapacağım dediyse yaparmış ben anında olsun istiyormuşum vs..Oturarak ütümü yaptım hadi aşkım sen süpür ben sileyim dedim.Pc başından kalkamadığı için süpürmeye başladım...Sonrası malüm yorgunluk bel ağrısı ve baskı hissi.Hiçbirşey olmamış gibide sonra bana şımarıklıklar yapıyor.Beni anlamadığını düşünüyorum....
kızlar alt bölgeme ara ara bıçak saplanması gibi ağrı giriyor, bir an inanılmaz bi sızı oluyor sonra anında geçiyor.. var mı sizde böyle bir durum?
Günaydın kızlar...
Ne güzel herkes iş yapmış haftasonu. Biz de ortalığı topladık,
öylesine süpürdük (geçen hafta dip köşe yapmıştık kardeşimle, ondan)
Her zamanki gibi çamaşır yıkandı ama ütü yine yapılmadı. Ütüden nefret ediyorum
Geri kalanı keyif + gezmekle geçti
Şimdilik öpüyorum hepinizi.
Şu an iğne batıyo gibi oluyo ama 1-2 gündür var. Sebebini bilen var mı?
günaydın kızlar
bizde kahvaltımızı yaptık oturduk
papatyacım o dediğin durum hepimizin başında ama yinede eşler en büyüyk yardımcımız bence mırın kırın etselerde yapıyorlar mecbur
kızlar kilo durumlarınız ne alemde ben 18 kilo almış durumdayım
Göğüs kalkanının bir güzel yanı da göğüsten sızan sütü içinde tutması ve onu kullanabilmen. Ben de sanki göğüs kalkanını kullanırım gibi geliyor ama tabi bunlar hep tecrübe ile edinilecek bilgiler. Başa gelince en iyisi hangisi anlayacağız.
Benim de hem kendi ailem hem deeşimin ailesi İzmir'de biz de yanlızız yani burda ama arkadaşlarım sağolsun, her derdimde, işimde, gücünmde yanımdalar. Aile gibiyiz yani onlarla. Hatta bebeiğimin nerdeyse bütün eşyaları, oda takımı da dahil arkadaşlarım tarafından alındı, aileme alınacak nerdeyse birşey kalmadı
Eşine de üzülme, napalım, birbirimize böyle günlerde destek olacağız. Ne kadar şanslı olduğunu anlıyorsun işte böyle zamanlarda. Benimde eşimden allah bin kere razı olsun, en büyük destekcim. Hem yardım eder hem de ne yemek olamdığında laf eder, ne de bana karışır. Gerçi başka türlüsü ile de ben yapamazdım :)))
Benim yatmak ile ilgili bir problemim yok henüz çok şükür, akşam bir yatıyorum eğer tuvalate kalkmazsam bir daha sabaha :)))
Ne güzel, maşallah sana da kuzuna da. Kızma eşine canım ya, herkesin sabır sınırı farklı işte. Belki işi söyledikten sonra beklesen yapacak ama sabretmek lazım. Söyledikten sonra sabretmeyip kendin yaparsan hem kavga edersin hem de tüm işi sen yapmış olursun ve bir daha ki sefere eşine söylediğinde eşin bilir ki biraz beklerse sen onu yapacaksın, sonra gerginlik olacak ama o gelip senin gönlünü alacak. Sonuç: İşi sen yapmış, o da yorulmamış olacak :))) Söyledikten sonra git başka bir upraş bul kendine, yat kitap oku, müzik dinle, unut o işi.
Bak kızdın yaptın da ne oldu, sana eziyet oldu. Yorma kendini, mümkün olduğu kadar dinlen.
Bana da oluyor, hatta bazen o kadar şiddetli oluyor ki canım çok yanıyor ama hemen geçiyor. Bir çok kişiden aynı şikayeti duyduğum için hiç önemsemiyorum.
Günaydın canım, mis gibi bir hafta sonu geçmiş. Sefan olsun, ne güzel.
Ben de çook güzel ve keyifli bir hafta sonu geçirdim. Cuma günü yardımcım geldiği için bu hafta ütü, temizlik ve çamaşır derdim yoktu. Sahilde kahvaltı keyfi yaptım, sonra Riva'ya gidip güzel güzel şeyler yedim ve güneşin keyfini çıkardım. Arkadaşlarımla buluştum. Çok iyi geldi gerçekten.
Sana da günaydın canım, ben 7. ayın sonunda 4 kilo almıştım. Ç.şamba doktor kontrolüm var asıl orada belli olacak kaç kilo aldığım ama çok fena abarttığım için sanırım 3 haftada 3 kilo daha aldım gibi geliyor bana. Yani toplam 7 oldu galiba7 ayda 4 kilo alıp, 3 haftada 3 kiloya yakın alınca ister istemez canım sıkıldı. Çok kilolu hamile kaldığım için tabi. Yoksa 15 kilo alsam üzülmem. İştahım inanılmaz açıldı ve canım sürekli abur cubur ve karbonhidrat istiyor. Acilen dur demem lazım kendime
selammlaarr günaydıınnnlarr
kahvaltımızı yaptık işimizin başına geçtiikkk yavrumlaaaoda bana tekmeleri ile eşlik ediyorr kuzum beniimm
kızlar sertleşme var diyorsunuz ya bende de oluyor ama bebeğimin kafası yukarıda zirvede hareket ederken sertleşiyor ve sonra normale dönüyor ben kafası yada eli kolu olduğunu düşünüyordum yanılıyor muyum :44:
canım bebeğin kafası aşagı dönmüştür bence
onlar ayak sanırım
Kıslar günaydınn,
Günaydın kızlar...
günaydın kızlar
papatyacım o dediğin durum hepimizin başında ama yinede eşler en büyüyk yardımcımız bence mırın kırın etselerde yapıyorlar mecbur
günaydın canım bebişine sevindim.. anlattığın durum o kadar tanıdık geliyor ki bana.. ben yapıcam dedim tamam bi dur otur dinlen sen ben yaparım akşama çok var diyor ve bunu kahvaltı sofrası toplanacakken diyor :)) o an bizim o iş biterse içimizin rahat edeceğini anlamıyorlar
Günaydın kızlar...
günaydın kızlar
gunaydin annecikler,nihayet nisani getirdik,
bakalim kimler nisan ayinda bebislere kavusacak:18:,bu ay cok heyecanli gececek
nisan annelerinden 21 kisi mart annesi oldu,ayin 15 inden sonra dokulmeye baslariz gibi geliyor,
dogum listemizi yapacak arkadas yasaklandi,
soyle mayis sonu gibi dogum olan ve surekli aktif olan biri ilgilense guzel olur,var mi talip olan
Herkese günaydın:)
Nasısınız? Artık çalışmak çok zor geliyor ya.. haftaya 35 bitince çıkıcam izine.. dayanamayacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?