Kzlar bebişlerin cicilerinin eklendiği topiğe resim eklemeye çalıştım ama biraz karışık oldu.
Bi bakarmısınız yüklenmiş mi ?
bu dediğini yaptım geçen. 29.haftamdayken bu doktor bana bebek 1935 gr dedi. bir hafta sonra özel doktora gittim 1700gr gayet normal sağlıklı bir bebek dedi. yani adamın cihazı ya çok fazla söylüyor ya da adam sezeryanın yolunu yapmak için abartıyor.34+2 de tekrar kontrolüm var.34+4 de de özel doktora tekrar gidicem. bakalım arada nasıl bir fark çıkacak.
bu arada ankarada doğum yapacaklar hangi hastanelerde doğum yapacaksınız. lütfen bana fikir verin.
Kzlar bebişlerin cicilerinin eklendiği topiğe resim eklemeye çalıştım ama biraz karışık oldu.
slm kızlar
bakalım bizim şafak kaç
Ben de hastane konusunda coook kararsız kaldim gazi üniversitesi hast.gittim hep ama doktorum normal doguma girmio die baska hastane arastirdim hicbiyere icim ısınmadı.. Bicogunda yenidogan ünitesi yok falan.özellerden vazgectim gazide doguracagim inslllah.en azindan tam tesekküllü bi yer.bakalım hayırlısı olsun hakkimizda.
tekrar geçmiş olsun canım bebeğine de maşallh dr ölçümleri zaten çoğu zaman gerçekle uyuşmuyor yaklaşık değerler bunlar çokta kafana takma önemli olan sağlıklı olması.
canım bende ankaradayım bilgi de selçuk arslana gidiyorum ama doğumu başka il de yapcm ama eltim ilk bebeğini selçukta doğurmuştu 2008 de çok memnun kaldı sen şimdi hangi hastaneye gidiosun?
gunaydin annecikler,nihayet nisani getirdik,
bakalim kimler nisan ayinda bebislere kavusacak:18:,bu ay cok heyecanli gececek
nisan annelerinden 21 kisi mart annesi oldu,ayin 15 inden sonra dokulmeye baslariz gibi geliyor,
dogum listemizi yapacak arkadas yasaklandi,
soyle mayis sonu gibi dogum olan ve surekli aktif olan biri ilgilense guzel olur,var mi talip olan
KIZLAR BİŞİ SORCAM SİZEDE OLDUMU BEN SU HAMİLELİğin son zamnlarında bir garip oldum algılamada problem yasıyorum eşimin söylediklerini duymuyorum bazen sanki kafam cok dolu almıyor bişi bazen kızıo kafan nerde die bende 2 kalbe ancak yetiyor benim kalbim diyorumama unutkanım halsizim sanki algılamıyorum gibi bazen bazı seyleri kafam calısmıyor bazen cok sacma hareketler yapıyorum bir yere gidim yolları cıkısları karıstırım dalgınım bu yüzden eşim bir yere yalnız gitmmi istemiyor normalmi sizce yoksa ben bunuyormuyum
okeyto buldum kuzum saol..mayıs annelerine gir göbüşlerimiz ve cicleri diye bir sayfa var ordaa canımm
gunaydin annecikler,nihayet nisani getirdik,
bakalim kimler nisan ayinda bebislere kavusacak:18:,bu ay cok heyecanli gececek
nisan annelerinden 21 kisi mart annesi oldu,ayin 15 inden sonra dokulmeye baslariz gibi geliyor,
dogum listemizi yapacak arkadas yasaklandi,
soyle mayis sonu gibi dogum olan ve surekli aktif olan biri ilgilense guzel olur,var mi talip olan
turuncu hepsi cok güzel iyi günlerde kullan o oda takımı belis markanın doğa modelimi
TURUNCU nasıl da özenle sermiş çekmişsin hepsini :)) çok güzel hepsi maşallah Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.. yıkayıp mı getirdin annenlerden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?