2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar schatzangel arkadaşımızın kanaması vardı hala haber yok dogum yaptı galiba yoksa şimdiye çoktan girmiş paylaşım yapmıştı

merhaba güzel mayıs anneleri
bizde cumartesi günü kontroldeydik
doktorumuz güzel şeyler söyledi
yüzünü gördük burnu küçücük dudaklarıda aynı babası gibi dolgun
bizde artık 2 haftada bir gitcez kontrole
kilomuz 1840 boyumuzda 42 cm

Kzlar bebişlerin cicilerinin eklendiği topiğe resim eklemeye çalıştım ama biraz karışık oldu.
Bi bakarmısınız yüklenmiş mi ?

canım ama bebişin yine cok iyi nazardan sakınsın Allahım tütütü

merhaba kızlar.dün evdeydim giremedim evde internet yok.bugün annemdeyim.dün hastane çantamı hazırladım ama 2 çanta oldu hiçte abartmadım ama bi pijama,tülbent,hastane çıkışı alt açma,bi takım da yedek tulumlu takım,bi paket bez,3 paket ıslak mendil.tulum battaniye,parfüm deodorant,hırka, pamuk,selpak,ped,çamaşır,bunları koydum valizde çok küçük değildi sizin bi valiz mi oldu.

Canım gazi bu saatten sonra kabul eder mi beni acaba? Özel odası filan var mi? Ben de özel hastane istemiyorum.sadece birkactanesinde tam donanım var.onlar da çok pahalı.....

Demekki doktorumuz aynı:) adamı seviyorum ama sezaryen baskısı yapıyor ona gıcık oluyorum:)

Kzlar bebişlerin cicilerinin eklendiği topiğe resim eklemeye çalıştım ama biraz karışık oldu.
Bi bakarmısınız yüklenmiş mi ?

Öyle bir topikten haberim bile yok. Link atarmisin hemen bakayım

Canım nisanda doğum yapacaklara ilk sıraya beni yazın şimdiden
1 cm açılmamız var tansiyon 14 lerde yarım saat ayağa kalksam sertleşme başlıo hakkımızda hayırlısı boğa burcu bebeğim olsun istiodum başından beri ben yengeçim, şimdi koç olursa inatçı kokoş bi kıza alışmak zor olacak

bitanemo selam :)))
Son aylarda unutkanlık dalgınlık gibi durumlar hamilelerde çok gözüküyormuş , bunu dert etme bebişler beslendiği için ve büyüdükleri için oluyor. Doktoruma araba kullanmayı ne zaman bırakayım diye sorduğumda herkesin bünyesi farklı hareketlerinde bir kısıtlama , dalgınlık vs olduğunda bırakmalısın dedi ancak bazı hamilelerde olmayabiliyormuş. Hiç sıkma canını , bende istanbulda artık yakın yerlere araba ile gidiyorum veya yanıma birilerini alıyorum bir sorun olmasın diye :))

TURUNCU nasıl da özenle sermiş çekmişsin hepsini :)) çok güzel hepsi maşallah Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.. yıkayıp mı getirdin annenlerden?

mayıs annelerine gir göbüşlerimiz ve cicleri diye bir sayfa var ordaa canımm
okeyto buldum kuzum saol..

TURUNCU nasıl da özenle sermiş çekmişsin hepsini :)) çok güzel hepsi maşallah Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.. yıkayıp mı getirdin annenlerden?

evet, desertflower yapacaktı ama yapamayacak, turuncu wordde yaptığını söylemişti, ben becerebilirdim belki ama doğum Allah izin verirse mayıs başı

yok mu bi babayiğit

turuncu hepsi cok güzel iyi günlerde kullan o oda takımı belis markanın doğa modelimi

Evet canım belis doğa modelini aldık.

Teşekkür ederiz teyzesi.
Annemin makinasında sorun olduğu için yıkamamayı tercih ettim.
Bide annemlerde sigara içiliyor evde.Kuzumun çamaşırlarına koku sinmesini istemedim
Az önce iki makine yıkadım ve astım.Onlar kuruyunca yıkamaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…