2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Walla turuncu sen olayı bitirmissin maşallah darısı başımıza...hepsi cok güzel.RAbbim sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.
Bebek arabasını kaça aldın?ben daha marka ve modele karar veremedim de..

Canım hiç gözümün korktuğu gibi olmadı.Annemlerde 10 gün kaldım ama sadece 3-4 gün dışarı çıkarak hallettik alışveriş işini.
Bebek arabası kraft horn travel sistem 600 tl taksitli fiyatı.

canım gynomaxmı??? kullandıgın oysa yada ona benzer bir fitilse eriyince su gibi acık renkte geri geliyor gelen o olabilir

canım ben 52cm dogmusum 1.65im kardeşim 51 dogmus 1.75 yani ne kadar büyüyecegini Allahım bilir bnce kilosuda boyuda iyi annesi

Bu arada bebek odamızı,bebek arabamızı ,tekstil ve bazı araç gereç eşyalarının büyük bir kısmını dedemiz,yani canım babam aldı.
Yani benim yaptığım harcama 1/4 kalıyor onunkinin yanında.
Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.Sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin.

Bi eksiğin var mı diye sormayanlarada örnek olsun.
Geldiklerinde gerine gerine göstereceğim artık alınanları (anlayan anladı)

turuncu cnm maşallah aldıklarının hepsi çok güzel güle güle kullanın. eşimle beraber baktık onada gösterdim aynen şöyle dedi:
yanlışın var hayatım bence mağaza açacaklar
bak bak bitiremedik çok güzel bir hazırlık olmuş herşeyin tamamlanmış, sırada bebişini kucağına almak kalmış. allah nazarlardan esirgesin

Doktor kontrolümüz çok iyi geçti maşallah Kızım 2323 gr 43 cm olmuş suyu falan da yeterliymiş. Bende şeker olduğu için NST ye alalım vaktin varsa dedi doktorum bir kontrol etmiş oluruz hem dedi olur dedim bende. Yaklaşık 30-35 dk sürdü ama bunun son 20 dakikası ölçüm alıyorlar anladığım kadarıyla. Açıkçası tecrübesizlikten biraz acemiliğime geldi. O da normal çıktı sancım falan yok içim rahatladı

Turuncu aldıklarının hepsi çok güzel Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.

slm anneler okuyabildiğim kadarıyla çoğumuzun ağrıları var ve tariflere göre hep aynı ağrılar kasılma nöbetleri ben kızımda hiç yaşamadım bunda olunca korktum ve preterm eylem (erken doğum başlangıcı)olarak hastaneye yatırıldım.ve bugün itibariyle doğum iznine ayrıldım.sanki hep erken doğuracakmışım gibi bir his var içimde.hayırlısıyla bir kucağıma alsam.

Tatlım tekstil ürünlerimiz hakikaten biraz fazla oldu gibi.
Benim yurtdışında çok samimi bir arkadaşım oğlum için bisürü hediyeler göndermiş.Onlar hesaba katılmadan alışveriş yapılınca birazcık fazla oldu
Tek eksiğimiz bebek odamızın perdesi ve bebek şekerlerlerimiz.Onlarıda annem halledecek benim yerime.

ben de bi an önce yıkamaya başla diyecektim iyi yapmışsın canım.. yarın da kendini yormadan oturduğun yerden ütüsünü yap..
kendi ailen gibi olması mümkün mü başkalarının !! tırnakları bile olamazlar.. benim doğumuma 3 hafta filan var kayınvalidem ankaraya kızını görmeye gidiyor yarın çok özlemiş.. açıkca kaçıyorum dese bundan bin kat saygı duyarım yani !!!

Doktor kontrolümüz çok iyi geçti maşallah Kızım 2323 gr 43 cm olmuş suyu falan da yeterliymiş.

maşallah tatlım çok sevindim senin adına.. herşeyimiz böyle sağlıklı devam eder inşallah

özellikle de söyle canım oda takımımızı oğlumun dedesi aldı aldı bu annemden filan diye abart anlasınlar.aldıkların çok güzel çok cici Allahım güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin.

çok şükür bizim öyle sorunumuz olmadı tüm kıyafet gereçleri annaneden oda takımı babanneden bize bişe kalmadı:)

bu mayıs annelerınde hep erken dogum rıskı

35 bıtırırsek kuvezde kalam rıskı azalıyor

bıraz daha sabretsekkk

turuncu hepsi cok güzel şimdi daha ayrıntılı inceleme fırsatım oldu o papyonlu tuluma bayıldım oğlum olsa bende öyle almayı cok istedim ama bende kızıma güzel elbiseler alcam insallh bişey sorcam su bieronu demişsin o özel bişi değil değilmi nomal biberon su için kullnacaksın ben onu almadım aklıma geldi bende bigün hepsini toplu koyayım bari ayy böyle görünce cok heyecanlanıyorum ama artık bebek kıyafetlerini değil kendilerini görceğiz insallh değilmi
bende belisten oda takımı baktım doğunca siparişini vercem insallh

arkadaşlar bebekler 35ten sonra küveze girmiyor dimi?

canım ben kendime ayrı bebişe ayrı iki çanta yaptım..

canım hayırlısı olsun inşallah bekler kızoşun ben de boğa burcu olmasını istiyorum oğluşun ama nasip..

turuncuu, çok beğendim hepsi harika oğluşun iyi günlerde giysin inşallah..

iyi günler mayıs anneleri benim size bir sorum olucaktı bebeğim eskisi kadar çok hareket etmiyor eskiden daha hareketliydi cumartesi doktor normal olduğunu söyledi sizinkiler nasıl?

kızlar bişe dicem gece yatarken aniden bi garip oluyor karnım taş gibi ama tamamen gaz sancısı iki gündür aynı şey uykumdan uyanıyorum çok rahatsızlık verici((

Canım o biberon 15 ml lik minnacık bişey.İlk gördüğümde çok şirin bulmuştum ve abimin eşi çaktırmadan hediye olarak almış bana.
Yani normalde anne sütü alan bebeğe su verilmiyor ama öylesine aldık işte belki veririz diye

arkadaşlar bebekler 35ten sonra küveze girmiyor dimi?

Canım normalde 2500gr veya 35.haftayı geçtiklerinde girmiyorlar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…