günaydın güzzel hamişler ve tatlı bebişler.
bizim bu hafta sonu biraz sıkıntımız vardı. gündüzleri ağrım sızım yok. gece 11 den sonra müthiş ağrılarım odu. cumartesi ve dün gece uyuyamadık. hüngür hüngür ağladım. cumartesi gecesi eşimde yoktu gececiydi,yazık o da çok korktu. sanki karnım ağrır gibi ama ağrı karnımda değil göğüs kafesimin olduğu yerde acaba midem mi ağrıdı anlamadım. sürekli midem de bulandı. bunları çok önemsemedim de arkadaşlar benim asıl sıkıntım başka:
ben mantar enfeksiyonu yüzünden aylardır sıkıntı çekiyorum. hamileliğimin ilk ayında enfeksiyon var denildi. ilaç kullandım, ilaç sanki iltihabı söktü. sonra yoğun kaşıntı yaşadım. doktora gittim mantar dedi fitil verdi bir tane ama kaşıntı geçmedi. sonraki ay krem verdi kaşıntı geçti ama mantar sanki gittikçe güçlendi. yoğun sarımsı akıntım olmaya başladı. doktor tekrar iki tane fitil verdi, 7 gün ara ile kullanacaksın dedi. kullandım ama yine geçmedi. bu sefer bir kutu fitil verdi 5 gün sabah akşam kullanacaksın dedi. 3 gün kullandım ama şu an aşırı bir şekilde akıntım olmaya başladı sanki su gibi. çok korkuyorum bebeğin sıvısının da geliyor olması gibi bir düşünce kapladı içimi. buna benzer şikayeti olan var mı?
iyi günler mayıs anneleri benim size bir sorum olucaktı bebeğim eskisi kadar çok hareket etmiyor eskiden daha hareketliydi cumartesi doktor normal olduğunu söyledi sizinkiler nasıl?
iyi günler mayıs anneleri benim size bir sorum olucaktı bebeğim eskisi kadar çok hareket etmiyor eskiden daha hareketliydi cumartesi doktor normal olduğunu söyledi sizinkiler nasıl?
canım ben de cuma kontrole gitmiştim dr bana da fitil verdi akıntım oluyo die.sabah akşam uyguluyorum.korkma ama sen yine de dra bi danış bendende su gibi geliyo.bence iltahabı söktüğü için oluyo bu durum.korkma.sadece dru dinle çok öptm seni ve bebişini
merhaba kızlar.dün evdeydim giremedim evde internet yok.bugün annemdeyim.dün hastane çantamı hazırladım ama 2 çanta oldu hiçte abartmadım ama bi pijama,tülbent,hastane çıkışı alt açma,bi takım da yedek tulumlu takım,bi paket bez,3 paket ıslak mendil.tulum battaniye,parfüm deodorant,hırka, pamuk,selpak,ped,çamaşır,bunları koydum valizde çok küçük değildi sizin bi valiz mi oldu.
Canım nisanda doğum yapacaklara ilk sıraya beni yazın şimdiden
1 cm açılmamız var tansiyon 14 lerde yarım saat ayağa kalksam sertleşme başlıo hakkımızda hayırlısı boğa burcu bebeğim olsun istiodum başından beri ben yengeçim, şimdi koç olursa inatçı kokoş bi kıza alışmak zor olacak
Bu arada bebek odamızı,bebek arabamızı ,tekstil ve bazı araç gereç eşyalarının büyük bir kısmını dedemiz,yani canım babam aldı.
Yani benim yaptığım harcama 1/4 kalıyor onunkinin yanında.
Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.Sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin.
Bi eksiğin var mı diye sormayanlarada örnek olsun.
Geldiklerinde gerine gerine göstereceğim artık alınanları(anlayan anladı)
kızlar bişe dicem gece yatarken aniden bi garip oluyor karnım taş gibi ama tamamen gaz sancısı iki gündür aynı şey uykumdan uyanıyorum çok rahatsızlık verici((
kızlar evet kanaması olan bi arkadaşımız vardı ondan ses çıkmadı acaba doğum mu yaptı ki :18:
turuncu, aldıklarını güle güle giydir inşallah bebişine.. miniğine hepsi çok yakışır eminim , hele o şirin tulumlar maşrapayı klasik almışsın, lastikli olanlardan özellikle mi almak istemedin?
turuncu, aldıklarını güle güle giydir inşallah bebişine.. miniğine hepsi çok yakışır eminim , hele o şirin tulumlar maşrapayı klasik almışsın, lastikli olanlardan özellikle mi almak istemedin?
canım hareket ediyorsa sorun yok benceyerleri daralıyor zaten gariplerimin.. günden düne de değişiyor zaten hareketleri..
gaz sancısı bende de oluyo, özellikle geceleri.. uyurken bir defa kaçırmışım bile :26: eşim dedi.. dedim seninde karnında biri zıplasa sen naparsın acaba.. çekinme aşkım olur öle şeler diyo.. daha başımıza neler gelicekkimyon ve zencefil iyi geliyor cnm ..
Selam arkadaşlar bizde bugün kontrol deydik oğluşumla ... Yanlız bizimki hala doğum pozisyonu almadı doktor döneceğini düşünmüyorum sezeryan yolları gözüküyor sana dedi . Onun dışında bir problem yok 2577gr olmuşuz ... Bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda sezeryan veya normal doğum ikisinede hazırlıyorum kendimi hayırlısı artık hakkımızda ... Allah hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin inşallah
Kızlar bebek odası aydınlatması ile ilgili değişik fikirleri olan var mı? Açıkçası şu uyduruk lambalara üstünde iki tavşan var diye yüzlerce lira vermek istemiyorum. Siz ne yaptınız?
canım benim arkadaşın bebeği suyu geldikten sonra hem döndü hem de aşağıya indi karnı. son ana kadar ne olacağı bilinmiyor aslında ama hakkınızda hayırlısı ve sağlıklısı olsun canım. inşallah sana süpriz yapar da döner tatlım.
Kızlar bebek odası aydınlatması ile ilgili değişik fikirleri olan var mı? Açıkçası şu uyduruk lambalara üstünde iki tavşan var diye yüzlerce lira vermek istemiyorum. Siz ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?