2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ben de cuma kontrole gitmiştim dr bana da fitil verdi akıntım oluyo die.sabah akşam uyguluyorum.korkma ama sen yine de dra bi danış bendende su gibi geliyo.bence iltahabı söktüğü için oluyo bu durum.korkma.sadece dru dinle çok öptm seni ve bebişini

turuncuu çok güzeller canım maşallahh güle güle kullanınnn :))
senin o tulumlarını takımlarını görünce bizde pek bişey yokmuş dedim :))

kızlar evet kanaması olan bi arkadaşımız vardı ondan ses çıkmadı acaba doğum mu yaptı ki :18:

iyi günler mayıs anneleri benim size bir sorum olucaktı bebeğim eskisi kadar çok hareket etmiyor eskiden daha hareketliydi cumartesi doktor normal olduğunu söyledi sizinkiler nasıl?

canım aynen benimkide öle bazen hafif hissediyorum oda sürekli degil suan hiç oynamıyor dürtüyim biraz belki uyuyodur

iyi günler mayıs anneleri benim size bir sorum olucaktı bebeğim eskisi kadar çok hareket etmiyor eskiden daha hareketliydi cumartesi doktor normal olduğunu söyledi sizinkiler nasıl?

Selam canım,
Korkma bende de çok oluyor. Bir gün haraketli ise 2 gün sessiz..Sanırım posizonuyla ilgili bir durum..Hareket etmiyor diye doktora gitmiştim hatta ultrasonda hakeketleri görünüyor ama ben pek hissedemiyordum

Turuncu, aldığınız herşey çok güzel canım..Allh güle güle giymek odasında uyumak nasip etsin .Odamız ve halımız aynı..Ocak ayında alıp resimlerini eklemiştim bende..Benim tek eksiğim göğüs pompası onuda bu ay alırım inş.

ayyyyyyyyyy canım içim nasıl ferahladı birden:) ya bilemedim işte internette de böyle bir şey okudum suyun erken gelmesi gibi. çok korktum işte. doktorumu arıyorum ama ulaşamadım bir türlü. iyice stres oldum tatlım.

benimde 2 canta oldu canim,bi bebege bi tane de bana ,gidip geldikcede biseyler atiyorum icine bu gidisle evi hastaneye tasiycam

aaa bende koc burcunu cok severim,boga bence koctan bile inatci ve obur umarim bizim bebeklerde obur olurda anneyi uzmez

,guldurdun beni canim,eee insanin kendi anne babasiyla ,kayinvalide kayinpeder bir olur mu allah basimizdan eksik etmesin,gecen gun internetten gorusuyorum babam kizim yuzunde morluk mu var,benzin neden solgun diye sora sora bi hal oldu,digerlerinin umrunda olmaz

turuncu, aldıklarını güle güle giydir inşallah bebişine .. miniğine hepsi çok yakışır eminim , hele o şirin tulumlar maşrapayı klasik almışsın, lastikli olanlardan özellikle mi almak istemedin?

canım hareket ediyorsa sorun yok bence yerleri daralıyor zaten gariplerimin.. günden düne de değişiyor zaten hareketleri..

kızlar bişe dicem gece yatarken aniden bi garip oluyor karnım taş gibi ama tamamen gaz sancısı iki gündür aynı şey uykumdan uyanıyorum çok rahatsızlık verici((

gaz sancısı bende de oluyo, özellikle geceleri.. uyurken bir defa kaçırmışım bile :26: eşim dedi.. dedim seninde karnında biri zıplasa sen naparsın acaba.. çekinme aşkım olur öle şeler diyo.. daha başımıza neler gelicek kimyon ve zencefil iyi geliyor cnm ..

kızlar evet kanaması olan bi arkadaşımız vardı ondan ses çıkmadı acaba doğum mu yaptı ki :18:

Shatzangel nickli arkadaştı sanırım kanaması olan.Tekirdağdan katılıyordu.
Bende çok merak ediyorum kendisini.

Canım toplu alışveriş yaptım ben.Mağazada sadece bu tür maşrapa olunca bunu aldım bende.

slm mayıs anneleri doktor kontrolunden geldim bebeğim dönmemiş makat geliş ve sezeryan kesin gibi dedi ki ağrı eşiğim çok düşük olduğu için sezeryanı öneririm dedi bebeğimin kilosu 1940 gr boyu 45 cm olmuş ağrılarım için gayet normal dedi fakat benim ağrı eşiğim çok düşük olduğu için bu denli ağrı çektiğimi söyledi doktorum sezeryan tarihi için de mayısın ikinci haftası gibi dedi öle işte bizde haberler bu kadar

Kızlar bebek odası aydınlatması ile ilgili değişik fikirleri olan var mı? Açıkçası şu uyduruk lambalara üstünde iki tavşan var diye yüzlerce lira vermek istemiyorum. Siz ne yaptınız?

aynen canım eşim rahat ol aşkım çok normal diyor ama ben hiç böyle olmamıştım fena bişe o gün yediklerimizle de alakası var sanırım.. sağol canım denicem hakkaten daha neler gelicek başımıza Allah bilir artıkkkkkk

Selam arkadaşlar bizde bugün kontrol deydik oğluşumla ... Yanlız bizimki hala doğum pozisyonu almadı doktor döneceğini düşünmüyorum sezeryan yolları gözüküyor sana dedi . Onun dışında bir problem yok 2577gr olmuşuz ... Bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda sezeryan veya normal doğum ikisinede hazırlıyorum kendimi hayırlısı artık hakkımızda ... Allah hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin inşallah

canım benim arkadaşın bebeği suyu geldikten sonra hem döndü hem de aşağıya indi karnı. son ana kadar ne olacağı bilinmiyor aslında ama hakkınızda hayırlısı ve sağlıklısı olsun canım. inşallah sana süpriz yapar da döner tatlım.

Kızlar bebek odası aydınlatması ile ilgili değişik fikirleri olan var mı? Açıkçası şu uyduruk lambalara üstünde iki tavşan var diye yüzlerce lira vermek istemiyorum. Siz ne yaptınız?

Durumunuz var ise philips kiconun avize çeşitlerine (koç taş vb. marketlerde var.) bakabilirsiniz en azından diğerlerine göre biraz daha kaliteliler canım ...

Geçen facede bebişim sitesinde okumuştum 37. haftaya kadar doğum pozisyonundaymış bebiş 37.hafta makat durmaya başlamış , artık hakkımızda hayırlısı canım.

canım japon avize aldım koçtaştan, 7 yada 8 tl bişeydi.. desenlileride vardı, ben düz pembe aldım.. sade de kalabilir, hello kityli stickerlarla da süsleyebilirim.. çünkü halımız hello kityli :).. avize şunlar gibi.. bence yeterli şimdilik..

kizlar yarin randevum var ,dogum sekline falan karar verilecek ,dogum yapacagim hastanede olacak randevum bu sefer,diger kontrollerim ozel bi jinekologtaydi cok heyecanliyim buyuk ihtimal sezeryan olacak ve tarih verilecek,bebegimin kilosunu boyunuda bilmiyorum 1 ay oldu gitmeyeli onlarida ogrenecegim insallah,sizdede basladimi dogum korkulari bende fazlasiyla var

Son düzenleme:
herkese merhaba,
bugün doktora gittik çalışabilir raporu almaya ama sekreter kız yanlış bilgi vermiş, doktor ameliyattaymış görüşemedik , yarın birdaha gideceğim.
Dün bebeğin hastane çantasını hazırladım kendi çantamı da biraz düzenledim, yıkayıp yerleştireceğim şeyler var daha...
Ben Pazar günleri evde o işi yap bu işi yap derken çok yoruluyorum, sanırım benle beraber bebişte yoruldu. Sabaha kadar devamlı hareket halindeydi, beni uyutmadı kendi de uyumadı,
şuan işteyim ve hala dönüp duruyor, kafasını bir sağda hissediyorum bir solda çok sert geçişler yapıyor resmen...biraz endişeleniyorum ama normal mi acaba? yarın doktora soracağım..
Birde ayakta fazla kalırsa eğer karnım sertleşiyor bebek hareket etmiyor, ben yatınca hemen harekete geçiyor...Artık böyle devam edecek sanırım... Devamlı dinlenmek istiyor.
Eğer bu durumlar pekde normal değilse sanırım doktor rapor vermez ve hemen işe ara vermek zorunda olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…