kizlar yarin randevum var ,dogum sekline falan karar verilecek ,dogum yapacagim hastanede olacak randevum bu sefer,diger kontrollerim ozel bi jinekologtaydi cok heyecanliyim buyuk ihtimal sezeryan olacak ve tarih verilecek,bebegimin kikosunu boyunuda bilmiyorum 1 ay oldu gitmeyeli onlarida ogrenecegim insallah,sizdede basladimi dogum korkulari bende fazlasiyla var
kizlar yarin randevum var ,dogum sekline falan karar verilecek ,dogum yapacagim hastanede olacak randevum bu sefer,diger kontrollerim ozel bi jinekologtaydi cok heyecanliyim buyuk ihtimal sezeryan olacak ve tarih verilecek,bebegimin kikosunu boyunuda bilmiyorum 1 ay oldu gitmeyeli onlarida ogrenecegim insallah,sizdede basladimi dogum korkulari bende fazlasiyla var
turuncum hepsi çok güzel harikalar bayıldım valla güle ggüle ii günlerde giydir oğluşuna...sadece sen tek değilsin cnm bizede bişey soran yok bir eksiğiniz varmı die daha çok kopartmaya bakıyorlar eşimin babannesi geçen para istemiş eşimde mecbur gönderdi göndermeseydi gelin göndertmedi derlerdi. eşim babanne bizimde çocugumuz olacak demiş oda evmi aldınız borcunuz var demiş geri kafalı insanlar 2 gün sinirimden uyuyamadım. bu arada şimdi kuaförden agdadan geldim gerizekalı kız dudak kısmının derisini kopardı canım çok yandı kanadı bide demezmi ordan değil içten geliyor kanama die bende korktum baktım ki eti almışş canım çok yanıyorr yandım valla nasıl geçecek yada nasıl geçiririm arkadaşlar
KIZLAR BİŞİ SORCAM SİZEDE OLDUMU BEN SU HAMİLELİğin son zamnlarında bir garip oldum algılamada problem yasıyorum eşimin söylediklerini duymuyorum bazen sanki kafam cok dolu almıyor bişi bazen kızıo kafan nerde die bende 2 kalbe ancak yetiyor benim kalbim diyorumama unutkanım halsizim sanki algılamıyorum gibi bazen bazı seyleri kafam calısmıyor bazen cok sacma hareketler yapıyorum bir yere gidim yolları cıkısları karıstırım dalgınım bu yüzden eşim bir yere yalnız gitmmi istemiyor normalmi sizce yoksa ben bunuyormuyum
turuncu ,cicilerinizin hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın oğluşunn...
arabanızı nerden aldınız canım ben bi magazadan bakarken 1 000 liraya yakın fyat söylemişlerdi bu model içinnn...
Eki Görüntüle 380942 Eki Görüntüle 380943 Eki Görüntüle 380944
kızlar işte bugünki göbişim nasıl çok şişmişmiyim :26::26:
merhaba güzel mayıs anneleri
bizde cumartesi günü kontroldeydik
doktorumuz güzel şeyler söyledi
yüzünü gördük burnu küçücük dudaklarıda aynı babası gibi dolgun
bizde artık 2 haftada bir gitcez kontrole
kilomuz 1840 boyumuzda 42 cm
canım maşallahın var, bir göbek var, başka birşeyin yok göbeğin bile derli toplu duruyor.. çok kilo almamışsın sanırım..
Canım gazi bu saatten sonra kabul eder mi beni acaba? Özel odası filan var mi? Ben de özel hastane istemiyorum.sadece birkactanesinde tam donanım var.onlar da çok pahalı.....
Demekki doktorumuz aynı:) adamı seviyorum ama sezaryen baskısı yapıyor ona gıcık oluyorum:)
Öyle bir topikten haberim bile yok. Link atarmisin hemen bakayım
Eki Görüntüle 380942 Eki Görüntüle 380943 Eki Görüntüle 380944
kızlar işte bugünki göbişim nasıl çok şişmişmiyim :26::26:
Teşekkür ederiz canım.
Bebek arabamızı ve mobilyasonı alparslandaki tıpış tıpış isimli mağazadan aldık.Nakit olarak 675 tl dediler ama biz mobilya falanda alınca indirim yaptırdık.
Sivas caddesindeki bebeccoyada bakabilirsin.Ben ilk ordan sorduğumda 599 demişlerdi.
Turuncu özle olmazsa bebk odasını ne kadara aldınız
masallah ,bi gobusun var oda kucuk benimki seninkinden buyuk,kilonda yok canim ,kac kilo aldin ki..
canım komple takımın taksitli fiyatı 1600 tl.
Bebek yatağıda viscolex özellikle 175 tl idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?