2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hiç sorma cnm hemde nasııll başladı
doğum yapanların hikayesini okuyup okuyp ağlıyorum
çook korkuyorum allah bi sancıda kurtarır hepimizi inşallah

turuncum hepsi çok güzel harikalar bayıldım valla güle ggüle ii günlerde giydir oğluşuna...sadece sen tek değilsin cnm bizede bişey soran yok bir eksiğiniz varmı die daha çok kopartmaya bakıyorlar eşimin babannesi geçen para istemiş eşimde mecbur gönderdi göndermeseydi gelin göndertmedi derlerdi. eşim babanne bizimde çocugumuz olacak demiş oda evmi aldınız borcunuz var demiş geri kafalı insanlar 2 gün sinirimden uyuyamadım. bu arada şimdi kuaförden agdadan geldim gerizekalı kız dudak kısmının derisini kopardı canım çok yandı kanadı bide demezmi ordan değil içten geliyor kanama die bende korktum baktım ki eti almışş canım çok yanıyorr yandım valla nasıl geçecek yada nasıl geçiririm arkadaşlar

hemde nasıl canım çok korkuyorum
burda doğum yapanların hikayesini okuyup
okuyup ağlıyorum
allah hepimizi bi sancıda kurtarır inşallaaa

slm kızlar,10 günlük aradan sonra yine dönebildim aranıza...özlemişim,fakat geriye dönük 10 günü okumam imkansız...o yüzden kaçırdığım önemli bişiy olmamıştır umarım?
bebeğim gayet iyi maşallah.c.tesi kontroldeydik.suratı artık iyice belli ve ilkkez elleriyle kapamadı suratını.çok güzel kızıma açık oldum resmen.ve eşime çok benzio:)bense;çok yorgunum bütün kemiklerim ağrıyo azcık iş yapsam ölüom resmen akşamları ağrıdan ağlayasım gelio...

tam salakmış suçu üzerinden atmak için bide söylediğine bak, içerden geliyormuş.. canım kendin alabiliyosan alsana, biraz uğraştırıyor ama daha güvenilir baksana.. bepanthene yaraları çabuk geçiriyor, varsa sürebilirsin.. ama mikrop kapmasın dikkat et bence ..

turuncu ,cicilerinizin hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın oğluşunn...
arabanızı nerden aldınız canım ben bi magazadan bakarken 1 000 liraya yakın fyat söylemişlerdi bu model içinnn...

cnm hamilelikte normal bu durumlar.ben özellikle araba kullanırken çok sıkıntı yaşıyorum ışık yeşile dönüyor ben hala aval aval bakınıyorum.eşim herseyi iki defa tekrarlatıyorsun diye şikayetçi zaten.ama bu arada b12 nede baktır çok ilişkili bu durum b12 düşüklüğü ile

turuncu ,cicilerinizin hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın oğluşunn...
arabanızı nerden aldınız canım ben bi magazadan bakarken 1 000 liraya yakın fyat söylemişlerdi bu model içinnn...

Teşekkür ederiz canım.
Bebek arabamızı ve mobilyasonı alparslandaki tıpış tıpış isimli mağazadan aldık.Nakit olarak 675 tl dediler ama biz mobilya falanda alınca indirim yaptırdık.
Sivas caddesindeki bebeccoyada bakabilirsin.Ben ilk ordan sorduğumda 599 demişlerdi.

Turuncum gule gule kullanin aldiklarinizi, hepsi cok guzeller masallah saglikla kullanin. Eksikleriniz bitmis, bizimde cok sukur ufak tefek disinda kalmadi sayilir. Ama hala kiyafetler yikanmadi ve cantalar hazir degil

Bizdede durumlar ayni annemler taa turkiyeden alip duruyor, yanibasimdaki k.valideden bi ihtiyacin var mi diye gonul almak bile yok amaann ben oglusuma saglikla kavusuyumda artik umrumda bile degil boyle seyler

canım maşallahın var, bir göbek var, başka birşeyin yok göbeğin bile derli toplu duruyor.. çok kilo almamışsın sanırım..

hadi yaaa ama 2 aydır aynı kilodayım :26::26:
62 den ne yukarı nede aşağı iniyorum böyle bozuk
saat gibi takılı kaldım

bana doğum şekli hakkında bişi demedi şuan normal görünüyo dedi eltim de onun yanında normal yaptı

sağol canım ben forumdan sormuştum..sanırım fiyat farkı ondan böyle fazlaaa..

masallah ,bi gobusun var oda kucuk benimki seninkinden buyuk,kilonda yok canim ,kac kilo aldin ki..

sağol bitanem ben 48de hamile kaldım şimdi 62
kiloyum 2 aydır bi kilodayım :26: iştahım ilkki gibi yok
sadece kahvaltı yapıyorum oda azıcık
bide akşam yemeği ama yememde yok çok az yiyorum
daha önce her kontrole gidince 3er 3er kilo aldığımı
fark ettim ama iki aydır gidiyorum kilom aynı

canım komple takımın taksitli fiyatı 1600 tl.
Bebek yatağıda viscolex özellikle 175 tl idi.

hım cok iyiymiş benim beğendiğim pahalı geliyor bana ama şimdi baskasınıda beğenemiom 2 takım fiyatı öğrendim bu senin aldığın takımın dolap ve şifonyeri baska bir büyüyen beşik 2000 dedi ben hayal diye bir odel beğendim onda 2400 dedi bakalım ne yapcam oda gelince gercek fotolarını koyarmısın peki banda fikir olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…