sağol canım ben forumdan sormuştum..sanırım fiyat farkı ondan böyle fazlaaa..
Doktor kontrolümüz çok iyi geçti maşallahKızım 2323 gr 43 cm olmuş suyu falan da yeterliymiş. Bende şeker olduğu için NST ye alalım vaktin varsa dedi doktorum bir kontrol etmiş oluruz hem dedi olur dedim bende. Yaklaşık 30-35 dk sürdü ama bunun son 20 dakikası ölçüm alıyorlar anladığım kadarıyla. Açıkçası tecrübesizlikten biraz acemiliğime geldi. O da normal çıktı sancım falan yok içim rahatladı
maşallh
turuncum hepsi çok güzel harikalar bayıldım valla güle ggüle ii günlerde giydir oğluşuna...sadece sen tek değilsin cnm bizede bişey soran yok bir eksiğiniz varmı die daha çok kopartmaya bakıyorlar eşimin babannesi geçen para istemiş eşimde mecbur gönderdi göndermeseydi gelin göndertmedi derlerdi. eşim babanne bizimde çocugumuz olacak demiş oda evmi aldınız borcunuz var demiş geri kafalı insanlar 2 gün sinirimden uyuyamadım. bu arada şimdi kuaförden agdadan geldim gerizekalı kız dudak kısmının derisini kopardı canım çok yandı kanadı bide demezmi ordan değil içten geliyor kanama die bende korktum baktım ki eti almışş canım çok yanıyorr yandım valla nasıl geçecek yada nasıl geçiririm arkadaşlar
Eki Görüntüle 380942 Eki Görüntüle 380943 Eki Görüntüle 380944
kızlar işte bugünki göbişim nasıl çok şişmişmiyim :26::26:
ya kızlar bişey danışıcam bebişinin kıyafetini yıkayanlar nasıl yıkadınız , makinamda bebek programı var ama herşeyni o programdamı yıkamalıyım , mesela battaniyeleri nevresimleri filan 40 la mı yıkamalıyım ?? yarın akşam yıkamaya karar verdim bi aksilik çıkmazsa :)
nisan annelerinden erken doğuranları görünce tırstım sanırımmmmm
canım bence ağda bu saatten sonra riskli ben asla dayanamam mesela o acıya şu an sürekli temiz tutuyorum ama erkek formülüyle..
canım maşallah hiç kilo almamışsın bayıldım valla
canım ben 30 derecede 30 dakikada yıkadım çünkü hiç kullanılmadılar daha..
ya kızlar bişey danışıcam bebişinin kıyafetini yıkayanlar nasıl yıkadınız , makinamda bebek programı var ama herşeyni o programdamı yıkamalıyım , mesela battaniyeleri nevresimleri filan 40 la mı yıkamalıyım ?? Yarın akşam yıkamaya karar verdim bi aksilik çıkmazsa :)
ya kızlar bişey danışıcam bebişinin kıyafetini yıkayanlar nasıl yıkadınız , makinamda bebek programı var ama herşeyni o programdamı yıkamalıyım , mesela battaniyeleri nevresimleri filan 40 la mı yıkamalıyım ?? yarın akşam yıkamaya karar verdim bi aksilik çıkmazsa :)
ferezyaa seni burda görmek ne güzel :) :) herşey yolundamı ?
Canım nisanda doğum yapacaklara ilk sıraya beni yazın şimdiden
1 cm açılmamız var tansiyon 14 lerde yarım saat ayağa kalksam sertleşme başlıo hakkımızda hayırlısı boğa burcu bebeğim olsun istiodum başından beri ben yengeçim, şimdi koç olursa inatçı kokoş bi kıza alışmak zor olacak
Bu arada bebek odamızı,bebek arabamızı ,tekstil ve bazı araç gereç eşyalarının büyük bir kısmını dedemiz,yani canım babam aldı.
Yani benim yaptığım harcama 1/4 kalıyor onunkinin yanında.
Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.Sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin.
Bi eksiğin var mı diye sormayanlarada örnek olsun.
Geldiklerinde gerine gerine göstereceğim artık alınanları(anlayan anladı)
canım göbişli bi kız gibi duruyosun maşallah çok çıkmamış karnın bide çok aşağıda duruyoEki Görüntüle 380942 Eki Görüntüle 380943 Eki Görüntüle 380944
Durumunuz var ise philips kiconun avize çeşitlerine (koç taş vb. marketlerde var.) bakabilirsiniz en azından diğerlerine göre biraz daha kaliteliler canım ...
canım japon avize aldım koçtaştan, 7 yada 8 tl bişeydi.. desenlileride vardı, ben düz pembe aldım.. sade de kalabilir, hello kityli stickerlarla da süsleyebilirim.. çünkü halımız hello kityli :).. avize şunlar gibi.. Eki Görüntüle 380908 bence yeterli şimdilik..
bugün evdeki ilk yalnız günüm,sandığım gibi korkmuom oturuom:)...sanırım herşey yavaş yavaş girio yoluna...gidenleri de unutmaya başladım mecburenşimdi bebek için hazırlık zamanı...sadece çok yorgunum.o da sanırım hala dewam eden b12 eksikliinden...bu arada annem geldi ve cuma gitti.böölee işte...yogun,karışık bi 10 gündü işte....
canım bence ağda bu saatten sonra riskli ben asla dayanamam mesela o acıya şu an sürekli temiz tutuyorum ama erkek formülüyle..
canım maşallah hiç kilo almamışsın bayıldım valla
canım ben 30 derecede 30 dakikada yıkadım çünkü hiç kullanılmadılar daha..
slm mayıs anneleri doktor kontrolunden geldim bebeğim dönmemiş makat geliş ve sezeryan kesin gibi dedi ki ağrı eşiğim çok düşük olduğu için sezeryanı öneririm dedi bebeğimin kilosu 1940 gr boyu 45 cm olmuş ağrılarım için gayet normal dedi fakat benim ağrı eşiğim çok düşük olduğu için bu denli ağrı çektiğimi söyledi doktorum sezeryan tarihi için de mayısın ikinci haftası gibi dedi öle işte bizde haberler bu kadar
canım geçmiş olsun.bende de B12 vitamini eksikliği var doktor iğne vermişti bitti bi daha gitmem lazım tekrar tahlil yapıp ona göre iğne verecek.eğer geçmezse ömür boyu iğne vurulacakmışım:26: ben et,süt,yumurta bunları fazla tüketmiyorum sanırım ondan oldu sen tüketiyor muydun?sana ne dedi doktor iğneye devam mı
Eki Görüntüle 380942 Eki Görüntüle 380943 Eki Görüntüle 380944
bugün evdeki ilk yalnız günüm,sandığım gibi korkmuom oturuom:)...sanırım herşey yavaş yavaş girio yoluna...gidenleri de unutmaya başladım mecburenşimdi bebek için hazırlık zamanı...sadece çok yorgunum.o da sanırım hala dewam eden b12 eksikliinden...bu arada annem geldi ve cuma gitti.böölee işte...yogun,karışık bi 10 gündü işte....
çok tatlı bencekaç kilo aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?