2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar bişey danışıcam bebişinin kıyafetini yıkayanlar nasıl yıkadınız , makinamda bebek programı var ama herşeyni o programdamı yıkamalıyım , mesela battaniyeleri nevresimleri filan 40 la mı yıkamalıyım ?? yarın akşam yıkamaya karar verdim bi aksilik çıkmazsa :)

nisan annelerinden erken doğuranları görünce tırstım sanırımmmmm

canım bence ağda bu saatten sonra riskli ben asla dayanamam mesela o acıya şu an sürekli temiz tutuyorum ama erkek formülüyle..

Eki Görüntüle 380942 Eki Görüntüle 380943 Eki Görüntüle 380944

kızlar işte bugünki göbişim nasıl çok şişmişmiyim :26::26:

canım maşallah hiç kilo almamışsın bayıldım valla

canım ben 30 derecede 30 dakikada yıkadım çünkü hiç kullanılmadılar daha..

sağol cnm tşk ederim

ekincim bence öyle yap sonucta kirli değiller tozlar bakterilar gitsin diye yapıyoruz bu işlemi ben hep öyle yıkadım ama inan zor oluyor minj ink birde onları ütülemek benş daha yıkanacak cok seyim varr neyseki kayınvalide aldıkalrının hepsini yıkayıp ütütleyip getircekmiş onlardan kırtıldum kalanlarıda görümcem gelcek bu hafta o ben yaparım elleme dedi kurtuldum yardımcı olcak birileri varsa cağır derim ben 24 haftada falan hazırladım 2 saat ütü yaptım düşün bide ozamn azdı yorma sakın kendini

Bende bugun bebeğin eşyalarını yıkamaya başlayacaktım ama guneş kendini saklayınca bir kac gün daha beklemeye karar verdim.Bebeğimin giysilerini kısa ve soğuk suda az deterjanla yıkmayı düşünüyorum.bunun sebebide giysileri yıkamamdaki amaç üretim ve satış aşamasında ustunde birikmiş tozlar,boya vb maddelerden arındırmak.bu şekilde yıkamak bana yeterli görünüyor.zaten her şeyini değil sadece ilk kıyafetleri yıklayacağım yaza giyilecek olanlarıda zamanla vakti gelince yıkayıp giydirmeyi düşünüyorum. Ütü kısmındaysa üzerlerine beyaz tulbent serip yuksek ısıda utuleyeceğim benim için hassas nokta utu çünkü.

ferezyaa seni burda görmek ne güzel :) :) herşey yolundamı ?

bugün evdeki ilk yalnız günüm,sandığım gibi korkmuom oturuom:)...sanırım herşey yavaş yavaş girio yoluna...gidenleri de unutmaya başladım mecburenşimdi bebek için hazırlık zamanı...sadece çok yorgunum.o da sanırım hala dewam eden b12 eksikliinden...bu arada annem geldi ve cuma gitti.böölee işte...yogun,karışık bi 10 gündü işte....

ay bende yengeç burcuyum ve benimde en korktuğum şey koç burcu olması! kardeşim ve abim koç burcu ve yengeç burcuyla hiiiç anlaşamaz koç burcu çok dik oluyolar inşallah benim kızım boğa olur hem yengeç burcunun en iyi anlaştığı burç balık ve boğaymış

amiiiin canım seni çok iyi anlıyorum eşim bile bu kadar üstüne düşmezken annem üstümüzden bir sürü yük kaldırdı alışverişin büyüüük bi kısmını yaparak.bu arada diğer topiğede yazdım aldıklarının hepsi çook güzel rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin canım.

Eki Görüntüle 380942 Eki Görüntüle 380943 Eki Görüntüle 380944

kızlar işte bugünki göbişim nasıl çok şişmişmiyim :26::26:
canım göbişli bi kız gibi duruyosun maşallah çok çıkmamış karnın bide çok aşağıda duruyo

canım benim makinemde de bebek programı var ama 90 derece. bence ilk aldıklarını 30-40 derecede falan yıka yani önemli olan sudan geçmesi çünkü daha yeniler yani benim fikrim bu canım.

Durumunuz var ise philips kiconun avize çeşitlerine (koç taş vb. marketlerde var.) bakabilirsiniz en azından diğerlerine göre biraz daha kaliteliler canım ...

Bu modelleri daha önce görmüştüm ama philips olduğunu bilmiyordum fikir açısında iyi oldu teşekkür ederim.

Zaten şuanda o odada bunun düz krem rengi olanı var. Sticker tutar mı acaba üstüne bilemedim :26:

canım geçmiş olsun.bende de B12 vitamini eksikliği var doktor iğne vermişti bitti bi daha gitmem lazım tekrar tahlil yapıp ona göre iğne verecek.eğer geçmezse ömür boyu iğne vurulacakmışım:26: ben et,süt,yumurta bunları fazla tüketmiyorum sanırım ondan oldu sen tüketiyor muydun?sana ne dedi doktor iğneye devam mı

jiletmi yapıyorsun cnm ben buzanana kadar hiç jilet sürmedim bide orayı göremiyorum nasıl olacak aynaylamı yoksa eşimizemi sölesek. dogumdan sonra ilk işim lazer epilasyon başlaerım böle işe kıllar yenden çıksın diye para veriyoruz enazından lazere çıkmasın die verecez

maşallh bebeğine ağrı eşiğinin düşük olduğunu nasıl anladı dr?

Ya kızlar benim bebeğim dün akşamdan beri çok hareketli kımıl kımıl, yerinde durmuyor devamlı hareket halinde gecede aynı şekildeydi hala aynı, doğru düzgün uyumadı da.
Elim devamlı göbeğimde sanki göbek deliğimden dışarı çıkacak. bu kadar hareket normal mi yaaa? yarında doktora gideceğim iyi ki...

benim daha 3 tane kaldı iğnede dewam edemicem...bugünden sonra günaşırıya düşürcem.çünkü artık morardı ağrıyo kalçam...2 hafta sonra gittiğimizde bi daha kontrol eder herhalde...ben yorgunluktan ve iştahsızlıktan şikayet ettim.b12 eksikliği çıktı...belki zonanın da nedeni oydu...
hamilelikle birlikte etten tiksindim ben.eti anca köfte olarak tüketebiliom.sütü önceden de hep içerdim ama arkadaşların yaptıı gibi bikaç bardak değil.kendimi bildim bileli her akşam 1 bardak...yumurtanında haşlanmışını yemiyorum sadece...
ayy inş dewam demez telef oldum hergün hastaneye gidip vurulmaktan...

hayırdır canım? gidenleri unutmak falan? sorun mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…