maşallh bebeğine ağrı eşiğinin düşük olduğunu nasıl anladı dr?
jiletmi yapıyorsun cnm ben buzanana kadar hiç jilet sürmedim bide orayı göremiyorum nasıl olacak aynaylamı yoksa eşimizemi sölesek. dogumdan sonra ilk işim lazer epilasyon başlaerım böle işe kıllar yenden çıksın diye para veriyoruz enazından lazere çıkmasın die verecez
Ya kızlar benim bebeğim dün akşamdan beri çok hareketli kımıl kımıl, yerinde durmuyor devamlı hareket halinde gecede aynı şekildeydi hala aynı, doğru düzgün uyumadı da.
Elim devamlı göbeğimde sanki göbek deliğimden dışarı çıkacak. bu kadar hareket normal mi yaaa? yarında doktora gideceğim iyi ki...
Ya kızlar benim bebeğim dün akşamdan beri çok hareketli kımıl kımıl, yerinde durmuyor devamlı hareket halinde gecede aynı şekildeydi hala aynı, doğru düzgün uyumadı da.
Elim devamlı göbeğimde sanki göbek deliğimden dışarı çıkacak. bu kadar hareket normal mi yaaa? yarında doktora gideceğim iyi ki...
hayırdır canım? gidenleri unutmak falan? sorun mu var?
10 gün önce hırsız girdi canım evimize...takılarım gidenler...su sıra herşey üstüste gelio walla önce zona sonra hırsız şimdi iğneler vs...ay hayırlısıyla sağ sağlim doğursam...
10 gün önce hırsız girdi canım evimize...takılarım gidenler...su sıra herşey üstüste gelio walla önce zona sonra hırsız şimdi iğneler vs...ay hayırlısıyla sağ sağlim doğursam...
benim daha 3 tane kaldı iğnede dewam edemicem...bugünden sonra günaşırıya düşürcem.çünkü artık morardı ağrıyo kalçam...2 hafta sonra gittiğimizde bi daha kontrol eder herhalde...ben yorgunluktan ve iştahsızlıktan şikayet ettim.b12 eksikliği çıktı...belki zonanın da nedeni oydu...
hamilelikle birlikte etten tiksindim ben.eti anca köfte olarak tüketebiliom.sütü önceden de hep içerdim ama arkadaşların yaptıı gibi bikaç bardak değil.kendimi bildim bileli her akşam 1 bardak...yumurtanında haşlanmışını yemiyorum sadece...
ayy inş dewam demez telef oldum hergün hastaneye gidip vurulmaktan...
aah istanbul... ben izmitte yaşıyorum 4,5 senedir ama öncesinde tüm hayatım istanbulda geçti ve çok özlüyorum. şimdi sen sahil dedin aldın beni götürdün :) burada arkadaşım da yok pek. eşim benim tek arkadaşım diyebilirim. yani çok insan var çevremde ama arkadaş demek başka bişey. herkes arkadaş olamıyor maalesef... neyse duygusala bağlamadan kapatayım konuyu. çok sevindim senin adına.
yani uzak sayılmaz tabi ama yine de o istanbulda ben izmitte. çok şükür. yorma kendini yavaş yavaş. benim de daha tonla işim var...
evet ama valla ben kendimi çok kasmıyorum "ayyy, illaki temizlemem lazım" falan diye... relax ol :) mis gibi olmasını hep istiyoruz da napalım elden geldiği kadar.
al benden de o kadar. sanırım ben de 35 bitince (yani senden 1 hafta sonra) ayrılırım gibime geliyor :) tabii kısmet, kızım daha önce gelcem diye tutturmaz inşallah :) senle 1 hafta var aramızda ama ben 17 mayıs istiyorum doğum tarihini doktorumuz izin verirse... eşimle tanıştığımız gün. acaip bi hikayemiz var bizim, eğer o günü de tutturursak mükemmel bi hikaye olacak :)
Kzlar bebişlerin cicilerinin eklendiği topiğe resim eklemeye çalıştım ama biraz karışık oldu.
Bi bakarmısınız yüklenmiş mi ?
Canım nisanda doğum yapacaklara ilk sıraya beni yazın şimdiden
1 cm açılmamız var tansiyon 14 lerde yarım saat ayağa kalksam sertleşme başlıo hakkımızda hayırlısı boğa burcu bebeğim olsun istiodum başından beri ben yengeçim, şimdi koç olursa inatçı kokoş bi kıza alışmak zor olacak
Doktor kontrolümüz çok iyi geçti maşallahKızım 2323 gr 43 cm olmuş suyu falan da yeterliymiş. Bende şeker olduğu için NST ye alalım vaktin varsa dedi doktorum bir kontrol etmiş oluruz hem dedi olur dedim bende. Yaklaşık 30-35 dk sürdü ama bunun son 20 dakikası ölçüm alıyorlar anladığım kadarıyla. Açıkçası tecrübesizlikten biraz acemiliğime geldi. O da normal çıktı sancım falan yok içim rahatladı
Turuncu[
/B] aldıklarının hepsi çok güzel Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin.
kızlar evet kanaması olan bi arkadaşımız vardı ondan ses çıkmadı acaba doğum mu yaptı ki :18:
Selam Kızlar,
2800gr, 48cm kızımla dr.dan geldik ise,,
Calisamaz raporunu almama ragmen, size isten yazıyorum.
Malum,ozel sektör cilvesi.Raporu getirdim,iş verdiler
35.haftanın içindeyiz. Hersey yolundaymış çok
şükür. Umarım herkes iyidir.
kızlar oğluşumla bir yandan yedi karanfil dinliyoruz bir yandan ıspanak pişiriyoruz bir yandan da size laf yetiştiriyoruz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?