2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

maşallh bebeğine ağrı eşiğinin düşük olduğunu nasıl anladı dr?

tşkrler canım oğluma maşallah :) gayet sağlıklı bir gebelik geçirdiğimi fakat bünyemin ufak ağrılara dahi tepki verdiğini söyledi bu da ağrı eşiğimin düşük olması anlamı taşıdığını ifade etti. bebeğim dönmemiş, dönmüş olsa kaburga kemiklerin daha çok gerilecek kasıklarına baskı artacak ve şu çektiğin ağrılar onun yanında hiç kalır dedi . dr güvenmesem tecrübesine inanmasam sezeryan yapmak için söylüyor dicem ama gerçekten güvendiğim ve tecrübesine inandığım bi doktor başlarda normal doğum yanlısıydı fakat son iki kontrolde senin normal doğum yapmanı önermiyorum diyor
spinal sezeryan olacam sanırım :18:

ayna karşısında rahat yapılıyor canım ama son zamanla eşimize iş düşüyor gibi:)) kesinlikle ben de lazer istiyorum ama onun da uzun vadede zararları daha belli olmadı ne bilim..

canım ne güzel işte maşallah bebişine hareketli olması herşeyin yolunda olduğunun göstergesi ne güzel

canım benim bebeğim de öyle gece gündüz hiç durmuyor sürekli hareket ediyor ben daha bugün geldim kontrolden dr gayet normal dedi telaşlanma geceleri bende uyuyamıyorum onun kıpırdanmalarından dönmelerinden tekmelerinden dolayı :)

hayırdır canım? gidenleri unutmak falan? sorun mu var?

10 gün önce hırsız girdi canım evimize...takılarım gidenler...su sıra herşey üstüste gelio walla önce zona sonra hırsız şimdi iğneler vs...ay hayırlısıyla sağ sağlim doğursam...

10 gün önce hırsız girdi canım evimize...takılarım gidenler...su sıra herşey üstüste gelio walla önce zona sonra hırsız şimdi iğneler vs...ay hayırlısıyla sağ sağlim doğursam...

çok geçmiş olsun canım haberim yoktu. kaçırdım herhalde... dur bakalım acele etme, sıkma canını da. her şey olacağına varır. zamanında gelsin meleklerimiz...

turuncuuuu bayıldım bayıldım aldıklarına masallahh tek tek cekmıssın hepsı cok guzellerrrr bende hafta sonu bebegımın kıyafetlerını yıkadım utuledım ve yerlestırdımmmm cunku bı arkadasım 35.haftada dogum yaptı daha yenı ve panıkledımmm ıkı uc eksıgı kaldı yavrumun onlarıda halledersem beklıcem artıkk bu hafta sonuda cantamı hazırlıcam....

fereyza cok cok gecmıs olsun ya cok uzuldumm ama uzulme ne olurr dua et allaha rabbım senı ve yavrunu korusun gerısı boş...

Canim bence normaldir cünkü benim kiz da ayni her taraftan vuruyor duradm özelliklede dün cok hareketliydi sanirim antreman günüydü

çok çok geçmiş olsun canım. annem de beni emzirirken çaldırmış bütün düğün takılarını ve üzüntüden sütü kesilmiş. babaannemlerle berabermiş ve onlar da kimseye söyleme deyince içine atmak zorunda kalmış. sen öyle yapma paylaşmak istediklerini paylaş ve en büyük hazinenin de karnında olduğunu unutma. Rabbim kaybettiklerini fazlasıyla verir inşallah...

bu arada hala doğum takip listesi konusunda bir gelişme yok değil mi ?

Son düzenleme:

Canim ben önceden sütü hic icmiyodum desem yeridir.suanda bile icmiyorum midem bulaniyo bende eti köfte olarak seviyorum yemek iclerinde yagsiz olarak yiyorum ama yeterli olmuyo tabi.b12 eksikkigi cok yorgunluk yapiyo bide simdi hamileyiz iki kat oluyo sürekli uyumak yatmak istiyorum.insallah gecer canim ya benimde morardi kalçam

canım hareket etmesi kadar güzel bişey yok benimki bugun hareket etmiyor ve beni merak ettiriyor

Canım benim, üzdüm demek seni (( Ama allahtan çok yakınsın İstanbul'a, canın istedikçe atlar gelirsin. Bak benim ailem İzmir'de ve ben de hem İzmir'i hem ailemi hem de ordaki arkadaşlarımı çook özüyorum. Herkeste var bir özlem napalım, buna da çok şükür diyelim. İnşallah en yakın zamanda gelip şöyyle bir sahil boyu gezersin.

Kzlar bebişlerin cicilerinin eklendiği topiğe resim eklemeye çalıştım ama biraz karışık oldu.
Bi bakarmısınız yüklenmiş mi ?

Turuncu, sen süpersin yaa, nasıl bu kadar güzel güzel ekledin fotoları. Maşallah gerçekten çook güzeller, güle güle kullanın. Benim istediğim bebek arabasını almışsın, zaten alacağım diyordun. Ben pembe kahve olanını alacağım ama siyahı da çok güzel, ne zaman siyahını görsem acaba siyah mı alsm diyorum. Bak yine aklım karıştı :)))

Ayyy çok heyecanlı bakalım ilk kim olacak.

Oyy yerim ben senin kızını, kocaman olmuş annesi yaaa. Benim bir arkadaşım normal zamanında 2,400 doğurmuştu kızını. Seninki nerdeyse o kadar olmuş.

kızlar evet kanaması olan bi arkadaşımız vardı ondan ses çıkmadı acaba doğum mu yaptı ki :18:

Ben de onu düşünüyorum, onun bir de ilk bebeği de 27. haftada doğmuştu. Umarım iyidir.

Selam Kızlar,

2800gr, 48cm kızımla dr.dan geldik ise,,
Calisamaz raporunu almama ragmen, size isten yazıyorum.
Malum,ozel sektör cilvesi.Raporu getirdim,iş verdiler
35.haftanın içindeyiz. Hersey yolundaymış çok
şükür. Umarım herkes iyidir.

Kızlar yarın dr kontrolümüz var bakalım kızımın gelişimi nasıl.Çok ama çok merak ediyorum kilosunu falan:)) oğlumda bu kadar meraklı değildim drum iyi gidiyor sorun yok dmesi yeterliydi ama tecrübeendikce ina daha cok düşünüp daha cok meraklanıyor anlaşılan:) merakımın bir sebebide ben bu on 3 haftada abahları tartılıyorum ve kilo alımı söz konusu değil..beni görenler kilo almadığımı sırf göbeğim olduğunu söylüyor oysaki toplamda 14 kilo aldım inşallah bebişim kilo almışdır da benimde içim rahatlasın...........

selam kizlarrrr....

schatzangeL in yazdigini yaziyorum size...

Kızlar slm, kadınlar kulübündki paylasım alanına yazamadım telden griorum cnkü ben schatzangeL, kanamam war demistm en son dr.a gttm alttan muayene etti 1 parmak kadar aclmam warmis ama sancilarm agrilarm ckmadi, 1 gece hastanede yattim bebegn cigerleri gelissin die 2 doz igne yapildi.. suan bi problem yok, hastaneden cktgm gbi dogum temizlgmide yaptik górümcemlerle az bi isim kaldi ama dinleniorum suan 2 gün cok yoruldm.. bu arada kızım 2540 gr. 2 haftada 205 gr. alms bna az geldi ama dr. kızdı 2 hafta ónde gdiomus

kızlar oğluşumla bir yandan yedi karanfil dinliyoruz bir yandan ıspanak pişiriyoruz bir yandan da size laf yetiştiriyoruz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…