bu arada mutlu_anne miniğinin gelişimi çok güzel maşallah cuma da bizim kontrolümüz var darısı başımıza..
teşekkürler hayatbayramolsa Allaha şükür schatzangeL in de herşey yolunda süper
kızlar forum çok sessiz bugün eşimle akşam alışverişe çıktık ve bakın ne aldık bu da bitti şükür geçen gidip beğenmiştim aldık 119 tl..
Eki Görüntüle 379634
canım güle güle kullanın inş.
fiyatı çok ii geldi ana. markası ne acaba bunun?
kızlar son bir hafta da bi kaç kez altıma kaçırdım sebebi ne olabilir sizce kontrlm çarşmba o zmn da sorcam ama sizlerde böyle bişi oldu mu?
anladım canım neyse geçmiş gitmiş çok şükür...
yaw ben face e üye olmuştum ama pek bi paylaşım yoktu çıktım. hala öyle mi bilmiyorum.
bi de isimlerimizi bilmeyince; ne biliyim pek sarmamıştı.
eğer güzelse gelirim :)
kızlar son bir hafta da bi kaç kez altıma kaçırdım sebebi ne olabilir sizce kontrlm çarşmba o zmn da sorcam ama sizlerde böyle bişi oldu mu?
bi ara durulmuştu şu sıra yine hareketli.mesela 10 gündür pc den giremeyip telden girdiğim içim hep ordan takıldım.e yarı öbürgün doğumlar başlayınca telden faceye ulaşmak pratik olacaktırtabiki buranın tadı çok farklı...gel sen 21 kişinin falan kim olduunu tespit etmişim liste yapmışım veririm onları sana...
bende uzun zamandır var o şikayet,tabi çok değil damla şeklinde hapşıp öksürünce falan...dr a söledim normal dedi.kegel egzersizi yap ve tuvaletin geldimi tutma mesaneyi sık sık boşalt dedi.birde hthayattan 35.haftayı oku istersen orda da son haftalarda bebek büyüdüğü,rahim idrar torbasına baskı yapıp hacmini küçülttüğü için bunların olabileceğini yazıo...
kızlar hastane çantalarınız hazır mı. son aylara girdik heyecan dorukta...
canım markası baby hope ben bebek arabası kullanmıcam doğru dürüst gibi geliyor alışveriş merkezleri dışında ne bilim zor oluyor çok ağırlar ama bu öyle değil yatma pozisyonu var hafif 0.aydan itibaren kullanıma uygun aynı zamanda baston şu anda katladım odasında kapının arkasında duruyor bence yeterli sürmesi de keyifli
canım bebek aşağı çok baskı yapıyor demekki doktoruna mutlaka danış..
ya kızlar bişey danışıcam bebişinin kıyafetini yıkayanlar nasıl yıkadınız , makinamda bebek programı var ama herşeyni o programdamı yıkamalıyım , mesela battaniyeleri nevresimleri filan 40 la mı yıkamalıyım ?? yarın akşam yıkamaya karar verdim bi aksilik çıkmazsa :)
nisan annelerinden erken doğuranları görünce tırstım sanırımmmmm
Ya kızlar benim bebeğim dün akşamdan beri çok hareketli kımıl kımıl, yerinde durmuyor devamlı hareket halinde gecede aynı şekildeydi hala aynı, doğru düzgün uyumadı da.
Elim devamlı göbeğimde sanki göbek deliğimden dışarı çıkacak. bu kadar hareket normal mi yaaa? yarında doktora gideceğim iyi ki...
10 gün önce hırsız girdi canım evimize...takılarım gidenler...su sıra herşey üstüste gelio walla önce zona sonra hırsız şimdi iğneler vs...ay hayırlısıyla sağ sağlim doğursam...
bu arada hala doğum takip listesi konusunda bir gelişme yok değil mi ?
Turuncu, sen süpersin yaa, nasıl bu kadar güzel güzel ekledin fotoları. Maşallah gerçekten çook güzeller, güle güle kullanın. Benim istediğim bebek arabasını almışsın, zaten alacağım diyordun. Ben pembe kahve olanını alacağım ama siyahı da çok güzel, ne zaman siyahını görsem acaba siyah mı alsm diyorum. Bak yine aklım karıştı :)))
selam kizlarrrr....
schatzangeL in yazdigini yaziyorum size...
Kızlar slm, kadınlar kulübündki paylasım alanına yazamadım telden griorum cnkü ben schatzangeL, kanamam war demistm en son dr.a gttm alttan muayene etti 1 parmak kadar aclmam warmis ama sancilarm agrilarm ckmadi, 1 gece hastanede yattim bebegn cigerleri gelissin die 2 doz igne yapildi.. suan bi problem yok, hastaneden cktgm gbi dogum temizlgmide yaptik górümcemlerle az bi isim kaldi ama dinleniorum suan 2 gün cok yoruldm.. bu arada kızım 2540 gr. 2 haftada 205 gr. alms bna az geldi ama dr. kızdı 2 hafta ónde gdiomus
Ben bu hafta kıyafetleri yıkayıp ütüledikten sonra hazırlayacağım artık.kızlar hastane çantalarınız hazır mı. son aylara girdik heyecan dorukta...
Kızlar benim gibi her yemek sonrasında nabzı yükselen var mı ?
Doktora sordum ama kan şekeri ile alakalı olduğunu ve sadece her zaman ki yeme düzenimden daha yavaş yemem gerektiğini söyledi.
Ben yavaş yemeye çalışsamda yemek sonrası nabzımın çok yükseliyor olması baya rahatsız ediyor beni.
Bi yarım saat uzanıp dinlenmem gerekiyor hep.
Bana da her yemekten sonra bir şeyler oluyordu demek normalmiş :)
bir de benim bebeğim dönmemiş. KAfası hala yukarıda. Dr biraz zor normal doğum oluyor diyor... henüz dönmemiş olan var mı ? 34. haftadayım. Ve normal doğumu yaşamak istiyorumçok
Kızlar benim gibi her yemek sonrasında nabzı yükselen var mı ?
Doktora sordum ama kan şekeri ile alakalı olduğunu ve sadece her zaman ki yeme düzenimden daha yavaş yemem gerektiğini söyledi.
Ben yavaş yemeye çalışsamda yemek sonrası nabzımın çok yükseliyor olması baya rahatsız ediyor beni.
Bi yarım saat uzanıp dinlenmem gerekiyor hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?