2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlaar biz geldik doktorumuzdan herşey iyi bebğim tombiş olmuş 2400 gr,ben sadece 2 kilo almışım bebişime yaramış herşey çok mutlu oldumm toplam aldığım kilo16 oldu raporumuzu da aldık artık evdeyiz.:)))))))

kızlar herkese hayırlı akşamlar.bugün doktor kontrolümüz vardı. bebeğimiz 2600 olmuş..doktorumuz iri bir bebek olacak diyor...ilk nstmize bağlandık.bebeğimiz dönmüş...cilt kurumalarıma bebe yağını.göğüs ucuna da kullanmam için bir krem yazdı...yapılan kan ve idrar testinde de mikrop çıkınca antibiyotik verdi.bu mikrobu atlatmam lazım.erken doğumu tetikleyebiliyormuş.. öyle işte...şu an için her şey normal...bir daha ki kontrolümüz 2 hafta sonra...hayırlısı olsun..

cnm ates basması bende de var sureklı terlıyorummm

Eki Görüntüle 380942 Eki Görüntüle 380943 Eki Görüntüle 380944

kızlar işte bugünki göbişim nasıl çok şişmişmiyim :26::26:
cnm masallh hıc kılo almamıssınn ya
cnm ben 15 dakıkalık programda 30 derecede yıkadım herseyını

cnm oncelıkle bebegının herseyı hayırlı olsun Allah ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın ıns. bu arada banada aynısı oluyor ya normal sanırım

kızlar bu arada bugun dr.kontrolum vardı bebısım 2449gr. 45.5 cm olmus bu arada tansıyonum 14-8 cıktı bır hafta boyunca takıp edıp rapor verıcem dr.a cunku normal deılmıs bıraz suyumuz fazla oldugu ıcın tam ıdrar tahlılı yaptırcaz ona gore hareket edıcez dedı dualarınıza ıhtıyacım var umarım tansıyonum duzelır ve ıdrarda bırsey cıkmaz kızlar bana dua edın nolurr

canim aman dikkat az ve sik sik yemeye calis mesela benim yuksek tansiyon sebebim gebelik sekerindenmis ve suan gunde 4 kez kan sekerimi olcuyorum ve siniri gecmedigim surece tansiyon normal cikiyor ayni zamanda seker sinirimi ayarlayamadim zamanlarda da doktor insulin ayarinda tablet verdi onu iciyorum burda gebelik sekerine low risk diyorlar ama aslinda cok onemli cunku anne sekeri yukselince bebek bu sefer kendi vucudundan glokoz uretiyor bu da bebegin cok kilo almasina sebep oluyor hem o minnacik yavrucagi zora sokmus oluyoruz hemde yavrularimiz cok kilo alarak normal dogum ihtimalini dusurmus oluruz ...bu yuzden yemek yerken cok dikkatli olmak lazim dieti elden birakmamak lazim hersey minik yavrularimiz icin dimi

Maşallah bebişine yediklerine dikkat etmelisin tuzu azaltırsan sorunun çözüleceğinden eminim ayrıca bol bol su içmeye dikkat et canım. Geçmiş olsun.

masallah kizlar bebislere ne guzel buyuyorlar ,bursacim evet enfeksiyon erkekn doguma sebebp oluyormus,antibiyotiki dikkatli kllan bende olmustum kullandim gecti sukur..

dualarim seninle canim,allah yardimcin olsun insallah hic bi sorun olmaz doguma kadar az daha sikmaliyiz disimizi..

arkadaslar burda biri liste yapmıstı hastane cantası için konulması gerekenler die ve bebek havlusu diyor gereklimi sonucta yıkanmıcak orda silip temizleyip vercekler bize ben kendime havlu koydum onuda koyan varmı

maşallah gökçe hanıma izninde hayırlı olsun canım.bol bol dinlenirsin inş.

maşallah bebeğine canım zaten 36.haftadasın son 4 hafta kaldı neresi iri bebeğinin doğuma kadar en fazla 1 kilo alır 3.600 doğar bu da çok çok normal.

ya bebeişi tombiş olanlara çok imreniyorum!!benim bebeiş 2400 olaydı şööyle dogarken 3.750 4 nasıl istiyorum tombiş oğlum olsun!bugünden itibaren 1 yemk kaşığı pekmez 1 y.kaşığı tahin yiyiorum!yararı olurmu dersiniz

tam benim düşüncemdesin bende tombiş olsun istiyorum evet bi de bunun doğurması var ama çok duyuyorum dikişsiz veya 2-3 dikişle 4 küsur bebişleri doğuranları,bakalım hayırlısı. pekmez kilo yapar bebişe ama tahini bilmiorum canım kaşar ye bol bol süt iç meyve ye et ye bunlar bebişlere yarıyo.sen şuan kaç haftalıksın bebişin kaç kilo?

canım ben şuan 35+2yim.beebiş 2400 boy 47.5cm bir de aklıma şu takıldı bu dr ölçümleri aşağı yukarı ölçümler ya daha zayıfsa bebeğim die aklıma takılıo.benm bu cumartesi nst randevum var 14ünde de var ve 21inde de çatı muayenesi var ayyy çok tırsıyorum bir de canım 21 i geç değil mi çatı için ne bilim yaa aklım karışık

ee iyimiş bebişin boyu kilosu, usg az da gösterebilir fazla da ancak doğunca görcez ama bi gerçek var ki bunlar yaklaşık değerler.çatı muayenesi için normalde 37-38 de yapıolar die biliorum yani 21 i geç olmaz ama 14 ünde gittiğinde istersen dr.dan rica et baksın en azından doğum şeklin kesinleşir.seninde için rahatlar.

evet canım sanırım haklısın öyle yapsam iyi olurç.çok teş ederim yardımların için öptüm seni ve bebeğini ii geceler ben kaçıyorum artık yatsam iyi olur:)

maşallah bebeğine canım zaten 36.haftadasın son 4 hafta kaldı neresi iri bebeğinin doğuma kadar en fazla 1 kilo alır 3.600 doğar bu da çok çok normal.

ilk bebeğim 3400 doğmuştu..haklısın aslında...arkadaşlarım genelde 2 küsürlerde doğum yapınca benim ki biraz iri kalıyor...normal doğum istiyorum...inş her şey yolunda gider...

kızlar ilk günaydın benden olsun... gece 3 ten 5 buçuğa kadar evi bekledik...uykumuz kaçtı biz kovaladık...kovalarken sızmışız...sebebini eşimi söyleyemesem de galiba doğum sitresi sarmış durumda.düşünmekten uyuyamıyorum...bir tabak yoğurt yesem bile ...şimdi de eşimi işe uğurladım...o gidince zaten hiç uyuyamıyorum...herkes de bu günlerin kıymetini bil bol bol uyu diyor...nasıl olcak bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…