2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben sürekli nabzımı ve tansiynumu kontrol ediyorum ama çok şükür normal çıkıyor hep. Çok geçmiş olsun sana, acaba tuzlu falan tüketiyor olabilir misin. Yemene içmene dikkat et bakalım değişecek mi.

Benimki de en son kontrolümde dönmemişti, yarın yine kontrolüm var ve merakla bekliyorum. İnşallah dönmüştür ama ben hareketlerine bakarak dönmediğini düşünüyorum (( Bu arada son dakika da bile dönen bebekler oluyormuş, onun için üzülmemek lazım. Ben de normal yapmayı çoook istiyorum ama yapamazsak da kısmet değilmiş deriz. Sonuçta her işte vardır bir hayır.

Ohhh maşallah bebişine de sana da. Benim bir arkadaşım 2,400 doğurmuştu :)))

Nurcum, senin bebeğine de maşallah. Yaaa gerçekten nasıl büyüdüler, nerden nerelere gelindi. Hala inanamıyorum. 1 kilo olacak mı acaba derken 2,5 lardan bahseder olduk.

Tansiyonun biraz yüksek çıkmış ama yemene içmene dikkat ederek sokarsın düzene merak etmöe. Kontrol altında olduktan sonra sorun olmaz canım.

arkadaslar burda biri liste yapmıstı hastane cantası için konulması gerekenler die ve bebek havlusu diyor gereklimi sonucta yıkanmıcak orda silip temizleyip vercekler bize ben kendime havlu koydum onuda koyan varmı

Selam Beykozcum, her hastanenin uygulaması farklıymış diye duydum. Bazıları yıkıyormuş bazıları siliyormuş, ben senin yerinde olsam her ihitimale karşı çantaya eklerdim ama tabi doğum yapacağın hastane belli ise arayıp sorabilirsin de boşuna taşımayayım dersen. Benim doğum yapacağım hastanede herşeyi verdikleri için, bebek bezi, kendim için ped, havlu, süt sağma makinası gibi bir çok şeyi çantaya koymayacağım. Zaten veriliyor.

Bebeiğin sağlıklı olsun da kilosu çok da fazla olmasın canım benim. Sen zaten sonradan beslerken kilo almasını sağlarsın. Haftana göre de kilosu gayet iyi ayrıca.

Ben doktorum ile konuştuğumda çatı muayenesi yapmayacağını çünü çok gereksiz bulduğunu söylemişti. Tabi her doktorun uygulaması farklı. Benim çatı muayenem olmayacak yani :)

Neden stres yapıyorsun canım ya, boşver düşünme. Kafanda ne kadar büyütürsen o kadar zor olur senin için. Çok doğal ve normal bir süreç bu, hep böyle düşün. Bu kadar insan yapabiliyorsa ben de yapabilirim de. Pozitif doğum hikayeleri oku, sakın kötü hikayelere bakma, yanında seni korkutmalarına izin verme. İnan bana ben hiççç korkmuyorum, en ufak bir endişem yok. O kadar hazırlıklıyım ki. İyi düşün iyi olsun herşey.

selam elifjoyyyummm ben ozaman gittigimde sorıyım cnkü bir bavulla gitmek istiyorum ben şimdiden içini doldurdum fazla sey tasıyıp sonra evde onları yıka falanla ugraşmak zor olabilir ay kızlar 38günüm kalmıs tırsıyorummm

günayydıınn anneciklerrr

saat 10 da randevumuz var yavrukuşumu göreceğim çok heyecanlıyım

çalışabilir raporu alıcam hayırlısı ile

Herkese günaydınlar:)
evden 7de çıkıp işe yeni gelen tek benimdir herhalde:)
dün akıntım ile ilgili sorun yaşıyordum doktorumu aradım hemen çık gel dedi. Gittim muayene etti allahtan korktuğumuz bir şey çıkmadı. Bebek gayet iyiymiş. Ama çok aşırı mantar enfeksiyonum varmış antibiyotikte veremediği için geçmesi zor olacakmış. Yine fitil verdi:) buna da şükür bebeğim iyi çok mutlu oldum:)
allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin.

bu mantar benıde bırakmadı uc kez basıma geldı gecen hafta gene fıtıl kullandım sımdılık ıyı ama umarım gene baslamazzz ıgrenc bısey

kızlar günaydın, işlerimden dün bakamadım foruma hiç. herkes umarım iyidir. kimse doğurmadı dimi

ben çok ağır vasıta hissediyorum kendimi, göbeğim çok büyüdü. önde önde gidiyo, hep gözüme takılıyo eğilme kalkma, uyuma işkence. dün gece wc de yaşadım sanki:44:
daha 6 hafta var hayırlısıyla ama ne yürüyüş yapabiliyorum ne fazla ayakta kalabiliyorum. nasıl normal doğuracaksammm:18::18::18:

Canım benim de bir hafta iyilik gösterdi meğersem uyuyormuş şimdi yine nüksetti. Doktorum alttan baktı çok kötü dedi temizlik yaptı oaraya. Yani doğumdan sonra emzirme bitince ancak antibiyotik verip tamamen geçirebiliriz dedi. şu an için sadece dikkat et fitilini kullan dedi. Inşallah canım sende yine başlamaz, çok illet bir sey

bu mantar benıde bırakmadı uc kez basıma geldı gecen hafta gene fıtıl kullandım sımdılık ıyı ama umarım gene baslamazzz ıgrenc bısey

Canım benim de bir hafta iyilik gösterdi meğersem uyuyormuş şimdi yine nüksetti. Doktorum alttan baktı çok kötü dedi temizlik yaptı oaraya. Yani doğumdan sonra emzirme bitince ancak antibiyotik verip tamamen geçirebiliriz dedi. şu an için sadece dikkat et fitilini kullan dedi. Inşallah canım sende yine başlamaz, çok illet bir sey

bebek sağlıklıysa sorun yok cnm. ayy mantar konusuda da Allah yardımcın olsun.. insanın hayat lüksünü çok bozuor biliyorum, gebelik öncesi başıma geldi. o zaman bende rahim ağzı yarası da vardı. onu da dondurdum derken bayağı sıkıntılı bir süreç geçirmiştimm anlıyorum seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…