Eki Görüntüle 380942 Eki Görüntüle 380943 Eki Görüntüle 380944
kızlar işte bugünki göbişim nasıl çok şişmişmiyim :26::26:
Kızlar benim gibi her yemek sonrasında nabzı yükselen var mı ?
Doktora sordum ama kan şekeri ile alakalı olduğunu ve sadece her zaman ki yeme düzenimden daha yavaş yemem gerektiğini söyledi.
Ben yavaş yemeye çalışsamda yemek sonrası nabzımın çok yükseliyor olması baya rahatsız ediyor beni.
Bi yarım saat uzanıp dinlenmem gerekiyor hep.
Bana da her yemekten sonra bir şeyler oluyordu demek normalmiş :)
bir de benim bebeğim dönmemiş. KAfası hala yukarıda. Dr biraz zor normal doğum oluyor diyor... henüz dönmemiş olan var mı ? 34. haftadayım. Ve normal doğumu yaşamak istiyorumçok
kızlaar biz geldik doktorumuzdan herşey iyi bebğim tombiş olmuş 2400 gr,ben sadece 2 kilo almışım bebişime yaramış herşey çok mutlu oldumm toplam aldığım kilo16 oldu raporumuzu da aldık artık evdeyiz.:)))))))
cnm ates basması bende de var sureklı terlıyorummm
cnm masallh hıc kılo almamıssınn ya
cnm ben 15 dakıkalık programda 30 derecede yıkadım herseyını
cnm oncelıkle bebegının herseyı hayırlı olsun Allah ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın ıns. bu arada banada aynısı oluyor ya normal sanırım
kızlar bu arada bugun dr.kontrolum vardı bebısım 2449gr. 45.5 cm olmus bu arada tansıyonum 14-8 cıktı bır hafta boyunca takıp edıp rapor verıcem dr.a cunku normal deılmıs bıraz suyumuz fazla oldugu ıcın tam ıdrar tahlılı yaptırcaz ona gore hareket edıcez dedı dualarınıza ıhtıyacım var umarım tansıyonum duzelır ve ıdrarda bırsey cıkmaz kızlar bana dua edın nolurr
arkadaslar burda biri liste yapmıstı hastane cantası için konulması gerekenler die ve bebek havlusu diyor gereklimi sonucta yıkanmıcak orda silip temizleyip vercekler bize ben kendime havlu koydum onuda koyan varmı
canım ben şuan 35+2yim.beebiş 2400 boy 47.5cm bir de aklıma şu takıldı bu dr ölçümleri aşağı yukarı ölçümler ya daha zayıfsa bebeğim die aklıma takılıo.benm bu cumartesi nst randevum var 14ünde de var ve 21inde de çatı muayenesi var ayyy çok tırsıyorum bir de canım 21 i geç değil mi çatı için ne bilim yaa aklım karışık
kızlar ilk günaydın benden olsun... gece 3 ten 5 buçuğa kadar evi bekledik...uykumuz kaçtı biz kovaladık...kovalarken sızmışız...sebebini eşimi söyleyemesem de galiba doğum sitresi sarmış durumda.düşünmekten uyuyamıyorum...bir tabak yoğurt yesem bile ...şimdi de eşimi işe uğurladım...o gidince zaten hiç uyuyamıyorum...herkes de bu günlerin kıymetini bil bol bol uyu diyor...nasıl olcak bilmiyorum...
Selam Beykozcum, her hastanenin uygulaması farklıymış diye duydum. Bazıları yıkıyormuş bazıları siliyormuş, ben senin yerinde olsam her ihitimale karşı çantaya eklerdim ama tabi doğum yapacağın hastane belli ise arayıp sorabilirsin de boşuna taşımayayım dersen. Benim doğum yapacağım hastanede herşeyi verdikleri için, bebek bezi, kendim için ped, havlu, süt sağma makinası gibi bir çok şeyi çantaya koymayacağım. Zaten veriliyor.
gunaydınn guzellerrr bız oğlumla ıse geldık sımdııı karnımızı doyuyoruzzzzzzzzzz:)))
günayydıınn anneciklerrr
saat 10 da randevumuz var yavrukuşumu göreceğim çok heyecanlıyım
çalışabilir raporu alıcam hayırlısı ile
güzel haberlerle dön ınsallah cnm benımm:)
Herkese günaydınlar:)
evden 7de çıkıp işe yeni gelen tek benimdir herhalde:)
dün akıntım ile ilgili sorun yaşıyordum doktorumu aradım hemen çık gel dedi. Gittim muayene etti allahtan korktuğumuz bir şey çıkmadı. Bebek gayet iyiymiş. Ama çok aşırı mantar enfeksiyonum varmış antibiyotikte veremediği için geçmesi zor olacakmış. Yine fitil verdi:) buna da şükür bebeğim iyi çok mutlu oldum:)
allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin.
bu mantar benıde bırakmadı uc kez basıma geldı gecen hafta gene fıtıl kullandım sımdılık ıyı ama umarım gene baslamazzz ıgrenc bısey
Herkese günaydınlar:)
evden 7de çıkıp işe yeni gelen tek benimdir herhalde:)
dün akıntım ile ilgili sorun yaşıyordum doktorumu aradım hemen çık gel dedi. Gittim muayene etti allahtan korktuğumuz bir şey çıkmadı. Bebek gayet iyiymiş. Ama çok aşırı mantar enfeksiyonum varmış antibiyotikte veremediği için geçmesi zor olacakmış. Yine fitil verdi:) buna da şükür bebeğim iyi çok mutlu oldum:)
allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?