2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım sana da büyük geçmiş olsun. Gerçekten insanın yaşam kalitesini düşürüyor. Allah kimseye vermesin bu hastalığı!!!

bebek şekeri yaptıran var mı? bana fiyatları biraz pahalı geldi. ya da ankarada yaşayan arkadaşlar bebek şekerlerini nerde yaptırdınız fiyatları nasıldı?

bebek şekeri yaptıran var mı? bana fiyatları biraz pahalı geldi. ya da ankarada yaşayan arkadaşlar bebek şekerlerini nerde yaptırdınız fiyatları nasıldı?

ankarada değilim ama yaptırdım, cidden pahalı. 100 adete 200 tl verdik(kurdaleye isim baskı isteyince 30 tl artı ücret aldılar. tane fiyatı 1,70 e geldi. sepette bebek figürü) ama daha elimize ulaşmadı. internetten de sipariş vermedik burda bir şeker dükkanıyla anlaştık sıkıntı çıkmaması için(eşim garanticidir biraz güvenemedi bu konuda internete).bu yüzden de biraz pahalı oldu. artık napalım daha çocuk yapmayacağımız için verdik çıktık, inşallah sorunsuz elimize ulaşır

Son düzenleme:

canım ben kendim yapacağım bebeğimin şekerlerini.suluhandan aldım malzemeleri çok uygun fiyata geldi..ve istediğim gibi yapacağım.hazırlarda çok beğendiğim olmadı.ama istersen yine suluhana bakabilirsin oralarda böyle hazır satılan yerlerde var.ya da internet sitelerinde de çok uygun fiyata oluyor..

arkadaşlar hastaneye götümek için kaç tane gecelik ya da pijama aldınız?ben bi gecelik ve sabahlık götürecektim ama yeni doğum yapan bir arkadaşım 2 tane gecelik ya da pijama takımı götür mutlaka yedektee olsun dedi.o normal doğum yaptı ve kanaması olmuş,geceliğine çıkmış..ped de olsa çıkabiliyor sen hazırlıklı git dedi.bir de doğumda insan çok terliyormuş mutlaka değiştirme ihtiyacı hissedersin dedi.ben evde giymek için bir pijama takımı hastaneyede bir gecelik almıştım ama bugün gidip bir pijama takımı daha alacağım hastane için..pijama sezeryanda çok kullanışlı olmuyor diyorlar ama daha doğum şeklimizle ilgili bi kesinlik yok her şey normal şu an.sezeryan olursak da napalım artık..göbüşe kadar çekmeyiz altımızı..bu arada benim çantam daha hazır değil..hiçbir şeyi yıkamadım..taşınabiliriz diye çok ağırdan alıyorum..bakalım umarım kızım sürpriz yapıp erken gelmez..en azından bi 4-5 hafta daha beklesin :) hayırlı vakitlerde hayırlı doğumlar olsun hepimiz için..

kızlar günaydın... bebek şekerini kendi yapanlar eklesin bizde fikir edinelimn :)

evet bende oraya bakıp kendım yapmayı dusunuyorumm daha ucuza gelıo ablam da oyle yapmıstıı kapı susunu de mı kendın yapacaksın?

MERHABA MAYIS ANNELERİ AZ Bİ ZAMANINIZ KALMIŞ BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYA SİZİN HAZIRLIKLAR TAM GAZ DEVAM EDİYORDUR BU ARALAR BİZİMDE GÜNDEMİMİZ BEBK ŞEKRİ LÜTFEN ALDIĞINIZ,GÖRDÜĞÜNÜZ YADA DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ FİKİRLERİ BİZİMLEDE PAYLAŞIN LİNKİ VERİYORUM UMARIM YARDIMLARINIZI ESİRGEMEZSİNİZ...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-adaylari-tecrubeli-anneleri-bekliyoruz.html

SENİBEKLİYORUZ CNM EMİNÖNÜNDEMİ BU SULUHAN? BİDE FOTOĞRAFLARINI, YAPILIŞINI ,FİYATINI BU LİNKTE PAYLAŞABİLİRMİSİN LÜTFENNN!

şimdiden hayırlı olsun canım. evet çok pahalı. ben ankara da bir dükkana girdim rastgele tanesini 2TL dedi o da kıytırık bir şey çok güzül değil yani. bir de kadın kendine de ayrıyetten 75TL el işçiliği istiyor. soyguncu dedim içimden çıktık eşimle. o yüzden daha yaptıramadım bende.

kızlar günaydın... bebek şekerini kendi yapanlar eklesin bizde fikir edinelimn :)

evet bende oraya bakıp kendım yapmayı dusunuyorumm daha ucuza gelıo ablam da oyle yapmıstıı kapı susunu de mı kendın yapacaksın?

KIZLAR LÜTFEN BU BAŞLIK ALTINDA DA PAYLAŞIN RESİM VE YAPILIŞLARINI BİR ÇOK İNSANA FİKİR OLACAK ÇÜNJKÜ:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-adaylari-tecrubeli-anneleri-bekliyoruz.html

ben ulusu gezdim ama suluhana gitmek hiç aklıma gelmedi. oaraya da bir bakıyım ben çok severim orayı gzmeyi bir de:) , çok sağ ol canım ya. ama ben sen kadar marifetli olacağımı düşünmüyorum. çalıştığım için o kadar vakit de bulamayabilirim. ama yapınca bakmayı çok isterim. el işi göz nuru sonuçta daha kıymetli olur bence:) o yüzden kocaman MAŞALLAH sana:)

canım suluhan ankara ulusta. kardeşim şanlıurfada biryer var diyor. 100 tanesini 70 TL ye yapıyormuş. bayiiliği olan yerlere ücretsiz gönderim gerçekleştiriyorlarmış. bana linkini gönderecek siteye eklerim.

selam kızlarr geldiik bizz

maşallah herşey yolunda çalışabilir raporumu aldım yavru kızım 43 cm olmuş kilosuda 2050 gram

ben kapı süsünü de kendim yapacaktım malzeme almaya gittim ama o kadar güzel ki kapı süsleri ve fiyatı da çok uygun geldi.20 tl ye aldım sırf malzemesi 35 tl ye falan geliordu çünkü tülü falan parlak özel bir tülmüş..bende dedim hiç gerek yok alayım..çok da hoşuma gitti.resmini eklemiştim foruma..şimdi her şey hazır malzemeler yapılmak için beni bekliyor..ama tembellik var biraz :)

yavrukedi masallah prensesıneee

bızde ögleden sonra gıtcez oğlusumla doktoraaaa bakalım benım oglum kac kılo olmuss:)

yok canım suluhan ankarada ulusta..ben henüz yapmadım malzemelerim hazır ama biraz ağırdan alıyorum taşınma durumumuz olabilir diye.ama yapar yapmaz ekleyeceğim hemen resmini..

Günaydın kızlar.
Son makine çamaşır yıkanıyor bebeğimin.Kuruyanların bir kısmını ütüledim.Yarın kalanları ütüleyip doğum çantamızı hazırlayacağız artık
Haftasonuda temizlik için gelecek görümcelerim.Yavaş yavaş sona doğru yaklaşıyoruz.

Canım çok güzel anlatmışında ben de gebelik şekeri çıkmadı ki
Yani diyet falan vermedi doktorum.:44:

arkadaslar burda biri liste yapmıstı hastane cantası için konulması gerekenler die ve bebek havlusu diyor gereklimi sonucta yıkanmıcak orda silip temizleyip vercekler bize ben kendime havlu koydum onuda koyan varmı

Ben kararsızım biraz bu konuda.Bi yandan gerek yok diyorum,öte yandan ya bişey olurda hastanede daha uzun süre kalmak zorunda kalırsak diyorum.

Canım bu nabız yükselmesi 1 aydır var bende.Ödem tutmamak için tuzlu yememeye özen gösteriyorum.
Yani hangi saatte ne yersem yiyeyim mutlaka yemek sonrası nabzım yükseliyor.
Anlamadım gitti :96:

Sende benim gibi ufaktan ufağa sezeryana yöneliyor gibisin

arkadaşlar hastaneye götümek için kaç tane gecelik ya da pijama aldınız?
1 adet gecelik,1 adet normal pijama takımı götüreceğim.

tamam cnm bende bu hafta sonu bakayım bı suluhana:)

bende sezeryancılardanımmm:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…