- 28 Ocak 2012
- 79
- 0
- 86
ben ulusu gezdim ama suluhana gitmek hiç aklıma gelmedi. oaraya da bir bakıyım ben çok severim orayı gzmeyi bir de:) , çok sağ ol canım ya. ama ben sen kadar marifetli olacağımı düşünmüyorum. çalıştığım için o kadar vakit de bulamayabilirim. ama yapınca bakmayı çok isterim. el işi göz nuru sonuçta daha kıymetli olur bence:) o yüzden kocaman MAŞALLAH sana:)
bende çok seviyorum suluhanı annemle her gittiğimizde geziyorduk ve sonunda bebişim için alışveriş yapmak nasip oldu..çok kolay yapacağım şey yani sanırım hepsini 1-2 saatte halledebilirim.takı yastığı ve sepetini de kendim yapacağım..onların malzemelerini de ordan aldım..girişte tam karşına çıkan merdivenlerden indiğinde sağ tarafta çok minik bir dükkan var kuytuda kalıyor biraz..oranın fiyatları çok uygun diğerlerine göre.oraya bakabilirsin ve her şey bulunuyor..teşekkür ederim bakalım çok hoşuma gidiyor kızıma kendi ellerimle birşeyler yapmak :)
bende sezeryancılardanımmm:)))))))
Turuncu senden ricam listenin nasıl yapıldığını açıklar mısın. Ben de deserte anlatacağım ev onunla korrdineli bir şekilde halletmeye çalışacağız.
Herkese günaydınlar:)
evden 7de çıkıp işe yeni gelen tek benimdir herhalde:)
dün akıntım ile ilgili sorun yaşıyordum doktorumu aradım hemen çık gel dedi. Gittim muayene etti allahtan korktuğumuz bir şey çıkmadı. Bebek gayet iyiymiş. Ama çok aşırı mantar enfeksiyonum varmış antibiyotikte veremediği için geçmesi zor olacakmış. Yine fitil verdi:) buna da şükür bebeğim iyi çok mutlu oldum:)
allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin.
3 gün önce annemlerdeyken kayınbaba aradı beni.Halimi hatırımı soruyor diye sevindim.Adam demez mi "bak kızım sana şunu söyleyeyim,sakın ama sakın sezeryan olma,normal doğum en güzelidir ki ben sana güveniyorum sen normal doğum yapabilirsin.Doktorlar genelde sezeryan diye kolayına kaçıyorlar ama sen inanma ve normal doğum diye diret".
İlk anda aha böyle oldum...Üzerimdeki şoku atınca "doktor ne derse o olur" dedim.Yine bi kaç kez aynı şeyleri tekrarlamaya devam edince "herşeyin en doğrusunu doktorum bilir"diyerek kestirip attım.O da kızdığımı anlayınca vedalaşıp kapattı telefonu.
Dün yine eşim hal hatır sormak için babasını aradı.Bu seferde eşimi tembihliyor ki "sakın sezeryan yapmasın turuncu,herşeyin güzeli normal doğumdur vs..vs...".Artık telefonu kapattıktan sonra o kadar kızdım ki eşime "sırf babanın inadına gidip sezeryan olacam valla" dedim.
Ay adam 65 yaşında,belki beni kızı gibi görüp iyiliğimi istiyordur ama ne bilim bana tuhaf geliyor bi kayınbabanın gelinine böyle şeyler öğütlemesi.
Canım ben takip listesini Nisan annelerinin listesine bakarak hazırladım.
Yani onların yaptığı listeyi iyice inceledim,sonra "alıntı ile cevapla" yerine tıklayarak ordaki listeyi kopyalayıp worda yapıştırdım ve mayıs annelerine göre uyarladım.
Sizde herhangi bi ayın annelerindeki doğum listesini bakıp mayıs annelerine göre uyarlayabilirsiniz.
Günaydın kızlar.
Son makine çamaşır yıkanıyor bebeğimin.Kuruyanların bir kısmını ütüledim.Yarın kalanları ütüleyip doğum çantamızı hazırlayacağız artık
Haftasonuda temizlik için gelecek görümcelerim.Yavaş yavaş sona doğru yaklaşıyoruz.
Sende benim gibi ufaktan ufağa sezeryana yöneliyor gibisin
Selam arkadaşlar Deser der ki:
Tansiyon ve şekerlerinizi mutlaka kontrol ettirecekmişsiniz. Desert'te yüksek şeker çıktığında daha önceki yorumlarda yapılan çarpıntı ve baş ağrıları oluyormuş ve diyetle neredeyse düzene sokmuş. Hızlı ve uzun aralıklarla yemenin bunda etkisi büyükmüş. Patates, havuç tüketmemenizi, tuzlu ve yağlıları da azaltmanızı öneriyor.
Bir de diyor ki, yatış pozisyonundan kalkarken 1 yaşında kızı olan bir arkadaşının annesi bahsetmiş; kendi annesi ona hamileyken, düz ve hzılı kalkınca 35. haftada bebek birden o hızla kafa aşağı dönmüş. Eğer bebekleri dönmüş arkadaşlar varsa yan dönüp kalkmalarını tavsiye ediyor.
Gördüğünüz gibi uzaklardan da bize yetiyor :)))
Turuncu:
Gerek kalmadı canım, hallettim.
günaydın herkese gerci öğlen oldu ama ben işten ancak vakit bulabildim nasılsınız bakalım biz herzaqmnki gibi yine hareketliyiz elifnur bana calısıyor dün moralim cok bozuldu eşimi eğitime yazmıslar ankaraya hemde 24-25 nisan iptali için uğrasıyoruz bakalım ne olcakk
günaydın kızlar,herkes iyidir inşaallah,dün akşam oğlumun uyku setini yıkadım makinede dalan roxy sabun tozu ile.ilave durulama yapmama rağmen sabun tozları beyaz beyaz uyku setinde duruyor.durulanmıyor yani.bir daha durulama yapıcam galiba.bu sabun tozu zor mu eriyor.neden böyle oldu...
öncelikle herkese çok güzel günaydınlar diliyorum!gece uyuyamayanlardan biri de benim!!noluyorsa anlamıyorum kızlar kafayı yicem!
tubsoncum çok sevindim birşeyinin olmamasına.bak ne güzel yavrununda ii haberlerini aldın.mantarın da en kısa zamanda geçsin inş!!
canım uyku setini çok sıkıştırarak koyduysan erimemiştir belki.
Ben dünden beri 10-12 makina çamaşır yıkadım ve hiç sorun yaşamadım.
Bu akşam uyku setini yıkayacağım ama işim garanti olsun diye bu sefer sabun tozunu (dalan roxy) sulandırıp öyle deterjan haznesine dökeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?