ilgine çok teşekkür ederim canım. ben de gece pek uyuyamıyorum. karnım mı ağrıyor midem mi keşfedemedim de. fitil de koyduğum için iyice rahatsız oluyorum ve uyuyamıyorum. ama insanın kafası çok meşgulse uyumakta sıkıntı yaşıyor gerçekten. biraz daha rahatlamaya çalış uyumadan önce belki uyursun canım. mantarım çok sıkıntılı umarım geçer
ahh canım sende mi fitil kullanıyorsun
bende 4 gündür başladım mantarım yok ama enfeksiyon var bende de
gece sancı yapıyor inşallah iyi gelirde atlatırız
çook geçmiş olsun canım
anladım cnm. merakla bekliyorum linki siteye koyabilirsin dimi cnm:)canım suluhan ankara ulusta. kardeşim şanlıurfada biryer var diyor. 100 tanesini 70 TL ye yapıyormuş. bayiiliği olan yerlere ücretsiz gönderim gerçekleştiriyorlarmış. bana linkini gönderecek siteye eklerim.
ah cnm sana kolay gelsin taşınmakta bu halinle çok zor olacaktır RABBİM KOLAYLIKLAR VERSN CNM!ELİNDEN ÇIKACAK O MİNİK SÜSÜ BEKLİYORUM , TEKRAR KOLAY GELSİN CNM...ben kapı süsünü de kendim yapacaktım malzeme almaya gittim ama o kadar güzel ki kapı süsleri ve fiyatı da çok uygun geldi.20 tl ye aldım sırf malzemesi 35 tl ye falan geliordu çünkü tülü falan parlak özel bir tülmüş..bende dedim hiç gerek yok alayım..çok da hoşuma gitti.resmini eklemiştim foruma..şimdi her şey hazır malzemeler yapılmak için beni bekliyor..ama tembellik var biraz :)
yok canım suluhan ankarada ulusta..ben henüz yapmadım malzemelerim hazır ama biraz ağırdan alıyorum taşınma durumumuz olabilir diye.ama yapar yapmaz ekleyeceğim hemen resmini..
canım ben kendim yapacağım bebeğimin şekerlerini.suluhandan aldım malzemeleri çok uygun fiyata geldi..ve istediğim gibi yapacağım.hazırlarda çok beğendiğim olmadı.ama istersen yine suluhana bakabilirsin oralarda böyle hazır satılan yerlerde var.ya da internet sitelerinde de çok uygun fiyata oluyor..
selam kızlarr geldiik bizz
maşallah herşey yolunda çalışabilir raporumu aldımyavru kızım 43 cm olmuş kilosuda 2050 gram
Ben de bebek şekerlerine bakıyorum hep ama sıradan olmasını istemiyorum. bir kaç şey buldum ve en son kuzucuklara karar verdim ve dün akşam çarşıdan beyaz ve krem renginde kumaşlar aldım. Aslında keçeden yapacaktım ama beyaz keçe yoktuben de polar kumaş aldım. Umarım kumaşla becerebilirim. İçlerine lavanta doldurmayı düşündüm ama bulabilirsem sabun tozu da koyabilirim elyafla karışık. (bu fikir şu anda geldi aklıma ve çok hoşuma gitti. bulamazsam bile sabunu rendeler koyarım miz gibi de kokar valla) aşağıdaki gibi çubuklu da olabilir mıknatıslı da olabilir onun kararını henüz vermedim... bunları hem evde hem hastanede verebilirim. mevlüt için ayrıca külahlarda mevlüt şekeri düşünüyorum ama bakalım.
Eki Görüntüle 381597
Yavrukuşun odasına da değişik süsler yapmak istiyorum. Tabii ki kuzu konseptli bişey olmadan olmaz. Kuzum çünkü o benim. Hatta geçen gün ilk oyuncağını aldık (meee leyen bi kuzu)
Eki Görüntüle 381598 bu kuzulu bulutlu dönence gibi olanı tavan lambasına ilave edicem çeşitli yöntemlerle (denicem yani, inşallah olur) tavan lambası olarak mevcuttaki silindir şeklinde bez kaplama olan lambanın üzerine başka bir kumaş kaplama yapıp bu kuzu ve bulutları da çıtalarla vs (mimarlık okuduğum dönemden kalma -tabii kaldıysa- maket yapma yeteneğimle) tutturmayı düşünüyorum.
Kapı süsü olarak da şahane bi görsel buldum ama daha kesin değil çünkü 2 seçenek arasında kaldım. karar veremiyorum. şimdilik birini yüklüyorum diğer foto evde...Eki Görüntüle 381600
Tabii bi başlasam gerisi gelecek ama, bakalım ne zaman başlanacak bunlara
evethem de okadar çok sık kullanır oldum ki dün doktorum ilaç yazacaktı. fitil yazıyorsunuz herhalde dedim. o da gülerek evet dedi. alıştın canım sen birşey olmaz dedi:) evet benimde koyunca acıyor. sanki tam da yerleştiremiyorum çünkü sabah çamaşırımda fitil kalıntıları oluyor
3 gün önce annemlerdeyken kayınbaba aradı beni.Halimi hatırımı soruyor diye sevindim.Adam demez mi "bak kızım sana şunu söyleyeyim,sakın ama sakın sezeryan olma,normal doğum en güzelidir ki ben sana güveniyorum sen normal doğum yapabilirsin.Doktorlar genelde sezeryan diye kolayına kaçıyorlar ama sen inanma ve normal doğum diye diret".
İlk anda aha böyle oldum...Üzerimdeki şoku atınca "doktor ne derse o olur" dedim.Yine bi kaç kez aynı şeyleri tekrarlamaya devam edince "herşeyin en doğrusunu doktorum bilir"diyerek kestirip attım.O da kızdığımı anlayınca vedalaşıp kapattı telefonu.
Dün yine eşim hal hatır sormak için babasını aradı.Bu seferde eşimi tembihliyor ki "sakın sezeryan yapmasın turuncu,herşeyin güzeli normal doğumdur vs..vs...".Artık telefonu kapattıktan sonra o kadar kızdım ki eşime "sırf babanın inadına gidip sezeryan olacam valla" dedim.
Ay adam 65 yaşında,belki beni kızı gibi görüp iyiliğimi istiyordur ama ne bilim bana tuhaf geliyor bi kayınbabanın gelinine böyle şeyler öğütlemesi.
Canım ben takip listesini Nisan annelerinin listesine bakarak hazırladım.
Yani onların yaptığı listeyi iyice inceledim,sonra "alıntı ile cevapla" yerine tıklayarak ordaki listeyi kopyalayıp worda yapıştırdım ve mayıs annelerine göre uyarladım.
Sizde herhangi bi ayın annelerindeki doğum listesini bakıp mayıs annelerine göre uyarlayabilirsiniz.
merhaba hanımlar
bu arada kız anneleri size de yolda belde "neyin olacak" diye sorup "kızım olacak inşallah" cevabını alınca suratını düşürüp "olsun bakalım, neyse" tarzında laf yetiştirenler var mı. deli mi bunlar ne
merhaba hanımlar
biz de annemle pazarda dolaştık biraz ama annem göbeğine çarpan olur kalabalık burası diye evime yolladı
ama bir dalgınlık var ki bende sormayın zaten normalde de pek aklı başında biri sayılmam ama azıcık olan aklım da gitti, pazarda adama vereceğim parayı elimdeyken kaybettimneyse giden o olsun...
bu arada kız anneleri size de yolda belde "neyin olacak" diye sorup "kızım olacak inşallah" cevabını alınca suratını düşürüp "olsun bakalım, neyse" tarzında laf yetiştirenler var mı. deli mi bunlar ne
anladım cnm. merakla bekliyorum linki siteye koyabilirsin dimi cnm:)
canım bu suluhanın açık adresini verir misin bana bir de aldığın malzemeleri ve ne kadar tuttuğunu öğrenebilir miyim?
Merhaba kizlar.biraz önce annemle carşidan geldim.tulum giymistim aynada kendime baktim da ayni oburix gibi olmusumoysa hamilelikten önce ne güzel olurdu tulumum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?