2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım sende mi fitil kullanıyorsun
bende 4 gündür başladım mantarım yok ama enfeksiyon var bende de
gece sancı yapıyor inşallah iyi gelirde atlatırız
çook geçmiş olsun canım

biz kahvaltımızı yaptık size afiyet olsun şimdi biraz kuran dinletecem oğluma

ahh canım sende mi fitil kullanıyorsun
bende 4 gündür başladım mantarım yok ama enfeksiyon var bende de
gece sancı yapıyor inşallah iyi gelirde atlatırız
çook geçmiş olsun canım

evet hem de okadar çok sık kullanır oldum ki dün doktorum ilaç yazacaktı. fitil yazıyorsunuz herhalde dedim. o da gülerek evet dedi. alıştın canım sen birşey olmaz dedi:) evet benimde koyunca acıyor. sanki tam da yerleştiremiyorum çünkü sabah çamaşırımda fitil kalıntıları oluyor

canım suluhan ankara ulusta. kardeşim şanlıurfada biryer var diyor. 100 tanesini 70 TL ye yapıyormuş. bayiiliği olan yerlere ücretsiz gönderim gerçekleştiriyorlarmış. bana linkini gönderecek siteye eklerim.
anladım cnm. merakla bekliyorum linki siteye koyabilirsin dimi cnm:)

ah cnm sana kolay gelsin taşınmakta bu halinle çok zor olacaktır RABBİM KOLAYLIKLAR VERSN CNM!ELİNDEN ÇIKACAK O MİNİK SÜSÜ BEKLİYORUM , TEKRAR KOLAY GELSİN CNM...
yok canım suluhan ankarada ulusta..ben henüz yapmadım malzemelerim hazır ama biraz ağırdan alıyorum taşınma durumumuz olabilir diye.ama yapar yapmaz ekleyeceğim hemen resmini..

canım bu suluhanın açık adresini verir misin bana bir de aldığın malzemeleri ve ne kadar tuttuğunu öğrenebilir miyim?

seçenekler çok güzel ve farklı ama gelde yap sende yetenek varmış canım maşallh.

ayyy bende sinir oluyorum fitile bana da akıntım var diye verdi doktor ilk verdiği yumuşak fitildi rahat koyabiliyordum her akşam ama bu ikinci verdiği haftada bir konulacak resmen antibiyotik hapı büyüklüğünde ve çok kuru inanılmaz canım acıdı gece uyutmadı beni sanki hiç erimiyor hep orda olduğunu hissediyorum bende koymadım bir daha.

merhaba hanımlar

biz de annemle pazarda dolaştık biraz ama annem göbeğine çarpan olur kalabalık burası diye evime yolladı

ama bir dalgınlık var ki bende sormayın zaten normalde de pek aklı başında biri sayılmam ama azıcık olan aklım da gitti, pazarda adama vereceğim parayı elimdeyken kaybettim neyse giden o olsun...

bu arada kız anneleri size de yolda belde "neyin olacak" diye sorup "kızım olacak inşallah" cevabını alınca suratını düşürüp "olsun bakalım, neyse" tarzında laf yetiştirenler var mı. deli mi bunlar ne

tatlım nedense benim kayınbabamda aynı herşeyin normali güzel en güzeli o sezeryanda sonrasında çok uğraşıyosun soğukda ağrı çekersin sıcakta ağrı çekersin ağır kaldıramazsın falan filan herhalde sonrasında iş yapamıcaz diye korkuyolar:)bende sinir oluyorum adamların doğum hakkımızda konuşmasına.

olmaz mııı.. işyerinde, hastanede, avm'de.. "olsun, sağlıklı olsun da..." diyolar.. kendi cinsiyetinden utanan bi cins bu kadın milleti.. kadınlığını adam gibi yaşayamadığı ve kadınlığının tadına varamadığı için kendi cinsiyetinden bi çocuğun geldiğini öğrenince üzülüyo.. bu milletin çözülecek çok derdi var da, hangisinden başlasak bilmiyorum!.. :44:

benim kaynım öyle canım nie kız kızla oyun oynanmaz kızla uğraşılmaz 19 yaşında kaynım geçen gün ismini söyledik melis olcak die melis die isim mi olur ıyy mıyy herkesin yanında artık dayanamadım kızımı sana sevdirmicem dedim elleme kızımı doğunca dedim herkes içerlemişsin sen dior içerlemez mi insan kıymet bilen teyzecikleri 15 saat uzaklıkta kıymet bilmeyen söylenip duruyor.

Merhaba kizlar.biraz önce annemle carşidan geldim.tulum giymistim aynada kendime baktim da ayni oburix gibi olmusum oysa hamilelikten önce ne güzel olurdu tulumum :26:

anladım cnm. merakla bekliyorum linki siteye koyabilirsin dimi cnm:)

canım kardeşim mira bonbon diye bir site var ablo ordan beğen, aynısını ben burda yaptıracağım dedi. bende siteye baktım. sitedekiler pahalı ama şanlıurfada yapılıacak ya sanırım ondan orası ucuza yapıyor. 100tanesini 70e yapıyoruz demiş. siz beğenin biz yaparız demiş. haftasonu tekrar şanlıurfa merkeze gidecek kardeşim. soracak bakalım ne diyecek adam.

canım bu suluhanın açık adresini verir misin bana bir de aldığın malzemeleri ve ne kadar tuttuğunu öğrenebilir miyim?

ulus halini biliyor musun canım? ulus halinin tam karşısında suluhan. halde kime sorsan gösterir. halin heykel tarafına çıkan çıkışı değil de diğer çıkışın ya da girişin(giriş çıkış aynı olduğu için:) ) karşısında.

Merhaba kizlar.biraz önce annemle carşidan geldim.tulum giymistim aynada kendime baktim da ayni oburix gibi olmusum oysa hamilelikten önce ne güzel olurdu tulumum :26:

ben tulum alacaktım giydim aynaya baktım bu ben değilim dedim. eşim 2 gün güldü bana:) gerçekten oburix gibi gözükmüştüm ben de:)

Güneşli günler,bugün havamız çok güzel ben de kızımla evin içinde kıpır kıpırım her yeri silip süpüresim var ama akşama kocam yapıcak kendimi yormamam lazım.Gündelikçi oldum sayende diyip duruyor canikom benim:))Tülleri perdeleri indirtip astırdım adama haftasonu pırıl pırıl oldular:))Bu arada geçmişe göz attım herkesin başında aynı dert var sanırım benim de kocamı nisan 12 de İtalyaya gönderiyor şirket bi ciyakladım hemen ertesi gün yerine başkasını yazdırdı,ben doğurdum doğurucam ne fuarı yahu

selam şekerler ve kuzucukları :):) biraz gecikmeli olarak geldik bugun işe arada kaçamak yapmak iyi oluyomuş ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…